- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

Ania14.09 - grzechotki w tych obecnych leżaczkach odczepia się bez problemu (cały ten pałąg)

Andra88 ja miałam swoje dwa małe pieski gdy mieszkałam z Mamą nim poznałam Męża, a potem aby zamieszkać ze mną kupił sobie pieska i wprowadził się do mnie z trzecim bo niby w domu u siebie nie mógł mieć(ten piesek mieszka obecnie z nami na naszym M), ale większość razy to z Mężem chodzi bo to taka a`la jego Córeczka pierwsza, rozpieszczona hehee
magdalenamksiazek Mąż oprócz psa ciągle chce mi sprowadzić jeszcze kotka do domu, ja jednak się boję że mi wszystko zniszczy

MADZIA7 mi kiedyś nie przeszkadzał filtr od rybek wręcz lubiałam przesiadywać przy akwarium, obecnie zmieniłam na inny podczas ciąży i ten to mnie dopiero drażni

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)

dziś dzień szalony od 8 byłam na budowie bo mój genialny mąż wczoraj pozabierał przez przypadek dokumety tj. projekt i dziennik budowy z działki i dziś musiałam rano jechać oddać budowlańcom - Już mamy prawie strop zrobiony tezez wylać betonem i poddasze

Na 9.00 jechałam do dentysty bo jak oglądałam mecz polska rosja to jadłam chipsiki i mi ząb chrupnął i dziura na pół zęba więc trzeba było jechać go dziś zakleić mało tego kolejka jak by coś za darmo dawali... hehehehhe... więc po godzinie czekania weszłam do gabinetu i ok 40 min siedziałam i wszyscho bez znieczulenia ( jestem z siebie dumna- bo sie boje dentysty) hehehe
wychodząc od dentysty budowlańcy do mnie dzwonili że jakiś belek i troche cementy brakuje no to ja do hurtowni budowlanej by domówić, bo mąż w pracy i nie miał jak...
Ale najlepsza rzecz to taka że po tym cyrku jechałam do Bydgoszczy i Kupiliśmy wózek dla naszych maluchów:) Na zdjęciach te kolory takie mętne wyglądają a w rzeczywistości jest jasno niebieski taki żywy i limonkowy też taki soczysty

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Madziu u mnie to tez nie tak z dnia na dzien,dzis mi dali skierowanie na poniedzialek,a pierwsze badanie mialam robione tydzien temu.Nawet sie nie spodziewalam,ze bedzie to wszystko tak szybko

magdalenamksiazek ogladalam dzis podobne wozki

A tutaj nie mam zadnych zwierzatek,ale w Polsce zawsze mielismy w domu maly zwierzyniec

Dzis po wizycie w szpitalu,jak juz mialam skierowanie w torebce,mialam sporo czasu do autobusu i wykorzystalam go na ogladaniu rzeczy dla dzieci.Moglabym to robic godzinami,takie rozczulajce sa te malusie ubranka

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja mam pieska w domu, mama ma swoją sunię i dwa na podwórku - a że mieszkamy z mamą na tym samym podwórku to w sumie mamy 4 psy i 4 koty, chcemy założyć akwarium ale chyba dopiero po urodzeniu maluszka
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Piękny jest ten wózek

Ja mam pytanie dziewczynki? co ile chodzicie do ginekologa? bo juz teraz chodzę co 3 tygodnie i się zastanawiam czy nie za często? czy prawidłowo?
Lui Kurki są spoko tymbardziej, że gdy zostanie nam jedzienie np z obiadku to grzech wyrzucac i my wtedy dajemy to naszym kurkom

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

Sandra85 ja też bym mogła chodzić godzinami po sklepach z ciuszkami dla dzieci, nie zawsze coś kupię- ale samo 'szperanie' daje mi wielką radość i zaraz humorek mam inny

A ja się godzinkę przespałam i jakoś cholernie mnie plecy bolą teraz ;/ A spałam na tej poduszce dla kobiet w ciąży

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Dzisiaj czuje się okropnie, nie dość, że pogoda mnie dobija to jeszcze jakieś grypsko mnie dopadło. Głowa mnie boli, gardło i ogólnie rozbita jestem.

W domu mam kundelka, chwilowo jest eksmitowany na podwórko, bo strasznie linieje.
A mój A. marzy o kaukazie, będzie go miał jak będziemy mieli swoje, bo w tej chwili mieszkamy w domu u rodziców. Niby mamy swoje mieszkanie w tym domu, ale podporządkować się musimy.
Monia ja też mam już stresa, bo mój gin na urlop od 15 sierpnia idzie

a poza nim w szpitalu nie mam zaufania do nikogo innego.
chasiami do lekarza do tej pory co miesiąc chodzę.
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

kasia7775 to nie ładnie że cie chorubsko bierze, mam nadzieję że Cię nie rozłoży

Daj znać jak przyjdzie wózek, czy taki jak opisywała ta babka.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzisiaj miałam koszmarny dzień, a zaczął się tak niewinnie (tzn. do 16). Pojechałam z mężem na zakupy - a propo jest promocja w realu na pampersy - póki byliśmy razem było wszystko ok. Potem mój luby stwierdził że idzie z Szymkiem na dział kosmetyków, miał sobie wybrać wodę po goleniu, no to ja stwierdziłam że idę na warzywa. Wzięłam co potrzebowaliśmy, trochę sie jeszcze poszwendałam i coś mnie tknęło stwierdziłam ze wracam zobaczyć co te moje chłopy robią. Patrzę z mój maż w najlepsze wącha sobie wody po goleniu a dziecka nie ma. Pytam się go gdzie jest Szymuś a on że sobie tu gdzieś chodzi. Jak to gdzieś chodzi

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Synuś już na świecie! :))
Byłam dzisiaj u swojej gin i wszystko jest okey, znowu dostałam skierowanie na badania z krwi moczu

Powiem wam, że jestem w szoku xD Bo wg mojej położnej (a raczej tego magicznego kółka) jestem w 29 tygodniu ciąży xD wg suwaczka w 27

Trzeci trymestr to już wszystko z górki, ale szczerze to mi te wszystkie miesiące przeleciały jak z bicza strzelił. Pamiętam pierwsza wizytę jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży i myślałam, jak to będzie czuć dzidzie ruszającą się w brzuchu... A to tak szybko przyszło

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-