BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #552100 przez gabilee
kurcze andzia ;/ a moze kup sobie pilke ta dmuchana ? mi pomogla na bol kregoslupa i kosci ogonowej a takze bol bioder moze to cos da , albo moze niech przed snem m zrobi ci lekki masaz plecow ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #552108 przez xpatiiix3
Princess no to zobaczy się jak będą już wyniki czy podwyższone mam i jeżeli już czy mocno..

Dominia ale ja tego do siebie nie biorę, co innego, żebym miała już to stwierdzone, to bym się przejmowała, na razie nie myślę o tym ;)

Gabilee tak tak ja się na zapas nie będę zamartwiać, bo może to nic takiego ;)

Andzia biedna, mam nadzieję, że szybko Ci to ustąpi, trzymaj się :kiss:

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552109 przez dominia
Andzia a nie masz jakiś problemów z kręgosłupem ? może zadzwoń do gina .. w którym odcinku Cię boli ?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552120 przez [email protected]
Dzień dobry :)

Wszystkie piękne brzuszki :) kąciki dla maluszków super :)

Pati mam nadzieje że to nie cholestaza,moją bratową tak swędziało okropnie w 5miesiącu,oby to tylko świąd

Mrufka czekamy z Tobą na "pysznego pączusia" :)

12 lata 2 miesiąc temu #552136 przez princess
Ja o cholestazie wiem już prawie wszystko... ;) W tych artykułach też wszystkiego nie piszą albo piszą bzdury, już się o tym przekonałam.

Satine pytam, bo jeśli ona Wam tak ciśnie i ma się za niewiadomo jaką katoliczkę to też przydałoby się ją zgasić. Wielu katolików wierzy w przesądy, chodzi do wróżek, wierzy w moc jakiś wisiorków, kamieni, czyta horoskopy itp. a to wszystko jest przez naszą religię zakazane, więc jak zobaczysz, że teściowa się czymś takim zajmuje to możesz jej zwrócić uwagę. A ona nie ma prawa tak do Was mówić, że to przez niechodzenie do Kościoła bo samo chodzenie do kościoła może nic nie znaczyć, Boga ma się w sercu a nie w murach. Znam wielu ludzi, którzy co niedzielę latają do kościółka, do spowiedzi, komunii a w sercu nienawiści tyle, że wzrokiem mogliby zabijać. Najlepszym na to przykładem są moherowe berety. Chętnie bym sobie pogadała z Twoją teściową :)

Gabilee no to już N do roboty zagoń ;)

Andzia mi na bóle pleców pomaga gimnastyka kręgosłupa.

Aganobla a Ty nie myślisz zrobić badań wątrobowych przez świąd?

12 lata 2 miesiąc temu #552142 przez xpatiiix3
A i miałam jeszcze napisać, że byłam u położnej, dała mi listę rzeczy do szpitala u nas potrzebnych ;) próbki maści maltan i jeszcze jakiejś lanoliny 100% próbkę, wkładki laktacyjne do wypróbowania i trochę ulotek, no i sprawdzała moje sutki i czy mam pokarm to mówiła, że ja mam piersi pełne pokarmu już hehe że bez problemu nakarmię malutkiego pierwszy raz (oczywiście jeżeli chodzi o ilość pokarmu, nie o przystawianie,bo też nie wiadomo jak ze ssaniem młodego będzie) i w razie czego mogę się zaopatrzyć w laktator, ale nie muszę, no i lekko ścisnęła sutki i mi popłynęło parę kropelek), no i mam zacząć już smarować sutki maltanem, żeby je przygotować przed karmieniem ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552143 przez Satine0
Princess Moja teściowa do kościoła zaczęła latać dopiero jak jej ojciec zmarł. Wcześniej Szymek był 16 lat ministrantem to nawet nie przychodziła jak kazanie czytał. Zresztą o czym mowa...ona do kościoła idzie żeby się pokazać bo nawet nie pamięta co na kazaniu było. Teściu to samo, do kościoła co niedziele a dopiero co miał romans z katechetką :dry: :dry: Ja to mówię, że najgorsze diabły to w pierwszych ławkach siedzą :) I tak jak mówisz. Boga ma się w sercu.

12 lata 2 miesiąc temu #552146 przez dominia
Kasia dzisiaj miała już iść do szpitala ? bo jej nie widziałam od rana i zaczynam się martwić .. ;) Martyny też jeszcze nie było i Natalki ..

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #552149 przez andzia_zg
dominia boli mnie w odcinku piersiowym tak troche poniżej łopatek i wyżej niz biodra...
A czasem jak mam skurcz to wtedy ten ból ciągnie na boki brzucha. Tylko, że skurcze mam bardzo rzadko. Czasem tylko twardnieje brzuch.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #552150 przez xpatiiix3
Dominia spokojnie, Kasia to ma chyba neta w komórce to powinna się odezwać niedługo ;) A i jeszcze wczesna pora, chyba że na porodówkę wszystkie trzy poleciały :P

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552155 przez xpatiiix3
Wiecie co ja pierdziele, zabiorę się za prasowanie teraz bo tak mnie to strasznie drażni że mi tu kupa ubranek leży do prasowania hehe poprasuję teraz sobie część i potem ;) dużo nie zostało ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #552156 przez [email protected]
Princess mnie to chyba swędzi przez opuchliznę a dzisiaj mam mniej spuchnięte palce i nawet nie swędzi :) dzisiaj wizyta u gina i zapytam

12 lata 2 miesiąc temu #552157 przez dominia
Andzia i typowo plecy nic po boku ? kurczę może tak jak Princess mówi pomogą jakieś ćwiczenia .. a nie myślałaś, że to jakaś rwa kulszowa ? Wojtuś może uciska ..

12 lata 2 miesiąc temu #552159 przez gabilee
PRINCESS TERAZ W PRACY JEST , ALE JAK WROCI TO NAPEWNO ZROBI :)
ALE JESTEM I TAK ZADOWOLONA Z WYBORU MOJEGO N :) NAJWYZEJ JAK SIE NIE BEDZIE SPRAWDZAL TO BEDE MOGLA ZRZUCIC NA NIEGO :P

12 lata 2 miesiąc temu #552165 przez andzia_zg
dominia napisał:

Andzia i typowo plecy nic po boku ? kurczę może tak jak Princess mówi pomogą jakieś ćwiczenia .. a nie myślałaś, że to jakaś rwa kulszowa ? Wojtuś może uciska ..

Jak jest skurcz to czasem lekko ciągnie po boku brzucha, ale skurcze mam bardzo rzadko. Czasem jedynie twardnieje brzuch ale to nie boli.
Próbuje się trochę wyginac z tym kręgosłupem ale brzuch przeszkadza więc niewiele to pomaga, wieczorem stałam dłuzej pod prysznicem i polewałam plecy ciepłą woda ale tez nie pomogło. Boli jak siedzę. leże i jak stoję. Jeszcze gdybym miala skurcze, bóle w podbrzuszu czy cos to bym pomyślala,że poród sie powoli zbliża... a tu dupa... tylko ten masakryczny ból pleców :-(

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka