- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiaa26 Pewnie, musimy jeszcze trochę wytrzymać
nikt nie mówił, ze bedzie łatwo
Magdalenagal Ty to masz z tymi finansamiMoze na tej końcówce ciazy maz przejmie zajmowanie się pienizami, przelewami
dobrze, ze kolejna historia dobrze się skończyła :*
Karolina oczywiście bardzo ci współczuje bo jak mnie złapie na chwile to cierpię a ty miałaś ten skurcz bardzo długi wiec moge sobie tylko wyobrazic ból :/
Pocieszajmy się że przy porodzie będzie gorzej
Magdalena dajesz do pieca z tymi tekstami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chyba widze te malusie stópki i już mnie skręca taka słodycz
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Lacrijka To dobrze, ze zdrowy okaz z Ciebie, odpoczywajcie i czekajcie do 17nastego
Nie umiem ich dostrzec na tym zdjęciu
O matko! 1000 stron
- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Karolinap ja nie miałam jeszcze czegos podobnego, moje skurcze to tylko kilkusekundowe, ale przy takim długim to też bym sie wystraszyła
karolinkanice jeśli to jakas super okazja to kupuj
Madziu ty to masz perypetię z tym kontem i pieniędzmi
Lacrija śliczne te stópki
1000 stron juz naprodukowałyśmy
Ja wczoraj byłam u kolezanki, tej co za mnie pracuje i nie żałuje wcale ze jestem na zwolnieniiu. Wykorzystują ją na maxa, zero pozytywnego docenienia, nie mówiąc juz o finansowym wsparciu. Po prostu dziewczyna jest na zastępstwie, to rzucaja jej jakieśochłapy
Mateusz całą noc dawał mi sie we znaki i teraz też wariuje
Miłego dnia kochane
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Qultoorka pytałaś jak moje ciśnienie, otóż dziś od rana super! wczoraj wieczorem jeszcze było wysokie przed zażyciem leku a dziś tak jak zawsze po 6 rano juz miałam 160/105 to dziś super bo 118/90. Leki działają! teraz tez jest w porządku. Będe stale kontrolować mam nadzieję, zę się ustabilizuje bo pomimo tego że dzis jest ok to tabletki łykam
Dziś rano też miałam skurczyk jak usiadłam na toalecie...ałć! na szczęście szybko minął.
zaświeciło u mnie w końcu słonko! zobaczymy na jak długo ale od razu lepiej się czuję!
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja szukałam na zdjęciu większych części ciała Lacrijeczek
Kaska1982 Tak, jeśli by się po powtórzyło i tak długo mnie trzymalo to na pewno wybiorę się do położnej czy lekarza. Bo w końcu nie wiem czy to normalne czy nie :|
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Nocka była tragiczna, bezsenność mnie dopadła i skurcze nocne
Macie pomysła na jakieś dobre śniadanie? Otwieram lodówkę i nie mam ochoty na nic, dosłownie mnie cofa jak mam coś zjeść
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Lacra mam nadzieje ze ty juz zwarta i gotowa
Czekam z uteskniem na ten czerwiec az zacznie sie cos dziac
A ja wczoraj na wizycie mialam bardzo niskie cisnienie 90/50 ale powiedzieli ze jest w normie, u nas wreszcie piekna pogoda
Ide zaraz z Miss na playgroup( ehh jak ja nie lubie tam chodzic
Madzialenka ty juz sie do konta nie zblizaj, bo jeszcze nam urodzisz z nerwow
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jeśli jednak chodzi o twoje podejście do produktu, ze za jakość trzeba zapłacić grubą kase to ja się z tym delikatnie nie zgodzę.
Ponieważ, żeby mieć coś dobrej jakości nie zawsze trzeba przepłacać często płacisz za firmę nie za jakość, a produkt jest warty o wiele mniej. Prosty przykład masz nawet w głupiej aptece kupujesz lekarstwo , a za połowe mniej masz identyczny odpowiednik z tym samym składem ?
Więc pytanie brzmi za co płacisz w tamtym leku ? No za firmę , bo producent wymyślił sobie taka , a nie inna cenę. I co sądzisz , ze ten odpowiednik jest gorszej jakości ? Tak właśnie na ludzi działa reklama jedni są mniej podatni na reklame drudzy bardziej.
Ja nigdy nie kupuje tandety , a nie przepłacam i także lubię produkty dobrej jakości.
Drugi przykład masz właśnie na wózku dlaczego wszystkie drogie wózki i te znane są aluminiowe ?
Utarło się , ze wózek musi być mega lekki ( nie wiem dlaczego , bo przecież wózków nie nosimy tylko nim jeździmy, a do bagażnika wkłada się go jednym zamachem) tym samym łamią się te wózki tj. ich ramy, bo aluminium to aluminium zawsze będzie miekkie i żaden najlepszy producent tego nie zmieni. No i nie ważne jest czy rama jest trwała , ważne dla ludzi jest waga , bo właśnie działa na nich sugestia innych , że wózek ma być lekki i koniec.
