- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do hemoroidow tez zostal mi jeden dziad jak u nali i ta sie wybieram do tego lekarza, mysle ze w tym mcu zbiore sie i pojde.
Boszee pod koniec mca znowu wizytacja tesciow bo stesknili sie za malym

Moj emus dzis pojechal na piknik mial grac w pilke, jesc kielbaski, brac udzial w konkursach i oczywiscie pic. Jak zadzwonilam to caly w skowronkach oczywiscie nawalony

Natalia to normalne ze chcesz aby synio spal u siebie, moj tez spi ulw swoim pokoiku i my razem z nim dzieki temu w nocy nie placze bo jak tylko sie rozbudza to ja juz na nogach a bedac w sypialni napewno bym nie doleciala do niego na czas.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja naszczescie nie mam problemow z hemoroidami moze dlatego ze moje parcie trwalo 5min wiec nie mialy kiedy wyskoczyc

a ja dzisiaj fajny dzien spedzilam najpierw maz mnie podstepem zabral do media i kupilismy nowy telewizor chociaz nie wiem czemu sie zgodzilam bo stary daje rade

No to tyle u mnie prosze ucalowac wszystkie dzieciaczki od ciotki i szepnac im do uszka zeby slodko spaly i mamusia wyspac sie daly

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

A dzionek też milo spędziłam, posprzatalam, ugotowalam potem mezus zerwał się wcześniej z pracy i pojechaliśmy z dziewczynkami do parku, pobiegalam z Maja pozbieralysmy liście, wróciłam do domu i zjadłam zeba z kolacja

Patka buzki od Dziubaskow
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasiorek001
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lipcowki do jasnej cholery gdzie wy wszystkie jesteście ????? Przywołuje was do porządku

Julka pobila rekord, spala od 22 do 7 rano

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

Patrizia, specially for U:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I jak? Może być? Ja się dobrze w nich czuję

Satynka, przeca miała być córeczka

bea2a, dzięki za odp. Tak się właśnie zastanawiałam nad tym kremem. Skupiałam się do tej pory na kremie z filtrem ale teraz trzeba jakiś kremik na mroźne dni-jaki polecacie?
A ja mam gina w piątek... Boję się badania, bo pamiętam, że moja lekarka średnio delikatna była... mówi się, że faceci delikatniejsi...chyba coś w tym jest....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kasiorek, ja i przed ciążą miałam parę zębów do roboty. Muszę więc iść. Natomiast chyba mam jeszcze bardziej odsłonięte szyjki, bo wszystko sprawia mi ból-już nie tylko zimne napoje, ale też i te lekko chłodne... Starość-nie radość....
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Sebek przekochane dziecko spał dzis 8godz. W zyciu bym nie pomyslala, ze moj skarbek bedzie taki grzeczny

No i wreszcie ubieramy 62, 56jeszcze niektore pasuja. Prawie 3miesiace i taki maly rozmiar?
Wczoraj mi cisnienie skoczylo, bo mi mamuska powiedziala, ze gadala z tesciowa i tamta walnela: Kasce sie pare rzeczy nie podobało ale co mnie to obchodzi. Nie no pewnie po co sie zdaniem matki o dziecku przejmowac

Meza tez mam ochote pociachac nożem...w piatek bylismy na grillu u znajomych. Mowie, ze nie bedziemy siedziec dlugo, bo zbliza sie 21 i zaczyna sie koncert, bo kapiel na byc i Sebek sie domaga. A ten mi jak zwykle, ze jak go raz nie wykapie to mu nic nie bedzie, ale wykapie go pozniej...no nic, siedzimy, robi sie powoli 22, Sebek juz zaczyna marudzic, ale jeszcze chwile wytrzyma. Mnie juz zaczyna telepac, bo nie wyglada jakby sie impreza miala konczyc, a juz trzeba jechac. Zapakowałam małego do auta i czekam, czekam i nagle wrzask. Noż jasna cholera wiedziałam, ze tak będzie. Za uszy dziadów do auta(bo jeszcze szwagier byl) i do domu. Sebek wył pół drogi

oczywiscie ja tlumacze i sie kłócimy po raz kolejny o to samo

Ide robic obiad. Jak wroce ma byc duzo postow do nadrobienia

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Polcia dzis w nocy spala 6 godzin bez karmienia To nasz rekord

Rano zebraliśmy się na zakupy i właśnie wracamy. Kupiliśmy kilka ciuszków dla Polci, w tym sukienkę na chrzest

Powiem Wam ze szukałam ładnego sweterka albo bluzy rozpinanej zeby było łatwiej do karmienia i miałam problem zeby coś znaleźć :|
A kolekcja kappahl newbie? Zakochałam się!

Później będziemy mieli gości i niedziela zleci

Qltoorka - super nowa fryzurka, ślicznie wyglądasz a jak jeszcze dobrze się czujesz to juz wogole extra

Ja mam jutro gina

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kubusiowi zapodaje witaminę C w kroplach 5 kropli dziennie.
Ja ostatnio mało jestem, bo brak czasu z mężem to sie wiecznie kłócę i mam go już dość dziś wszystkim pierdolnełam i poszlam sama na spacer , ale sie ździwił.
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Qltoorka - mam trochę ciuszków takich samych, sukieneczki, rajstopki, bolerka, bodziaki itp. mam też takie same rodzaje ale inne kolory i jakieś pojedyńcze ubrania. Szczerze mówiąc jak są w domu to wolę ubierać je inaczej bo łatwiej mi je odróżniać a że mamy tablice na której zapisujemy ile zjadły, o której, czy byla kupa i ile były aktywne to lepiej się nie mylić. Tak więc Zuza jest różowa a Gabi kolorowa.
Pojawił się mój ulubiony temat teściowej
Co do płaczu, czy Wasze dzieci też ciągle płaczą? nie mam pojęcia co jest. Dzije się tak od tych pierwszych upałów i do tej pory otworzą tylko oczy i ryk.
Dziewczyn nie było i sąsiadka dumna jak paw, że dzięki niej zadbaliśmy o dzieci( bo od środy nie było słychać płaczu - bo dziewczyn nie było) tak więc chyba mogę się spodziewać kolejnej interwencji, trudno. mam miliony pomysłow na te babsko.
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