- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

No Dave, nieciekawie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oby u Majoska to nie było nic powazniejszego

Agat, nie przyzwyczajam się, cieszę się chwil

Nam Miki dzis urządził pobudkę najpierw o 5.30 na papu, potem od .6 do 8 spał, ale jakos tak niespokojnie, poplakując, co mu sie nie zdarza

Pogoda do ......niczego wiec dziś zapewne gry i zabawy świetlicowe a wieczorem odwiedzamy znajomych, po raz pierwszy Misio w gości idzie, no nie licząc jednej lub dwóch wizyt u dzaidków (krociutkich

Miłej niedzieli 4everyone
CREMONIU!!!! Ja proszę........!!!! Nie zaniedbywać forum
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
moj Dawid tez mnie tak meczy , skacze po mnie, szarpie szczypie i dusi, nie wspominajac juz o wlosach, a ostatnio odkryl ze mam uszy, musze siedziec bokiem a on zaglada mi do ucha, dzis chcial mi wyrwac te biedne wyszczypane ucho, nie dalo sie, wiec sie poplakal.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Suzi - szanowny maż pracuje tam gdzie ja, tylko w ochronie. No i skoki w Wiśle sie odbędą, a wszyscy skoczkowie mają u nas w HG pokoje, więc mają osobne piętro itp. A ochrona musi im pilnować tych wyszystkich drogich rzeczy. Więc to taka jakby dodatkowa robota. Dziś jednak wraca i urwie się wcześniej, więc o 17.40 się go spodziewam.
Mati padł na 2 drzemkę. Maja już lepiej, humorek lepszy, więcej sił i temperatura mniejsza. ufff...
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Jestem u rodziców, bo mąż pojechał na mecz, jest też 1,5letnia bratanica. Stwierdziłam, że szlag by mnie trafił po dwóch dniach z taką dwójką jak Adaś i Anielka. Niby jedno i drugie grzeczne, ale są wszędzie! Jedno łazi za drugim, Adaś szczypie i gryzie Anielę, ona chce go karmić wszystkim. No masakra

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wam -mlodziezy, życzę szybkich i udanych decyzji o rodzeństwie dla pierworodnych

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Ale nie żałuję, od początku zakładałam, że pierwszy rok będzie przej&$^#ny. A potem to już jakoś poleci. Wolę za jednym zamachem odsiedzieć przy pieluchach i potem "dojrzewać" wraz z dzieciakami

Oczywiście nie ganię matek, jeśli mają większe przerwy między dzieciakami.
A popychanie, zabieranie rzeczy, zabawek,szturchanie to się u nas zaczyna i chyba będzie jeszcze gorzej. Jak Młody pewnie zacznie biegać to może się poprawi. Ale wtedy to zacznie oddawać Majce i biedna ona.
Mateo dziś powiedział dwa razy pod rząd tata

Maję znów gorączka bierze

A ja jakoś dziś zorganizowana na maksa. Chata wysprzatana i teraz nawet kawulca (inkę) sobie zrobiłam

Aaaaa... i właśnie kupiłam sobie stojak na butelki, bo wiecznie mi zalegają w suszarce na naczynia. Nigdy bym nie przypuszczała, że takie gadgety będę kupować, bo uważałam to za totalnie niepotrzebne a jednak. A i mam super szczotkę do mycia butelek i smoków LOVI;)) Bombastiko

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mialam raczej na myśli to, ze się razem kąpią i sobie chlapią czy co tam innego w ulubiony sposob, ze śpia w jednym pokoju i bawia sie "w chowanego"z rodzicami, ktorzy kazą spać a dzieci udają ze słuchają

W sumie to autentycznie żałuję, ze misie Misio tak trafił, jak sie trafił, bo gdyby był wcześniej to na bank "dorobilaby,

Poka poka te super gadżety

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
dziewczyny powiedzcie co z tym Isofixem, ?? fotelik bez tego jest mniej bezpieczny ?? sory moze to głupie pytanie, ale mam mega metlik w głowie

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Suzi Ty cos wiesz na ten temat ?
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do prokreacji, to jakoś mnie nie ciągnie do posiadania kolejnego malucha teraz i w najbliższej przyszłości. Za 2-3 lata się za to chyba weźmiemy

Azja ja też nie wiem co z fotelikiem. Średnio wnikałam we wcześniejsze analizy Creo i Suzi i teraz nie wiem

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
ja nie mam problemu,bo auto nie ma mozliwosci wpiecia tego systemu. ja zaryzykuje i kupie przez neta,bez ogladania. trudno:-(
Maja jeszcze nie spi:-( Mlody tez wariowal przed zasnieciem. ah... a maz teraz 10dni ciurkiem w pracy. zajebiscie.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

co do fotelika, to wiadomo zeby był w miare bezpieczny, ale wazne tez zeby był przewiewny znaczy zeby sie Misiek w nim nie pocil, bo ten co mielismy teraz to masakra, kurde nie wiem, a musimy sie zdecydowac w miare szybko bo w tym to Jasiek jezdzi jak sardynka w puszce

Dave ale masz M pracusia,

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A fotelik z isofixem i wygodnej i bezpieczniej.
Bylismy u znajomych, Mikuś był w miarę grzeczny, ale chyba za ciepło mu bylo bo maja sporo cieplej niz u nas, wiec sie troszkę pod koniec juz denerwowal, po czym w domku po kąpieli i papu i padł...
Spadł u nas jakiś bialy shit

creMoniu.....................