- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Mam nadzieję, że uda mi się je kupić

www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-B9AC600A-37....xsl/index_26543.htm
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku pracowałam w firmie , która siedzibę miała właśnie w Złotym Potoku

A moja @ to w zasadzie druga po porodzie . Zaraz jak zaczęłam brać tabletki , 2 m-ce po porodzie , to dostałam pierwszą . Trwała krótko i potem już był spokój . A teraz po odstawieniu tabl , rozkręca sie na dobre .
Mam nadzieję , ze jednak zajdę w ciąże

Aguś a miałaś już te kosmetyki z lidla ? Chodzi mi o firmę ? Cenowo fajnie wychodzą , tylko nigdy ich nie miałam . Też chyba zapoluję na te mleczka

Sylka ja po pierwszym porodzie od razu tabletki brałam , więc miałam jak w zegarku @ . Współczuje Ci , bo najgorzej jak pojawia sie niespodziewanie . Nigdy nie wiadomo czego się spodziewać . Właśnie to lubiłam w tabletkach , ja wtedy decydowałam co i jak . I ból zmienił się o tyle , że co drugą @ cierpiałam katusze . Zobaczymy jak teraz będzie .
Ale co do obfitości , to ta @ raczej plamienie przypomina .
Ide zaraz kaweczkę sobie zrobić i włosy umyć . Potem pakowanie , obiad i wyjazd

Miłej soboty

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja z tej firmy Cien to miałam już bardzo dużo kosmetyków, zwłaszcza kremów do rąk, ale także olejek do ciała (jeden przepięknie pachniał ale już go nigdzie nie ma ). Uważam, że to dobra firma, mnie nic po nich nigdy nie było. Dla dzieci jeszcze nic nie kupowałam ale to mleczko mam zamiar

udanego wypadu do znajomych i miłego weekendu

My dziś do mojej siostry na grilla jedziemy więc mam nadzieję, że będzie pogoda

Paulince się coś poprzestawiało i wstaje rano o 6

Mam nadzieję, że to tylko na czas wychodzenia dwójek

Udanego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku i jak tam grillek ? udał się ? I skoro tak zachwalasz te kosmetyki , to tym bardziej się skuszę

Sylka to dobrze , że Kubuś przeprosił się z mleczkiem

Wasze dzieciaczki o 6 się budzą ... to i tak dobra godz w porównaniu z Amelcią

My poimprezowaliśmy troszkę , dopiero o 1 spac poszłam . Ama oczywiscie budziła sie często . Nie ma dla niej znaczenia czy idzie później spa , czy jest bardziej zmęczona czy też gdzie śpi

I tak się nakręciłam na wczasy , że śledzę od wczoraj wszystkie możliwe biura w poszukiwaniu fajnej i niedrogiej oferty do Bułgarii

Idę sobie herbatkę zrobi , wszyscy tu spią jak zabici

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u siostry było miło, ale nie siedzieliśmy długo bo jakoś nam się nie specjalnie chciało

Cieszę się, że Wam wypad do znajomych też się udał

I wakacje w Bułgarii planujecie, ale super

My byliśmy już dziś nad jeziorem Pogoria, bardzo ładnie tam teraz wszystko porobili i jest niemal jak nad morzem, nawet wiało dziś tak samo

Miłego popołudnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Wam dziewczynki minął dzionek?
Ja od kilku dni dosłownie nieprzytomna chodzę, nie wiem dlaczego. Może zaś jakieś przesilenie albo ciśnienie szaleje.
Od jutra roczkowe przygotowania ruszają pełną parą

Jest masę rzeczy to zrobienia, przygotowania, zamówienia i posprzątania

Ale niestety zapowiadają, że nadchodzący weekend będzie chłodny

Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku fajnie , ze wypad nad jezioro udany

Kurcze to przemęczenie pewnie na zmianę pogody . Przecież to co się teraz dzieje , to jakies nieporozumienie . Ostatnio gorące i parne dni , a teraz deszcz i zimno

Obyś szybko lepiej się poczuła . Jak kiedyś brałam tabletki meteo , też kiepsko znosiłam zmiany pogody , a po tych tabl jakby lepiej było . Chociaz może to tylko podświadomość .
Oj tak u Was już roczek za pasem !!!! Az sie wierzyć nie chce , ze Paulineczka już roczniaczkiem będzie

Ja jak patrzę na moją Paulę to nadziwić się nie mogę

I za 4 dni 12 lat już będzie miała !!!
My wczoraj po obiedzie pojechaliśmy od jednych znajomych i spotkaliśmy się jeszcze z przyjaciółmi

A dziś masa załatwień na szybko : zdjęcia musimy zrobić Amelce i Mężusiowi i paszporty wyrobić , bilet miesięczny Paulince kupic,zakupy ogarnąć i weterynarza .
A pogoda nie dodaje powera...pada całą noc i nadal leje się jak z cebra

Mimo to udanego dzionka Kochane i Agus powodzenia w przygotowaniach

Buziaki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to mieliście kolejny udany dzionek

Fajnie, że macie takich znajomych, z którymi można miło spędzić czas i nawet wakacje zaplanować

I jednak do Tunezji się wybieracie, wspaniale

Będziecie mieli fantastyczne wakacje, trzymam więc kciuki by wszystko z tym wyjazdem się udało, i żebyście pozałatwiali sprawy z nim związane na czas

My chyba nigdzie w tym roku nie pojedziemy, no chyba że nagle coś wypłynie to na spontana jak zawsze może gdzieś wyskoczymy, ale na pewno w Polskę

Aguś faktycznie Twoja Paulineczka też majowa i urodzinki niebawem, już 12

Ja miałam chyba 15 lat jak ostatni raz pojechałam na rodzinne wakacje, potem już tylko ze znajomymi chciałam wszędzie jeździć, przeważnie do mnie na działkę

u nas też pogoda się popsuła, mam nadzieję, tylko że w sobotę nie będzie deszczu...
Miłego i pogodnego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jednak darujemy sobie Tunezję

Tak,wiec dziś ostatecznie zdecydujemy gdzie lecimy . Na pewno Bułgaria , tylko hotel i ofertę trzeba dopasować .
Dziś mielismy zalatany dzień ... ale wszystko się udało

Pogoda przeokropna

Agusiaczku no moja Paulinka urodzinki świętuje dzień po Twojej

Amelka dzisiaj mega płaczliwy dzień miała . Marudna do potęgi była ...dawno tak nie miała .
Teraz pluska się z Tatusiem .
Dzisiaj ide szybko spać ...normalnie padam ze zmęczenia i czuje się jakby mi ktoś piachu nasypał do oczu .
Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi szkoda tej Tunezji, że nie spędzicie wakacji ze znajomymi ale w Bułgarii też będzie super, a pewnie nawet lepiej

Już za tydzień Amelka paszport będzie miała? Fajnie, że tak szybciutko

My na razie paszport sobie darujemy ale zastanawiamy się nad dowodem.
A póki co Kochane chcemy się znowu postarać o tej zasiłek na dziecko bo już kolejny rok jest więc mamy większe szansę bo mam więcej dochodu utraconego czy jakoś tak.
Czyli też w sobotę 12 maja macie urodzinki Paulisi czy w jakiś inny dzień?
Prezent wybrany? Dla takiej dorosłej już dziewczynki to chyba dopiero jest problem wymyślić coś fajnego?

Paulinka też przez ostanie dni i dziś marudna i płaczliwa, ale pewnie na nasze maluszki pogoda też ma duży wpływ, a ta jest u nas obecnie wyjątkowo paskudna.
Na spacerku znowu wróciły długie bodziaki, rajtki pod spodnie, czapka, chusteczka pod szyją, bluza i kurteczka

A ja dosłownie dziś zmarzłam chociaż byłam dosyć ciepło poubierana

Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku czyli obie Nasze Gwiazdki takie płaczliwe wczoraj . Mam nadzieję ,że dziś sytuacja się poprawi ...chociaż sądząc po nocy szanse na to mam znikome

Moja Paulinka urodziny ma 11 maja i wtedy też obchodzi . Robi imprezkę w lokalu ,a potem jak pogoda dopisze to przeniosą sie na lotnisko,bo tam są różne imprezy zaplanowane z okazji urodzin radia

A prezenty , to masz rację ... coraz trudniej wybrać . Na szczęście to dziewczynka ,więc teraz jest na etapie kosmetyków,biżuterii,ciuchów i dodatków . Tym razem zamówiłam jej na all torebkę (podstępem dowiedziałam się o jakiej marzy

Teraz ogólnie masę wydatków mamy , bo i urodzinowa impra Pauli , za chwilę wypad w Bieszczady , potem roczek Amelki i 8 wylot do Bułgarii . W międzyczasie naprawiamy auto,robimy przegląd i co chwilę jakieś nieplanowane wydatki są .
Wczoraj wieczorem jeszcze kumpel zadzwonił , że przyjechal z rodzinką na parę dni do Polski i chcą dziś wpaść do Nas

A jak tam Aguś u Was przygotowania ???
Idę zacząć sprzątać

miłego dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to Twojej Paulince szykują się superowe urodzinki

A prezenty świetne kupiłaś

My dziś jedziemy do cukierni spisać ostatecznie zamówienie, a jutro wielkie zakupy spożywcze i potem już tylko sprzątanie i przygotowywanie wszystkiego.
Najmniej to oczywiście chce mi się sprzątać.
lecę bo mi ta mała paskuda nie daje nic w spokoju napisać tylko pcha się do kompa a jak jej nie dam to się drze

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A my dziś zalatany mieliśmy dzionek ale bardzo miły i udało nam się kupić delikatne buciki pasujące do ubranka roczkowego w H&M i jeszcze jedne przy okazji ale nie mogłam się powstrzymać

Tort, ciasta i chleby zamówione, część zakupów zrobiona ale jeszcze sporo zostało do załatwienia. Nie mam tylko żadnego pomysłu na jakieś specjalne dekoracje czy napisy więc będą najpewniej raczej tylko balony, które także już zakupiłam

Udanego wieczorku

Sylka a co u Ciebie?
Kozłowska co u Was słychać?
Bombelku jak studia?
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj Agusiaczku to faktycznie miałaś dziś pełno załatwień . Dobrze , ze udało sie tak dużo ogarnąć

Super , że buciki kupione . Musze w takim razie zajrzeć do H&M , bo nigdzie w rozm Amulki nie ma . A ile płaciłaś ?
Amelka tak jak czułam miała dzień Mamowania i marudowania . Zaliczyłyśmy zakupy i kupiłyśmy prezenty dla córeczek znajomych . Ale jednak my pojechaliśmy do nich . Wkurzyłam sie tą zmianą planów , bo już zdążyłam się przygotować i narobiłam się trochę .
Padam ze zmęczenia , wiec zaraz spać uciekam . Dopinam do końca Nasze wczasy i już mnie głowa od tego boli ! Ceny tak skaczą , że jeszcze wczoraj ta sama oferta była o 200 zł tańsza ...Mężuś już się za głowę łapie i klnie pod nosem na cały ten wyjazd

Oj reszta dziewczynek faktycznie coś o Nas zapomniała ...same z Agusiaczkiem tu pisujemy sobie . Kochane wracajcie !!!

Miłego wieczorku