BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #279037 przez Mała
Magda jak ja Ci zazdroszczę tych 58,5kg. Ja bym się nawet cieszyła z 65 kg, a waga nie drgnie na 71 kg stanęło. :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #279058 przez mgielka22
Gosia i juz widac kto w domu bedzie wbijal gwozdzie i malowal sciany - JAGÓDKA :lol:

Olcia ale fajnie wybałusza oczka jejj MS Vip :P

A moja wtrazolila pol sloika marchewki kupilam mimo wszystko i jestem w soku myslalam ze bedzie pluc a zjadla ladnie :P a oto mafefkowy potwor :P

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #279059 przez mgielka22
Mala ja waze 65 i nie jestem dumna z tej wagi musze jeszcze 7kg zrzucic zeby wcisnac sie w swoje spodnie... a jutro LAtunga prosze Panstwa :D
13 lata 4 miesiąc temu #279067 przez slowiczek
Mgiełka, la....co ? :lol: ja na razie też karmię słoiczkami :) a Lili super, marchewczara :kiss: :D

a ja ważę 54 ale mam zamiar ważyć 48 :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #279068 przez mgielka22
Ty chudzielcu ja tyle zawsze wazylam ale ponad 20kg swoje zroilo :P

latunga tj na wzor zumby :D powiem jak pojde bo jeszcze nie bylam :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279075 przez Agusia83
A my pol godzinki temu wrocilysmy ze spacerku...u nas tez pieknie swiecilo slonce, ale zerwal sie wiatr i musialysmy isc do domku...
Az mi glupio, ale zachaczylam o cukiernie, kupilam paczki, w-ztke, kremowe, drozdzowy i jeszcze w piekarni babke cytrynowa i takie pyszne rogaliki....jeju, kto to zje? chyba na 2 tygodnie tego wszystkiego...

Ja niby wrocila do wagi z rzed ciazy, ale mam za duzo kg...wiem wiem, jak ja mam zrzucic skoro mam zamiar obzerac sie tymi pysznsciami :silly:

Emi zafascynowala sie choinka, oglada migajace swiatelka i bombki...

Lili, jaka z Ciebie sliczna mafefkowa krolewna :laugh:

Olcia, jakie spojrzenie.... :silly:

Magda, ale fajna niespodzianke zrobil M.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279080 przez magda79
48 ło matko tyle waży moja starsza sis tylko, że ona ma jakies 163 chyba? no i niezły chudzielec z niej :P

mafefkowa LILI haha a ja widziałam Ci już na fb Królewno :kiss:

Agusia hehe nono Majka za tatuśkiem jest pozytywnie zwariowana :lol: a słodycze ja też wpitalam na całego...wczoraj byliśmy u siostry na kawce i wpitoliłam 2 ciacha i 2 babeczki z budyniem a dzisiaj rano do kawki dałam gałkę lodów i do tego znowu ciacho + babeczka...tyle, że Domi to wyciąga bo waga albo stoi albo leci jeszcze w dół....a ja już nie chce!!!
13 lata 4 miesiąc temu #279088 przez magda79
słowiczku i jak tam spanko Natalki udało Ci się czy zasnęła :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279091 przez Agusia83
Magda, ja wlasnie stoje w miejscu, chyba dlatego, ze Emi wyciaga ze mnie te slodycze...ale w dol juz nie chce leciec:P :silly:

Wczoraj dosc pozno kupilam mate...a przed chwila dostalam maila, ze juz zostala wyslana...ale sie ciesze :laugh: jutro powinna dojsc :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #279094 przez katy25
dzien dobry mamuski!

Nie było mnie kilka dni bo wczoraj miałam obronę i chodziłam znerwicowana ale JESTEM JUZ PANI MAGISTER! Mega zadowolona jestem i troche nawet dowartościowana ach... a przede wszystkim wolna psychicznie!!!!!

Wiecie?
Ja nadal nie mam tego okresu i jak skoncze to opakowanie tabletek i nie bede plamic to normalnie zrobie sobie test chociaz oczywiscie nie ma mowy o ciąży bo ja bardzo na to uważam ale uspokoję sie... kurcze tak mnie wyczyscili że ho ho

Mój Samiczek też je słiczki narazie chociaż z niego taki jadak że szkoda gadać. Marchewki zje 3 łyżki do herbaty a całą reszte to tak różnie...
W poniedziałek byłam u tego dermatologa i dał mi nowe leki, które już skutkują i Samiczek robi sie gładki jak pupcia niemowlaka:)

Ja dzisiaj sprzatnełam dopiero choinke a zmobilizował mnie tekst faceta, który przyjechał mi rolety montowac :" Oooooooo u Pani jeszcze Święta?!?!?" phi...

nie mam nic na obiad zaraz musze gdzies wyjsc do sklepu ale czekam jak Sami mi sie obudzi... Ines ma jutro bal karnawołowy i jeszcze nie mamy stroju eh... od poniedziałku chodziłam taka znerwicowana ta obroną że nie ogarnęłam niczego.

Dziewczyny ja mam 160 i ważę 49 dokładnie tyle samo co przed ciążą, ale ja ćwiczę. Nieregularnie ale ćwiczę a bliżej wiosny na pewno regularnie bede bo teraz po prostu jak patrze za okno to odechciewa mi sie rano z piżamy rozebrać...

A czy któras z Was była już z maluchem na basenie???
Ja chyba wybiore sie jak juz cieplej bedzie bo boje sie aby mały mi sie nie przeziębił...jeszcze odpukac mi nie chorował.

Lece po mału ogarnąć sie do wyjścia
Co macie dzis na obiad??????? bo ja nie mam weny do garów dzis...
13 lata 4 miesiąc temu #279096 przez slowiczek
Agusia, jaką matę ??? tą rainforest czy inną ?? :)

Magda, nie dałam zasnac :P właśnie zjadłyśmy :)
13 lata 4 miesiąc temu #279098 przez magda79
Agusia no to fajnie...jutro poprosimy o fotkę Emi na macie :)

za chwilkę zjawi się reszta rodzinki w domu...zmykam podgrzać im obiadek...miłego dzionka
13 lata 4 miesiąc temu #279100 przez ewelinaa
Ola VIP super :kiss: :kiss: :kiss:

Jagoda - za parę lat będzie miała piekne portfolio, mama takie zwariowane zdjęcia Ci robi :woohoo: :silly:

Za oknem szaro buro, ale ciepło (+6st.), więc poszłyśmy na spacer po gazetę ;) i szybko do domu, bo deszcz zaczął padać :angry:
Na szczęście moja Terrorystka śpi, więc miałam czas ogarnąć trochę mieszkanie i wypić kawkę :)

Co do słodyczy - też mogę jeść i jeść, i jem ich stanowczo za dużo, bo 3 tygodnie po porodzie mieściłam się w spodnie przed ciąży, a teraz zatrzymują się na udach :angry: :dry: Więc trzeba się ograniczać. A na wagę wolę nie wchodzić.
Wczoraj byłam na zakupach miałam kupić spodnie, ale się załamałam i kupiłam żakiet i buty na obcasie :lol: :silly:

I dostałam dziś kalendarze na Dzień Babci i Dziadka - REWELACJA - Gosiu jeszcze raz wielkie dzięki, zawsze coś wynajdziesz ciekawego i taniego :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #279101 przez slowiczek
Katy - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :)
13 lata 4 miesiąc temu #279106 przez katy25
ewelina dasz mi linka do kalendarza??

dzieki slowiczku
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby