BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 1 miesiąc temu #342430 przez Agusiak
hej dziewczynki :)

No więc po rozmowie całkiem dobrze, tzn nic konkretnego nadal nie wiem :P
Nie chciałam wypaść jakoś specjalnie super, więc luźno do tego podeszłam. Rozmowa była bardzo miła, pan sympatyczny i konkretnie pogadaliśmy ale mają jeszcze innych kandydatów, do 3 będą dzwonić w przyszłym tygodniu i wtedy będzie rozmowa z dyrektorem i już dyrektor wybierze sobie jedną osobę do pracy. Także z mojej strony to na razie tyle :silly:
Nie spodziewam się od nich telefonu dlatego ,że podstawą jest program EXEL, którego ja szczerze nie znoszę i nie mam o nim zielonego pojęcia :blush: :dry: :huh:
Praca nie będzie łatwa, nie wiem za jaką kasę bo to mnie kazano się określić ile chcę zarabiać, pan sobie zapisał i tyle. Dlatego też nie będę płakać jak nie zadzwonią :P A i jeszcze siedziba firmy jest baaaaardzo daleko, ode mnie to wręcz koniec świata :huh:
Ale wyjdzie w praniu a ja tymczasem szukam dalej :)

A jeśli chodzi o święta to spędzamy je w domku i na odwiedzaniu rodzinki więc nie będziemy się nudzić.

agi a z tymi znajomymi to rzeczywiście jakaś porażka. Ja bym na policję zgłosiła lub w sądzie sprawę założyła o zwrot tej kasy :angry: Karygodne :ohmy: :ohmy:

Miłego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #342502 przez agi-p
Dobry wieczór :)
Agusiaczku to ja trzymam kciuki za kolejną propozycję pracy . Jak już dostałaś jedną , to teraz się posypią :) I często teraz pytają jakie są Nasze wymogi finansowe , nie mówiąc co proponują :( Może się jeszcze odezwą , chociaż jak siedziba firmy oddalona , to dość kłopotliwe . Będzie dobrze Kochana :)

Mnie dzisiaj cały dzień głowa boli :( Chyba dzisiaj pójdę szybko spać :P Porządki porobione , jarzynki na sałatkę ugotowane :)jutro rano sałatkę zrobię , jajuszka pofarbuje i można iść święcić :)
Pogoda paskuda ... dołuje mnie to trochę , ale co tam . Fajnie , bo Mężulek dzisiaj w domku cały dzień był . Powygłupialiśmy się troszkę i wesoło było :)

A słyszałyscie , ze Katarzyna W próbowała samobójstwo popełnić ??? Szkoda , ze nie wyszło . Chociaż zapewne znowu chciała zwrócić na siebie uwagę , bo przecież jakby chciała naprawdę się zabić , to by to zrobiła !

Ami właśnie szaleje w kąpieli z tatusiem :) Mam nadzieje , ze szybko zaśnie :P Wezmę prysznic , zjem kolację i się położę :)

Miłego wieczorku Kochane :)

13 lata 1 miesiąc temu #342529 przez Agusiak
dobry wieczór?

agi Kochana mnie też dziś cały dzień głowa boli, to chyba przez tą pogodę i ciśnienie.
Fajnie, że mężuś był dziś w domku i mogliście spędzić cały dzień razem :)

My mieliśmy dziś sporo jeżdżenia. Byliśmy jeszcze na zakupach, miało być tylko na chwilkę ale w markecie co rusz to jakiegoś znajomego spotykaliśmy i trochę czasu na rozmowach nam zeszło :silly: Potem pojechaliśmy do znajomych zawieźć część do komputera i dostaliśmy darmowe bilety do kina, bo znajomy się rozchorował i nie pójdą a dostaje bilety z pracy i szkoda by się zmarnowały :lol:

Pozawoziliśmy też dziadkom te wędzone wędlinki żeby mieli co jutro do koszyczka zapakować :)

A i kupiliśmy Paulince takie sandałki po domu bo z jej wysokim podbicie to inne były niedobre, kartkę na 2 urodziny córci kuzyna, kartkę na roczek dla Paulinki i zaproszenia na Roczek :)
Zaraz zabieram się za wypisywanie to w Święta uda nam się prawie wszystkie rozdać :)

Miłego wieczorku :)

13 lata 1 miesiąc temu #342565 przez sylka
Oj widzę że zakupowy dzień był i u was.

My zrobilismy oststnie zakupy. Kupiliśmy bluzeczki dla bratanicy męża, bluzy dla KUbusia jako prezent dla Kubusia od dziadków i zaliczylismy fryzjera. Tzn KUba zaliczył :) Siedział grzecznie i dał sie ostrzyc. Dziewczyna zdziwiona ze taki grzeczny maluch i myslała że ma już 1,5 roku bo wg. nie j na tyle wygląda.

Zaliczyliśmy tez rowerkowy spacerek i graliśmy w piłkę na boisku. Kubula poznał tez 2 kolegów w wieku 15 mies.

Upiekłam dziś 2 ciasta. Babkę i biszkopt do W-Z(-ki) jutro tylko przełożę :) tesciowa zrobi sernik i coś tam jeszcze takze bedzie coś słodkiego dla każdego.

13 lata 1 miesiąc temu #342573 przez agi-p
Dzień dobry :)
Aguś ale Wam sie udało z tymi biletami :) My też dostajemy od Teścia , bo za parę groszy w pracy dostaje , tyler że dajemy je Paulince i idzie z przyjaciółką do kina :)
Super , ze zakupy udane :) I nawet z zaproszeniami się udało . Ja muszę ruszyć na łowy :P

Sylka , ale kusisz tymi ciastami :) Ja w tym roku nic nie piekę . Kupiłam gotowe i znajomi co przyjeżdżają też kupują . Po troszce wszystkiego . Nie chcę , żeby mnie kusiło . I tak zapewne przez święta to cukier mi będzie szybował w górę :P
I fajnie , że udało Wam się spacerek na rowerku zaliczyć . Wychodzi na to , ze u Was dużo lepsza pogoda .

Kochane dzisiaj pewnie każda już całkiem pochłonięta będzie ostatnimi przygotowaniami :) Tak , więc już teraz składam Wam życzenia :

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej :) :) :)

Miłego dzionka Kochane :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #342576 przez Agusiak
Dzień dobry Kochane :)

Ja również życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych :)

Lecę gotować jajeczka w łupinach i pakować powoli koszyczek :lol:

Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #342615 przez sylka
Razem z rodzinka chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Wielkanocne. Życzymy Wam radosnych Świąt, pogody ducha i wytrwałości... aby spełniły się wasze marzenia oraz otaczali Was dobrzy i kochający ludzie.

13 lata 1 miesiąc temu #342661 przez Agusiak
Sylka dziękujemy za piękne życzenia :)

A my biliśmy dziś ze święconką, a potem robiliśmy Paulince zdjęcia przed Kościołem i najpierw kopnęła koszyczek z buta a potem wyrzuciła z niego moje jajko i się zbiło :angry: :silly: :blink: :laugh: Mały łobuziak :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #342751 przez Kozłowska
Witajcie kochane ja tak na chwilkę :kiss: Chciałam Wam tylko złożyć żłożycznka
Wesołych Świąt
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
składamy najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów :kiss:

Buziaczki
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #342765 przez agi-p
Hej Kochane :)
Bardzo dziękuję w imieniu całej rodzinki za piękne życzenia :)

Agusiaczku super , ze zdjęcie udało Wam się zrobić :) Ja całkiem zapomniałam o aparacie przez to całe zamieszanie :P Ale jutro jedziemy do Mamci na obiadek i zostaniemy do wieczora , wiec nadrobimy :)

Normalnie brzuchol mnie boli z przejedzenia :( Już pełna jestem , ale cały czas coś do tyłka pakuję :P
Goście byli od wczoraj i niedawno pojechali . Jestem wymęczona jak cholerka . A dzis o 22-giej chę film "Bokser" oglądać . Nie wiem jak dotrwam .

Dzisiejsza pogoda paskudna ... tak śniegiem sypało , ze czułąm się jakby Boże Narodzenie było a nie Wielkanoc .
Od przyszłego tyg znowu temperatura ma poszybować w górę , zwariować można .

Nic Kochane uciekam , bo kąpiel Amisi dobiega końca .
Życzę miłego dalszego świętowanie :) Buziaki :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #342832 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi ja na szczęście nie przejadłam się na Świętach a to dlatego, że uważnie przestrzegam mojej diety :) :P

Byliśmy wczoraj na 2 urodzinach córki kuzyna i dopiero o 21 dotarliśmy do domku więc Paulinka bez kąpieli spać poszła, dałam jej tylko mleko.
Urodzinki udane ale było tyle ludzi i tyle dzieci, że dla mnie to zbyt wiele :P :P
Ale było miło i mamy już z głowy :silly: :blink:

A dziś jedziemy do teściów na obiad a potem chcemy jeszcze na szybko rozwieźć resztę zaproszeń i załatwić ten temat. Wczoraj rozdaliśmy część ale jeszcze zostali moi dziadkowie i strona męża :)

A teraz Kochane specjalnie dla Was Śmigus Dyngus :lol: :lol:

Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #342892 przez agi-p
Hej Kochane :)
Agusiaczku normalnie podziwiam Cię , ze wytrwałaś w diecie przez święta . Tyle kuszących smakołyków ... ja nie dałam rady :P
Fajnie , ze urodzinki udane :) A i "dzień dziecka" też czasami potrzebny i bez kąpieli i u Nas już było chyba 2 razy :)
Super , ze większość zaproszeń macie już rozdanych :)
A Kochana idziesz przekłuć Pauluni uszka w tym tyg tak jak pisałaś ?

