BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 1 tydzień temu #354621 przez agi-p
Dzien dobry :)
No ładnie ja wróciłam , to Wy pouciekałyście :P No nic cierpliwie będę czekała :)
Agusiaczku chyba na działeczce zostaliście , a tam pewnie netka nie macie .Ale Kochana udanego labowania i oby pogoda dopisała :) Nacieszcie sie sobą :)

Nic zmykam i czekam na wieści od Was :)
Miłego dzionka :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #354641 przez sylka
Agi fajnie że juz lepiej się czujesz :)

My wczoraj cały dzień grilowaliśmy u teściów. Odwiedziliśmy pradziadków Kubusia. Mały wychasał się za wszystkie czasy. Oglądał byki, koniki, kury :) maszerował po stodole z sianem. CZego on wczoraj nie robił. Zamiatał dom pradziadkom, dziadkom grabił trawę w ogrodzie no i skręcał z tatą grila. Wszystko co zobaczy zaraz naśladuje. I nauczył się otwierać drzwii. Staje na palcach i sięga do klamki.
P. dziś w pracy ale jutro wolne :) planów wyjazdowych na jutrzejszy dzień nie mamy ale zapewne spacerek zliczymy :)

Bombel jest z rodzinka u swoich dziadków i nie ma dostępu do netu. Jak wróci na pewno si odezwie :)

A jak u Was plany na jutrzejszy dzień?

13 lata 1 tydzień temu #354895 przez agi-p
Dobry wieczór :)
Sylka ale fajny dzionek mieliście :) Kuba miał tyle wrażeń , ze chyba spał potem jak suseł :P
Mały naśladowca . Woow i drzwi nauczył już sie otwierać , to żarty się skończyły .

My na jutro mamy kilka wariantów :P Jedni znajomi dzwonili , zebyśmy z Nimi jechali na festiwal pstrąga do Jaworza , a drudzy na grilla nas zaprosili :) Zobaczymy jutro co i jak . Oby tylko pogoda dopisała :)

A zapomniałabym ...najważniejsze ...Amelce przebiły się dwie dwójeczki górne !!!! :) Ale jeszcze widać dają jej w dupeczkę .

A dzisiaj pracowity dzionek miałam . Odrobiłam sie ze wszystkim co było do zrobienia i kilka spacerków zaliczyłyśmy :) Cudowny dzionek :) Nawet na zakupy popołudniu skoczyliśmy . Jakiegoś mega powera dostałam i goniłam jak nakręcona :P

Teraz na wieczór zostala mi jeszcze sterta prasowania :P

Nic miłego wieczorku Kochane :)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #354907 przez sylka
Super że Amelka ma nowe ząbki :)

Mi udało się dziś zarezerwować nocleg w Spocie i w lipcu będziemy się wczasować nad morzem :D Pierwsze rodzinne wakacje zaplanowane :blink:

Kuba zawsze szybko zasypia. Pije mleko albo i nie robi papa i wychodze a on szuka dogodnej pozycji i zasypia.

13 lata 1 tydzień temu #354954 przez Kozłowska
Witajcie :silly:
Ojjj padam po 4 dniach wolnych dzisiejsza 12-tka to porażka :blink:
Zdjęcia pewnie widziałyście na Fb :blink: Co do basenu to jest duża poprawa. Za drugim razem było tak w mairę, ale wczoraj to już była rewelacja. Młody chodził chichrał się pluskał aż serce się cieszyło. Do tego stopnia się nakręcił że teraz jak wyjmujemy go z kąpieli to daje nam popis swojego nie zadowolenia :dry:
No pięknie to tylko mój łobuz ociąga się z zębolami. Jak były dwie tak dwie zostały. Nie wiem czy powinnam się zacząć martwić ale ponoć im później tym lepiej :blink:
Agi jak dobrze że już się lepiej czujesz :kiss:
Paulinka jest śliczna najbardziej podoba mi się zdjęcie z konewką i tą uraczą minką :silly: i z psiakiem :blink:
Sylka a Kubuś jest rozbrajający zdjęcie przy grilu wymiata :lol:
A u nas weekendzik mija super byliśmy w muzeum pociągów, arboretum, jutro jedziemy na basen a po obiadku do dino-parku :silly:
Sylka a w tym sopocie to w której połowie lipca będziesz? Może się spotkamy :silly:
Dobra zmykam bo coś słabo się czuję wymęczyli mnie dzisiaj kurcze taka pogoda a ludzie zamiast gdzieś pojechać to oni po marketach latają :cheer: nie pojęte to dla mnie.

Buziaczki miłej nocki i udanego dzionka :blink:

13 lata 1 tydzień temu #354968 przez agi-p
Dzień dobry :)
Sylka czyli trafił Ci się niezwykle wyjątkowy synuś :) Kochany i grzeczniutki :) A z tym zasypianiem , to już w ogóle super sprawa ...może i ja kiedys sie tego doczekam :P
Super , ze nad morze sie wybieracie :) Ale fajnie ...nie ma to jak wczasy :)

Kozłowska oj tak po tylku wolnych dniach , to pewnie ciężko w pracy wytrzymać Ci było :P
Ząbkami Mateuszka nie masz co sie martwić ...wyjdą hurtowo na czas . I masz rację , im później tym podobno lepiej :)
Tez się wybieracie do Sopotu na wczasy ? Oj widze , ze wszystkie już wakacjami żyjemy :)

Agusiaczek korzysta z uroków działeczki :) Odpocznij Kochana :)

A u Nas ciężka nocka była . Ama kiepsko spała a mnie dziąsło bolało .
Mam nadzieję , że pogoda Nas dziś nie zawiedzie i pospacerujemy sobie i na tego grilla się wybierzemy :)

Normalnie mam wrażenie jakby niedziela była , bo Mężuś śpinka na górze :P Normalnie o tej porze to juz w pracy się męczy .
Uwielbiam wolne dni !!!
Miłego dzionekczka :)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #355016 przez sylka
Agi
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
, jeśli nic się nie zmieni. A Wy?

Z tymi ludźmi to masz rację, mnie przerażają czasem napchane sklepowe wózki. Wczoraj robili co niektórzy takie zapasy jakby na wojnę się szykowali a dziś tylko zamknięte sklepy. I wcale nie były to grillowe zakupy :P Wszędzie dzikie tłumy.

Super, że Mateusz przekonał się do basenu i był w swoim żywiole :)
Ząbkami się nie przejmuj ma być 20 i prędzej czy później będzie :lol:

U nas ładna pogoda, dziś P. chce posiedzieć w domu i popracować, wiec zabieram Kube na długaśny spacer na chwilę i P. pójdzie z nami.

13 lata 1 tydzień temu #355201 przez agi-p
Sylka mu do Sopotu się nie wybieramy...chyba :P Kozłowska z rodzinką jedzie :)

U Nas Mężulek zaczął coś przebąkiwać o wczasach , a mieliśmy tylko teraz w te bieszczady jechać :P Pożyjemy-zobaczymy :)

Dzisiejszy dzionek miło spędzony :) Do południa odwiedziliśmy znajomych i na lody pojechaliśmy . Na umówionego grilla nie poszliśmy , bo bałam się , ze się pogoda popsuje , poza tym nie czułam sie na silach na taki spacer . Ale za to urządziliśmy sobie grilla zamiast obiadu , a potem na rodzinny spacer poszliśmy :)
Teraz padam na pyszczek ... tak więc chwila przed tv i nyny . Dziąsło znowu daje mi w tyłek , więc mam nadzieję , ze szybko zasnę .

Miłego wieczorku :)

13 lata 1 tydzień temu #355255 przez sylka
Agi masz racje pomyliłam się :P :)

Kuba odkąd zrobiło się ciepło nie chce pić mleka ani nad ranem ani wieczorem. Wiec zrezygnowałam z porannego podawania a wieczorem po kąpieli dostaje kaszke, myjem ząbki i idzie spać do łóżeczka. Do tej pory pił w łózeczku mleko i później myłam mu ząbki a na podwieczorek kaszka. Teraz na podwieczorek dostaje serek wiejski czy herbatniki i owoce. Jutro podam mleczko w ciągu dnia może przeprosi je :)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #355316 przez Agusiak
dobry wieczór Kochane :)

Ależ się za Wami stęskniłam :)

Cieszę się, że u wszystkich wszystko dobrze i że dzieciaczki zdrowe :)

agi gratulujemy kolejnych ząbków no i przekłucia uszek :lol:
Amelka musi cudnie wyglądać, koniecznie wstaw fotkę :laugh:
I oczywiście Amelko sto lat z okazji 11 miesiąca :kiss: :kiss:

agi mam nadzieję że z każdym dniem będzie coraz lepiej i dziąsło nie będzie już Ci tak dokuczać. Ale się wycierpiałaś przez te zębiska bidulko :( Zdrówka :kiss:

A my Kochane rzeczywiście byliśmy na działeczce i było super :lol:
Chociaż temperatury jak dla mnie stanowczo za wysokie no ale już lepiej tak niż jakby miał padać deszcz.
Nie odpoczęliśmy zbytnio tak jakbyśmy chcieli bo byli też moi dziadkowie a wiadomo, że najlepiej jak się jest samemu, ale też było miło :laugh:
Paulinka już śpi a ja muszę nas wypakować i poprać :)

Spokojnej nocki i do juterka moje kochane mamusie :kiss: :)

I kilka fotek :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 1 tydzień temu #355360 przez agi-p
Dzień dobry :)
Agusiaczku , ale super , ze tak miło spędziliście te dni :) Pogoda wyjątkowo dopisała , bo patrząc dziś za okno tylko smutno się robi .
Paulince widac sie podobało i nawet za koszenie się zabrała :P
Dziękuję Kochana za życzenia dla Amelki :kiss:

Sylka jeszcze raz powtórzę , ze jestem pełna podziwu do zachowania Kubuśka :) Wyjątkowo kochane dziecko i takie mądre :)

My dzisiaj znowu sprzątamy i sprzątamy :P Pogoda coś się popsuła , ale spacer mimo to zaliczymy...nie jeden .
Teraz serwujemy drugie śniadanko :)

Miłego dzionka :)

13 lata 1 tydzień temu #355657 przez Agusiak
hej dziewczynki :)

My dziś też cały dzień poza domem :)
Pojechaliśmy z teściami do Złotego Potoku na pstrąga ale się tak rozpadało, że zamiast zjeść go w knajpkach przy pomostach to wylądowaliśmy w restauracji. Ale i tak zjedliśmy pyszną rybkę i mieliśmy fajną wycieczkę :)

kupiłam dziś Paulince mleko 3 i będę jej już mieszać :)

Miłego wieczorku :)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #355739 przez agi-p
Agusiaczku oj ja Wam zazdroszczę wypadu na rybkę ... od paru dni za mną chodzi . A do Złotego Potoku to ja się najeździłam , ze ho ho :P Przez pół roku przynajmniej raz w tygodniu tam bywałam . Paulinka posmakowała rybki ?
Już mleczko nr 3 ??? Woow jak to leci :)

U Nas dziś pogoda paskudna . Ale spacerek rano zaliczyłyśmy :) Później 2 krótsze i liczymy na jutrzejsze .
A jutro jedziemy do znajomych i zostajemy na noc . Znowu pakowanie mnie czeka :P
Dzisiejszy dzień mnie wykończył , nie dość , ze dziąsło boli całą noc i dzień i tabletki nie skutkują , to jeszcze brzuch mnie zaczął nawalać . Po bardzo długiej przerwie dostałam
:( A tak dobrze mi było bez niego ...

Nic teraz kolacyjka , tv i nyny :)

Spokojnej nocki :)

13 lata 1 tydzień temu #355746 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Aguś oj jak mi przykro z powodu @ :(
Rozumiem, że to pierwsza od czasu porodu?
Ja dostałam pierwszą chyba po 6 tygodniach więc już się przyzwyczaiłam, no ale ja nie karmiłam.
Ale ja od porodu mam nieco krótsze @.
Zawsze trwała 7 dni a teraz 3-4. Nie wiem czy tak powinno być, zapytam lekarza przy okazji :)

Mówisz Kochana,że kiedyś bywałaś w Złotym Potoku raz w tygodniu...ciekawe do kogo tam jeździłaś :blink: :P :lol:
Może się kiedyś tam umówimy z rodzinkami na rybkę? :silly:

A no już mleczko trójeczka pójdzie w ruch czyli Junior :lol: Oj leci ten czas leci, za chwilkę już Roczniaki będą z naszych maluszków :)

Spokojnej nocki i oby dziąsło już nie dokuczało :)

13 lata 1 tydzień temu #355769 przez sylka
Agusiak to udany dzien mieliście :)

Agi ja pierwsza po porodzie dostałam po 8 mies i była okropna. Praktycznie pierwsze 2 @ były mega obfite i bolące. ! po 2 niespełna po 3 tyg... póxniej zaczęły się cyrki i teraz nie miałam aż 2,5 mies. i dopiero dostałam. Niby po porodzie miały się wyregulować bo zawsze niałam z nimi problem ale mój gin powiedział że nie u wszystkich kobiet sięwyregulowują i należe do ułamka tych kobiet :( ehh i zawsze czekanie czy bedzie w terminie czy nie. Momo że biore leki na tarczycę to z @ problem chyba musze pogadać jeszcze z moją endokrynolog na ten temat.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka