- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Co tydzien robie sobie zdjecia i już mi tak dobrze szło a bateria się rozladowała-złosliwość rzeczy martwych
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Lacrijka ale śliczny brzsio duuuży

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Kurcze może Twojemu lekarzowi coś się pomerdało i nie to nie tej osobie dał?

Lacra jak Ci pięknie córy rosną!! A ty nic! tylko brzuszek

Wracając dziś od fizjoterapeuty i wchodząc do sklepu zobaczyłam swoje odbicie w szybie - jaka ja jestem piękna

Oglądałam dziś porodówkę i były dwie przyszłe babcie (murzynki). Najpierw się wykłócały, która pępowinę przetnie, pózniej jedna drugiej przeszkadzała wnusiowi zdjęcia robić, aż w końcu jedna wyszła i czekała na drugą na korytarzu. Tam zaczęły się kłócić i na koniec się pobiły, tak, że pielęgniarki kłaki włosów z ziemi zbierały.. szok normalnie!!

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Qlroorka ten lek zapisała mi pani ordynator ze szpitala zakaźnego, która specjalizuje sie w toxo u kobiet w ciąży wiec wiem, że dobrze wiedziała co mi zapisuje. Do tej pory brałam inny lek a tera mam brać przez 2 tyg ten. Ale chce to skonsultowac z moja gin zanim zaczne łykać a mam brać to od piątku.
Aha, to już rozumiem, chcesz skonsultować jego zażywanie z inną lekarz, nie tą która Ci go przepisała... No to good...tamta może faktycznie bardziej zna się na toxo a niekoniecznie na położnictwie/ginekologii....
Uniuni, ale Ci dobrze, że czujesz się w ciąży piękna...zazdroszczę tego... ja nie mogę się nadziwić tylko nad zmianą w swoim wyglądzie jaka się dokonała w przeciągu tych kilku ledwie miesięcy... poza tym ograniczony wybór odzieży jaki jestem na siebie założyć doprowadza mnie do szału, więc prawie z domu nie wychodzę... Dziś idziemy w miasto spotkać się z ludźmi i juz od wczoraj myślę co mam ubrać, żeby wyglądać w miarę przyzwoicie - szczególnie, że teraz, w tym stanie, to wszędzie przyciągam wzrok, więc muszę mieć poczucie, że się dobrze czuję w tym co mam na sobie...
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pozatym w tych krajach co wymieniłaś to wiem o co im chodzi, że niby Bóg się obrazi, bo zobaczy kogoś w krókich spodenkach i jego gołe kolano. Byłam w Grecji w klasztorze w meteorach jak ktoś był to wie, że mnisi każą tam wchodzić , albo w długich spódnicach, albo długich spodniach z szacunku do Boga czy coś.
Głupota niezła, ale to osobny temat. Nie ciągne tamatów religijnych, bo jak juz wiele razy pisałam nie wierzę w Boga. Nie z każdym można poruszac takie tematy, bo panuje wszechobecna ciemnota.
kamilka rozważę twoją propozycję, ale wcześniej też dużo pisali o wózkach i mi tez sie właśnie nudziło hahaha
Uni widziałam ten odcinek ładna patologia haha
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

dorkiszonku a dlaczego nie przyczepisz się tych co chodzą w extra ciuchach na imprezy - po co zwykły t-shirt nie wystarczy? przecież też się lansują ? a jak się ubierają w eleganckie ciuchy na ślub i wesele - też lans? Patrząc w ten sposób to wszyscy non stop się lansujemy

a zmieniając temat - dziewczyny, ze wasze dzieciaki też dziś są takie ruchliwe

karolinkanice16 ale fajny bujaczek ( leżaczek?) - gdzie można znaleźć coś takiego? Pytam bo my narazie odpuściliśmy sobie te bujaczki w wersji siedzącej - jak nam powiedziała fizjoterapeutka na szkole rodzenia im mniej na początku dzidziuś jest w takich siedzących tym lepiej dla jego kręgosłupa
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

Nikaa, tak, mój mały też strasznie się wypina...szczególnie dość bolesne jest to późnymi popołudniami i wieczorami. Ja już zapowiedziałam, że nie prowadzę samochodu, bo jak mnie czasem gdzieś znienacka kopnie to aż podskoczyć na krześle mi sie zdarzy...
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nikaa nie będę ci juz trzeci raz tłumaczyć o co chodzi, bo nie czaisz.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

karolinkanice16 ahh to musimy się rozejrzeć czy tu też coś takiego uda się znaleźć - nawet nie wiedziałam, że takie cuda są dopóki nie wkleiłaś tego foto

dorkiszon wiem o co Tobie chodzi - nie tłumacz zrobiłam po prostu to samo co Ty tj. wyraziłam swoją opinię i niech każda z nas zostanie przy swojej

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Podsyłam linka jakby któraś chciała

allegro.pl/listing/listing.php?string=ti...scope=category-82596
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-