BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #695914 przez wunia1984
Ja też już nie śpię... milion myśli na minutę... na 10 wizyta u lekarza. Ma mi zrobić badania krwi i moczu. Może się coś wyjaśni. W czwartek wymuszę usg i zobaczę czy się wchłonął ten płyn czy nie. Ehhh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #695915 przez agniesia1604
Spokojnie :)
Zobaczysz że bedzie okey.

Nie ma sensu się przejmować bo tylko klopotu sobie narobisz:(

A ja nie mam co z sobą począć:(

aaaaaaaaaaaaaa
równy miesiąc do narodzin Stasia!:))))
No to idziemy pić... MLEKO:)

11 lata 10 miesiąc temu #695930 przez cukierecek27
Wunia będzie dobrze zobaczysz!!!
a ja sie szykuje do sniadanka tylko nie wiem co by tu zjesc ... ale wnocy lało że hohohoh....

11 lata 10 miesiąc temu #695933 przez klauduska89
a ja już po śniadanku, pyszne kanapeczki z samym pomidorkiem :) Teraz muszę iść do sklepy po piwo...a tak mi głupio jakoś :) robię dziś żeberka w sosie musztardowym i pół szklaneczki piwa mi trzeba.

11 lata 10 miesiąc temu #695935 przez cukierecek27
głupio? przeciez dla męża możesz kupić;) oj tam oj tam...;) ja wlasnie nie wiem co jesc ... mialam ciezka noc siedzialam do 2 w nocy czytajac forum neurologiczne... nawet sie dopisałam i ledwo zyje o tej h a musze zjesc bo insulinke wzielam ale co... :( zjadlabym mleczko z płatkami ale te bezsmakowe nie bardzo a poza tym czytałam gdzies ze lepiej mleko jesc na drugie sniadanko niz na 1sze. zostaja kanapeczki z sałatką rzodkiewka i np serkiem czy edlinką ide robić

11 lata 10 miesiąc temu #695940 przez EwelinaB87
Jej dziewczyny cały dzien zeszło nam na sprzątanie, ja wracam a tu takie nieprzyjemne informacje.

Trzymam za Was wszystkie kciuki

Za Cukiereczka byś wytrwała i by znieczulica ludzka sie w koncu na was otworzyła i zeby wam udało się podjąć najsłuszniejszą decyzji (btw przerazajace jest to jak niektórzy musza cierpieć przez głupote innych)przypomniala mi sie historia tej rehabilitantki co na nia spadł samobójca i złamał jej kręgosłup =.=/

Za Ciebie Sylwuś żeby w brzuszku było tak jak trzeba i miejmy nadzieje że nie będzie miało to żadnego wpływu na Zuzie.

Za Gosie żeby Polcia dała sobie radę z walką z poprawnym rośnięciem stópek

Ja miałam ostatnie USG w 30tc wiec od 5tygodni nie wiem co z Milcią poza jej pulsem, ale powiem wam jedno w niedziele zjadłam ostatnią penicylinę i skurcze mnie już nie męczą :huh:
może to przez to mnie tak dopadały?

Chciałam pochwalić męża bo naprawde chyba się zmieścimy mam dużą szufladę 100x60
drugą pod łóżeczkiem 120x60 i regalik na dwie pułki więc powinnam zmieścić wszystkie rzeczy dla Miluni bez konieczności zagracenia mieszkania komodą.

Niestety między cabriofix a atonem jest 100zl różnicy a to już za wiele dla mnie,
muszę wybrać jakiś ładny uniwersalny kolor fotelika, chociaz podoba mi się dziewczęcy :P
może pomożecie jaki kolor mam wybrać?

ale chyba wybiorę ten:
www.ewozki.eu/pl/p/Fotelik-samochodowy-M...brio-Fix-0-13-kg/149

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #695948 przez cukierecek27
Ewelinka czerwoooony uwielbiam czerwień i wybrałabym czerwony :))

Dziekuje dziewczyny za wsparcie 3 majcie kciuki by sie dzis udala rozmowa z ordynatorem naszej rehablitacji by go wzieli na troszke zaczac cwiczyc.

a to nowe nabytki Niki od dziadków:)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #695972 przez MZS
Dziś była krótka noc :( do 1 w nocy Franiu szalał w moim brzuchu. Czy Wasze bobaski też się bardziej uaktywniają wieczorami? Rano szłam ,jak co trzy tygodnie, na badanie krwi i moczu i teraz już nie zasnę bo pracownicy zaczęli działać przy remoncie mojej łazienki. Ciekawe jak zniesiemy te upały, które pewnie nas dopadną :)

11 lata 10 miesiąc temu #695983 przez cukierecek27
MZS napisał:

Dziś była krótka noc :( do 1 w nocy Franiu szalał w moim brzuchu. Czy Wasze bobaski też się bardziej uaktywniają wieczorami? Rano szłam ,jak co trzy tygodnie, na badanie krwi i moczu i teraz już nie zasnę bo pracownicy zaczęli działać przy remoncie mojej łazienki. Ciekawe jak zniesiemy te upały, które pewnie nas dopadną :)

Moja mała szczególnie lubi buszować w nocy i kopać mnie w ten bok na którym leże czy to prawy czy też lewy i się musze turlać raz w jedną raz w druga i tyle spania ;) wczoraj siedziałam do 2giej wlasciwie leżałam czytajac forum neurologiczne i do tej godziny ostro buszowała.. pozniej nie pamietam bo zasnełam jak przysłowiowe dziecko...;)

11 lata 10 miesiąc temu #696006 przez mgmk88
hej dziewczyny;) jak tam sie czujecie??ja wlasnie wrocilam ze szpitala...mam do was prosbe i pytanie za razem..miala ktoras z was lub slyszala o kamicy nerkowej w ciazy??czy mam szanse na porod naturalny??jakie tego sa konsekwencje?

11 lata 10 miesiąc temu #696022 przez agniesia1604
Zdrzemnęłam się jednak i już mi troszku lepiej...
Jednakże Zgaga nie dała mi spać...

Muszę wyskoczyć po mleko bo się kończy ...

11 lata 10 miesiąc temu #696025 przez KingaOc
Cukiereczku macie bardzo trudną decyzję przed sobą,trzymam kciuki alby udało się znaleźć najlepsze wyjście z tej sytuacji dla brata. A nowe ciuszki są prześliczne, szkoda że dla chłopców nie ma tak wielu fajnych rzeczy. Naklejki też kupiłam w biedronce.

Ewelinko my kupiliśmy dżinsowy, ten brązowy jest też ładny.

MZS Jasiek też szaleje wieczorem, rano trochę mniej.

Kurcze boję się trochę tych upałów, ale najwyżej nie będę z domu wychodzić. klimatyzację mamy w domu to przetrwam jakoś jeszcze 3 tygodnie do pełnych 37 tyg. Dopiero 16 mam wizytę u gina.

11 lata 10 miesiąc temu #696048 przez katarzynaxxx89
cukiereczku współczuję sytuacji z bratem to nie łatwe podjąć taką decyzję czy w domu czy w ośrodku.
Ja w nocy mam sspokój dzidzia jest mało aktywna więc się wysypiam i oby tak dalej. Życzyłabym wszystkim żeby tak przechodzili ciąże jak ja poza mała zgagą od czasu do czasu na którą wystarczy kubek mleka to super wszystko przechodzę

11 lata 10 miesiąc temu #696057 przez Joanna89
mamabąbelka - dziękuję za życzenia.
cukierecek - cudne ubranka !

Wypiliśmy całą butelkę PICOLLO :) Jestem z siebie dumna wczoraj wytrzymałam 3 godziny na 12 cm obcasie i nawet nie dało mi się we znaki :P Szkoda,że urodzinki są raz w roku hihi

Mam wrażenie,że mój brzuniek rośnie w oczach hihi, teraz zmykam sprzątać :)

Wunia 3 mam kciuki za wizytę !
My fotelik kupujemy taki już z bazą

www.dudekdladzieci.pl/pl/p/IZI-GO-BeSafe...-ISOfix-PROMOCJA/199

11 lata 10 miesiąc temu #696073 przez asiulek_dolls
hej dziewczynki :)
u mnie piękna pogoda, puki co się cieszę ale pewnie jutro już będę miała dość tego upału :P

kolejna nocka minęła mi niebyt dobrze, od soboty moje plecki wysiadają... przy każdej próbie obrócenia się budzi mnie ból w krzyżach,
w ciągu dnia też nie jest idealnie, czy stoje, leże, czy siedze nie ma to znaczenia przy dłuższym przebywaniu w jednej pozycji moje plecy wołają ałłłłłaaaaaaaa!!!!
dlatego nie rozstaje się teraz z moim rogalem do karmienia bo doskonale sprawdza się do podparcia pleców :)

czy Wy też odczuwacie że maluszki mają coraz więcej siły?? mój Kacperek chyba pomylił brzuszek z siłownią... a do tego wydaje mi się że nie mam zbyt dużego brzucha przez co jest mu chyba trochę ciasno i tym bardziej odczuwam te jego bokserskie popisy...

heh w ogóle to się śmieje do mojego T. żeby się nie zdziwił jak nasze dziecko urodzi sie z posiniaczoną pupą... wg ostatniego usg ma dupcie wypiętą pod moim prawym żebrem i to nią usilnie próbuje mi to żebro złamać!! skoro ja ledwo to wytrzymuje to zastanawiam się jak to znosi taka mała dupcia ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka