- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dominia - kącik bajkowy
Aneta, Dzolka - ładne brzuszki
Kasiu - doskonale Cię rozumiem, ja też prawie zawsze bez męża. Jak byłam na wizycie u położnej to bardzo się zdziwiła że ja sama. Ale jeśli ja jestem na zwolnieniu to mój M musi pracować. Myślę że jest dużo takich kobiet. Jesteśmy silne i sobie poradzimy
Też dlatego zdecydowałam się rodzić w mieście gdzie mieszkają moi rodzice, bo w razie czego bałam się że mój M zajmie się pracą, a ja będę siedziała w szpitalu sama i głodna.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziś wyspałam się bardzo dobrze, długo i spokojnie. Mój m też przy okazji skorzystał i się porządnie wyspał, bo nie kręciłam się i nie marudziłam nic. Chyba psychika wyluzowała, wiem co mnie i kiedy czeka i jestem teraz spokojna.
Dominia, Ty chyba naprawdę powinnaś już urodzić, bo się zamęczasz już ostro. Widać, że masz dość i wyszukujesz tych oznak codziennie
Madlen ja biorę rennie, ale jak jest ostry atak to g.... pomaga. Muszę przeczekać, bo wtedy nic nie pomaga. Ale to chyba trzeba brać tak jak pisze Michasia - profilaktycznie. Bo jak już dopadnie to dupa. Piękny wózeczek
Princess będziesz cięta 2 tyg. przede mną. Takie jest przynajmniej założenie. Ciekawe jak to przeżyjemy i jak szybko dojdziemy do siebie. A co do tego swędzenia to naprawdę współczuję
Michasia a nie masz oporów, że kotka, która szwęda się po podwórku włazi później do łóżeczka małej? Ja uwielbiam zwierzaki i jestem za tym by dzieci wychowywać ze zwierzakami, ale taki kociak biegający poza domem może coś paskudnego przynieść. Oby nie oczywiście
Aneta, Dominia - piękne kąciki
Wszystkim miłego dnia i czekamy na następne dzieciaczki. Teraz to chyba Ada-baletnica?
- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wydaje mi sie ze brzuch mam nisko ale ktos powiedział ze pod piersi maja wejsc 4 palce mi 1 ledwo eh ale jak siedze to czuje ze jest nisko..
A wy co sądzicie![]()
![]()
![]()
I moja blizna po kolczyku masakraza mało skóry miałam wziete ale to kolezance sie dałam kłuć głupota alez co dawno i nie prawda
![]()
![]()
Cześc kobietki widze że dzis u was spokój
Dzilka - ale mnie pocieszyłas swoim brzuszkiem ja tez miałam kolczyk i mój brzuszek wyglada podobnie do twojego mysle nawet że gorzej i ostatnio strasznie kuje mnie blizna czy Tobie też sie to zdarza a i swedzi wokoł pepka - boje sie ze skóra mi poprostu peknie , a nie orientujesz sie czasami czy te ślady kiedys zejda ? ja mam takie kółeczko wokół dziurki i takie dwie kreski jak Ty rozchodzące sie ku górze
- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Zobaczysz już na dniach będziesz tulić swoją dzidzie
- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Michasia fajnego masz kotka
Badania zrobię tylko jeszcze nie wiem jakie, jutro idę do lekarza więc mi powie... Pewnie morfologię, mocz i wątrobowe, ale grom wie czy jeszcze jakiś nie wymyśli.
Dominia ja już od jakiegoś czasu mam większe usta, a to pewnie dlatego, że woda nam stoi w organizmie. Ja tego u siebie nie widzę ale moja mama twierdzi, że mam lekki obrzęk twarzy, więc coś w tym jest.
Katarinka zazdroszczę Ci poczucia spokoju. Niby też mam już wszystko zaplanowane ale taka moja natura, że martwię się na zapas i niepotrzebne gadanie ludzi też denerwuje. Wczoraj np. bratowa męża dzwoniła, poinformowałam ją, że 12 mam cesarkę to ona zaczęła gderać, że nie wiadomo czy akurat w ten dzień mi zrobią, bo może być jakiś pilniejszy przypadek itp... albo że się wcześniej rozpakuję... Wiadomo, że wszystko jest możliwe ale po co o tym myśleć i się denerwować... Ostatnio odcięłam się od paru osób z rodziny i znajomych, którzy jakoś wcześniej nie interesowali się moją ciążą a teraz raptem dzwonią, piszą i nakręcają niekoniecznie pozytywnie...
W dzień ten świąd słabszy, w nocy się nasila...
Ciekawe co mi gin powie, gdzieś za godzinę do niego przedzwonię... Czy mnie przyjmie czy odeśle do rodzinnego.
U mnie sterta do prasowania leży już od czwartku, ciągle stało coś na przeszkodzie ale dziś chyba w końcu się za to zabiorę, katar już nie jest taki uciążliwy więc chyba wystoję nad tą deską...
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madlen Wiem co czujesz!! Ja się w nocy budzę ze zgagą i rennie jak już zadziała to na chwilę. Spróbuj sobie szklankę wody z łyżką sody wypić. Mi pomogło na pół dnia
Co do kotów to my mamy w domu aż 3
No wstawiłam sobie pranie. W sobotę przyjeżdża teściowa. Znowu będzie marudziła...mam dość jej gadania. Jak dzwoni to mówię Szymkowi, że mnie nie ma. Cieszy się, że będzie babcią...ale przez to,że pracuje w opiece to taka mocno przewrażliwiona jest. Co chwile dzwoni do męża i się wypytuje czy pępowiną nie owinięta mała, czy nie a wad jakiś bo u niej w pracy ostatnio znowu coś się działo i opowiada. Tak jakby na siłę doszukiwała się czegoś u małej. A ja nie mogę wręcz tego słuchać. Wiadomo...takie rzeczy się zdarzają i będą się zdarzać. Na nie które rzeczy wpływu nie mamy niestety. Ale jak ze mną gada to chcę słyszeć, że się cieszy a nie tam prawie płaczę bo się boi, że w razie co to mi w szpitalu nie pomogą
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Sylwia dzięki
Gabilee niestety nie ma jeszcze nawet decyzji nie dostałam, więc szczerze wątpię, że szybko będą, pewnie w następnym tygodniu dopiero decyzja będzie ;/ Ale miło ze strony N
Princess no to dobrze, że chociaż trochę coś pomogło
Satione no to rzeczywiście się masz z tą teściową..
No to tak nie poszłam do szkoły, bo nie opłacało mi się jechać na jedną lekcję
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Przepraszam was że nie odpisze każdej z osobna ale ciężko mi pisać z telefonu a jeszcze ten internet chodzi jakby nie mógł. Z najświeższych informacji Ada jeszcze siedzi w brzuchu skurcze mam bardzo silne z krzyża ale rozwarcie nie postepuje a nie mogą mi podać oksy bo jestem po cc więc mecze się. Na obchodzie była moja gin powiedziała że jak nie urodze dziś to jutro cesarka bo ma dyżur. A mi już jest wszystko jedno jak urodze byle by się już to wszystko skończyło. Tak więc chyba Adusia będzie paczusiem na tłusty czwartek. Dziękuje za trzymanie kciukow każdej jednej z osobna caluski
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Generalnie u mnie pewnie też będzie cesarka. Lekarz wspominał w szpitalu ciotce, że u mnie z szyjką ciężko będzie. Sama ciotka mówiła, że najprawdopodobniej tak to się skończy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja pewnie w którymś momencie bym nie wytrzymała i powiedziała żeby sobie takie rzeczy trzymała dla siebie
Patii choleostaza ? co to jest ? i od czego ?
Mrufka jesteś bardzo dzielna miejmy nadzieję, że Adusia będzie chciała wyjść samodzielnie dzisiaj
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-