- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Agusiak mamy nadzieję że z tego wczorajszego zmoknięcia nie wyjdzie żadne przeziębienie jak się czujesz??choć nie piszesz żeby coś cię łamało to chyba wszystko oki
okazało się że moja kurtka jest bardzo dobra na taką pogodę i nie przemokła wcale i było mi cieplutko, miałam czapkę i kaptur więc nic nie powinno się przyplątać

Kozłowska a jakie miałaś badania, chyba przeoczyłam ten temat

No i widzę, że Mati to dostanie całą masę wspaniałych prezentów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Już mam wszystko przygotowane na obiadek za godzinkę wstawię żeby się pogotowało i jak wróci mężu z pracy zje obiadek i do roboty mam nadzieję że dziś skończy....

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku Kozlowska badania wstępne do pracy robiła

Dobrze , że ciepło byłaś ubrana .
Kozlowska Matek faktycznie zajmie chyba całe miejsce pod choinką swoimi prezentami

MM mam...dostałam kilka próbek

Nic uciekam ... Amleka powinna drzemkę sobie uciąć , zobaczymy ile z tego wyjdzie

Edit...
Widze , ze równo post dodałyśmy )
Kozlowska 6 kg niedowagi ???? No proszę ...zazdroszczę )
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ojjj królestwo oddam za chociaż kilogram NIEDOWAGI

agi a może podaj jej na noc kaszkę na gęsto z łyżeczki skoro z butlą jest jeszcze na nie.
Ja kleiku nie dodaję to obiadków, dodaję tylko kaszkę z glutenem ale tylko czasem a przeważnie do mleka.
To chyba tylko jeszcze ja zostałam bez prezentów a nawet bez pomysłów na prezenty. Ale ja już tak mam że wszystko zawsze robię na ostatnią chwilę. Pracę mgr napisałam 3 tygodnie przed obroną

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzisiejsza noc zdecydowanie lepsza od poprzednich......tylko 4 pobudki

Nie podałam w końcu MM , może dziś to zrobię .
Tak myślałam , żeby podać Amelce kaszkę wieczorem , zawsze to bardziej sycące niż mleko , ale ta moja Pieronica bez cyca nie zaśnie ... musi pociamkać

Ale wczoraj przez dzień i wieczorem uczyłam ją zasypiania samej w łóżeczku . Przez dzień trochę walczyła , ale ostatecznie zasypiała . A wieczorem dałam jej cyca i jak widziałam , że już pojadła to odłożyłam ją i czytałam jej bajki i zasnęła :)Zobaczymy co dziś będzie .
Agusiaczku mi też zdarza się robić wiele rzeczy na ostatnią chwilę .Zawsze wtedy jestem zła na siebie i postanawiam , ze od tej pory juz będe się wcześniej zabierała za pewne rzeczy ... po czym za jakiś czas sytuacja się powtarza

Prezenty obiecuję sobie już któryś rok , kupować dużo wcześniej , zeby nie bylo jednorazowego wydatku i szaleństwa . Ale oczywiście w tym roku nic z tego nie wyszło . Dobrze , że jest allegro...większość prezentów zamawiam

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi no widzisz już mniej pobudek było oby tak dalej

To spróbuj dać jej na noc ta kaszkę a potem niech sobie jeszcze pociamka cycusia. Kaszką powinna się najeść w zależności od tego jak dużo ojej zje oczywiście a jak Ci się będzie w nocy budzić to może to nie jest z głodu tylko z chęci przytulenia, pocyckania sobie. Ale smoka też pewnie nie chce??
No i trzymam kciuki za owocne uczenie spania w łóżeczku. Bardzo dobrze robisz. Szwagierka zaniedbała ten fakt i do tej pory śpi z ponad rocznym synkiem, a mąż od ponad roku na innym łóżku

Kurcze wyszłam przed chwilą do kuriera bo na podwórko go nie wpuszczę bo lata tam ten mój szalony psiak, więc wychodzę zawsze do furtki do wszelkich dostarczycieli i "donosicieli". No ale że pada deszcz a okazało się że chłop jest z cukru i deszcz może go rozpuścić to musiałam podejść do auta żeby podpisać odbiór paczki i wyobraźcie sobie, że ten głupek (mój pies- nie kurier)zamknął mi furtkę

A byłyście może na wrześniówkach 2011? Jak czytałam historię Marty to aż mi się nogi ugięły

Teraz to dziękuję że u mnie rozwiązano ciąże dwa tygodnie przed terminem niż miałabym po terminie czekać aż mi wody zzielenieją i ktoś łaskawie się zlituje i wywoła poród.
Najgorsze że moja koleżanka też mama majowa miała podobną sytuację, pisałam Wam kiedyś jej historię. Na szczęście wygląda na to że u nich dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło i mały teraz prawidłowo się rozwija. Ajjj. Będę się modlić za Martę i jej córcię

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiaczku dobrze , ze przewidziałaś zachowanie Roxy

Za naukę zasypiania w łóżeczku brałam się juz od dawna ...tylko jakoś wygodniej i szybciej bylo mi ją usypiac w wózku . W nocy już od dawna z nami nie śpi , ale przez dzień zawsze spała w wózku . Ale od wczoraj koniec z tym . Dzisiaj poproszę Mężusia , zeby wózek zaniósł do auta ... niech mnie nie kusi

A tu foteczki ....Sesja taka jak chciałam oczywiście się nie odbyła

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A kurier pewnie wziął Cie za wariatkę hihihi...że na niego tak krzyczysz
hahaha pewnie tak i już więcej do mnie nie przyjedzie

agi jakie cudne zdjęcia

Buziaki dla Twoich córuń

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
agi oby z nockami było już tylko lepiej

Agusiak a kurier nawet jak odebrał że to do niego to i dobrze. Mógł wysiąść z samochodu

Ja jeszcze nie zrobiłam zdjęcia młodemu bo nie zdążyłam żeby Wam się pochwalić ale w weekend na pewno wstawię. Dziś padam

Młody teraz siedzi na kocyku bo nie stety wszystkie meble wyniesione a ja obok niego na podłodze hehe

Co do Marty z wrześniówek - to płakałam przez 30 minut jak bóbr. Ja Matiego też przenosiłam 2 tygodnie i ponoć 2 godziny przed porodem też zzieleniały mi wody. Później mi wytłumaczono od czego robią zielone wody...Ale już biłam się z myślami czy z małym ok. Jak przyszedł na świat nie zapłakał więc już panika a jak usłyszałam inkubator to chciałam z łóżka zejść to mi nogi przywiązali... Młody był zawiązany pępowiną i zachłysną się wodami ta co odbierała poród ucinała mu pępowinę przy tej malutkiej szyjce.... Przez dwa dni patrzyłam na niego przez inkubartorek i płakałam jak bóbr że nie mogę go dotknąć ani przytulić. Pamiętam ze jak dostał "odruch moro" takie drgawki to popłakałam się tak bardzo głośno że jest chory.. A i znów becze.....
Powiem Wam że byłam przerażona, teraz jest ok choć przez miesiąc też bacznie obserwowałam młodego czy się prawidłowo rozwija.
Oj współczuję Marcie ale chyba też zasięgnęłabym opinii jeszcze jednego specjalisty i jak najszybciej podjęła rehabilitację. Wierzę że uda im się wyjść z tej przykryej sytuacji z uśmiechem na twarzy

Dla wszystkich mamuś i ich szkrabów buziaki i miłego dzionka moje dziecko właśnie suwa się na brzuszku do tyłu i ciągle miał czy żebym przesunęła je do przodu

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No i czekamy na zdjęcia Świątecznego Mateuszka

Ja też na pewno jeszcze zaszaleję ze zdjęciami ale to jak już będzie choinka i wszystkie te świąteczne ozdoby i gadżety

A nie chwaliłam się, że już od jakiegoś czasu Paulinka pięknie robi Brawo Brawo zarówno sama jak i za kimś

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
A co się stałoA byłyście może na wrześniówkach 2011? Jak czytałam historię Marty to aż mi się nogi ugięły

Agi super fotki!!

A mi wczoraj przyszły zdjęcia Jasia które zamawiałam jakoś 2 dni temu

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I gratuluję opanowania nowej umiejętności

Agusiaczku woow jak szybko Paulisia opanowała nową umiejętność

Bombel to piękny prezent babcia dostanie

Kochane dziękuje w imieniu moich dziewczynek za miłe słowa

Agusiaczku nie wiem czy wszystkie Paulinki są śliczne , ale Twoja już słodziutka i piękniusia , więc możesz być spokojna

A moja Amelka zjadła obiadek , poprawiła cycem i odłożyłam ja do łóżeczka i znowu sama zasneła

A popołudniu zrobię jej kisiel

U nas pada cały dzien i wieje okropnie

A miałam jeszcze pytać jakie MM podajecie dzieciaczkom ?
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale dziś padnięta jestem, chociaż nic nie zroniłam

Zadzwonił dziś chrzestny Paulki i zapowiedział się na jutro więc musieliśmy z T na szybciora jechać po jakiś prezent dla jego córci Amelki

W niedzielę jadę zaś do staaaaarej koleżanki ze studiów

agi gratuluję postępów w zasypianiu w łóżeczku

Bombel wrzuć nam kilka z tych fotek cobyśmy radochę miały

agi Kochana przeglądałam sobie różne wątki i patrzaj co wykopałam- CUDO

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku normalnie , ale wygrzebałaś

Ale zbieg okoliczności ... do nas dzisiaj tez przyjeżdża chrzestna Amki z 2 córeczkami

I kochana udanego spotkania niedzielnego . Fajnie , że sobie możesz tak wyskoczyć

Udanej soboty