BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 5 miesiąc temu #255415 przez agi-p
Agusiaczku to rewelacyjnie , ze goście dopisali i miło było . Paulinka pewnie tonie w prezentach :) Oj fajnie jej :) A raczkować pewnie już niebawem będzie :)

Hmmm fotelik jest duży ... może temu , ze jest z przedziału do 25 kg :)Też sa 3 poziomy regulacji oparcia , ale jak dla mnie mogloby się bardziej odchylać . Jechaliśmy dzisiaj do sklepu i Ama jeszcze w nosidelku byla i taka jakaś wielka mi się wydawała , jakby nosidełko było za małe,mimo , że spokojnie się w nim mieści :P W nowym foteliku więcej miejsca ma i taka dorosła się wydaje :P Ale w nosidelku chyba grudzień jeszcze przejeździmy .

Uciekam , bo oczy mi się kleją ....
O i widze , ze dzisiaj znowu Kevin w tv :) Normalnie znam go już na pamieć ...chyba jak każdy :P To juz tradycja świąteczna w tv :P

Spokojnej nocki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #255425 przez Agusiak
dziewczynki mam problem ze zmianą hasła. Wchodzę w EDYTUJ SZCZEGÓŁY zmieniam hasło, zapisuje ale ciągle jest to stare. Poradźcie coś.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #255427 przez sylka
Fotelik bardzo fany, dopiero na nim widze różnice jaki mój łobuziak jest duży. Zupełnie inaczej wygląda w swoim foteliku :) Niech się dobrze wozi :)

Pomocnik Mikołaja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

co do hasła to nie wiem, może trzeba poczekac na zaakceptowanie przez system albo się wylogować i wtedy zapisze nowe.

13 lata 5 miesiąc temu #255435 przez Agusiak
Sylka Kubuś cudny :kiss: :kiss: :lol:
Słodkości :kiss: :kiss:

a jeśli chodzi o hasło to wylogowywałam się już i nic, ciągle stare hasło.

13 lata 5 miesiąc temu #255442 przez bombel779
Ale słodkie te Wasze dzieciaczki :)
A Amelka jaka mała w foteliku!!!! :) hehehhe

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu #255488 przez agi-p
Dzień dobry Kochane :)
Z mojej Amelki to jest prawdziwy Diabełek :P Chyba nigdy się nie wyśpię , z każdym dniem jest gorzej (a raczej nocą) :( Dzisiaj np wybudzała się co 30-40 min i tylko do cyca się podłączała.Próbowałam ją uspokoić w inny sposób ,ale płakała tak jakbym ja ze skóry obdzierała , a przy cycu super . Już nie wiem co z nią robic . Jakby piła z butli to dałabym jej na noc MM. Przecież to nienormalne , ,zeby dziecko tak mało spało .

Agusiaczku i co udało się z tym hasłem ?

Sylka Kubuś jako pomocnik Mikołaja wygląda świetnie :) I te kombinatorskie oczka ;) Już widzę koraliki mu się spodobały :)
Amelka w foteliku faktycznie wydaje się maleńka :P

A dzisiaj jak Paulinka wróci ze szkoły to wyciągniemy ozdoby i zrobię dziewczynkom jakieś fotki :) Wczoraj pokupowałam Amelce dużo ciuszków i strój Mikołaja . Udało mi się , bo od znajomej sąsiadka sklep likwiduje i same firmowe ciuszki dorwałam za bezcen :) Min z Nexta czy early days :)

Oki Amelinka juz popłakuje ...uciekam :)

13 lata 5 miesiąc temu #255489 przez Agusiak
dzień dobry :)

oj agi Bidulko Ty nasza :( Musisz być wykończona. A próbowałaś dawać jej wtedy herbaty? może pić jej się chce w nocy bo jest suche powietrze? Ale pewnie próbowałaś już wszystkiego.
Czekamy w takim razie na świąteczne zdjęcia dziewczynek :laugh:
I super, że udało Ci trafić na taką okazję z tym ubrankami :)

Hasła nie udało się zmienić chyba zwrócę się z tym problemem do moderatorów, może coś poradzą :)

U nas jest tak ciemno jakbym co najmniej w nocy przed kompem siedziała a nie o 7 rano :dry:

Miłego dnia dla Was i dzieciaczków :kiss: :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #255805 przez agi-p
Aguś tak jak piszesz , próbowałam różnych sposobów , ale na Amelkę nic nie działa . Kurcze czasami juz mi cierpliwości brakuje , ale od razu wtedy w myślach mówię sobie , ze przeciez ona taka maleńka i nie robi tego złośliwie . Jest jeszcze za mala .

Kupię chyba MM i przez sen spróbuję jej podawać . Tylko ona tak często sama się wybudza , ze nie wiem jak to zrobię . A jak jest świadoma to w życiu nie wypije nic z butli .

Dzisiaj pogoda do bani i siedzimy w domku . Na szczęscie teraz Amka śpi , wiec mam trochę luzu :) Dzisiaj odwiedzają Nas dziadkowie , żeby dziewczynkom Mikołajkowe prezenty wręczyć :) Wczoraj mój Tata pracował i nie dał rady wpaść .
A teściowie oczywiście olali wnuczki :( Teściowa parę dni temu przyszła do mnie i niby gadała jakie to rzeczy widziała i jaki rozmiar kupić Amelce . Pieprzyła głupoty krowa jedna . A w rezultacie nawet się nie pojawili . Oni są tak ograniczeni , ze szlag mnie trafia . Niecierpię teściowej , jak ją widze to mi niedobrze .
Mój Mężuś od razu mówił , ze nie ma co liczyć , ze pomyślą o prezentach . Mówi , ze prawdziwe święta ma dopiero od czasu jak jesteśmy razem . Wcześniej jego rodzice nigdy prezentu mu nie dali a i święta zwyczajnie spędzali .
Ja się tam na święta nawet nie wybieram . Niech spada krowa jedna !!!

A jak Wam dzionek mija ?

Kozłowska badania zrobione ?

13 lata 5 miesiąc temu #255921 przez kasiunia89
Hej dziewczyny!!!
Jakie macie pomysly na prezety dla dzieci?????? :))
Kurcze zuccie jakies propozycje ,bo ja nie mam pojecia co kupic malemu pod choinke hehe

13 lata 5 miesiąc temu #256073 przez Agusiak
my dzisiaj wybrałyśmy się na spacerek ale w połowie drogi powrotnej złapał nas deszcz ze śniegiem ale na szczęście miałam folię na wózek więc nie musiałam biegiem lecieć do domku, ale ja zmokłam trochę bo nie chciało mi się parasolki rozkładać :silly:

agi to bardzo przykre jak się zachowują Twoi teściowie :( Dla mnie jest to nie do pomyślenia że dziadkowie mogą się tak zachowywać. Wiadomo z dziećmi są różne stosunki i układy ale wnuki kocha się miłością całkowicie bezwarunkową. Ojjj szkoda, naprawdę...

A u nas właśnie zaczął sypać śnieg i już całe okna dachowe mam zasypane :huh:

Idę oglądać PORODÓWKĘ na TLC :)

Kasiunia ja nie wiem co kupię. Pewnie pojadę do sklepu i coś wpadnie mi w oko :)

13 lata 5 miesiąc temu #256189 przez Emme
Agusiak napisał:

dziewczynki mam problem ze zmianą hasła. Wchodzę w EDYTUJ SZCZEGÓŁY zmieniam hasło, zapisuje ale ciągle jest to stare. Poradźcie coś.

już jakiś czas temu zostało to zgłoszone informatykowi, że opcja nie działa- widac jeszce nie zrobił^^ Były moderator :silly:

13 lata 5 miesiąc temu #256218 przez Agusiak
Emme napisał:

Agusiak napisał:

już jakiś czas temu zostało to zgłoszone informatykowi, że opcja nie działa- widac jeszce nie zrobił^^ Były moderator :silly:

oj nie ładnie Panie informatyku :huh: :P Apeluję o "naprawienie" tej opcji :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #256344 przez agi-p
Dzień dobry ...
U nas dziś deszczowo i nieprzyjemnie . Do tego okropne wiatrzysko :( Oj zapowiada się , ze dziś tez w domku posiedzimy . Nie cierpię takiej pogody :(

Wczorajsza sesja nie doszła do skutku . Amelka była tak wymęczona po wizycie dziadków , ze jak pojechali to już tylko marudziła . Może dziś się uda :) Ale w stroju Mikołaja robiła furorę :)

Powyciągałyśmy ozdoby świąteczne i tak przyjemnie zrobiło się w domku :) Pozostaje jeszcze kupić choinkę ...ale to jeszcze mamy czas :)

Amelka marudelka drzemkę sobie właśnie ucina :P W nocy znowu dała popis swoich możliwości ....

Idę na śniadanko . Miłego dzionka :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #256358 przez Agusiak
dzień dobry :)

U nas szaro, buro i ponuro a do tego deszcz. Nawet mój szalony piesek nie opuszcza dziś budy :silly:

agi no jak jedna z modelek wyczerpana i bez humoru to nic dziwnego ,że sesję trzeba było przełożyć :blink: Ale może dziś się uda :) Chociaż jeśli o mnie chodzi to pogoda nie sprzyja dobrym nastrojom :dry:

U nas ozdoby świąteczne jeszcze czekają w piwnicy ale jakoś nie mam jeszcze nastroju świątecznego, nawet Kevin Sam W Domu mnie w go nie wprawił :(
Ale może to dlatego, że czeka mnie jeszcze mycie okien i ogólne sprzątanie i jakoś nastrój pryska, hehe :P :dry:

Miłego pomimo pogody dnia życzę :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #256403 przez Kozłowska
Witajcie
U mnie też szaro buro, ciągle pada i wiatr też jest okropny :( Ojj jak ja nie lubię takiej pogody :angry:

agi - Amelka cudna, fotelik super :lol: Może dziś uda się sesja :blink: A kupiłaś to MM? i spróbowałaś jej podać? A może do MM kup kaszkę jakąś bananową czy jabłkową bo jednak twoje mleczko ma inny smak niż MM :blink: Co do teściów wiem co czujesz :dry: przykre ale chyba nic nie zrobimy. U mnie to i teściowa jest to kitu, a moja mama to w ogóle nie wiem gdzie jest.....A teściowa jak byłam w ciąży to się tak zarzekała że będzie"super" babcią no bo będzie w sumie jedna :dry: Puste słowa Pustej baby.....Przykre i smutne, ale my się tylko nadenerwujemy a i tak ich nie zmienimy. Najbardziej mnie wkurza jak się chwali lub opowiada o moim synku sąsiadce czy komuś a tak naprawdę gówno o nim wie :ohmy: :dry: Ale cóż temat rzeka..... :dry:

Agusiak mamy nadzieję że z tego wczorajszego zmoknięcia nie wyjdzie żadne przeziębienie jak się czujesz??choć nie piszesz żeby coś cię łamało to chyba wszystko oki :blink:

Sylka Kubuś cudny :lol: :kiss:

Badania zrobione wczoraj siedziałam ponad godzinę :blink: Ale już po :silly: A tak mi uszy i nosek zmarzł jak wracałam po 18 że jak tylko wróciłam to wygrzebałam czapki i dziś muszę wszystko poprać :blink: Choć nie wiem jak to będzie bo mój mężu stwierdził że zmienimy podłogę :unsure: I jak na razie został jeszcze jeden pokój ojjj ciesze się że będę miała ładną jasną podłogę, ale przeraża mnie nasz pokój zanim wyniesiemy wszystkie meble ahhh :unsure: i te nasze podłogi krzywe.. :dry: Nie miał chłop problemu to se panele kupił...hehe :blink:

Co do prezentów to młodemu kupiłam takiego żółwia do kąpieli co się kręcą oczka i wypuszcza bańki, dostanie jeszcze hule-kule, samochodzik jeździk, i jak byłam w Tesco to był taki bębenek ale jak w niego raczkami klepiesz to taki fajny dźwięk się wydobywa :silly: A teraz jeszcze dziadek dał kasę żebym coś młodemu kupiła i się zastanawiam co??

No dobra zmykam zjadłam wypiłam kawkę idę może młody da mi szybciej obiad zrobić :silly: A no znów dziś wymyśliłam obiadek hehe.

Buziaki i miłego dzionka :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka