BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

13 lata 1 miesiąc temu #667143 przez dorkiszon
haha mi się nie podniosło , bo jaja sobie zrobiłam, ale za to niektórym się za mnie podniosło.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #667144 przez siwa342
Joanna89 kurcze ale graco symbio też cenowo nie tak mało więc teraz co?? zostane zjedzona :P

MAJA

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #667146 przez Joanna89
Siwa widziałam graco , nie podobaja mi się kółka, wydają mi się takie plastykowe,mało trwałe. A ty widziałas go na żywo? jesli miałabym wybierać to Quinny lepszy.
U mnie ten Graco jest za 2,600

a no i niski jest mąż miał pod jajkami gondolę :D haha

13 lata 1 miesiąc temu #667147 przez dziubasek
Dzoana ;) ten ze skory ma moja sasiadka(wyglada bosko, tylko ze skora chyba pod wplywem temperatury po ponad roku zaczela pekac w niektorych miejscach)
Siwa ja to bym sie sadzila z tym pseudo opiekunem
Karolina ja tez tak raz mialam(moze nie az 5 minut ale ze 3), dzisiaj rozmawialam o tym z polozna i ona mi powiedziala ze takie dlugie skurcze nie sa normalnym objawem na tym etapie ciazy i jak beda pojawiac sie czesciej to mam jechac do szpitala...
A ja dzisiaj zrobilam pierwsze dzidziusiowe pranko :laugh: jutro wstawie drugie :laugh:... no i kazda wolna chwile poswiecam mojej rodzince(bylismy na spacerku,potem na lodach, wieczorkiem razem kolorowalismy kolorowanki ;) ahhh pogralam jeszcze troszke w pilke bo Miss narzekala ze mama nie chce sie bawic ;)

13 lata 1 miesiąc temu #667152 przez dorkiszon
siwa wiem, ze mnie nie lubisz, ale to tylko forum wirtualny swiat wiec relaks i troche dystansu ja nie jem ludzi hahaha

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #667153 przez Joanna89
Dziubasku dzięki ;) tylko ta góra w tym co chce jest z materiału nie ze skóry,dodatki są ze skóry na bokach, aaaa zresztą 3 lata gwarancji jest :D

no babeczka ze sklepu już wciskała nam środek konserwujący do powierzani skórzanych :D hehe

13 lata 1 miesiąc temu #667154 przez NataliaK
dobranoc gaduły :) ja się kładę chociaż moje dziecko się właśnie rozbudziło, ale w nocy z reguły śpi grzecznie więc mam nadzieję, ze zaraz się do mamci dostosuje :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #667155 przez Joanna89
Dobranoc Natalia, moja mała niestety nocny marek jak mamusia:D
ale też zmykam pod prysznic i poćwiczyć bo dupa rośnie :D hahaha

13 lata 1 miesiąc temu #667157 przez dziubasek
no wlasnie mialam pisac zebys zwrocila uwage na gwarancje
Dorkiszon calm down ;) nie podnos dziewuszkom ciesnienia zolzo ty jedna

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #667159 przez karolinap
dziubasek No wogole dla mnie trwało to wieczność. Czekałam i czekałam zeby puściło i moze u mnie też nie trwało 5 minut, moze 3-4. Z zegarkiem w ręku nie siedziałam bo się czegoś takiego nie spodziewałam. No ja jeszcze chwila i bym jechała do szpitala, tak się bałam. Później myślałam ze to moze normalne bo Wy też piszecie ze macie skurcze ale jak pytalas położnej to bede wiedziała ze takie są za długie i dzieje się coś złego.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #667161 przez dorkiszon
joanna widzisz jak sie wszyscy troszcza zebys nie kupila badziewiu :)
Moje dziecko tez walczy najbardziej o tej porze , a w nocy spi potem o 4 znowu sie budzi kopie ma czkawke i znowu spindo 10 ze mna potem jem sniadanie on kopie i znowu spi.
dziubasek , a ile trwaja takie dlugie skurcze , bo ja mam skurcze ze 100 razy dziennie?

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #667163 przez dziubasek
Karolina no ona powiedziala ze jak sie czesciej zaczna pojawiac np kilka razy dziennie... A kiedy masz jakas wizyte? ja mam co 2 tygodnie i ona powiedziala ze jak tylko bedzie ich wiecej niz 3 razy dziennie to mam nie czekac do nastepnej wizyty tylko jechac do szpitala(na szczscie jeszcze nigdy nie mialam 3 dlugich skurczy w ciagu dnia :) i mam nadzieje ze do momentu porodu ich nie bedzie)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #667165 przez Nikaa
o forum znów działa :)... bo przez dłuższą chwilę nie mogłam się dostać na forum...
ja dziś rano też miałam taki skurcz jak na @ - więc dziś sobie dłużej w łóżeczku poleżałam (do 10.30) i dziś wypoczywałam ... trzeba zacisnąć uda co by Mikołaj jeszcze w brzusiu pobył
Dziś byłam w Factory w Luboniu ( Poznanianki wiedzą gdzie ;p) udało się nam zakupić prezent dla mojej siostry w outlecie Wittchen ( przepada za tą firmą) - w niedziele ma absolutorium (jestem z niej mega dumna :):):))
a w sklepie Triumpha dorwałam stanik do karmienia (100% bawełna) z firmy Dorina za 30 zł - szkoda, że tylko białe mieli...
w sumie dzień udany ale jakoś dziś hormony działają i mam doła :(
dziewczynki dajcie spokój z tą ceną ... ważne by wózek spełniał funkcję, które są dla każdej z nas istotne - grunt by dzidziusiowi było wygodnie, czyż nie ? Proponuje - podyskutujcie o funkcjonalności... My na wózek wydamy do 1,5 tys maks. ( w wersji 3 w 1) ale jak któraś chce więcej to czemu nie ...
ehhh idę się wyspać może jutro będę miała lepszy humor ... dobrej nocki forumki

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

13 lata 1 miesiąc temu #667166 przez Qltoorka
Natalia, a Ty jak tam z tym ciśnieniem? A'propos ciśnienia :P Tak czytam w M jak Mama, że nadciśnienie tętnicze jest wskazaniem do cesarskiego cięcia... Tobie coś już lekarz o tym wspominał?

13 lata 1 miesiąc temu #667167 przez karolinap
Dziubasek Wizytę mam 10 czerwca. Też mam nadzieje ze taki skurcz się juz więcej nie pojawi. Bo czekałam aż pusci a w głowie 100000 myśli: ze torba nie spakowana, ze to 8 miesiąc, co dalej bedzie się działo, skoro teraz tak boli to co to bedzie przy porodzie ;)
Panika jak talala :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka