BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #279563 przez Agusia83
No to mnie Beti zmartwilas...sprobuje jednak najpierw wrocic do nan pro...jak nie pomoze wowczas ha
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #279568 przez magda79
gosiu hehe wiem :P ale bateria też kiedyś się skończy :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #279582 przez Marta M
Dziewczyny przepraszam ze tak na szybko ale wpadlam zapytac czy chce ktoras ten baby orajel?? Niestety nie znam ceny, jutro leci tam kolega Slawka i tylko tam i z powrotem takze obiecal ze jak tylko bedzie na stanie w sklepie to zakupi...i jakby ktoras chciala to dajcie mi najpozniej do 10 rano znac smsem...

nie obiecuje ze bedzie i przepraszam ze nie znam ceny...narazie tyle moge zrobic...ewentualnie ja kupie teraz jak bedzie, to bede wiedziec ile kosztuje i przy nastepnym wylocie Wam zamowie..
13 lata 4 miesiąc temu #279585 przez monika1984lodz
Dziewczyny w lodz blyska i grzmi!!! burza w styczniu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279589 przez slowiczek
Beti, a skąd mu chciały pobrać ?? Natalii kiedyś w dłoń się wkłuwały i też nie chciało lecieć :dry: zamiast pobrać z łokcia to się nad nią pastwiły z 10 min....
krzesełko z hipciem przedstawiłam mojemu M i zostało zaakceptowane :silly:

Agusia i Emilka :kiss:

Gosia, a propos komputerów to w sumie czasem żałuję, że nie żyję w czasach kiedy nie było komórek i tego wszystkiego, ludzie wtedy spędzali ze sobą duuuuużo więcej czasu...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zima bez śniegu, burze, w końcu za chwilę koniec świata :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279593 przez monika1984lodz
Slowiczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

data zobowiazuje :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279595 przez pati-m
Jestem znowu. Przpraszam, że Was tak opuściłam, ale musiałam Kacpra ogarnąć, potem prysznic i teraz siedzę i wpierdzielam zapiekankę z masłem czosnkowym, szpinakiem i oliwkami - dietetyczne jak nic :P Ech ta moja silna wola :angry:

13 lata 4 miesiąc temu #279599 przez monika1984lodz
pati daj troche :PP ja pije piwko i zagryzam pepisami :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279604 przez basia89
hej dziewczyny :)

dużo piszecie :P aż nie idzie was nadrobić :) wszystkie zdjęcia boskie i dzieciaczki kochane :kiss:

ja jestem przerażona, moje dziecko przetwarza taka ilość pokarmów i to mleko i 2 posiłki inne dziennie i ciągle jest głodne. nie wiem może ja coś zle robię??? co myślicie ???

co do krzesełka do karmienia to damianek ma dostać po koleżance ale nie wiem co z tego będzie. bo szczerze jak bym miała kupić to bym musiała znowu kase uciułać. heh czemu to wszystko musi się kręcić wokół kasy. gdybym ją miała to bym wszystko mogła małemu kupić a tak coś za coś :dry: :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #279607 przez basia89
a żeby tak ktoś mi zaproponował trochę gorącej czekolady :P a tak jest mój stary mąż :P który jedynie piwo może mi przynieść :huh: :blink: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #279611 przez mgielka22
Pati podziel sie!!!!!!!!!

ja zaraz robie se grzanca biore chipsiki i ogladamy cos z M jej gdyby on zaczal na silownie chodzic <marzenia> ja jutro z ranca na latunge mykam :D

A przy chudzielcach kompleksow sie nabawic mozna i to jakich :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #279612 przez monika1984lodz
Basia maly poprostu lubi jesc :) av dajesz mu herbatki???

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279613 przez basia89
dziewczyny na tvp1 są staruszkowie którzy nadal ćwiczą :ohmy: :ohmy: :ohmy: podziwiam :cheer: i napatrzyć się nie mogę :P
13 lata 4 miesiąc temu #279615 przez pati-m
Monia - zapraszam :lol:

basia - co do kasy, to wiadomo że rzeczy dla dzieci są strasznie drogie niestety. Ale jeśli masz możliwość dostać coś po kimś to bardzo fajnie. A to, że Damianek miałby wszystko nie znaczy, że byłby szczęśliwy - a tak zamiast setek zabawek ma mamę, która się z nim bawi i to jest najważniejsze. Kacper też nie ma dużo zabawek póki co - kilka grzechotek, jakies pluszaki i inne drobne rzeczy i to by było na tyle. Bo najważniejsza jest dla niego mama :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279616 przez basia89
monika ja mu podaje herbatki od skończenia 1tygodnia :P no a teraz uwielbia taka uspakająca, bo jest z kilku ziół :) no a jeść lubi. i to wszystko co mu podaje.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia