- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ok. super dziękiGro-szek najlepiej jak już tam dotrzesz to spytaj farmaceutkę w kasie bo ten promocyjny zestaw był właśnie na tej części superpharm gdzie są leki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
shopping.groupon.pl/d-22815884-olejek-do...tm_content=aff_1&nlp
- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 91
u mnie łóżeczka już dawno skręcone stoją oba (i to do sypialni i do salonu)
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52

ale postaram sie też kłaść dziecko jednak na sen do lózeczka o ile się da:))))
Poza tym jednak chcę kupic nianię taką do 50-70 zł

I tak i tak mi się przyda:)
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Cukierecek a powiedz mi jak sobie dajesz rade z tą pracą?? bo pamiętam że ostatnio zastanawiałaś się czy nie zrezygnować...
u mnie łóżeczka już dawno skręcone stoją oba (i to do sypialni i do salonu)
Asiulku powiem Ci ze chyba ta praca trzyma mnie przy tym by nie myslec tak intnesywnie o bracie, jakoś daje rade z tą insulina w czasie pracy, zawsze mogę załatwić sobie wolne jak do lekarza czy coś , po tych jednorazowych incydentach czuje się ok wiec narazie pracuję, na szczescie praca nie jest codziennie dlatego moge sobie pozwolić jeszcze na pracę, pracuję we wtorki piątki i co drugą sobotęi niedzielę a soboty i niedziele zostanie mi oproocz tej aktualnej 29 i 30 czerwca wiec odejdą bo się zajecia na uczelni kończą a dojdzie tylko jeden dzień w tygodniu. Jak nie dam rady zrezygnuję.
- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Patka Ty chyba masz malować łóżeczko, dobrze kojarzę?
chciałaś wiedzieć czym malować...
my właśnie to z ikei przemalowaliśmy na wenge, farbę kupiliśmy w leroy merlin nie pamiętam nazwy, polecany do malowania mebli dziecięcych, taki bezzapachowy ale pamiętam że na puszce było zdjęcie skrzyni z której wystawały jakieś miśki, zabawki...

- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja się zdziwiłam, że mały taki ciężki już - myślałam że będzie 1,7 - 1,8 kg... a tu prawie dwa. Oby nie skończyło się na 4,5

- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Asiulku powiem Ci ze chyba ta praca trzyma mnie przy tym by nie myslec tak intnesywnie o bracie, jakoś daje rade z tą insulina w czasie pracy, zawsze mogę załatwić sobie wolne jak do lekarza czy coś , po tych jednorazowych incydentach czuje się ok wiec narazie pracuję, na szczescie praca nie jest codziennie dlatego moge sobie pozwolić jeszcze na pracę, pracuję we wtorki piątki i co drugą sobotęi niedzielę a soboty i niedziele zostanie mi oproocz tej aktualnej 29 i 30 czerwca wiec odejdą bo się zajecia na uczelni kończą a dojdzie tylko jeden dzień w tygodniu. Jak nie dam rady zrezygnuję.
fajnie że dajesz rade i dobrze że to złe samopoczucie okazało się tylko incydentem, no i rzeczywiście masz też sporo wolnego i jest kiedy odpocząć, a myśli pewnie że warto czymś zająć, bo kiedy nie jesteśmy w stanie nic zrobić żeby komuś pomóc tylko musimy cierpliwie czekać to taka bezczynność jest najgorsza... będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli

a jeśli chodzi o insulinę to jest to może i trochę upierdliwe, bo trzeba pamiętać i jeść kiedy trzeba a nie wtedy kiedy by się samemu chciało ale będziesz miała za to najwspanialszą nagrodę -Nikolę

- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Achhhh normalnie przez was zwariuję od zachciankek
frytki.... no, ale zrobiłam zupę groszkową, jak cukierecek - taką gęstą, z podsmażanym boczkiem i grzaneczkami.... Mmmm... czekam na mojego aż wróci z pracy i będziem szamać
Ja się zdziwiłam, że mały taki ciężki już - myślałam że będzie 1,7 - 1,8 kg... a tu prawie dwa. Oby nie skończyło się na 4,5
noooo nieeeeeeeee!!! następna!! czy Wy się dziś nie możecie pohamować z tymi opisami obiadków??
zii uważaj z tym chwaleniem sie co masz w garach bo do Ciebie akurat mam blisko!!
a jak tam wparuje i dorwę sie do tej zupy to dla Twojego męża nic nie zostanie!!!
a z tą wagą to ja się właśnie nastawiałam że będzie takie porządne 2kg -bo sąsiadkę mam co ma termin na 27.06 i usg miała też w 32tc jak ja a jej mały 2kg wtedy ważył... a tu moja mała pierdoła 0,5kg mniej.... no i widze że w tabelce masz termin 2dni przede mną...
a przy okazji szpital wybrałaś??
- katarzynaxxx89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

oj zii moja zupka pprzy Twojej to cienizna... bo moja tylko groszek marchewka plus zaprawiona kasza manna by zagescic i łyzka jogurtu do smaku.. ale i tak była dobra słodziutka:D:D:D a i cukier po niej niski mmmm Lubie to!
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

piękny zestawik i listki przy bucikach muszą być obowiązkowo!!
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ewelinko tak jak na FB napisałam Cudeńka z listkami ładniej wyglądają