- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Sylka biedny Kubulek, oby katar szybko sobie poszedł. Dobrze, że chociaż łatwo schodzi i nie przeszkadza mu w spaniu

A z tymi wielorazowymi pieluszkami to Cię podziwiam i cieszę się że jesteście oboje z tego rozwiązania zadowoleni

agi no to świetnie, że Twoja mama i Fado się polubili bo pewnie nie raz będą ze sobą przebywać, np jak właśnie gdzieś wyjedziecie

I nawet prezenty dostał, na pewno już kocha Twoją mamcię

A znajomi tacy starsi są często o wiele fajniejsi niż rówieśnicy. Fajnie mieć kogoś takiego w sowim otoczeniu.
A nam spotkanie bardzo się udało, dzieciaczki się wspólnie pobawiły, chociaż Piotruś jakoś specjalnie nie wykazywał zainteresowania Paulinką ,ale potem się jakoś oswoił i było wesoło. Ale już myślałam, że do nich nie dojedziemy bo mieszkają w Katowicach, a po drodze były takie korki na trasie i potem już w samym mieście, że jechaliśmy ponad godzinę. T już się trochę denerwował bo miał jeszcze do pracy jechać a w przeciwną stronę był korek chyba na ładną godzinę stania. Ale jakoś pojechał innymi drogami i zdążył na czas.
Mnie jutro od rana czeka sprzątanie bo o 16 mam imieninowych gości i muszę ogarnąć mieszkanko, a w Niedzielę przyjeżdża do Paulinki Hubercik z rodzicami, jest 3 tygodnie młodszy od Paulisi.
Dziewczynki a napiszcie mi w czym kąpiecie dzieciaczki?
Chcę zmienić z emolium bo zbyt droga to zabawa, kupiliśmy ostatnio z hippa ale Paulinka ma po nim koszmarne włosy, normalnie masakra jakaś

Kiedyś kapaliśmy w Nivei i jak nie trafię nic lepszego to chyba wrócimy do niej.
A może jakieś Johnson&Johnson? Próbowała któraś?
A jak ubieracie maluszki na te cieplejsze dni? Wkładacie nadal rajtki pod spodenki czy już tylko skarpetki?
Spokojnej nocki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja rajtki zakładam bo u nas chłodnawo jest mac 14 st w słońcu a do tego wiatr silny albo jak przez ostatnie dni deszcz.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja kupiłam z Hippa taki płyn od pierwszego dnia życia więc założyłam, że włoski nim też mogę myć ale być może że lepiej nie

Mnie najwygodniej jest używać takiego 2w1 że i do kąpieli i do mycia włosków i najlepiej bez spłukiwania.
A rajtki też zakładam ale chyba przestanę bo dziś u nas to ze 25 stopni było

Ale już jakieś burze zapowiadają więc się okaże

Dobranoc

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kuba używa www.hipp.pl/produkty/kosmetyki/pielegnac...ieli-hipp-babysanft/ i www.hipp.pl/produkty/kosmetyki/szampon-hipp-babysanft/
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku super , ze spotkanie udane

Kochana zupełnie zapomniałam , ze Ty obchodzisz imieniny w kwietniu

Czyli weekend szykuje sie Wam bardzo rozrywkowo

Co do kąpieli , to My od początku używamy właśnie nivea 2w1. Mam też kilka buteleczek Hipp(płyn do kąpieli i puszczania baniek w jednym) , ale używam go jedynie sporadycznie puszczając małej bańki

Ja Amelce jeszcze też ubieram rajstopki pod spodnie , bo u Nas wiatrzysko okropne . Ale wczoraj popołudniu było tak ciepło , ze zabrałam ją w samych rajstopach i bluzie polarkowej . Ale to tak tylko koło domku

Dzisiaj zwariowany dzień sie szykuje . Wszyscy tylko dzwonią , ze chcieli by sie spotkać

Oby tylko pogoda dopisała

Miłego dzionka Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka no my mamy ten co Kubuś używa. Myślała, że skoro jest od pierwszych dni to także do włosków bo przecież nikt nie kupuje osobno szamponu noworodkowi tylko kapie się go całego w jednym płynie. tak jest z resztą zalecane, że im mniej kosmetyków tym lepiej. No ale już muszę to wykończyć a potem może kupię Johnsona. Nivea też był dobry ale zapach jakiś taki żaden

agi to u Was widzę także szykuje się wesoły weekend pełen gości

Super

Ja też w te ciepłe dni nie będę już wkładała rajtek pod spodenki tylko same skarpetki a na bodziaka samą kurteczkę. Czapeczkę muszę jedynie dokupić bo mam albo ciut za grubą albo jeszcze zbyt cienką i nie mam takiej akurat.
agi dziękuję za życzenia

Udanego dnia

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Przez ta moja pracę nie mogę nadrobić zaległości

No ale cóż

Co do kąpieli to używaliśmy emoiluim a teraz też Hippa, jednak chyba zmienimy na nive alebo wrócę do emolium. Zobaczymy jeszcze. Co do spacerków to jeszcze rajtki zakładam ale mam nadzię że juz nie długo

Mój szkrab już super chodzi wczoraj na zakupach nam po markecie uciekał. Śmiać mi się chciało bo jak się ludzie dowiedzieli ile ma to patrzyli z takim niedowierzaniem mysleli że z 1,5 roku. hehe

Agusia wszystkiego naj naj z okazji imieninek

A zapomniałabym bym się pochwalić idziemy normalnie na imprezkę co prawda dopiero 30 czerwca ale już się nie mogę doczekać weselicha mojego kuzyna ale się wytańczę. Uwielbiam te wiejskie wesela

Dobra zmykam bo oczka mi sie kleją jutr znów do roboty na cały dzień zmykam ale w za to w przyszłym tygodniu sobie odbieje

A Fado jest poprostu zaj....biaszczy

Zapomniałabym poradźcie mi bo mam kupić młodemu na chrzciny łańcuszek z medalikiem i tak sie waham czy kupić z Matką Boską czy Papieżem?? sama nie wiem jak myślicie??
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku Jak tam imprezka ? Zapewne udana i prezenciki jakieś wpadły

Kozłowska Ależ ten Wasz Matek zdolniacha

Co do prezentu na roczek , to super pomysł . A to czy z Papieżem czy z Matką Boską , to juz od Was zależy . Może po prostu krzyżyk , tak żeby wyśrodkować

Ale fajnie , ze weselicho Wam sie szykuje . My to tez chętnie byśmy się na wesele wybrali,ale niestety nikt ślubu nie planuje

Dzięki Kochana za pochwałę dla Fado

Nam wczorajsza imprezka udała się bardzo

Amelka poszła planowo spać , a teraz wojuje

Dzisiaj po objedzie znajomi pojadą , a My na jakiś spacer się wybierzemy i po Paulisię pojedziemy,bo weekend poza domem spędziła

Udanej i słonecznej niedzieli

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My wesele mamy też w czerwcu. Moja siostra wychodzi za mąż

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska to super, że Mati już tak ładnie biega

Paulinka też nam ucieka ale po domu, markecie to chyba bałabym się ją jeszcze puścić.
Fajowsko, że szykuje się Wam weselicho, ja także bardzo lubię na wesela chodzić ale niestety w tym roku żadne się nie szykuje.
W zeszłym roku byłam równo miesiąc po cesarce na weselu znajomych ale nie mogłam się powstrzymać

Dziękuję kochana za życzenia imieninowe

A jeśli chodzi o medalik to ja osobiście kupiłabym z Matką Boską

agi fajnie, że spotkanie ze znajomymi udane

Pogoda faktycznie troszkę postraszyła ale koniec końców było ładnie.
U mnie imieninki też udane

Dziś odwiedził nas mały Hubert z rodzicami i również świetnie się bawiliśmy i w ogóle fajnie było się spotkać

Mąż ma jednak urlop od czwartku a nie od jutra, ale tak mu się lepiej opłaca finansowo bo mają teraz jakieś zlecenie które by mu przepadło.
Padam bo to był bardzo miły ale także zakręcony weekend

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka woow to ja nie wiedziałam , ze krzyżyka się nie daje

Fajnie , ze też wybawicie się na weselu

Agusiaczku oj fakt taki imprezowy weekend potrafi wykończyć

Dobrze , ze Mężuś ten urlop ma . Chyba Wam wielkiej różnicy nie robi czy od jutra czy od czwartku . Ważne , ze razem pobędziecie

My dzisiaj też grilowaliśmy

Jutro jadę do Mamy na 2 dni

Ide , więc nacieszyć się Mężusiem na te 2 dni

Spokojnej nocy

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pogoda póki co u Nas nie fajna . Padało całą noc

Pranie zaraz się wypierze,powieszę je i spakuje Nas do Mamci . Na szczęście lapka Paulisi zabieramy , więc dostęp do neta będę miała

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ja też pierwsze słyszę, że nie daje się komuś w prezencie krzyżyka, a to przecież najczęściej dawany prezent na chrzciny czy komunię.
Wiem tylko, że nie daje się komuś zegarka, ale to głównie w związkach i chusteczek

Ale to tylko pewnie zabobony

Fajnie, że jedziesz do mamy to znowu masz szansę sobie nieco odpocząć. A dobrze zrozumiałam że już macie jakiegoś pieska? Bo pisałaś, że Fado i tak miałby kontakt po szczepieniu z jakimś pieskiem.
My też musimy naszej jeszcze jedno szczepienie zafundować ale to dopiero w maju może.
U nas też całą noc lało a wczoraj wieczorkiem była lekka burze nawet. Teraz słoneczko pięknie świeci i oby tak zostało

W sumie pasuje mi takie coś, że w nocy się wypada bo wiadomo deszcz też potrzebny, a w dzień ładna pogoda

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Wam dziewczynki minął dzionek?
My dziś byliśmy na zakupach i kupiliśmy Paulince ubranko na roczek firmy Mayoral , wydaliśmy kupę kasy jak na takie małe ubranko ale bardzo mi się podoba i już od dawna wiedziałam że właśnie z tej firmy je kupię :)Kupiliśmy sukieneczkę i takie ażurowe bolerko
www.mayoral.com/ing/index.asp
Muszę dokupić jeszcze balerinki i ażurową opaskę lub spinkę na włoski i będzie komplecik, ale to dopiero w maju

Oczywiście spacerek zaliczony a po południu Paulinka była na podwórku z dziadkami.
Kupiłam też małej szampon z Johnsona bo koleżanka mi wczoraj poleciła i wypróbowałam go dziś w kąpieli. I powiem Wam że u nas rewelacyjnie sprawdza się w kąpieli mała konewka

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-