BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #667041 przez siwa342
Joanna89 no ale wiesz widziałaś na żywo to jakos lepiej,ja mam 2 modele które mi sie podobają i jestem ciekawa co każda upatrzy :) a jak widziałam podobaja nam sie podobne wiec moze znowu cos fajnego upatrzylas,ja daje sobie jeszcze 2 tygodnie i na cos sie zdecyduje i kupuje

MAJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #667046 przez Joanna89
My mieliśmy upatrzony Quinny do dnia dziesiejszego gdy nie zobaczyłam STOKKE i mimy xari, więc pomiędzy tymi dwoma rozważamy, ale raczej wezniemy mimę.
My kupujemy pod koniec czerwca.

mima camel

Uploaded with ImageShack.us

i

stokke

Uploaded with ImageShack.us

11 lata 11 miesiąc temu #667049 przez uniuni
Siwa to poparzenie 2go stopnia i musiał być hospitalizowany, a opiekun karetki nie miał zamiaru wzywać?

11 lata 11 miesiąc temu #667050 przez siwa342
fajne :) musze pooglądac jakie ma funkcje i ile wazy :)

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #667052 przez Kamilka22
Ten mima ładny jest w tym carmelu!

11 lata 11 miesiąc temu #667054 przez agusiaa26
Dorkiszon jasne ze pampersy pasują, można tez jakiś zestaw body kupić tylko wieksze rozmiary żeby bylo na pozniej. Byłam ostatnio w factory outlet i tam w smyku takie promocje, wlasnie zestawy ciuszkow taka wyprawka na prezent ok 30zl szok :) tylko nie wiem czy u ciebie w mieście jest ten sklep. Wszystko sie przyda i pampers i kocyk i ciuszek:)

11 lata 11 miesiąc temu #667055 przez siwa342
uniuni opiekun dzwonił do mojej mamy ze maly wypadek i czy sama go nie zawiezie pajac jeden,poparzona ma klatke piersiowa i trochę brodę a może mu jeszcze coś wyjść więc go zostawili na obserwacji.jakies pajace zostawili na hali rozpuszczalnik który się wylal,poszła iskra a brat odruchowo chciał zgasić i mu sie koszula zajeła

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #667057 przez Joanna89
siwa dla mnie jest ważne to,że sama go składałam rozkładałam, podnosiłam i jest dla mnie super i mały po złożeniu.A z kąd Ty jesteś ?? Mima jest cała ze skóry, nie z materiału.

11 lata 11 miesiąc temu #667064 przez Kamilka22
Joanna a widzialas w kolorze bialym ten mima?tylko ze bialy to ciezko utrzymac w czystosci alerobi wrazenie

11 lata 11 miesiąc temu #667066 przez uniuni
Siwa brak mi słów po prostu! Przecież mógł się też nawdychać jak miał na sobie koszulę palącą się, mógł drogi oddechowe poparzyć - utłukłabym chyba tego kolesia co się go nazywa 'opiekunem' :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #667080 przez siwa342
Joanna89 widziałam filmik z mima xari super się składa,ja musze miec gabarytowo nie za duzy bo mamy sportowe auto i nie za duży bagażnik,no i lekki bo ja sama bede sie z tym wózkiem męczyć,jeszcze gdzies poszukam tego drugiego,no właście w oposie pisało że skóra,mieszkam koło Strzelec Opolskich woj Opolskie

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #667082 przez emi87
hej :)
wróciłam własnie z pracy - ostatni dzień :ohmy: az mi sie troche płakać chce :D choć ciesze sie ze w końcu troche odpoczne i zajme sie soba...ale ciężko mi było wyjść z salonu hehe musiały mnie wygonić hihi

mnie wczoraj brzuch bolał jak na @ ale po prysznicu i nospie przeszło (ale dalej nic mi sie nei spina, tylko boli jesli juz...)

uniuni dokładnie o to chodzi :) a w ciąży sie to pogłebia a często po porodzie przechodzi-wcześniej tego nie miałam tylko czasami nadgarstek mnie bolał :) no ja tez sie w pracy rączką namacham (jakby to nie zabrzmiało hahaha
współczuje ci kochana z tym cukrem :( ja sie kompletnie na tym nie znam.... może ty po prostu taka słodka dziewczyna jesteś :kiss:
hehe dobry ten twój J. :D

magda hehe jak ja cie lubie czytac :D

agniesia jaka sweet dupeczka :)

Natalia to z ta toxo widze dobre wieści :) tak trzymac!

o kurcze to nasza pasal ma juz swoje niunie? :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Boziu nasz Oluś jaki malusieńki :blush: słodziaczek :cheer: tu wszystkie ciocie forumkowe trzymaja kciuki i całują cieplutko :kiss: aż sie wzruszyłam jak zobaczyłam tego kruszynka cudnego :cheer:

kasiak dobrze ze cos tam macie odłożone. a teraz burza hormonów przed smaym porodem pewnie cie dopada...dasz rade kochana :kiss: juz blisko i nie bedziesz miała czasu na zmartwienia :)

Kamilka to ty już bliżej niz dalej :) malutka zdrowa i gotowa do wyjścia ;)

dziubasek dotrwasz do tego 12 czerwca i zobaczysz co ci powiedza. trzymam kciuki zebys nie musiała zostawiac Miss :*

siwa brat sie wyliże-da chłopak rade :) niech sie cieszy ze rodzić nie musi hihi :P ale tak serio to wogóle nie mysla ludzie...mamie d zawracać zamiast po karetke dzwonic echhhh

Joanna ten pierwszy fajny - ciekawie wygląda, zwłaszcza ta skórka :)

11 lata 11 miesiąc temu #667087 przez askan2
Joanna89 zajebisty jest ten mima :cheer:, że nie musiałam kupować wózka to też nie szukałam i nie przeglądałam ofert... więc pierwszy raz go widzę i naprawdę robi wrażenie ;) i jeszcze jak piszesz że wygodny to super...

11 lata 11 miesiąc temu #667088 przez NataliaK
siwa co za akcja! współczuje bratu, oby z tego dobrze wyszedł :(

joanna widzialam u nas w sklepie właśnie camel :), ładnie wygląda. Tylko zastanawia mnie czy w spacerówce jest tylko opcja siedzaca w tego typu wózkach czy dziecko może spac? biały też super, zerknęłam w necie :P

11 lata 11 miesiąc temu #667090 przez siwa342
uniuni gdyby nie to że połowe rodziny tam pracuje to napewno już dawno by wyleciał,no miał problemy z oddychaniem na początku,no ale to "mały wypadek".Dobrze że tylko się na tym skończyło i nie był sam tylko z kolegą i szybko koszulę ściągnął

MAJA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka