BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 5 miesiąc temu #252218 przez bombel779
Kiedyś miałam wpisane - mieszane :P A teraz nie ma czegoś takiego i mam zielone :dry: :P
Ja to mam chyba taki zlepek bo moja mama ma brązowe a tata niebieskie i tak to się wymieszało :P
Tak teraz sobie myślę że u mnie mężczyźni mają niebieski :) bo mój tata,mój dziadek... mój mężuś i jego ojciec :) no i (co za tym idzie) Jaś też ma niebieskie :)
Swoją drogą to mój T wyrwał mnie na swoje oczy :laugh: zawsze ubóstwiałam w nie patrzeć :P :blush: :laugh:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #252223 przez Agusiak
mój tata ma takie bardziej zielone, dziadek ma niebieskie, teściu też i mężu także niebieskie :) Moja mama ma brązowe, ja mam brązowe a raczej PIWNE( tak w dowodzie) i moja córcia też ma brązowe :lol:

Lecę pod kołderkę
Dobranoc :kiss: :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #252226 przez bombel779
Ja też mykam ;) DObranoc ;) Kolorowych :kiss: :)

13 lata 5 miesiąc temu #252260 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi chyba została u mamy albo może wreszcie Amusia dała jej pospać i jeszcze śpi :ohmy: :lol:

Ja już umyłam czuprynę co by wyglądać jako tako w miarę przyzwoicie jak goście przybędą :silly: i zaraz działam dalej a zacznę od kawy :)

Miłego dnia dziewczynki :kiss: :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #252264 przez agi-p
Hej Kochane :)
Agusiaczku nie zostałam u Mamci . Mężuś wczoraj wolne sobie zrobił , bo miał kilka spraw urzędowych do załatwienia i tak dzionek zleciał. Ale u mnie przeziębienie jeszcze większe i jak wczoraj dojechaliśmy do domku to położyłam się troszkę , bo mi głowa pękała . A wieczorem Amelcia zasnąć nie chciała i biegałam do niej non stop ...a na komputer to już siły mi brakło :( I jeszce wczoraj Amisia dostała katarki i bałam się , ze też ją coś zbiera ,ale zaczęłam od razu walczyć z jej katarkiem i dzisiaj juz spoko :)
Dzisiaj od rana się męczę ...katar , nos zatkany i ból głowy...oczy załzawione ..mało co widzę . Sił mi brak , a Amelka oczywiście do najgrzeczniejszych nie należy :P

Bombel wyglądasz świetnie :) Ja właśnie na taką długość chciałam się kolejnym razem skusić , ale boje się , ze zajadę sie przy układaniu włosów. U mnie jak u Agusiaczka kosmyki niesfornie sie odkręcają jak chcą i prostownica często idzie w ruch .
A jak Mężusiowi podoba się Twój nowy image ?

Kochane czyli imprezowy weekend przed Wami :) Trzymam kciuki , zeby wszystko się udało :)
My mamy jutro gości ... kilka osób bedzie i nawet na noc jedni zostają , więc też musze trochę domek ogarnąć i przygotować coś do jedzonka .... tylko siły jakoś brak :(

Kozłowska jak dzisiaj Matek się czuje ?

Uciekam,bo Złośnica już się denerwuje ....

13 lata 5 miesiąc temu #252372 przez Agusiak
agi to fatalnie z tym przeziębieniem, zwłaszcza że nie możesz należycie zając się sobą, odpocząć, wygrzać się pod kołderką bo trzeba przecież także zająć się Amisią.
Fajnie, że będziecie mieli gości, ale wyobrażam sobie że nie masz siły na sprzątanie i przygotowania :(
Zdrowiej szybko Kochana i trzymaj się tam dzielnie :)

Mnie też czeka szybkie ogarnięcie bałaganu przed popołudniowymi odwiedzinami. Ale posprzątam tylko jeden pokój gdzie będziemy siedzieć a do innych nie wpuszczę i tyle :P

Dobrze, że u Amelki katarek pokonany :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #252389 przez bombel779
agi-p napisał:

Bombel wyglądasz świetnie :) Ja właśnie na taką długość chciałam się kolejnym razem skusić , ale boje się , ze zajadę sie przy układaniu włosów. U mnie jak u Agusiaczka kosmyki niesfornie sie odkręcają jak chcą i prostownica często idzie w ruch .
A jak Mężusiowi podoba się Twój nowy image ?

Ale ja też mam bardzo niesforne włochale :P Przede wszystkim są grube i gęste przez co często się czuję jak król lew albo wkurzony szopen :huh: muszą być dobrze obcięte żeby się ładnie układały i żeby sprawiały wrażenie że jest ich mniej.
No i nie są idealnie proste,każdy odstaje w inną stronę i lubią się kręcić szczególnie wtedy kiedy jest wilgotno :dry: dlatego z prostownicą jestem za pan brat B) :P
Ale teraz babka całkiem fajnie mi obcięła włosy,kupiłam sobie szczotkę okrągłą i liczę na to że teraz będzie mi się lepiej z nimi współpracować ;)
A mężuś oczywiście powiedział że fajnie chociaż tak bez przekonania :huh: on lubił jak nosiłam kucyk :) trudno,musi się przyzwyczaić ;)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #252651 przez kasiunia89
Przyszlam sie prywitac i zaraz sprzatanko mi czeka zeby juztro bylo wolne!!!
Bombelku sliczna tyyyy :*** Pieknie wygladasz hehe... jak na ciebie patrzalam to jakbym siebie widziala hehe tez bylam tak obcieta :) A teraz wlosy sobie przedluzylam :) Pokaze wam sie zaraz tutaj no!! Haha fota nie fajna bo sama ja robilam :)
Tutaj kiedys w krozkich :):)
I tutaj teraz hehe :) Ale mnie denerwuja juz one jakos...

I moj gryzon bezzebny ehehe

13 lata 5 miesiąc temu #252667 przez bombel779
Kasiunia kiedyś już to mówiłam ale się powtórzę - ładna z ciebie mamusia :) :kiss: i twoje dzieciątko też śliczne!!! :kiss: :D

13 lata 5 miesiąc temu #252746 przez kasiunia89
Dziekuje bombelku!! :)
Ty tez jestes slicznaaaaa :):):)

13 lata 5 miesiąc temu #252983 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Kasiunia pięknie wyglądasz a Oliś po prostu słodkości :kiss: :kiss:

Ja miałam bardzo udany dzionek :) Wizyta mojej Asieńki jak zwykle była wesoła i milusia, pośmiałyśmy, pogadałyśmy ale my dwie jak się spotkamy to nigdy nam czasu nie starcza żeby się nagadać, to chyba w ogóle nie jest możliwe :blink: :P
Rozstała się ze swoim narzeczonym, ale to była naprawdę dobra decyzja i cieszę się, że wreszcie sama to zrozumiała i dojrzała do rozstania. Szkoda jej było dla tego faceta.

Potem odwiedziny dziewczyn ze studiów też wesołe, ta co ma już ponad rocznego synka znów jest w ciąży w 14 tygodniu :) Bardzo się cieszę :) ale żeby nie było za słodko to oczywiście także się trochę wkurzyłam bo jej syn husiał się na huśtawce Paulinki i wszystko spoko gdyby nie to, że jego mamunia dała mu wtedy ciacho w czekoladzie. To już się chyba domyślacie jak teraz ta huśtawka wygląda. Strasznie mnie wkurza jak ktoś nie szanuje cudzych rzeczy. Ja jak byłam ostatnio u znajomej to nawet Pauliny nie posadziłam w ich bujaczku żeby ją nakarmić tylko dałam jej papu u mnie na kolanie no bo wiadomo, że zawsze zawartość łyżeczki może gdzieś wylądować. Ale już spoko, huśtawka wyczyszczona chociaż do końca nie udało się tej czekolady usunąć :angry: :S

Miłego wieczorku :)

13 lata 5 miesiąc temu #253109 przez bombel779
AGUSIAKU TO DZIEŃ UDANY I WESOŁY :)
sorki za caps locka ! :S

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #253140 przez agi-p
Dzien dobry :)
Dzisiaj czuję się już znacznie lepiej :) Jak tylko Ama się wybudzi to pojedziemy na zakupy i szybko coś trzeba przygotować , bo goście ok 14-stej będa :ohmy:

Kasiunia wyglądasz rewelacyjnie . Pasują Ci zarówno długie jak i krótsze włoski .
A Oliś rozkoszniaczek mały :) Istny słodziaczek kombinator . Cyba chciał nam coś napisać , tak do laptopa się skrada :P

Agusiaczku ale fajnie , ze dzionek się udał :) Dobrze , ze masz taką przyjaciółkę , z którą zawsze milusio czas spędzasz :) A o tej koleżance od czekolady to nic nie napisze . No może tyle , ze KROWA z niej :angry: Szału bym dostała . Ja też szanuje rzeczy innych, i do głowy by mi nie przyszło sadzać dziecko na huśtawkę i dawać mu ciacho !!! Oj niektórym to brak taktu .

Kochane musze się pochwalić , Amelka ma dziś pół roczku :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Jeszcze nie tak dawno była tylko Naszym wielkim marzeniem , a tu teraz siedzi z nami i gaworzy , rozdając nam bezcenne bezzębne uśmiechy :) Jestem w 7 niebie :lol: Mam swoja wymarzoną cudowną rodzinkę :lol: Warto było czekać i przeżyć różne zawirowania losu .

A tu moja Gwiazdeczka pół roczna :kiss:

Miłej soboty .... :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #253170 przez bombel779
Jaka księżniczka :kiss: :kiss: :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #253473 przez Agusiak
Amelko nasze Słoneczko wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku :ohmy: :lol: :kiss: :kiss:

Ależ to leci... :S

Amelka na zdjęciach jak prawdziwa modelka, śliczności :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A potem byliśmy jeszcze na zakupach, chciałam kupić sobie płaszcz na zimę ale niczego na mnie nie było za to Paulinka znowu skorzystała :laugh: Są u nas fajne promocje w takich sklepach jak Cubus, H&M na ubranka dziecięce a ja lubię takie troszkę bardziej "dorosłe" ubranka to nakupowałam :laugh: A i jeszcze zamówiłam mężowi prezent na urodzinki bo ma 6 grudnia :lol:

Miłego wieczorku :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka