BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

13 lata 4 miesiąc temu #551637 przez dominia
Princess nie wiem bo teraz trochę się ruszałam .. :)

Jadzia po kolacji miałam cukier 84 :ohmy: chyba mi się to jeszcze w życiu nie zdarzyło ..

Ciocie przedstawiam Wam mój kącik :lol: co prawda jeszcze nie jest do końca urządzony bo Mama nie chce kurzu na mojej pościelce ale efekt już jest niezły :lol: Tata nawet stwierdził, że wygląda to ekstra :lol: teraz tylko muszę wyjść na świat :lol:

Co o tym sądzicie ? :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #551639 przez xpatiiix3
Princess ja gina mam dopiero w piątek a jutro do rodzinnego pójdę, wyproszę o skierowanie nakręcę trochę najwyżej, żeby bez kolejki mnie przyjęli.. :P

Dominia ślicznie wygląda kącik Igusia :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

13 lata 4 miesiąc temu #551643 przez sylwia1986
Princess ważna też w tych próbach wątrobowych fosfataza zasadowa. Robią na NFZ, jeśli lekarz wystawi odpowiednie skierowanie.

Dominia no kącik bajka :woohoo: :side:

13 lata 4 miesiąc temu #551649 przez dominia
Mama stwierdziła, że się zmieniłam na buzi .. a podobno to jest pierwsze stadium do porodu .. i te cukry to teraz już mnie mega zastanawiają :S hmm no zobaczymy co przyniesie upływający czas :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #551674 przez anet-a-1401
Dziekuje ...dominia tez super koncik igunia moja posciel jest ubrana bo m chcial bardzo zobaczyc jak to wyglada i wogole a to bedzie jego zadanie jak bedziemy z mala w szpitalu zeby ja wyprac i po prasowac :laugh: chcialam sama to zronic ale on sie uparl ze on musi i koniec ehh juz ten moj mezulek juz warjujue na punocie malej

13 lata 4 miesiąc temu #551678 przez dominia
Aneta no to mu zostawiasz zajecie :D moj bedzie pewnie świetował narodziny bo co chwile ktos sie go pyta kiedy to pępkowe :P kącik malutkiej super wyglada :) a wozeczek to jakiej masz firmy ? :)

13 lata 4 miesiąc temu #551679 przez Dzolka
dominia fajnie to wygląda ale jeszcze brakuje najważniejszej osóbki czekamy :laugh: :)

13 lata 4 miesiąc temu #551681 przez princess
Sylwia mi gin i pani laborantka kazali zrobić te trzy oznaczenia.

Dominia kącik jest śliczny :)

Pati rodzinnego łatwiej wyprosisz niż gina :) oni wolą dmuchać na zimne. Tylko uważaj na tych wszystkich kaszlących w przychodni...

Ja już po kąpieli. Na razie nic nie swędzi. M mnie całą nasmarował we wszystkich zakamarkach. Zobaczymy jak przeżyję noc, czy się nie zadrapię :(

Dobranoc :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #551697 przez Dzolka
Wydaje mi sie ze brzuch mam nisko ale ktos powiedział ze pod piersi maja wejsc 4 palce mi 1 ledwo eh ale jak siedze to czuje ze jest nisko..

A wy co sądzicie :unsure: :unsure: :unsure:

I moja blizna po kolczyku masakra :dry: za mało skóry miałam wziete ale to kolezance sie dałam kłuć głupota alez co dawno i nie prawda :ohmy: :P
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #551699 przez kasia123m
Domina i Aneta sliczne kaciki

Domina cukry spadaja na tyzien przed porodem...i jeszcze na buzi sie zmienisz...zazdroszcze CI...u mnie zeby cokolwiek sie dzialo byloby super...a tak dupa...Zjadalam paluszki rybne na obiad smazone 3 w panierce..cukier 119...ale ziemniakow tez zjadlam wiecej zeby weglowodanow bylo wiecej..wiec nie jest zle.Teraz zjadlam hotdoga na kolacje..bula parowki dwie pomidor i cebula i ogorek kiszony i po godzinie 119...wiec ladnie...za 40min bula na noc..Nie wiem zupelnie jak sobie z tym w szpitalu poradzic..ta bule moge jesc o 23...i insuline dawac...mleka mi nikt niezagrzeje..ech/...wogole niesadze zeby mi po 2-3 godziny jesc dawali..jakos w to niewierze...nie wiem co robic..

Jadzia ja dzis od rana rycze..najpierw mi bylo przykro ze moj m nie byl ze mna na tej patologi..Ci wszyscy faceci z tymi kobietami..ja nie wiem czy oni niepracuja...jutro na ktg sama...w czwartek do szpitala tez jakos musze sama bo M musi zawiesc syna do logopedki na 8...wszystko mnie wnerwia i dobija...MOja kuzynka poalila paczke dziennie i pila piwsko w ciazy i 3 ciaze zdrowe bez komplikacji.a ja chucham i dmuach i zostaly dwa tyg i jeszcze jedne jaja..jakby juz do konca nie moglo byc dobrze.. :unsure: :(

13 lata 4 miesiąc temu #551709 przez anet-a-1401
Dominia wozeczek firmy emjot treeco ale bedziemy uzywac tylko gondoli po siostrzenicy a spacerowke kupujemy nowa bo stwierdzilismy ze na gondole szkoda kasy a spacerowke juz taka lepsza kupi sie juz jest zamowiona bebetto nico
allegro.pl/wozek-bebetto-nico-gratisy-sk...owa-i2971912325.html

13 lata 4 miesiąc temu #551712 przez Dzolka
anet-a-1401 fajny wózek :) a my kupilismy 3w1 za ta kwote i jestem bardzo zadowolona moze firma nie jest znana ale nie załuje... :P :)

13 lata 4 miesiąc temu #551715 przez Martyna
Kasiu jak ja leżałam na patologi to u mnie na korytarzu były 2 lodówki i było takie pomieszczenie gdzie był czajnik elektryczny i mikrofalówka więc podejrzewam ze u Ciebie też będzie takie zaplecze.

13 lata 4 miesiąc temu #551720 przez dominia
Dzolka wysoko brzuś :) nie przejmuj sie przed chwila pytalam mamy czy ja mam wysoko to powiedziala, ze tak :)
Nie zawsze opada :)

13 lata 4 miesiąc temu #551722 przez Madlen
Dziękuję za komplementy wózkowe :)

Szczesliwa Buziaczek życzy nam szybkiego przyjscia maluszków i dziękuje za gratulacje :)

Aneta fajne kształty :) A te rzeczy dla dziecka jak z bajki..

Dominia kolejna bajka jeja jakie to śliczne...

Kasiu nie smuć się, jutro będzie lepszy dzień :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka