BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #558956 przez madziaska
Jestem :)

Wątek nasz umiera :(

Zaczęłam pracę na popołudniu,godz tyle samo,ale jakoś czasu brak. Rano ogarnę domek, albo poprasuje i lecę. Będę kończyła o 16 albo o 18.30, więc dzień rozwalony.

Polunia, super,że impreza udana :)

Madziorka, jak zdrowko ?

Luśka, ja ostatnio pisałam sama ze sobą :)

Dorcia, Atna odpisała ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #559176 przez polunia
A co tam , pochwale się :silly: Cieszę sie "jak gwizdek" :lol:

www.we-dwoje.pl/opinie;zespol;sezam,f_opinie,5009.html

12 lata 2 miesiąc temu #559240 przez madziaska
Super Polunia ! Oj, to z pewnością bardzo cieszy :) Gratulacje :)

12 lata 2 miesiąc temu #559293 przez polunia
O rany , Dziewuszyska co jest???? Coś mi tu mega śmierdzi... :(

Luska Ty to masz chyba mega grzeczne dzieci skoro cierpisz na nadmiar wolnego czasu :blink:

Vesta no i co??? Miałas zajrzeć! Twojego posta to ja juz dawnoooo nie widziałam , no o mALINIE NIE WSPOMNĘ....

Madziaska ale to chyba zawsze tak jest , ze jak sie chodzi do pracy na popoludniu to nic z tego dnia nie ma! Je swojego czasu jak jescze pracowałam to miałam tydzień na tydzień. I ten tydzień popołudniówek to masakra dla mnie był. Fakt , ze sie wysypiałam (wtedy jeszcze dzieci nie miałam) ale poza tym to byłam zła. Wstałam , zjadlam cos , wykapałam sie i zanim sie obejrzałam to juz musiałam do pracy wyjeżdżać. Juz wolałam wstac o 6 i wrócic o normalnej godzinie bo cos z tego dnia mi zostawalo przynajmniej.

Laski jakie mleko pija Wasze dzieciaczki? Ja testuje póki co bo do tej pory panna dostawała bebilon pepti i bylo wsio ok. Ale teraz musielibysmy uderzyc do alergologa po dalsze zaswiadczenie i pediatra kazała nam spróbować na jakims zwyklym .Przez kilka przeszłam i ostatnio przez przypadek dostała Bebiko(pojechalismy do tesciowej i zapomniałam mleka a u niej w sklepie az bebiko bylo....) i o dziwo to jej przysluzyło bo normalne kupy zaczeła robic. A tak to takie brzydkie były... Chyba Bebiko nie jest za specjalne , co? Kurde nie wiem , z Kacprem nie miałam problemu bo ten w ogóle nie chcial pic mleka , przestałam mu dawać chyba jak miał pół roku bo i tak dostawał z łyzeczki bo z butelki zapomnij a i tak jak wypił z 10 lyzeczek to był sukces i pediatra stwierdziła , ze skoro dostaje już normalny nabial to moge odstawic całkowicie.

Pamiętajcie , ze jutro środa popielcowa i nie wolno miecha żreć :silly: Mnie dzis tesciowa uswiadomiła ale jak juz byłam po zakupach i w siatach mialam kuroka i surówke bo miał byc kurok z rozna jutro na obiad :side: I co ja mam na jutro wymyślić???

No to ja lecę bo tu głucho i ciemno i smutno.

Miłej nocki , papa :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #559305 przez kima
Hej Kochane :kiss:

No rzeczywiście mało postów okrutnie.. Polunia mówisz, że Ci to śmierdzi? W sensie, że spisek jakiś? A może jakaś następna grupa zamknięta dla wybranych i przez to tutaj pustki? Kurczę, no nie wiem..?

Ja na swoje usprawiedliwienie mam to, że mam teraz tydzień IIzm i kończę o 19, a do południa to wiadomo jak to jest, chcę chałupkę coś ogarnąć i chwilkę chociaż z dzieckiem moim spędzić ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U nas wyszła dolna brakująca dwójka, już myślałam, że nie doczekam się jej i będzie ciągle trójząb dolny :laugh: Więc mamy łącznie 8, ale idą chyba trójki i ma takie wręcz napady płaczu, ale taki bolący, jęczący jęk, a po chwili jest dobrze ;) No ale nie narzekam ;) Po drodze przyplątał się nam jakiś katar, giluchy paskudne, mam nadzieję, że przejdzie, bo we wtorek do szczepienia się wybieram i urlop już sobie zaklepałam ;)

Zdróweczka życzymy Izuni kruszynce i Madziorka dla Ciebie również i wszystkich choraków ;)

Polunia fajnie, że dałaś radę z imprezką :)

