- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

A my byliśmy dziś na zakupach, potem w PZU zapłacić ubezpieczenie za motor, a później wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową i było super

A to kilka fotek z urlopu z tatusiem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
EDIT:
skoro jeszcze nikogo nie było to znowu zarzucę Was zdjęciami

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Paulinka śliczna a jak wesolutka

Sylka super że u Kubusia wszystko ok. Mówisz że dzieci do 3 roku mogą stawiać sporadycznie nóżki do środka? to mnie zaskoczyłaś. My na kontrole mamy iść za jakiś miesiąc. Jak na razie to matek śmiga ok czasem mu się zdarzy postawić nóżkę do środka ale zauważyłam że robi tak tylko jak trzymam go za oby dwie rączki wtedy podnosi główkę i jakoś tak dziwnie idzie. Sam chodzi super.
A u nas dziś piękna pogoda

Zaraz też wstawię kilka fotek z dzisiejszego spacerku. A jutro z rana jedziemy po rowerek i przypomniało mi się dzisiaj że na chrzciny nie kupiliśmy jeszcze świecy i szatki

Moja figurka jak "nastolatka" no śmiać mi się chce bo ostatnio w sklepie babka do mnie że mam fajnego brata

Dobra zmykam idę się popluskać i do łóżeczka przytulić poduszkę

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ja tak tylko na szybko , bo męcze sie okrutnie

Sylka super , ze wszystko dobrze u lekarza

Agus Paulinka jak zawsze boska

Kozlowska to niesprawidliwe , Ty chcesz przytyć 5 kg , a ja zrzucić i obie nie mozemy

Mateo jest rewelacyjny

Ja kochane wczoraj nacierpiałam sie strasznie , ale dopiero dziś jest masakra

Zostałyśmy u Mamy , bo nie mogę się przesilać . Dostałam jeszcze antybiotyk,bo przy cukrzycu może wdac się infekcja i na pewno gorzej będzie się goiło

Uciekam , bo łzy mi same cisną się do oczu , boli strasznie , i spać z bolu nie mogę

Miłego i słonecznego dzonka Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska Mati jest super chłopach i pięknie zasuwa na nóżkach

Kochana ja Ci chętnie podaruję 5 kilogramów a nawet mogę dać nieco więcej po znajomości

Szatka do chrztu śliczna

agi Kochana ale mi Ciebie szkoda

Wiem przez co przechodzisz bo moja siostra miała kilka tygodni temu tą samą przygodę z zębolami co Ty.
Trzymaj się tam dzielnie i nie przemęczaj się.
U nas dziś piękna pogoda, w południe jedziemy do cukierni ten tort dogadać bo umówiliśmy się z szefową.
Spokojnego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Morfologię robiłam kontrolnie, głównie chodzi o poziom żelaza bo Kuba jak był malutki to musiał brać żelazo jak prawie wszystkie wcześniaki. Brał chyba do 8 czy 9 mies. i pózniej byla już w granicach normy ale wolałam teraz skontrolować tak sama z siebie by wiedzieć że nadal jest ok, a jak nie to szybko zadziałąć by nie było ubutkw w organiźmie.
Kozłowksa tez zamawiałam szatkę i świecę na allegro

Dla chcestnicy zamówiłam tez taka pamiątkę (tylko poprosiłam by pod zdj. napisali imię malutkiej) allegro.pl/pamiatka-chrztu-prezent-chrze...zek-i2248969606.html Kubus dostał podobną ( allegro.pl/nowe-chrzest-chrztu-chrzciny-...zek-i2256012896.html - z tym aniołkiem, ale jakoś nie chciałam dawaćtakiej samej a pozostałe wzory u tego sprzedawcy takie nie na chrzest, więc wybrałam inną) i uważam że to super pamiątka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi jak się trzymasz Bidulko?
My dziś praktycznie cały dzień byliśmy na dworze, Paulinka bawiła się w swojej pierwszej prowizorycznej piaskownicy, bo jeszcze jej nie kupiliśmy

Przeprowadziliśmy też dzisiaj wreszcie Paulinkę do jej własnego pokoiku i dziś pierwsza "samotna" noc. Mam nadzieję, że wszyscy to dobrze zniesiemy

Byliśmy dziś znów w cukierni, zrobią nam taki tort jaki chcemy co bardzo mnie ucieszyło

Byliśmy też w odwiedzinkach u sąsiadki na starych śmieciach, a potem na spacerku w parku.
Zaraz wrzucę znowu kilka fotek

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nocka Paulinki w swoim pokoiku minęła spokojnie i teraz jeszcze sobie śpiocha

Nam też jej przeprowadzka dobrze zrobiła

Mężuś z moim tatą pojechali rano na działkę malować ten domek i wracają jutro. Szkoda mi tego weekendu bez T ale pojedziemy już wszyscy razem na działkę pierwszego maja

Pogoda u nas już jest piękna a ma być 28 stopni

Wczoraj Paulinka była na krótki rękaw bo po prostu nie dało się inaczej, tak było gorąco.
A możecie polecić jakiś balsam, krem z wysokim filtrem dla dzieci, albo taki który może być dla dzieci do smarowania całego ciała, a nie tylko twarzy?
Te dziecięce są takie małe, że szybko się skończą a wypada już smarować także rączki i nóżki.
A i musimy się jeszcze wybrać do optyka po jakieś dobre okulary dla małej. A Wy kupujecie dzieciaczkom okulary czy to zbyteczne?
Miłego dnia i udanego całego weekendu

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas pogoda tez super, a że wczoraj mimo ciepł było wietrznie to Kubusiowi założyłam na bodziaka koszulę

Zdjęcia super, zarówno Pauli jak i Matiego

Co do balsamu to mam taki w spray, używaliśmy go w zeszłym roku i musze sprawdzićczy jeszcze jest ważny. Byłam z niego zadowolona bo dobrze się wchłaniał i nie pozostawiał sladów.
Kuba został odbutelkowany

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas dziś był taki upał, że dla mnie za wiele

Sylka super, że Kubuś już z kubeczka pije, robi się bardziej dorosły z każdym dniem

A co to za kubeczek jest? Da się w nim roztrzepać mleko czy musisz robić w butelce i przelewasz? A czy da się z niego wypić takie gęste mleko, praktycznie kaszkę?
A co sądzicie o tych okularach przeciwsłonecznych? Kupujecie dzieciaczkom?
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja na razie okularów nie kupuję.
Kubuś na wieczornym spacerku
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My okularki kupujemy może w przyszłym tygodniu

A to nasze zabawy w "piaskownicy" na razie takiej prowizorycznej bo musimy dopiero jakąś kupić na podwórko

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi Kochana jak tu pusto bez Ciebie

Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i że znajdziesz siły by napisać nam co u Was?
Buziaki

U nas od samego rana piękna pogoda i zapowiada się kolejny upalny dzień.
Najgorsze jest to że ja nie mam w co dziecka ubrać na taką pogodę

Wszystkie rzeczy letnie które odłożyłam na kiedyś tam bo były duże teraz okazują się być za małe

Jutro musimy obowiązkowo jechać coś kupić i to w dużych ilościach bo jak Paulinka jest przed domem na podwórku to jest taka brudna, że kilkakrotne przebieranie w ciągu dnia gwarantowane

A jeszcze wyjeżdżamy 1 maja to wypada coś pozabierać, a tu same rajtki i bodziaki z długim rękawem

Miłej Niedzieli

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

to ja znów fotorelacja bo sama do siebie pisać nie będę

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ależ ja tęskniłam za Wami :)Tyle mnie nie było ... dopiero dziś dotarłam do domku, a Paulinka zabrała lapka w piątek i pojechała do kuzynostwa ,więc zostałam bez neta:( .
Ja czułam się potwornie i gdyby nie pomoc Mamy to chyba bym się przekręciła . W piątek wieczorem wylądowałam ponownie u chirurga , bo opuchlizna byłą tak duża , ze oko mi się zamykało , usta wykrzywiły i siny cały policzek miałam .Do tego moja cukrzyca dała się we znaki

Widzę , ze pogoda cudowna u wszystkich . Moja Amcia to w ostatnich dniach (od piątku do dziś) w samym body na krótki rękaw i czapusi śmigała .
Zakupiłam jej krem z filtrem 50-tką dla dzieci z Ziaji . Świetny jest i cenowo najbardziej chyba przystępny .
Agusiaczku ja okularów Amelce nie kupię . Z tego względu , ze Ona zaraz je ściąga .Kupiliśmy niedawno takie tanie , chyba za 15zł , żeby zobaczyć czy się przyzwyczai , ale niestety nie chce ich . Może zanim kupicie jakieś droższe u optyka,to też spróbuj czy Paulince spasują .
Z nowości u Nas , to wczoraj byłam u kosmetyczki i Amelka stała się właścicielką kolczyków

Agusiu Paulisia jest kochańska

Jak Kochana udał Wam sie wypad na działeczkę

No i gratulacje z okazji przeprowadzki Paulusi do pokoiku

I Kochana zaraz Cię tu opieprzę

Sylka czyli Kubuś kolejny krok w dorosłość ma już za sobą

a Kozłowska u Was co słychać ???
A i Bombel coś też nic nie pisze ... halo odezwij się

Oj i wyszedł mi elaborat

Buziaki