Nam dzisiejszy dzionek minął bardzo fajnie :) Rano pojechaliśmy do mojej kuzynki ,która jest chrzestną Amelki . Potem do mojej babci :) To jest prze agentka :P Wypili z moim Mężusiem po piwku i było super . Potem obiad u mojej Mamci i wspólny wypad na cmentarz . Spacerek dobrze nam zrobił , bo po powrocie Mamunia uraczyła Nas kolejnymi smakołykami :P Dobrze , że święta się kończą , bo już nie mam siły nic jeść :P Wieczorem wróciliśmy do domku .
Ami już nynka , ja zaraz idę pod prysznic i chyba też padnę :P
Wczoraj siedzieliśmy do 24-tejprzed tv :P

A pozostałym Mamusiom jak święta minęły ???

Miłego wieczorku :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #342909 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi super, że tak fajnie spędziliście dzionek i w ogóle, że całe Święta mieliście udane :)

Ja jestem taka zmęczona, że nawet nie mam siły pisać, dziś zaś sporo jeżdżenia i odwiedzin mieliśmy ale zostały nam tylko dwa zaproszenia do rozdania :)

Kochane Paulinka zaczęła dziś samodzielnie chodzić :lol: :lol:
Byliśmy u moich dziadków i babcia wspominała jak Amelka córka kuzyna postawiła u nich pierwsze samodzielne kroczki i Paulinka chyba to podsłuchała i nie chciała być gorsza bo dosłownie po kilku minutach wstała trzymając w rękach taką małą poduszeczkę i podeszła do krzesła żeby ją położyć. My wszyscy oszaleliśmy ze szczęścia, potem znowu zrobiła kilka kroczków ale dopiero 3 podejście udało nam się nagrać bo T musiał zrobić miejsce na karce sd :)

A to kilka fotek z dzisiaj :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

agi jutro jesteśmy umówieni u kosmetyczki i wspólnie z nią zadecydujemy czy przebić jej uszka czy czasem nie jest już za późno i trzeba będzie czekać.
Spokojnej nocki :)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #342963 przez agi-p
Dzień dobry :)
Agusiaczku , ale super wieści !!!! Gratuluję . Paulinka to zdolna dziewczynka :) :) :) Ale Wam niespodziankę zrobiła :)
A foteczki cudne . Śliczna z niej dziewczynka i te wielkie brązowe oczka :)I uwielbiam ostatnie zdjęcie , bosko wyszła :) A ten kubeczek to powiedz mi to niekapek ?
To czekam na wieści od kosmetyczki , bo też zaczęła za mną chodzić myśl przekłucia uszek Amulki szybciej :P

Nocka minęła nam koszmarnie . Ami bardzo kiepsko spałą :( Dzisiaj w dzień chyba odsypiać będę razem z nią . I zaraz zrobię mleczko Hipp i zobaczymy co z tego wyniknie :P Powiedziałam , ze max do roczku karmię piersią , wiec trzeba zacząć na serio naukę picia z butelki i przyzwyczajania do innego mleka . Mężuś się smieje , ze mówiłam , że będę karmiła 3 m-ce , potem przedłużyłam do pół roczku , a teraz do roku , więc pewnie nie odstawię :P Ale mam jakieś przeczucie , że jak jednak przejdziemy na MM , to Ami będzie lepiej sypiała :)

U mnie pranie już się pierze , potem kolejne i prasowanie . Zapowiada się ładna pogoda,więc powieszę sobie pranko na polu :) i pospacerujemy , żeby zrzucić świąteczne kalorie :P

Miłego dzionka :)

13 lata 1 miesiąc temu #342965 przez sylka
Widzę że Święta udane :)

Paulinka słodko wygląda na zdjeciach :) Proszę częściej ją pokazywać :D

Kuba wczoraj spał ok 30 min w kościele i to była jedyna drzemka na cały dzień. Myślałam że poścpi dziś co najmniej do 8 a on o 6 wstał przyszedł do mnie i koniec spania.

Też zaplanowałam dziś wstawić pranie :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka