- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi to nosidło jest tragicznie źle wyprofilowane, nie wiem czy producent miał w ogóle jakieś pojęcie na temat pozycji niemowlęcia w takim ustrojstwie.
U nas nocka całkiem niezła chociaż Paulina przebudziła nam się ok 2 ale zasnęła jak trochę pogadała, potem o 5 ale też zasnęła jeszcze do 7.
Ja również planuję wyruszyć dziś na spacer chociaż najbardziej odpowiada mi on ok godz. 16.30 a wtedy jest już oczywiście ciemno jak w D... A do tego musiałabym iść sama bo mąż w pracy a samemu to o tej porze jest mało przyjemnie.
Dobra też lecę na śniadanko chociaż moja Gwiazda nie śpi tylko daje swoje Arje od samego rana, ale może uda mi się coś skubnąć do kawki. A jeśli chodzi o kawę to miałam napisać posta czekając aż się woda zagotuje i co?? Nie włączyłam gazu pod czajnikiem

Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Jestem codziennie zaglądam

A jak by tego było to jeszcze bolą mnie dwa zęby..i to z przodu na dole

Z dobrych rzeczy to czekam Kuriera

Dzięki za link Święte krowy ..czad ja ciągle z aparatem śmigam na spacerze więc uwaga ludziska jak parkujecie

Ja też oglądałam wczoraj rewolucje kuchenne - i przyznam że podobało mi się jak Geslerowa się zachowała stosunku do tego faceta. A mamusia "superowa" bark słów...
Dobra odezwę się później bo rozdarciuch wzywa do zabawy, choć dziś ze nie nie wiele pożytku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Będziesz na spacerku naklejała naklejki za ....ujowe parkowanie?

Kozłowska daj do zrozumieni temu fotogafowi że jak płacisz to wymagasz. Skoro zobowiązał się do czegos to ma byc jak sie umawialiście. Negocjuj cenę za niesatysfakcjonująca usługę.
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale wiece co dziewczyny z tą Geslerową to jest jedna wielka kicha. Ja nie znoszę tego programu i go nie oglądam. Jeden znajomy narzeczonego mojej siostry zgłosił się do tego programu ze swoją knajpą a oni dają mu ultimatum, że musi doprowadzić knajpę niemalże do ruiny i zrobić w niej syf niemiłosierny a jak ten się nie zgodził to wiadomo nie wziął udziału w programie. Dla mnie to to jest jedna wielka ściema, najpierw każą syfu narobić a potem niby wielce pomagają. I ten babsztyl jest okropny. Na zapowiedziach się ludzi czepia a sama kręci się po kuchni z tymi kudłami w ogóle nie spiętymi nad jedzeniem

Kozłowska nie daj się temu fotografowi rolować i powodzenia w załatwieniu sprawy

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Achh ja to czasami też nie mogę patrzeć na tą babę jak "rzuca" włosami po kuchni i palcem jedzenie próbuje

- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co jak co, ale trzeba przyzanć, że po jej rewolucji niektóre knajpy ''ożyły'' i mają się lepiej. Niedawno był odcinek u mnie w mieście. Mój B. zna własciciela i on mu powiedział, że obroty po jej wizycie wyraźnie poszły w górę i on jest zadowolony! Jakby nie patrzeć to jest też spora reklama
no więc właśnie wydaje mi się że to o tą reklamę bardziej chodzi niż o pomoc tej Pani... ale każdy przypadek się różni od siebie.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Rozmawiałam z fotografem i tak mnie zagrzał że powiedziałam że ja tej sprawy tak nie zostawię!! On do mnie że ja zrozumiałam go tak jak chciałam mimo iż byliśmy w 3 osoby więc wszyscy w trójkę zrozumieliśmy go tak jak ja chciałam "śmieszny"
umówione było:
8 póz + jeden gratis zdjęcie Małej z moim synem
Album na większą ilość zdjęć
Wszystkie zdjęcia zrobione na płycie...
A on że na płycie znajdą się tylko te zdjęcia co w albumie czyli tylko te 9 mimo iż zrobione jest ponad 20..
Nie zawarliśmy z nim umowy pisemnej ponieważ nie pierwszy raz rozbiliśmy u niego zdjęcia. Z tego co się orientuję to umowa ustna wymaga sfinalizowania tak samo jak umowa pisemna. Skoro on twierdzi inaczej i my inaczej jak od niego skoro po dobroci nie chciał wyegzekwować zdjęcia. Jak przyjdzie mąż to zadzwonię to Biura ochrony praw konsumenta bo wydaje mi się że jest on na przegranej pozycji z tym że my w 3 jesteśmy rodziną czyli możemy dla własnej korzyści mieć te same zeznania...Tylko skoro tak jak piszę nie jest to pierwszy raz skorzystania z jego usług to chyba świadczy że wcześniej byliśmy zadowoleni więc teraz nie mamy powodu kłamać??? Jak myślicie??
Ale jestem nabuzowana niech go szlag" Ja se zrozumiałam tak jak chciałam" dobry jest....
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Najbardziej wkurzające jest jak ktoś Ci coś wmawia co w ogóle nie miało miejsca. Mam nadzieję, że dacie mu nauczkę. Trzymam kciuki.
A ja dziś na spacerku wjechałam w "G " wszystkimi czterema kołami idąc sobie normalnie, cywilizowanie cały czas tylko po chodniku

Miłego wieczorku

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

A kupsko to na szczęście będzie

Kozlowska super , ze sie odezwałaś . Ale sprawa z tym fotografem nie fajna . Popatrz niby juz korzystałaś z jego usług i wydawał się oki , a tu taka przykra niespodzianka.Czlowiek musi się pilnować i zabezpieczać na każdym kroku.Sylka ma rację i zapewne w biurze konsumenta potwierdza wszystko . Wierze , ze pozytywnie sprawa się zakończy . Daj znać co i jak .
A jak tam sanki ? Może pokażesz jakieś foteczki Mateuszka na nich ?
A ja zaraz zmykam spac . Amelka budzi mi sie co chwilę

Meżuś z Pualinka oglądaja Bourne'a ...normalnie nie dopcham się do tv . Mężuś uwielbia wszystkie części mimo , ze zna je praktycznie na pamięć . Jeszcze to jego ukochanych należą CHłopaki nie płaczą i Poranek Kojota . Recytuje z pamięci każdy tekst

Spokojnej nocki