Dorcia Ty znowu sie włóczysz z imprezy na następną, to na bal to do kumpeli, no widzę, że życie towarzyskie kwitnie :)

Vestulka no nie spisałaś w tym jednozdaniowym poście :P

Madziaska no moja synowa urocza i coraz piękniejsza się robi, Kubuś aż jęknął z zachwytu do monitora i pyta, co mu Hanulka ugotowała z tej kuchence na obiad :laugh: W tej spinusi cudnisia cudowna :kiss:

Luśku Ty to matka polka jesteś, z dwójką temat ogarniasz, a przecież Ty jedna z najmłodszych tutaj a taka zaradna - no pozazdrościć :)

Dobrze Wam, że same se pogadałyście, ja teraz właśnie też pewnie to będę robiła :P

Kurczę, fajnie Wam, że się już niedługo zobaczycie... :dry: :dry: Może kiedyś i mi będzie dane Was ujrzeć i nakopać do majtor na żywo :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #559308 przez kima
No to se pogadałam :P
Pa Paskudy moje Kochane :P
Śpijcie smaczniusio i dłuuuuuuuuuuuuugo :kiss:
Baj :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #559309 przez polunia
Kima no ja podejrzewam , że powstała jakas tajna grupa Czarownic :dry: :P :lol:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559364 przez madziaska
Dzień dobry :)

Ja też obstawiam tajną grupę :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zdrówka dla Kubusia. :kiss:

Polunia, zjadłam rano parówki. Na śmierć zapomniałam :P

Hania nie pije mm. U nas tylko kaszki z bobovity.

Miłego dnia :) Ja dzisiaj na 11.30, idę sprzątać.

12 lata 2 miesiąc temu #559371 przez Dorciaition
Dzień Dobry Dziewuszki.

Luśka o widzisz, to Aurelci idą zębolki. Ile Ona już ma?

MAdziaska Atna nie odpisała. Ciekawe kto to i którą z nas podgląda.

Polunia gratuluję. Widać impreza u Ciebie udane. Mam nadzieję, że zrobisz nam niespodziankę i zespół będzie :silly: :silly: :blink:

Lencia pije Bebiko i jest wsio ok. Czemu nie za specjalne? Chyba najpopularniejsze.
Leni odpowiada. Wcześniej pije Bebilon i też w sumie było ok.

Z obiadem to nie pomogę bo sama nie wiem. Zostało ma masa mięcha po gościach, no i teraz nie wiem. Gorszym grzechem jest wyrzucić czy zjeść?

O tak- życie towarzyskie kwitnie ;) he he Wczoraj była z T w kinie :ohmy:

Kima ja też liczę, że w końcu się poznamy "na żywo".

Miłego dnia Kochane.

Ja to nie wyspana po wizycie teściów, ale w sumie było fajnie. :)
Dziś jadę na noc do koleżanki, ale jeszcze zadzwonię, bo byłabym u niej jeszcze jutro pół dnia, no a są Walentynki, więc nie wiem. Jakoś chyba nie mam ochoty.

Malina, Vestusia oberwiecie!!!!!!!

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #559422 przez polunia
Dorcia zostaw miecho na jutro , nawet ja w popielec miecha nie jem :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #559436 przez Dorciaition
He he, nie zjem. Ale Leni dam :)

12 lata 2 miesiąc temu #559582 przez polunia
Ooo , VESTA , MALINA :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #559689 przez vestusia
he he. przerwa w pracy na sniadanie ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #559734 przez Dorciaition
Smacznego Vestka ;) :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #559782 przez Malina86
Czesc Kochane moje Mamusie :kiss:

Odezwe sie bo przeklniecie mnie wkoncu na zawsze, choc pisac nie mam o czym zbytnio. Odkad wyszlo, ze nie pojedziemy na zjazd moje zycie stracilo sens hehe ;)

polunia super, ze imprezka udana i ze goscie zadowoleni, oby tak dalej!
Misia pije teraz Nestle Junior, ale pila Bebiko i bylo wszystko dobrze.

Dorcia gdzie fotki z basenu?!

lusiaku gdziez ja bym smila sie na Was obrazic?! Never :laugh:

madziaska Hanulka sliczna, damesa mala :laugh:

madziorskie zdrowka dla Izuni :kiss:

Michaśka drugi tydzien zagilona, juz nie mam sily... Moze to jakas alergia...? Pojecia nie mama, ale kuzwa ile mozna miec katar. Nie wiem kiedy ja zaszczepimy, miala termin na listopada, ale, ze ciagle z glutami to nie ma jak. Po katarze dwa tyg. trzeba odczekac wiec do marca napewno dalej nie zaszczepiona bedzie.

Moje dziecie spi, ja ogarnelam chalupe i luzik ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka