- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kupiłam sobie dziś na all marynarkę, dla męża bluze na urodziny a dla Kuby kapcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Pochwal się

Ja męża wysłałam na zakupy do Biedronki,bo Michu ostatnio chce hot-dogi a w domu ani jednej parówki

No i kupił dzieciom po dwie czapki z daszkiem i Miśkowi dodatkowo zestaw bluzek na długi+krótki rękaw z "Gdzie jest Nemo?"
A tak w ogóle to jutro mamy rocznicę ślubu

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Kochane ja tylko na chwilkę i z góry przepraszam, że nie odpiszę na wszystkie posty ale wszystkie dokładnie przeczytałam. Powiem tylko że Hanulka jak zawsze boska

u teściów super, ale po powrocie nie mogę się ogarnąć z pracami. Przewaliłam stertę prasowania a jeszcze czeka mnie pakowanie.
Jutro rano jedziemy na działeczkę i wracamy w niedziele. Bierzemy małego lapka i internet ale jak się nie będę odzywać to znaczy że nie mamy tam zasięgu

Będę tęsknić, już tęsknie, ale życzę Wam udanego wypoczynku i dużo czasu spędzonego z rodzinką

Buziaki i do spisania

Gosiu najlepszego z okazji jutrzejszej rocznicy

Dobranoc

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak udanego wypadu

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Gosiu Hanula na zdjeciach rewelacyjna jak zawsze . I widać , ze nowe zdobycze bardzo przypadły jej do gustu

A kartka śliczna

Ja też Amelce kupiłam w biedronce czapkę z Minnie

Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy

Sylka no zakupy super

Agusiu super , ze wyjeżdżacie na weekend majowy na działkę

Odpocznij na maksa

Ja dzisiaj sama z dziewczynkami jestem w domu . Pauli nie ma , Meżuś niestety w pracy,więc rządzimy same .
Pogoda nie zapowiada się zbyt rewelacyjnie , wiec zapewne tylko na krótki spacerek się wybierzemy

Weekend majowy nieudany mam

Amiśka wcina płatki z mlekiem , a Maja zasypia pomału .Wczoraj juz siły na prasowanie nie miałam , wiec dziś czeka mnie przeprawa

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Gosiu ci sprzedawcy wrr

Agi juz nie mam plesni tesciowa wytepila nawet znaku nie ma ze byla , zobaczymy na jak dlugo

Agus udanego wyjazdu

Sylwia super ze zakupy sie udaly
aa Agus ja pytanie w sprawie tego fotelika co kupilas dla linki daj znac jak przetestetujecie czy wygodny i w ogole bo chce swojego gorala odkurzyc a tam by mogl byc przyczepiony , bo ma rame meska

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Byliśmy na dłuuugim spacerze w lesie(fotorelacja przy najbliższej okazji) to im założyłam na wierzch cienki polar(Hani) i bluzę(Michowi),ale w lesie więcej cienia to ok. Jak wracaliśmy to ich rozbierałam,bo słońce daje porządnie

Jutro mieliśmy iść na grilla,wszystko zaplanowane,zgadaliśmy się z kuzynką i kumplem,umówiliśmy się konkretnie,a teściowa dzisiaj do nas"no przecież jutro na 17 jest msza za babcię i dziadka". No rzesz k...a,a my to co jasnowidze? Skąd niby mamy wiedzieć,nikt nam nic nie mówił. I pewnie gdyby Rafał nie powiedział,że jutro idziemy na grilla to byśmy się nie dowiedzieli

Hanuśka znalazła na balkonie kalosze(jeszcze z metką),założyła i teraz nie chce ich ściągnąć. Noga jej się zagotuje w nich

W lesie to tylko patrzyła,gdzie jest jakaś górka

Wróciliśmy wszyscy wymęczeni

Miłego dzionka!
- Natka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

ja niestety chora od paru dni wiec Megi nie jestes sama... gardlo mnie boli, katar mam i do tego zgaga mnie dopadla i nic nie pomaga

a w piatek jedziemy na weekend do Wroclawia

Piotrusia do tego tez katar meczy eeehhhh

kupilismy malemu trampoline i hustawke - radoche ma nie doopisania tylko dzis niestety pogoda nie dopisuje i siedzymy w domu - dla mnie lepiej bo przed chwila spalam

w sobote mielismy grila u bylo u nas 13 osob :O no a ja jako Matka Polka biegalam tylko tam i spowrotem zeby kazdego zadowolic

dziewczyny czytalam wasze posty ale juz mi wylecialo z glowy co mam pisac

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie zazdroszczę choróbska. Mam tylko nadzieję,że szybko Wam dziewczyny przejdzie,bo pewnie wkrótce się na dobre rozpogodzi w całym kraju i szkoda będzie siedzieć w domu

My byliśmy jeszcze na drugim spacerze i 19.15 a Hania spała na całego. Michu chociaż zmęczony to łapie te chwile co ma z dziadkami i myć się nie chce,spać pewnie też nie będzie chciał. Ale jak mus to mus,także mykam go wrzucić do wanny

A potem... mężu mecz ma w planie,a ja...