No i tak się łamią ramy w tych drogich wózkach no i gdzie tu jest jakość ?
Dlatego też mowie o tym, że dla lansu są te wózki , a nie dla jakości czy praktyczności.
Tym samym , zeby nie było nie porozumień nie bronie nikomu tego kupować, żeby być innym i wyróżnionym.
Np. Jezus chodził w sandałkach, ale dziś zyjemy w innym świecie ocenia się ludzi po wyglądzie, ubiorze i majątku. Dlatego zanim kogoś poznam tez , go tak oceniam, bo ludzie chcą żeby ich tak oceniac po to się właśnie lansują ubierają w drogie szaty itp. Wszystko dziś jest obciachem także czasy są okrutne no i ludzie też. Obciach jest mieć zwykłe adidasy, obciach jest mieć tańszy zwykły wózek . Zatraciliśmy sens życia , a szczególnie w Polsce biednym kraju, gdzie bogactwo robi z nas kogoś lepszego wielkiego pana i władce. Nawet kościól jest nastawiony na zysk, gdzie tu jest Bóg , gdzie ta wiara? Czemu wszyscy chodzą w najlepszych ubraniach do kościoła czy tam się ocenia ubiór ? No zwykły lans się z tego zrobił kto ladniej wygląda. Myslicie, że Bóg w którego wierzycie ocenia wasz ubiór ? To po co tak wszyscy robią ? Świeto się świeci, a nie wygląda (to tak przy okazji).
Nawet najwiekszy głupek jak ubierze się jak wypasiony raper (przykładowo) będzie cool dlaczego, bo jest wylansowany. I jakby wtedy nie liczy się to co ma w głowie tylko jak wygląda. Zatracamy prawdziwe wartości. Dlatego wszędzie trwa licytacja nawet w wyprawce dla dziecka kto kupił lepszy kocyk, smoczek itp. , a producenci mają raj i czysty zysk i wyzysk na kobietach w ciąży.
Takie moje rozważania
Z poważaniem:
Dorkiszon
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ja już od 7 na nogach z samego rana pokłóciłam się z mężem i aż się popłakałam co mi się rzadko zdarza
Ja nie miałam jeszcze żadnych skurczy chyba że były takie których nie czułam
Dziś miałam akcje depilacja trochę się namęczyłam ale dałam radę
Wczoraj dotarł do mnie podgrzewacz zobaczymy jak się sprawdzi
Wczoraj weszłam do Pepcco (nie do tego co zawsze chodzę) i był ten kocyk co kupiła Asia tylko że z zółtą ramówką
Dziś mnie czeka do przejechania ponad 150 km za kierownicą
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Kluśty moje ważą juz po ok 2500gr ale to tak na oko bo niestety juz ciężko je pomierzyc w miare dokładnie..dok chyba sam nie wiedział która noga, ręka czyja haha I że niby ja na trzeciego ?? no pewnie tak.. Chociaz chciałabym wytrzymac do 17ego.. no ale jak sie wyklują wcześniej to tez pokocham jak własne
No dobra, to kopa na zapęd mi dajcie to moze pojde..zostały mi jakies 3h bo pozniej musze bumka z warsztata odebrac.. Nadstawiam się
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lacrijka już niedługo będą bliźniorki
Kochane są chodzą do żłobka i maja niecałe 2 latka i mówia juz pełnymi zdaniami leci ten czas niedawno były maluskie w wózeczku.
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
oj Madziu ty to zawsze masz jakies perypetie
a moze ty w totka zagraj cooo??
lacra no to nieźle nam sie tu trzymasz-pięknie donosisz ta ciąze
hehe a stópki wygladaja jak w baletkach hihi
masz ode mnie kopa do pakowania!
Natalka super ze cisnienie pod kontrolą
Marta juz hormony siegaja zenitu - a p porodzie podobno jeszcze bardziej buzuja
ktos wie co u naszej pasal???? czy juz tuli malutkie??
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Marta27 Kochana nie denerwuj się na Małża. Oni są biedni bo są facetami. Wiesz mniej rozwinięte myślenie itp itd. Tulimy
Dorkiszon- Jezus chodził w sandałkach bo w Jerozolimie jest ciepło i bał się że mu będą kopytka walić
emi87 no właśnie mówił że do 32 tyg powinien się obrócić. W poniedziałek idę na przegląd więc dowiem się czy moje przypuszczenia się potwierdziły. Gin na razie nic nie mówił o cc. Ja wolałabym rodzić naturalnie ale moje Dziecko jest chyba zbyt uparte żeby się obrócić albo ma coś po Matce i próbuje mi udowodnić kto rozdaje karty
Lacrijka trzymam za Was kciuki. I za przenoszenie do 18 czerwca
Dziewczyny mój Monsz na finansach i kontach internetowych zna się jak Żyd na gwiazdach. Więc przekazanie Mu finansów byłoby, kolokwialnie rzecz ujmując nieroztropne