BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 9 miesiąc temu #709440 przez Dave
MoNiaa - super wiadomości :) I jaki maluszek już duży :lol: :lol:

Agusia - przytulam i tyle :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #709491 przez gosiak
Witam sie w pięknie słoneczny wieczorek ;)

Dzięki dziewczyny za Wasze ciepłe słowa :kiss:

Nie jest źle, wczoraj dzielnie trzymałam się aż do wieczora i dzień zakończył się klótnią z mężem...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anoda czytam książkę "Emma pragnie dziecka" :laugh: na razie jest śmiesznie :laugh: hasło "czyszczenie rury" mnie rozwaliło :lol: fajna książka trochę jak bym czytała o sobie :) dzisiejszą noc pewnie zarwę na czytaniu bo wciąga niesamowicie i jest bardzo zabawna :laugh:

Studentka, kochana jak sytuacja u Ciebie?, prosze nie idź w moje ślady:kiss: mam nadzieję że Tobie się uda, trzymam mocno kciuki :kiss:

Agusia poka dzieciaczki :woohoo:

Aaaaaa Monia super wiadomości, dobrze że u maluszka wsio ok i że doczekałaś się "pajacyków" na usg :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 9 miesiąc temu #709519 przez iwonta_kg
Hej.

Monia super że Maluszek ladnie rosnie:) stawiam ze za miesiąc pokaże sisiorka;)

Anoda co do blizny to ona jest w takim samym stanie 3 miesiące po zabiegu jak 9. Wiec spokojnie mozecie sie seksic:) napewno nie pęknie a boli Cie pewnie na zmianę pogody.

Gosia faceci czasem potrafią spaprac caly dzień a nawet i kilka. Wie że jest Ci ciezko bo małpa przyszla a sprowadza jeszcze jakies dzieci do domu bez uzgodnienia z Toba, troche nie wporządku... Faceci nie rozumieją pewnych rzeczy i niestety chyba tego nie da sie zmienić... Ale napisz do niego chociaż smsa. Co u niego czy coś takiego. On ma pewnie urażona dumę jak to płeć męska ale jak zobaczy smsa od Ciebie to napewno zmięknie i sie odezwie. Bo głupio tak żebyście byli bez kontaktu do poniedziałku...

Agusia stwierdzam jednak że nie tylko faceci mogą miec urażona dumę... No nic, kobietom tez sie to zdarza widocznie... Ale przykro czytać że własna matka moze sie tak zachowywac:(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #709536 przez anoda89
Gosiak oj tek teksty czasami powalają :laugh: Chyba każdy powinien przeczytać tego typu książkę żeby móc zrozumieć kobietę która nie może zajść w ciąże i czasami palnąć się w głowę za głupie teksty i bezmyślność.

Iwonta mnie boli jak się ruszam więc podejrzewam że to może być blizna :dry: Ból podobny do okresowego a jeszcze przez myśl mi przeszło że to przez tabletki anty :unsure: Kupiłam sobie globulki i zobaczę czy będzie poprawa jak nie to w poniedziałek wale do gina oczywiście jak okresu nie dostanę bo robię przerwę na @

11 lata 9 miesiąc temu #709551 przez gosiak
Iwonta no ja się nie odezwę :P czuję że jak będzie kładł się spać to zmięknie, i napisze choćby "dobranoc" ;) a jak nie no to będę w szoku :huh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anoda też jestm tego zdania że każda kobieta powinna poczytać tą książkę, i wiedzieli by kiedy ugryźć się w język , jestem w sumie na 60 str. Ale juz pojawił się tam wątek "dobrych" rad o instynkcie macierzyńskim itp...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #709564 przez Lacrijka
Dzien dobry na wieczór.. Tu Lacra :) Pamietacie mie jeszcze ?? :P

Odpisze szybko bo mam jakies 5 min czasu zanim Wrzeszczki-Piszczki sie obudza :)

Pytacie jak sobie radze ?? Otóż nie radze sobie :( Jestem zalamana całą sytuacja. Mój dzień od poniedziałku do piatku wygląda tak że, siedze i sie modle żeby sie nie obudziły obie w tej samej chwili i odliczam godziny do 17 kiedy wróci eMuś.. Weszły nam na glowe i nie daje sobie z nimi rady.. Tak je kocham a jestem bezsilna.. Mam nadzieje ze to szybko minie bo jak nie to bede musiała poszukac kogos do pomocy bo inaczej sie wykoncze.. Jutro konczymy miesiac, moze jeszcze jeden i bedzie lepiej..
A oto moje majeńkie :)

Gosiul, chodz do mnie pomieszkac..U mnie jest co robic hihi i nie bedziesz sie kłocic z eMkiem :laugh:
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #709570 przez Patrizia
Lacrijka napewno bedzie lepiej, moge sobie tylko wyobrazic ile to jest robty przy dwoch ksiezniczkach i czasem czujesz sie bezsilna ale dasz rade "przemeczysz" jeszcze troszke i juz napewno to wszystko ogarniesz :) masz piekne krolewny i jak szybko rosna :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #709574 przez gosiak
Lacrusia, jak bym mogła to migiem bym była u Ciebie i pomogła :kiss: mam nadzieję że u Was to chwilowa załamka i zaraz będzie co raz lepiej, kurka a teściowa daleko ma do Ciebie? Albo bratanice weź na wakacje to choć troszkę Cię odciąży, troszke zabawi jedną cinke choc na chwilkę ;)

Piękne są i podobne do siebie że teraz nie umiem rozkminić która to która :blush: Igunia na górze, a Zojeczka na dole? Urosły :side:

Edit: bo dokładniejszym luknięciu Zojeczka to chyba na tych 3 zdjęciach a Igunia w górnym prawym rogu :laugh: (chyba) :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 9 miesiąc temu #709580 przez Lacrijka

Na żołtych kwiatkach jest Zojuchna (3 zdjątka) a jedno leżące i paczace to Igutek :)
Rosną rosną..Zojeńce zaraz wyjme 62 wdzianka a Iga juz prawie dobrze wyglada w 50 :)

A muszę sie Wam pochwalic ze dostaliśmy super prezenty od cioci Gosiakowej i Ferci.. Jak znajde chwilke to fotne i sie pochwale :laugh: Dziękujemy :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #709586 przez anoda89
O cieeee jakie duże już są dziewczynki i rzeczywiście zrobiły sie do siebie strasznie podobne. Podobno pierwsze 3 miesiące najgorsze więc masz jeszcze Kochana 2 miech ;) :) Poproś kogoś o pomoc chociaż na kilka dni żeby przyjechał a Ty trochę naładujesz akumulatory. Buziaki dla waszej Trójcy :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #709590 przez gosiak
Lacruś nie ma za co ;)

A swoją drogę to mogla byś przyoszczędzić, z tego co Zojek wyrasta na Igunie zara będzie :lol: ale Igulka to na prawdę drobniusia kropeczka :kiss:

A Lacruś a te 62 to takie maciupeńke ze się bałam że za małe będzie :woohoo: nawet nie mam pojęcia jak 50 wygląda- słodziusie takie małe ciuszeńki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #709596 przez Lacrijka
Tak przyoszczedziłam ze dla Igutka musiałam nowe mniejsze ubranka kupowac hihi I szkoda że jak kupowałam wcześniej ubranka to odcinałam metki bo duzo zostanie nieuzytych a nie udowodnie nikomu ze nowe..Nakupiłam im sukienek, dupeniek a prawda jest taka ze nosza tylko bodziaki bo nie mam czasu ich stroic..Jak pacze na zdjecia lipcówek to tak mi żal moich cinków że szok :(

A powiem Wam jeszcze ze Zojka juz pyskuje i pokazuje kto tu rządzi.. są momenty że ja sie jej boje haha
ejjj, masakra, właśnie sie kapnełam że śpią juc godzine.. O kurka rurka !!

11 lata 9 miesiąc temu #709604 przez gosiak
Kochana jeszcze je postroisz nie bój żaby, no ale faktycznie szkoda że meteczki poodrywałaś bo szybciej byś na all sprzedała. Godzine przerwy masz :unsure: no grzeczne cineczki chyba wiedzą że mamcia pisze do cioc :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #709606 przez Ingrid29
kurcze czytam Was, ale nawet nie mam kiedy napisać. Lacra śliczne księżniczki. Napiszę i odpiszę Wam obszerniej w poniedziałek. Fotkę Wam dam smyka mego :
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #709624 przez anuuuusia
Śliczne i kochane te nasze dzieci forumowe :) :) :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka