BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #145503 przez pati-m
Dziewczyny jak nie zamawiałam ubranek :) Kupowałam pieluszki tetrowe allegro.pl/kolorowe-pieluchy-pieluszki-t...ena-i1657377291.html bo przez allegro wychodzi taniej (u mnie w sklepach jedna kosztuje 4zł, więc jest duża różnica). No i przy okazji zamówiłam od tego samego sprzedającego smoczki, zawieszki i pojemnik do smoczka, szczoteczkę do włosów itp., żeby zaoszczędzić na przesyłce, bo koszty i tak jedne.
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145507 przez monika1984lodz
No wiem,wiem wytrzymamy , ale kurcze chce mi sie i tyle no co ja moge.
Jeszcze na dodatek jestem strzelcem a strzelce uwielbiaja ten sport hihi :)

ide troche polezec bo cos mi sie oczka zamykaja.... do pozniej dziewuszki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #145548 przez pati-m
Dziewczyny włączcie sobie TVN, są "Rozmowy w toku" i kobitki opowiadają o doświadczeniach związanych z porodem.
13 lata 10 miesiąc temu #145573 przez monika1984lodz
ale sie zdrzemnelam hi :) a Wy gdzie sie pochowalysci??
Pati i Marta na samolotach prawdopodobnie leza hihi i podladja dzidziolki :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #145589 przez bewipo
Ja sie wzięłam i wyprałam 2 pralki ciuszków dla małej :) Teraz to bym spać poszła...
13 lata 10 miesiąc temu #145597 przez fanka
a mnie zgaga chce udusić :-( i z tego leżenia z nudów paznokcie sobie pomalowałam na słoneczko- żółty letni kolorek :-)
13 lata 10 miesiąc temu #145598 przez Pyśkaaaa
mi tez spac sie chce... i chyba pojde na drzemke :P moj zapalony rowerzysta pojechał pojeździć a ja se poleniuchuje :D
13 lata 10 miesiąc temu #145605 przez monika1984lodz
hehe to widze, ze dzisiejszy dzien u wszytskich spiacy jest :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #145622 przez basia89
a ja się wziełam za porządki w szafach :) miałam się uczyć ale zrobiłam sobie przerwę :) i sprzątałam :)

a mały kopie i kopie :)
13 lata 10 miesiąc temu #145624 przez Marta M
Juz jestem i melduje, ze wszystko w porzadku..wreszcie zapytalam o co chodzi z ta szyjka, ze nigdy mi nie mowi jaka ma dlugosc, bo Wy tu ciagle piszecie ile ma, a ja nie wiem..ale juz wiem, powiedziala ze jesli z badania wychodzi ze jest twarda i zamknieta to wszystko ok, gdyby bylo nie tak sprawdzala by na usg jaka ma dlugosc. Mala zlozyla stopy jak raczki do pacierza, ginka powiedziala ze niesamowicie wysportowane dziecko, przez co plci nie podgladnelismy..mam skierowanie na echo serca plodu..mam przepisane zelazo na ta moja niedokrwistosc..no i 18 lipca znow wizyta...a no i jeszcze pokazalam jej te wyniki hemoglobiny glikowanej i powiedziala ze wyniki bardzo dobre i testu glukozowego nie trzeba powtarzac..troche opowiedziala o szpitalach, znaczy ktore ona poleca, rozjasnila mi troche w glowie..no i dostalam paczuszke z probkami kosmetykow, miedzy innymi mam krem mustela na rozstepy ;)

Dziewczynki ja na brak seksu nie moge narzekac, meza krece bardziej niz przed ciaza, haha ;) A zakazu od gina nie ma...zreszta pytalam jeszcze dzisiaj...

A co do klucia w pochwie powiedziala ze juz moge czuc, ze organizm sie przygotowuje do porodu, jesli brzuch nie twardnieje to jest git.
13 lata 10 miesiąc temu #145627 przez monika1984lodz
Martusia no to super, ze wszystko ok :) moze z MAjki bedzie mala joginka hihi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #145636 przez Marta M
Albo joginek bo jeszcze wszystko mozliwe ;)
13 lata 10 miesiąc temu #145642 przez monika1984lodz
Wiesz co Martus ja tez sie caly czas zastanawiam czy tej naszej Nunulce sie nie zmieni...
Mam nadzieje, ze da sie jutro podejrzec i rozwieje mamusiowe domysly hi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #145644 przez Agusia83
Marta, to fantastyczne wiesci:) super, ze szyjka twarda i zamknieta, czyli cala i zdrowa :silly: a Majka to akrobatka jak w cyrku...hahah...Ja mysle, ze plec juz sie nie zmieni, przeciez na zdjeciach widac bylo dziewczecy wyraz twarzy:)....bedzie mala laleczka :laugh: ...

teraz czekamy na wiesci od Pati...a jutro Monia, tak?
13 lata 10 miesiąc temu #145647 przez Pyśkaaaa
MartaM super że Maja zdrowo rośnie :) wiecie ja też sie obawiam że Franek może się okazać dziewczynka i się smieję że bedzie cgodził w bodziakach w autka hihi no ale całkiem serio doktor 4 razy mowił że chłopak mam nadziejęże mu się nie odwidzi :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia