BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 5 miesiąc temu #254666 przez Agusiak
agi bardzo dziękuję w imieniu męża i oczywiście życzenia zostaną mu przekazane :laugh:

A jeśli chodzi o moją małą to jadła dziś żółtko właśnie i niedługo potem wyszły jej te rumianki na polisiach :dry:
Z tym znieczuleniem to faktycznie dobrze, że napisałaś to dopytam dokładnie chociaż wspominałam mu na wizycie, że jestem po cc to może by coś wspomniał jakby to było przeszkodą. Pewnie to będzie tylko znieczulenie miejscowe.

Wcale się nie dziwię, że Twojej Paulince tak źle się to miejsce kojarzy, jak opadnie adrenalina po takim upadku to wtedy dopiero dociera jakie to mogło być niebezpieczne :dry: Ale jak to mówią do wesela się zagoi :)

A no jutro już Mikołajki, a u nas z okazji Mikołajek o urodzin męża będzie trochę osób więc kolejny zakręcony ale mam nadzieję także miły dzień przed nami :)
Dobranoc Kochana mam nadzieję, że nocka nie będzie jednak taka straszna jak przewidujesz :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #254759 przez Agusiak
witam się Mikołajkowo :lol:

Moja Żaba upodobała sobie godzinę 6 na wstawanie ostatnio ani myśli dłużej pospać :angry: Jak w zegarku normalnie :dry:

Kochane najlepsze życzenia Mikołajkowe i dużo prezentów dla wszystkich dzieciaczków no i dla mamuś także :laugh: :kiss:

Patrzajcie kogo spotkałam po drodze na forum :lol:

i dla mi dla Was prezenty :laugh: tyle tego

Miłego i pełnego prezentów i uśmiechów dnia :kiss: :kiss:
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #254761 przez Kozłowska
Dzień doberek :kiss:
Ja spać już nie mogę choć chodzę i ziewam cały czas a jak się położę to się tylko kręcę z boku na bok. Mam nadzieję że młody pośpi choć też już się kręci strasznie :dry:
A ja chyba przeżywam dzisiejszy dzionek bo męża wczoraj namówiłam na małe przemeblowanie i jak tylko wróci z pracy to bierzemy się do roboty :silly:
Również życzę udanego, miłego dzionka wypełnionego bezzębnymi lub zębnymi uśmiechami naszych szkrabów :lol: :kiss:

Buuu a ja mikołaja nie spotkałam ale za to przyszły dwa takie małe bąble i kazały mi przesłać do wszystkich gorące buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #254765 przez agi-p
Hej :)
O Agusiaczku ile prezentów ...zaraz podam adres ,gdzie możesz je przesłać ;) Ale fajnie by było :)
Czyli dzisiaj masz pracowity dzionek :) Na pewno będzie miło i wesoło . Podwójna okazja do świętowania :)

Widzisz moja Amelka wstaje o 5:20-5:30 :( I d tego w nozy ma kilka wybudzeń . Dzisiejsza noc była podobna do wczorajszej,przedwczorajszej i kilkunastu poprzednich . Ale już z Mężem mówimy sobie , ze Amcia taka po prostu jest i tyle . Przyjdzie jej czas to zacznie przesypiać nocki sama .

Mam nadzieję , że Paulince ustąpią wszystkie objawy jak odstawiacie żółtko . Może za wcześnie na nią ... czasami tak jest , ze jak się poda ten sam składnik w późniejszym wieku , to nic się nie dzieje . Ciekawe czy lekarz potwierdzi Twoje przypuszczenia .

I dopytaj na wszelki wypadek o to znieczulenie . Może tak jak mówisz , dostaniesz miejscowe , które nie ma wpływu na to przy CC , ale bezpieczniej zapytać .

Paulinka bardzo ucieszyła się z Łyżew :) A dziś do szkoły ubrała się na czerwono i czapę Mikołajową zabrała . Mikołajki będą sobie robić .
Ale teraz ją biedulkę coś łapie . Już ma mega katar :( ....

Uciekam na śniadanko , bo Amelinka drzemie sobie a oczywiscie zbyt długo to nie potrwa :P

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #254766 przez agi-p
Kozłowska to powodzenia w przemeblowaniu ...życzę rewelacyjnych efektów :)

Widzę , ze też spotkałaś pomocników Mikołaja :) Oj tylko ja nikogo nie napotkałam na swojej srodze ??? Hmmm....może byłam niegrzeczna :P

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #254780 przez Kozłowska
Agi Byłaś grzeczna właśnie mi to powiedział :silly: :kiss:
I kazał ci to pokazać :silly:
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #254785 przez agi-p
Hahaha :) Dzięki Kozłowska :kiss: Ależ mi się pyszczek cieszy :)

13 lata 5 miesiąc temu #254819 przez bombel779
Ho ho ho !! :lol: Wszystkim dzieciom duuuuużo zdrówka i samych radości!! ;) :lol:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu #254824 przez sylka
Wszystkiego najlepszego dla maluchów i tych dorosłych dzieci :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #254829 przez Agusiak
Bombel, Sylka dziękujemy i dla Waszych dzieciaczków no i ich mamuś także kolorowe życzenia samych słodkości i radości :kiss: :kiss:
Prezenty są wyżej to sobie coś wybierzcie :P :laugh: :blink:

agi Kochana życzenia przekazane i mężu prosił podziękować :laugh: ale czuje się stary bo skończył dziś 31 lat więc potem już 40stka czeka ;) :silly:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #255026 przez Agusiak
a to moja mała pomocnica Mikołaja :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #255101 przez agi-p
Rany Paulisa jaka ślicznotka :) Jestem zachwycona ...prawdziwa księżniczka :kiss: :kiss: :kiss: Słodkości !!!! I proszę pomalu przyjmuje pozycję jak do raczkowania :) Zaczyna juź pomału się przemieszczać ?
A Mężuś nie ma podstaw by czuć się staro :) Niech nie przesadza :P Chociaż ja czasami dokuczam mojemu Mężulkowi , ze juz staruszek z niego :P

Bombel , Sylka dzieki za życzonka ...dla Waszych Chłopaków też cudownych,ciepłych i pełnych miłości pierwszych Mikołajek :)

13 lata 5 miesiąc temu #255122 przez sylka
Paulinka śliczna pomocnica, napewno MIkołja nie pogardzi taką piękną pomocą :lol:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #255242 przez agi-p
Kochane dzisiaj przyszedł Nasz fotelik :)
Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem przyzwoicie :) Zobaczymy jak będzie się spisywał w podróży . Amelince przypadł do gustu, była bardzo zadowolona , ale nie obywło się bez ochrzczenia go .... Ama ulała na niego :P

Oto dzisiejsze fotki :)

Diabeł w przebraniu :)

I w tronie :)
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #255338 przez Agusiak
dobry wieczorek :)

My już pożegnaliśmy wszystkich dzisiejszych Mikołajów i gości urodzinowym, mała też już śpi a ja padam :huh: Ale było bardzo miło i wesoło :)

agi Amelka przesłodka i jak ślicznie wygląda w nowym fotelu, musi jej się wygodnie siedzieć bo tak ślicznie się uśmiecha :) Ale przyznam, że fotel na zdjęciach wydaje się być ogromny,a może to tylko takie wrażenie :) czy w rzeczywistości też jest taki duży? Montuje się go jeszcze tyłem do kierunku jazdy czy tylko przodem? Jest naprawdę bardzo ładny i wygląda na solidny, oby Wam dobrze służył :)

A Paulinka jeszcze nie raczkuje ale faktycznie coraz częściej przybiera już takie pozycje, klęka na jedno lub drugie kolanko ale jeszcze nie rusza do przodu. Przemieszcza się za to jakoś tak na pupie jak siedzi.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka