- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

A u mnie znowu upał, tragedia

A w nocy to się spać nie da tak gorąco

agnesssa uważaj na siebie i nie przemęczaj się za bardzo
chasiami ale miałaś wesolutko

Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

agnesssa mam nadzieję że lepiej już się czujesz kochana

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Też się melduje, już nie śpimy

U mnie jak zwykle szaro, w nocy burza była potężna, bałam sie trochę, chociaż lubię burzę

Wczoraj w Gdańsku byłam na zakupach, trochę po Ikei polatałam i zaraz brzuch sie twardy robił

Dziewczyny, moja córka w 38 tyg, się urodziła i ważyła 3005 g, więc wasze córeczki są akurat, to mój synuś to kolos

Mój facet też wyjechał na weekend do pracy, ale ja juz przyzwyczajona jestem, ze w sezonie go nie ma w domu

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

U mnie straszna duchota w nocy była mega burza ale i tak nie przyniosła ochłodzenia. Nawet z psem nie chce mi się iść tak gorąco już jest.
A właśnie ma któraś z was psa w domu ? Ja mam rocznego owcarka i zastanawiam się jak to będzie jak dziecko przyjdzie...
A co do kosmetyków to na mądrej szkole rodzenia nie kazali prawie wcale stosować. Tylko jakiś płyn do kapieli i nic poza tym. Ewentualnie na dupke raz w tygodniu alantan lub linomag. A jak odparzenia są to wtedy zadziałaś. Nawet pepuszek każą tylko wodą przemywać.
Robie postępy bo kupiłam brakujące rzeczy do szpitalnej torby

A na moją sesję to tak nie czekajcie łapczywie bo to czysta amatorszczyzna bo sama sobie pozowałam do aparatu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Madzia7 w najbliższym czasie nie planujemy powrotu, przylecimy na pewno na chrzciny młodej w kwietniu (tak planujemy wstępnie) pewnie na jakieś 3 tygodnie a potem ja planuję iść do pracy, ale co się jeszcze okaże to zobaczymy

co do kopernika mam bardzo negatywne nastawienie (chyba najgorszy szpital w Krakowie pod względem traktowania pacjentek...) no ale ważne jest to na czym tobie zależy, mnie zależało na tym, żeby nie robili lewatywy, żeby nacinanie krocza było robione tylko w bardzo uzasadnionych przypadkach i za zgodą pacjentki, żeby nie dokarmiali dzieci bez zgody matki, żeby były osobne sale do porodów rodzinnych bezpłatne, no i żeby mój poród przebiegał w rytmie który mnie odpowiada, bo to ja rodzę a nie położne i lekarze, żebym mogła wybrać pozycję która mnie będzie odpowiadała, zebym miała piłkę do siedzenia, mogła w każdej chwili pójśc pod prysznic.... no trochę tego było

a jeszcze co do wagi dzieciaczków to mój synek urodził sie z wagą 2980g no i spodziewam się, ze młoda będzie ważyć podobnie, dlatego kupiłam masę ciuszków w rozm. 50 bo tych używaliśmy ponad miesiąc przy Adim

Chasiami pogody współczuję to naprawdę męczące na dłuższą metę...
no i się rozpisałam, mam nadzieję, że mi wybaczycie

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Patrząc na Twoje zdjęcia to ja mam brzuszek bardzo nisko, a może mi się tak tylko wydaje

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a wczoraj wieczorem zamówiliśmy z mężem łóżeczko, już nie pamietam ale któraś z was właśnie je kupowała- kolor naturalny
allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-bukowe-3-...gpk-i2445875478.html
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A łóżeczko super!
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

baby- ten przepis na shreka brzmi apetycznie, aż sobie zapisałam, na pewno zrobię po porodzie, bo teraz mi nie wolno,a to wzbudzi na pewno frustrację
Ja chyba całą noc nie spałam przez burzę ulewę i ciągłe wstawanie do kibelka, najpierw co godzinę, później, co pół masakra, a przy tym budząc się z pełnym pęcherzem łapie mnie skurcz i to mnie martwi, bo w dzień tego nie mam
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Walczyłam wczoraj z torcikiem potem zapodam zdjęcie mojej amatorszczyzny ale proszę się za głośno nie śmiać

Ania 14.09 faktycznie lało prawie całą noc i te błyski

Sandra85 dużo zdrówka dla taty

Baby_55 przepis na torcik podawała Agnesssa jest na stronie 276 jakbyś się skusiła
Co do kosmatyków to ja w sumie podobnie jak większość z was planuję:oliwkę Nivea Baby do smarownia główki i do kąpieli obstawiam na Oilanium. Ale co do kosmtyków to się wstrzymam do czasu aż mała będzie ze mną. Bo z małym kupiłam kremiki które się nie przydały. Miał bardzo suchą skórkę i pomogło mu dopiero oilanium - a było w próbce w paczce szpitalnej. Też nie reagował na większość kremów na odparzenia - stare sposoby babć czyli mąka ziemniaczana i wietrzenie pupy pomagało. A sudokremy, alantany i inne wylko pogarszały u nas sprawę. Więc stwierdziłam ze najpierw skorzystam w razie potrzeby z próbek a potem dopiero kupię.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2