- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka fajnie , ze też piszesz , ze Kubuś po butelkach Brown'sa normalnie pije z innej

A Kubulek wymiatający przy hitach lat 90-tych to musi czacdersko wyglądac . Przeboje z tamtych lat sa the best !!!
Agusiaczku co do wody , to Amelka często pije normalną wodę . Ja pijam Aquarel z Nestle i jak Ama tylko widzi szklankę to otwiera buźkę .Ale nie są to duże ilości , bo wiecie jak Ona podchodzi do wszystkiego co cycem nie jest

Oj to z Was Vip'y pełną gębą

Jak dla mnie Dzidziuś zdecydowanie bardziej delikatny od Drefta . Powiem Ci , ze mi zdarzyło sie kilka razy wrzucić Amelki rajstopki czy body , które nie chciały sie doprać z Naszym praniem . Początkowo później prałam to dodatkowo w Drefcie , ale ostatnio 2 razy odpuściłam i po prasowaniu założyłam Amci i nic jej nie było

Nam również wypad do znajomych się udał i miło spędziliśmy czas

Ponadto zdecydowaliśmy się na kupno psiaka

Ciesze się , bo Amelka przepada za pieskami i będzie od początku razem z nim dorastała , wiec będą super przyjaciółmi

Nic zmykam i spokojnej nocki życzę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pogoda paskudna , aż Mężuś do pracy nie pojechał . Ale za to pojedzie ze mną na zakupy spożywcze

Jeszcze umówiłam się dziś z koleżanką na ploteczki , wiec do niej skoczymy

I dzionek zleci jak z bicza strzelił

Najgorsze dzisiaj to kupa prania do wyprasowanie , która na mnie patrzy

Nic Ami zasneła , to zmykam się ogarnąć troszkę

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Z kranu gotowaną to ja też podaję, ale chodzi mi o mineralną czy podajecie taką prosto z butelki bez gotowania. Ja od dzisiaj mam zamiar zacząć i zobaczymyAgusiak ja podaję zwykłą z kranu gotowaną czy to do leka czy do herbatki od samego początku. Mamy w mieście dobrą wodę więc nie kupuję mineralnej.

agi ale super, że będzie mieć pieska

Początkowo także chcieliśmy labradora ale gdzieś wyczytałam, że te psy muszą mieć dużo ruchu bo inaczej kluchy się z nich robią i zrezygnowaliśmy z tej rasy. Nasz psiak sam dba o swoją formę, nie leży przed domem i nie śpi tylko ciągle biega i czasami odpoczywa

Ale labradorki faktycznie są przyjazne dla dzieci i bardzo rodzinne

U nas cały czas leje, w nocy lało i teraz deszcz mocno pada, więc dziś siedzimy w domku

agi mnie także czeka prasowanie

Miłego dnia

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

Dziewczynki w pt. skończyli nam dach!!!!!

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj zakupiliśmy smycz,obroże i zabawki . Jutro jedziemy do Krakowa po psiaka

Bombel , ale super że dach już skończony . To powód do świętowania macie

U Nas też pogoda do bani

Amelka nawet sie zbuntowała i spać popołudniu nie poszła

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ale super, że już jutro po pieska jedziecie

Pamiętam to podekscytowanie jak my jechaliśmy po naszego

A bierzecie go z jakieś hodowli, pieska czy suczkę a imię już macie? Ale fajnie, Paulinka jest pewnie przeszczęśliwa

My też dziś w domku siedzimy, wyskoczyliśmy na chwilkę z Paulinką i T załatwić jedną sprawę i do domku.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dziś miałam prasować ale w końcu mi się odechciało i mam na jutro

Kozłowska Kochana co z Tobą? Coś długo do nas nie zaglądasz

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku ja poprasowała wczoraj całą stertę prania , ale powiesiła 2 prania i 2 suszarki az się uginają

Nasz Labradorek będzie samcem i będzie się wabił Fado

Amelka dzisiaj chyba bez kąpania pójdzie spać . Ok 18 mamy byc w Krakowie po Psiaczka , wrócimy zapewne po 20-tej,wiec raczej pójdzie szybko spać . Chyba , ze odeśpi po drodze i power w nią wstąpi

I mam zmartwienie , bo Amelka wczoraj odmawiała picia z butelki

Zaraz ubieramy sie i jedziemy do Bielska . Na 8 musze być u dentysty , a na 11 u diabetologa i zobaczymy co mi tam powychodziło na badaniach .
Miłego dzionka i lepszej niż u Nas pogody ...u Nas deszcz

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dopiero teraz a to dlatego, że Paulinka miała ciężki poranek i cały czas wisiała mi na rekach, nie mogłam jej odłożyć nawet żeby się ubrać bo od razu płacz. A to wszystko przez jedyneczki, które już w jednym miejscu się przebiły, wyszły obie naraz.
agi mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze na wizytach u lekarzy

Imię dla psiaczka piękne wybraliście a jeśli chodzi o płeć to mam nadzieję, że nie będziecie mieli problemów z młodym amantem

Ja cały czas mówiłam, że jak pies to tylko płci męskiej ale potem wszyscy zaczęli nam odradzać. T miał w dzieciństwie kilka psów, wszystkie suczki tylko jeden był facecikiem i mieli z nim masę kłopotów. Ale to dużo też pewnie od rasy zależy a labradorki są cudne i dobre

Kochana jak tylko go przywieziecie to koniecznie wstaw zdjątka, już się nie mogę doczekać

U nas dziś bez deszczu ale słonka też mało jednak spacerek zaliczony

Miłego popołudnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku buziaki dla Paulineczki

Byłam u dentysty i nawet nieźle było , tylko dziąsła trochę obolałe

Fado już z Nami

Pierwszy miesiąc będzie ciężki . Jutro dowiem się o szkoleniu .
A i wyniki mam superowe . Lekarka była bardzo zszokowana . Spodziewała się złych wyników . Skierowała mnie na kolejne , bo mówi , ze jej to spokoju nie daje i szukamy dalej .
Nic zmykam ...jutro popiszemy

Spokojnej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ale super, że piesek już z Wami

No na początku bidulki są takie oszołomione nowym miejscem i trzeba im okazać dużo spokoju i miłości

Początki będę trudne ale to kwestia organizacji no i przyzwyczajenia. Nam trafił się wyjątkowy egzemplarz psa, który ponad wszystko ceni sobie wolność, hehe tzn nigdy nie uciekła ale wszelkie próby jej tymczasowego zamknięcia kończyły się przeważnie demolką miejsca w którym była zamknięta.
Pamiętam jej drugi dzień u nas jak oboje musieliśmy iść do pracy. Nie wiedzieliśmy jak się zachowa w mieszkaniu a pewne było, że przez tak długi czas na pewno się załatwi. Zamknęliśmy ją więc w łazience a po powrocie zastaliśmy psa biegającego po domu, kupę na środku pokoju i wyrwaną kratkę z drzwi łazienkowych

Ale prawda jest taka, że jak się sprowadza do domu psiaka to najlepiej wziąć ok 3 tygodni wolnego, więc Wy macie ten komfort, że jesteś w domku

Oj Kochana nie zazdroszczę operacyjnego usuwania zębów. Moja siostra miała usuwane ósemki i przy jednym zębie była chyba 5 dni na L4

I super, że wyniki masz takie dobre, czyli macie zielone światło na dzidziusia?

Spokojnej nocki dla całej powiększonej rodzinki

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Przepraszam że tak długo się nie odzywałam

Paulinko słoneczko Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Ciebie

Dziękujemy bardzo życzonka dla Mateuszka

Ojj nie wiem czy zdałam nadrobić zaległości

Agi masz pieska

Co do poczynań mojego szkraba to możemy się pochwalić że już nie chodzimy.....hehe my tzn. Mateo biega

Teraz się troszkę pochorował i już myślałam że może zęby ale katarek przechodzi a zęboli nie widać. Wstawię zaraz kilka foteczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska no wreszcie jesteś

Foteczki swietne

Agusiaczku oj wyobrażam sobie ile kosztownych przygód mieliście z Roxy i aż się boję co będzie przy Fado

Póki co nie jest źle . W nocy Mężus spał na dole , bo Fado piszczał . Zrobił w nocy jedną kupę na kafelkach w kuchni

Dziś pierwszy dzień spędzimy wspólnie . Teraz jest dobrze , Ami sie bawi , a Fado śpi

Kochana światełka zielonego na dzidzi nie mamy . Morfologia i mocz dobre , ale lekarkę niepokoi moje samopoczucie i ponoć niezwykła bladość i kieruje mnie na kolejne badania , min ACTH i spr wapnia,sodu i potasu w organizmie . Wszystko w kierunku ewentualnych chorób nadnerczy . Chyba w przyszłym tyg pojade na badania .
A co do zębów , to też się boje tego usuwania

Idę 26 kwietnia i co ma być , to będzie

Nic wyszedl mi elaborat

Miłego dzionka Kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agi czekam na zdj. Fado

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska jak ogromnie się cieszę, że napisałaś

Mateuszek jest cudowny i już biega, ale super

I podobnie jak agi jestem oczarowana tą zabawką do kąpieli, ona jest jakoś zamocowana na ściance brodzika? Proszę o info skąd i za ile takie cudo?

Buziaki dla Matiego

I Kochana pisz jak tylko będziesz chciała się wygadać, także w tych trudnych sprawach. Każda z nas ma tu także jakieś swoje problemy i zrozumiemy a może czasem uda się coś zaradzić lub wspólnie wymyślić

agi świetnie, że pierwsza nocka pieska była spokojna, jedna kupka i to jeszcze na kafelkach to pikuś

Oj to faktycznie z tymi badaniami nie fajnie ale dobrze, że lekarka je zleca skoro martwią ją pewne objawy. Mam nadzieję, że wszystko będzie super i Pani dr przepisze Ci jedynie odpoczynek na recepcie

I pisz jak najwięcej bo ja się ogromnie cieszę jak wchodzę tu rano i mam co poczytać

Udanego i słonecznego dnia