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kuba śpi maz ogląda mecz a ja sobie zrobiłam drinka czekoladowego i usiadłam zobaczyć co u Was.
Natka Piter wymiata w okularach

Gosiu super że spacer udany. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i kolejnych szczęsliwych wspólnych lat

Kuba wczoraj i dziś zasnął dosłownie w 2 minuty

Dziś dałam 2 zycie połamanym kredkom świecowym i upiekłam wielokolorową kredke- babeczkę

Miłego wieczorku.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hanula też się odkrywa,ale jak dla mnie nie jest tak do końca ciepła,ale zimna też na pewno/ Jednak na te skarpety to się strasznie upiera

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Natka Peter to przystojniak

Gosiu wpsolczuje ze na grilla nie pojdziecie ,, kurcze ...
ja wczoraj padlam z s o 19 i z tymciem bylismy na rowerku , mialam isc na pizze ze znajomymi , S mi pisze , ze nie ma sil , i zamek chce wymienic w drzwiach , mysle jejku ile to moze zajac , wykrecic i wkrecic yhy nie na drzwiach z PRLu ponad 2 godziny sie meczylismy ale klamka z zamkiem juz jest od po 15 do prawie 17:20 sie meczylismy .. boszz jakas masakra byla.. wczoraj juz mi go zal bylo rece go bola i pieka tzn dlonie... mowi nie myj naczynai ja zmyje .. mowie rece Cie bola bedziesz mi je jeszcze moczycl. natarlam mu mascia i mowie co ty bys beze mnei zorib a on tekt .. zgonalbym wiedzialem kogo zA ZONE BIORE JA SZCZENA W DOL .. I MOWIE TA CORKE PIELEGNIARKI .. A ON NIE TYLKO MADRA ..LADNA , POMYSLOWA LASKI MOJA MINA BYLA BEZCENNA
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
jest tu net ale strasznie powoli się ładuje.
Gosia ale lipa z tą kuchenką, ja bym żądała zwrotu kasy i zamówiła u kogoś innego.
megi super Ci mężuś powiedział, widzę że punkty zbiera

agi mam nadzieję, że jakoś poradzisz sobie z dziewczynkami sama i że będą grzeczniutkie

Moja kuzynka pisała że urodziła wczoraj

Natka zdjęć nie obejrzę bo strasznie długo mi się ładują ale synek na pewno boski

Sylka zdolniacha jesteś z tym drugim życiem kredek

A u nas przeważnie jest pochmurno i pada deszcz ale poza tym jest super

Oczywiście nie obyło się bez przygód. Wracaliśmy dziś z zakupów taką drogą przez las i totalnie zdechł nam samochód. Benzyna jest, iskra na świecy też, akumulator kręci a auto nie jedzie. Jeszcze lało jak z cebra. Na szczęście tą drogą często jeżdżą i jacyś mili ludzie zaholowali nas aż na samo podwórko. Teraz przestało padać to T będzie patrzył co się mogło stać a jak to jakaś grubsza sprawa to teściu nas będzie musiał stąd holować aż do domu albo przyjedzie po nas a auto tu zostanie. Masakra, zawsze coś się musi zesrać i to jeszcze te auto to w większości elektronika i szukaj wiatru w polu co się stało.
Młoda drzemie więc mam chwilkę ale słonko wychodzi więc po obiadku spacerek

Pozdrawiam u buziaki przesyłam

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas dziś było ciepło,chociaż pochmurnie,ale po 15 taki wiatr się zerwał mroźny(z północy),że już przyjemnie nie jest. A my grilla na jutro przełożyliśmy. W razie niepogody mamy zadaszenie,ogrodzenie,najwyżej się tam przeniesiemy

Ja znowu jakaś zdołowana się czuję

Mieliśmy Hani nie kłaść w dzień,a ta dzisiaj sama poszła do łóżka,położyła się i usnęła i na nic nasze budzenie,wołanie... spała jak kamień. No i teraz mamy 20.30 a łobuziara jeszcze nie śpi