- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Zaglądam do Was, choć przyznam, że padam na cyce, jak zwykle zresztą. Nie wiem czy to już ten wiek, czy jestem jakaś chora, ale normalnie opadam z sił i jestem nie do życia.
Podczytuję Was cały czas z telefonu, nie pamiętam wszystkiego, ale jestem z Wami cały czas.
Chciałam napisać, że Hania to ślicznotka, ona taka słodka, naprawdę. I te jej blond włoski. Ona taka poważna na zdjęciach jest, jeszcze chyba nie widziałam żadnej jej fotki takiej... no gdzie np. rozrabia coś

Kima bidulo i jeszcze Tobie zmienili godziny pracy, jejor nie dziwię się, że też nie masz jak tu zaglądać.
Dorcia, fajno, że czas spędzony z bratanicą był fajny, szkoda, że tak krótko. Jejor, z T. byłaś w kinie? Wow

Polunia, podczytałam komentarze i gratuluję udanych imprez! Jesteś wielka, choć się pewnie powtarzam. Zapewne na zjeździe będzie bardzo fajnie!
Cieszę się, że i materacyk będzie do mojej dyspozycji, Zuzanka da radę, na pewno będzie super.
Malina, ja kurka mimo wszystko liczę, że będziecie. Ech smutno mi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurka nie wiem, co Lusia pisała, ja mam normalnie słabą pamięć, przepraszam.
Ja dziś posprzątałam troszeczkę, gardło mnie boli ale wracam do żywych. Ta jelitówka wykończyła mnie, byłam nie do życia. W pracy ledwo siedziałam, no ale już jest oki. Tyle, że jakoś zmęczenie daje się we znaki i stąd ta moja nieobecność. Nie gniewajcie się, ja nie chcę, aby Forum umarło!
Malina biedna Misia, ona coś ostatnio podatna na infekcje. Jejku. Ten katar to długo, no bo tym bardziej jak Misia w domku siedzi. Zuzia to może inaczej, ale żłobek, to żłobek. Oby Misia wydobrzała i żebyś ją w końcu zaszczepiła.
My miałyśmy też iść wczoraj na szczepienie, ale po tej sobotniej gorączce i biegunce nie dałam jej. Zresztą, dostała jakichś plam, Piotrek był dziś z Zuzią u lekarza - wyszedł niby rumień zakaźny, ale już schodzi. Bo faktycznie mało jest już widoczny, mamy dawać wapno, Zyrtec a tak to nic więcej i niczym tego nie smarować. Zuzi wraca apetyt, bo przez tę jelitówkę (w żłobku dzieci rzygały do talerzy i też miały biegunkę) to w ogóle nie chciała jeść.
No nic, mam nadzieję, że mnie nie utłuczecie za tego dość egoistycznego posta.
Myślę o Was, naprawdę. Muszę spiąć poślady, bo w Trzeku to nie pójdę spać z kurami

Laski, coraz bliżej zjazdu!!!!
Uciekam, dobrej nocy!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
UUU Madzia popołudniówki.....zrypany cały dzień .ale jak mam być szczera wolała bym iść na popołudnie niż 10-18.Jak w jednej robocie tak miałam , to oszaleć było można.Dobrze , że to był staż i w soboty nie robiłam , bo jak by mi jeszcze sobota doszła 10-14 , to bym chyba nie robiła

JA SIE NIE ZGADZAM ŻEBY WATEK UMARŁ!!!!!

Pola super , że ludzie zadowoleni z twoich imprez , oby tak dalej!!!!
Pola napisałam o tym nadmiarze i sie skończyło dobre.Ale ostatnim czasy w domy są bardzo grzeczni i jakoś ja się chyba bardziej zorganizowałam , siedzę mniej na forum

Co do mleka , to ja bym nie kombinowała.skoro młodej pod pasowało Bebiko , to dawaj jej bebiko.
U mnie mała dostaje bebilon , ale teraz już muszę kupić nestle junior.
Hhehe ja zapomniałam i jedliśmy kluski z twarogiem i okrasa z cebuli i kiełbaski

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kima hehe ja nie wiem czy taka zaradna jestem , ale na pewno zakręcona hehehe.
no to gratki dla małego hiszpana za zebolka.Chciałam już pisać , że ma tyle bo 8, ale przecież moja pana od trzech dni jest posiadaczka 9

Hhehe kima ja czekam na ten dzień kiedy mi nakopiesz z utęsknieniem

Docia jak pisałam wyżej 9, az sam jestem w szoku , bo dopiero co miała 6.
docia hmm chyba tez bym sie nie wybrała, właśnie miałam jechać do kuzynki niby do południa , ale się wahałam , bo wiadomo to walentynki .ale problem sie rozwiązała sam.
no w końcu jak milo zobaczyć posta Maliny!!!!!!Oj nie marudź na pewno masz nam o czym pisać!!!!Zdrówka dla Michasi , ale was ostatnim czasy męczy strasznie .Zresztą jak cie to pocieszy to u nas to samo z Olem jest, maa trochę lepiej
Pola pewnie ostre dlatego , ze na spirytusie.My robimy na maximusie .Wóda sama w sobie bardzo dobra , a z cukierkami wyj***na!!!

Hhehe Vresta no nie mogę z ciebie , jaki ty masz wiek , że ciągle padasz na te cyce

Vesta no się obrażę , że nie pamiętasz co pisałam

Dobrze , że już po tej wysypkę praktycznie .Ale dzieci rzygające do talerzy mnie zmroziły!!!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Obstawiam , że coś mu na żołądeczku stanęło , ale nie mam pojęcia co , bo nie jadł nic co by mogło tak go załatwić .Na jelitówkę mi to nie wygląda.Podejrzewaliśmy tez wyrostek , ale nie boli go po prawej stronie i da się tam dotykać......eh
no to chyba czas spać

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Zdrowka dla Misi i Olusia.
Lusia, może daj mu jakaś osłonę na żołądek. Mi to właśnie na jelitówke wygląda. Dzieciaki w pracy tak samo się zachowują,gdy jelitówka dopadnie.
Jejku, Zuzie też znowu coś dopadlo

Z moimi popołudniówkami to nie tak źle

Jejku, już nic nie pamiętam. Idę spać,bom padnieta. Miłej nocki

A Dorcia, jestem pod wrażeniem Twojego wypadu z T do kina

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
napisałam długiego posta i nacisnęłam przez przypadek guzieczke koło dolnego prawego alta i mi wszytsko znikęło!!! Potem znó nadusiałam by cofnąć, ale widocznie wcześniej musiałam coś wcisnąć bo już funkcja nie zadziałała...
Nie dam rady już na nowo wszystkiego napisać

Ogólnie u nas bez zmian! Ja juz tempoki nie mam co parwda, ale nie wiem co jest, że ostatnio jak tylko zzachoruje to zaraz idzie miw zatoki! I takie mam zawalone i nos zapchany, że nie wiem!
Iza juz nie ma tak wysokiej tempki że pod 40 jej podchodziło ale do 38 dochodzi! Kaszel ma nadal! Katar już z nosa nie leci, ale znowu oczyszczeac noska sobie nie daje, więc też nie dobrze, bo jak się jje zapcha to nie ma jak oddychac i przez buźke musi! I się wkurza bo ona jest mego smoczkowa, zwłąszcza jak coś jej dolega i teraz nie ma jak ciagnąć smoka, bo musi buzią oddychać! I wkłąda i zaraz wyjmuje smoka i znów wkąłda i wyjmuje i się wkurza!
Moich rodziców suka ma cieczkę i na dodatek pełno psów pod płotem mam i stale szczekają (nawet teraz) i już nie mam siły czasami, bo co uśię to zaraz szczekają i budzą mała...
wogóle to moje dziecko mmiało chyba być chłopokiem.. interesują ją tylko samochody, gtraktory i ostatnio samoloty doszły! Jak słyszy samolot a ja ją usypiam to od razu oczy szeroko otwarte i buźką nasladuje jak leci samolot... a jak ją karmię to wypchnię butelkę i też pokazuje jak leci samolot!!! czasami to az zła jestem na nią, bo się spiesze a ta przeciaga pokazując buźką że samolot leci, albo traktor jedzie czy jkis cienżarowy samochód...
wiecej nie dam rady naopisac bo padam,... w ciągu dnia nie daje rady wejsc na forum bo tylko moje dziecko piszczaco skrzeczace ciagle tylko mama i mama... no ale co sie dziwic skoro normalnie tak było, a teraz jak chora to jeszcze bardziej...
Malina chyba gdzies nie doczytałam i pewnie już nie doczytam więc zapytam dlaczego to nie jedziecie na zjazd?
Luśka zdrówka dla Olka.
W zasadzie to może zdówka dla wszystkich! Nie bede się już rozdrabiała...
Buziaki mamusie cudnych dzieci

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja pierdziele jaka jestem nieogarnięta dzisiaj!!! No masakra jakas , moje dzieci dopiero sniadanie jedzą

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W ogóle to mój zajebisty mąz wrzucił wczoraj swoje ciuchy do pralki i wszystko byloby super gdyby to n ie byly lumpy robocze w których grzebał przy samochodzie i zmieniał olej. No jebaka straszna , trzey razy juz sie prały i nadal wali mi cała pralnia!!! A teraz czwartyu raz sie pierze ale juz pusta pralka bez niczego na 90 stopni i mam nadzieje , że przestanie w niej smierdzieć bo kuxwa póki co nic w nia wsadzic nie moge bo wszystko przejdzie!!!
Kima oj nie zazdroszcze popołudniówek

Jak tam Kubuś , katar przelazł???
Kima no pewnie w koncu sie spotkamy w wiekszym gronie tylko dlaczego chcesz nam do majtor nakopac????

Madziaska no wstydx się parówa w popielec

Czytam i sie zastanawiam gdzie Ty idziesz sprzatac na 11.30 ??? Juz sie zastanawiałam czy sobie dorabiasz sprzataniem czy co , dopiero po chwili zajarzyłam o co biega

Dorcia a co napisałas do naszej kolezanki ATNY????

A bo ja o Bebiko niezbyt pochlebne opinie słyszałam i dlatego jakos specjalnie nie jestem do niego przekonana. Ale widocznie mojej córce odpowiada bo kupy ładne po nim robi a i chyba jedno z tańszych mm.
Malina skoro auto naprawione to ja tym bardziej licze na cud!!!
Po Nestle junior Pola sra na morgi

No a co mówi lekarz na ten ciągły katar Miski?
Moja pralka własnie skonczyła sie prać i juz nie wiem czy nadal z niej wali czy mam schizę ...

Vesta ale na sale chyba z jelitówka nie chodzilas , co???
O ja , dzieci rzygajace do talerzy... No masakra jakaś , biedne te dzieciaczki. A Zuzka tez załapala???
W Trzeku to Ci kogut pobudke zrobi o 6 rano

Luska no i Wy tez grzeszyliscie w poielec , oj nieładnie nieladnie

Nie zakumałam z tym wyjazdem do kuzynki do południa i ze problem sie rozwiazał sam????
No to bylo do Dorci wiem , ale tez bym chciala wiedzieć

Ja tam na zjeżdzie raczej bede mało alkoholowa bo jakos nie mam nastawiania na picie... Ale tej WYJ...EJ wódki to na pewno spróbuje

Moje dzieci sie własnie zabijaja

Ok , sytuacja opanowana

W ogóle to tego posta pisze od dobrych 2-3 godzin i skonczyc nie mogę

Luska i co z Olkiem??? Cholera no znowu cos sie Wam przyplatało

Madziorskie no mi w ten sposób tez juz kilka razy posta wcięło

Zdrówka dla Izolda

Widac , ze wszystkie forumowe mamuski bardziej zalatane ostatnio. A jak przyjdzie wiosna to juz zadnej na forum nie uswiadczysz bo wiecznie na spacerkach bedą

No i co , kupowałyscie w koncu cos chłopom na walentynki?????? Moj nawet czekoladki nie dostanie bo jakos mi sie zapomnialo jak byłam przedwczoraj w LasVegas a na mojej wsi to raczej nic nie kupie z cyklu walentynkowego

Papa
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Do zas , papa

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aln245.rev.netart.pl/www/sebastian/www.b...ebem.pl/galeria.html
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Polunia fajno, że kwiotka dostałaś i Polcia też

Ja dostałam smska he, he, he a po powrocie czekała na mnie kartka z osobistymi życzeniami. No to się chwali

Pomyłam gary, zjedliśmy i spadam, bo winko się chłodzi.
Ps. Polunia, mnie te dekoracje też nie powaliły. W Galerii "urodziny Dominiki" na jednym zdjęciu jest fajna świeczka ha, ha, ha. Chcę taką

Lusia jejor ale mieliście przeboje z Olkiem!!! Biedactwo! Kurka, oby to nie było nic poważnego!
Miłego wieczoru Laski!
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Dla mnie te dekoracje to takie z serii "wies tanczy, wies spiewa"

Swojego czasu dekorowalam sale weselne i moje zdecydowanie ladniejsze

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..