BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

13 lata 4 miesiąc temu #551542 przez kasia123m
princess a nie masz w domu emolium albo oliatum?moze to by podzialalo?

madlen sliczny ten wozek..moje marzenie...

tyle sie naczytalam o tej hypotrofi ze teraz to dopiero sie denerwue...najpiepiej by bylo zeby juz ja wyjeli z mojego brzucha..tak dla bezpieczenstwa..ciekawe co zadecyduja...dobrze ze jutro jade na ktg..bede spokojniejsza..

Domina cukry ok...po 90pare...teraz na kolacje zjem hotdoga to pewnie mizawyzy ale moze do mlodej wiecej dotrze...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #551547 przez ola85
Katarinka - dobrze że ta ginka rozwiała Twoje wątpliwości. Im mniej zmartwień tym lepiej dla dzidziusia. Jestem też pewna że w szpitalu zrobią Wam wszystkie niezbędne badania i wszystko będzie ok :)
Madlen - bardzo ładny wózeczek

Ja jutro mam odebrać wyniki na paciorkowca, mam nadzieję że wyjdą ujemne. Chyba też kupię jakąś torbę to szpitala, bo w tą którą mam się nie mieszczę, a inne są masakrycznie duże.
Muszę tylko omijać sklepy z rzeczami dla dzieci. Ostatnio jak widzę dziecięce łaszki to zachowuję się jak alkoholik w sklepie monopolowym :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #551548 przez xpatiiix3
Madlen śliczny wózeczek :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

13 lata 4 miesiąc temu #551551 przez bananamana
Czesc dziewczyny :)

Madlen śliczny wozek :) fajnie ze juz dotarł nasza bryka jest jeszcze u mamy jak sie mloda urodzi to ja przywieziemy :)

Kasia nie czytaj w internecie o tych rzeczach bo sie nipotrzebnie denerwujesz pamietaj im mniej wiesz tym jestes spokojniejsza a mala razem z toba, pewnie z nia wszystko w pozadku i niedlugo juz sie z wami przywita :)

Ale fajna ta malutka a jaka fajna okraglutka buzinke ma :) nie pamietam czy juz móiłam jak nie to ogromne GRATULACJE :)

Ja dzis bylam dziewczyny sie troche odchamić bo juz nie moglam na siebie patrzec - zafarbowalam wlosy podcielam i zrobilam henne tzn fryzjerka ma sie za to wziela i od razu lepiej samopoczucie w gorę i +10 do wygladu :silly:
Teraz sie smieje i mowie ze juz jestem ladna to moge isc rodzic :)

Mrufka wszystkie czekamy z niecierpliwoscia na twoja baletnice :)

13 lata 4 miesiąc temu #551552 przez anet-a-1401
Madlen super wozeczek ja tez musze wlosy zak farbowac i brwi wyregulowac i henne i sadze ze tez odrazu lepiej sie poczuje :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #551555 przez princess
Madlen super wózek.

Pati ja też chciałam powtórzyć badania wątrobowe, poprzednie wyniki nie były tragiczne ale już i tak mi nikt nie zaradzi na ewentualną cholestazę jak za tydzień cesarka... Ale Ty zrób sobie, bo jeszcze możesz trochę w dwupaku pochodzić.

Kasia dziś M mi kupił Balneum, olejek do suchej i swędzącej skóry, do tego zrobię kąpiel z solanki termalnej...

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #551562 przez dominia
Buziaczek Zuzia śliczna :) napewno w kilka dni zmieni się jeszcze nie do poznania ! :) bardzo się cieszę, że jesteś już po wszystkim :) i zazdrość mi dupkę ściska :blush:

Jadzia ten baby blues co opisujesz to jest właśnie taki emocjonalny ? bo w sumie to ja jeszcze nie czytałam co to jest więc nie wiem :)

Liczyłam te twardnienia brzucha, w ciągu 1,5 godziny pojawiały się co 15 minut .. Mały mi się ruszał między czasie między innymi grzebał mi w koleżance i teraz ma takie powolne, ale mocne ruchy .. tylko wiadomo, że te skurcze mnie nie bolą :) więc z pewnością to te hiksy :)
O i znowu .. stwardniał, dokładnie 15 minut od poprzedniego taki się zrobił, że ciężko z oddechem chwilami ..

Madlen wózek marzenie ! :)

Princess mam nadzieję, że te nawilżające rzeczy ukoją chociaż trochę Twój ból :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #551566 przez [email protected]
Princess a może kąpiel w krochmalu by pomogła,mnie ręce i stopy swędzą najbardziej rano a pózniej jak troszkę puszcza opuchlizna to jest lepiej albo jak pomoczę w chłodnej wodzie,staram sie jak najmniej drapać bo jak już zacznę to skóra schodzi :huh:

Sylwia czy mogłabyś zerknąć? mocz: ketony obecne+ , białko 0,15g/l ,bakterie d.liczne ,nabłonki plaskie liczne,pasma śluzu liczne,leukocyty 3-5 ,trzy tyg temu wyniki były ok tylko były ketony

13 lata 4 miesiąc temu #551573 przez jadziatopol
Madlen oj...ten wozek tak mi sie podoba i to moj ulubiony kolor :lol:
Dominia baby blues to taka szalenstwo hormonow po porodzie ;) a skurcze to widzisz jak w moim przypadku nie musza wcale bardzo bolec...mnie nie bolaly....mialam cala noc i nieregularne,...dopiero od 6 rano sie nasilaly ;) roznie to moze byc....ale sama poczujesz kiedy to ma nastapic :) trzymam kciuki kochana :kiss:

[/url]

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #551574 przez anet-a-1401
A tu troche bardzo niewyraznych fotek nie weim dlaczego tak mi po wywracalo te zdjecia przepraszam

13 lata 4 miesiąc temu #551579 przez dominia
Jadzia zobaczymy czy się coś rozkręci chociaż jakoś tego nie widzę ;) zaraz idę pojeździć na szmacie w pokoju :silly: :lol:
Jak przychodzisz na forum to ogromnie się cieszę ! Mimo opieki nad Hubercikiem znajdujesz dla Nas czas :) :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #551602 przez sylwia1986
Aganobla wygląda na delikatną infekcję, ale moim zdaniem ze strony pochwy a nie pęcherza, choć leukocyty w normie i te ketony, też przy infekcji pojawiają się nie często.. No typowych wyników, żeby coś jednoznacznie stwierdzić to Ty nie masz ;) jutro na szczęście wizyta u lekarza, więc on zajrzy Ci jak to mówi Dominia do koleżanki i sprawa się wyjaśni czy to jej sprawa. Jeśli tak to pewnie dostaniesz jakieś globulki.

13 lata 4 miesiąc temu #551603 przez [email protected]
Sylwia właśnie biorę pimafucin profilaktycznie raz w tyg,trochę mnie martwi to białko i że jestem spuchnięta,zobaczymy co powie gin,dziękuje :)

13 lata 4 miesiąc temu #551616 przez xpatiiix3
Princess no muszę właśnie zrobić, bo się martwię, że może coś zaszkodzić młodemu...

Aneta super brzuszek ;) wózeczek, no i łóżeczko śliczne :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

13 lata 4 miesiąc temu #551626 przez princess
Dominia skurcze się nadal utrzymują co 15 minut?

aganobla jak mi te Balneum nie pomoże to pomyślę o krochmalu... Chłodna woda koi, zawsze na koniec prysznica sobie nią polewam brzuchol.

Pati gin Ci pewnie zleci ASPAT, ALAT i bilirubinę. Ja za wszystkie trzy zapłaciłam 15 zł, nie wiem, czy na NFZ robią.

Uciekam pod prysznic, umyję się Balneum a potem posmaruję brzuch maścią Alcepal, która likwiduje rozstępy, mocno nawilża i uelastycznia skórę. Mam nadzieję, że kasa, którą wydałam na te rzeczy nie pójdzie na marne...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka