BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 miesiąc temu #822574 przez Azja
hej

czytam Was dzis ale cos nie mam weny na pisanie :P

Tomcio słodziak :)

prezenty na dzien babci dziadka super, my chyba zamowimy zdjecie jakies wieksze i w ramke wsadzimy, ale u nas to jak zwykle wszystko na ostatnio chwile :silly:

Dave do jakiej pozycji fotelik sie rozkłada??

snieg u mnie pada, mogło by wiecej popadac bo juz dosc mam tej "jesieni" ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #822601 przez Dave
Azja - nie do całkiem leżącej. Kurka musiałabym może zmierzyć ile centymetrów się to wysuwa. Ale spokojnie do takiej, w której już główka nie spadnie jak dziecko śpi.

Kurka jak patrzę teraz jakie mieli foteliki o 0, normalnie żałuję na maxa że dopiero teraz ich odkryłam. Jakość wykonania jest super, materiał rewela, obudowa dookoła główki, ramion, bioder mega. Wszystko dopracowane. System zapinania pasów też -w sensie tych, które trzymają fotelik. resztą te dla malucha też.

Rewelacyjne pomysły macie na ten dzień babci i dziadka. Ale u mnie kubki odpadają, bo oni i tak tylko z cieniutkich szklanek piją. Ale kalendarze pierwsza klasa;) NO i koszulki tez by fajne były z napisem najlepszy dziadek/ babcia na świecie:)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #822604 przez agat
Jakiś taki szalony dzień dziś. Gosci mieliśmy, później spacer, obiad, zakupy i jakoś zleciało.
Na szybciora poodpisuję.

Nasze kalendarze zamówione w rossman foto (odbierałam w najbliższym rossmanie).

Moniu nie wiem, czemu nie widać już zdjęcia, ja też nie widzę, ale jak wchodzę w post, to link jest. Nie wiem o co cho.

Dave gratuluję fotelika, my się nadal nie mozemy wybrac by coś pooglądać.

Ilonko Adaś też przytulak. Tuli tuli z filmiku robi nie tylko do podusi i misia, ale też do mnie i męża :) Szczególnie jak się obudzi z drzemki :)

Nie wiem co jeszcze miałam napisać. Chciałam wam pokazać, jak Adaś maltretuje kota, ale filmik się nie chce wgrać :/

Jutro u nas dobrodziej z wizytą, czekam niecierpliwie, bo tylko zamkną się za nim drzwi to choinka wylatuje przez balkon :P Tylko kurde chyba nawiedzi nas w porze drzemki Adasia. A i męża nie będzie, bo koniec semestru i będą radzić :/

11 lata 3 miesiąc temu #822616 przez agat
Oooo jednak się udało :) Oto Adaś, pogromca kota :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #822624 przez Magdalena9t
Łał dziewczyny świetne prezenty na dzień dziadków (Creo Agat) :)
my jak zwykle na ostatnią chwilę :cheer:

Suzi, nie doczytałam artykułów do końca i schowałam chodzik,mąż już poinformowany,że Tomek ma zakaz na niego :silly:

muszę posprzątać a mi się nie chce :P

11 lata 3 miesiąc temu #822636 przez kaikai
super macie prezenty dla dziadkow :) ja tez wymyslam, ale takie zdjecie z odbitymi rączkami Dawida, siedze i jakos juz mnie wkur..... te programy, chyba jutro coś pokombinuje

paulainka, moj Dawid tez macha główką prze sen jak spi na brzuszku, spokojnie nie denerwuj sie to nic złego :)

Agat widac ze kot poddenerwowany, Adaś dostał z pazura ;)

Ja nie daje mojemu Buby tak dotykac, bo on odrazu kłaki wyrywa, a nie ufam do konca psu.

A tu fotki mojego niunia kochanego, udało mi sie zrobic mu zdjecie jak stoi :)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #822641 przez Dave
uciekam spac.

dobranoc.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #822646 przez kaikai
z zaległości

Suzi Twój syncio jest super, ślicznie wyszedł na tych fotkach :)

Tomeczek taki duzy się wydaje jakby juz roczek miał i ma śliczne niebieskie oczki, babcia dumna że ho ho :)

Leoś jak już ładnie siedzi, śliczne zdjęcie na prezent wybralaś,Creo :)

Dave podoba mi sie Twoja suszarka i dała bys linka do tego fotelika, jeszcze raz :blush:

juz nie pamietam co jeszcze, wiecie jak to z czasem, czyta sie a potem zapomina ;)

11 lata 3 miesiąc temu #822655 przez Suzi
kaikai, dziekujemy :lol:
A skoro mowisz ze Dawidek ma szaroniebieskie oczke, to jak on to robi, ze na zdjęciach mu wychodzą takie cudne węgielki??? :woohoo:
Jak dzielnie juz stoi! Pięknie! Ale widać ze smoczuś to jego przyjaciel ;) , ja Mikulcowi daje tylko do zaśnięcia, jesli nie śpi. To figa z makiem :silly:

madziu i BARDZO DOBRA DECYZJA :woohoo:
Tomaszek superslodziak i tez ma czym popatrzeć! Te nasze kwietniowczatka to super oczka mają, wszystkie, mimo ze inne :lol:

Agat, a ja, wrrrrr, jak zwykle :angry: dźwiek słyszę a obrazu to juz figa i lipa :P ehhhh, co za sprzet? :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #822661 przez creatura
Pojechałam z mamą o 15 do lekarza i dopiero 30 min temu wróciłam- masakra, już zapomńialam jak to jest mieć wszędzie daleko......

Suzi, niezła akcja nam wyszła :silly: suszarke można kupić np tu allegro.pl/boon-suszarka-na-naczynia-but...awa-i3671717396.html , i ma fajna cenę, bo w Fabryce Wafelkow kosztuje 119zl :cheer:

Dawidek złamie nie jedno dziewczęce serce :kiss: a Adasia muszę jutro obejrzeć na kompie, bo teraz nic nie widzę.

Dave, super, że fotelik spełnił Wasze oczekiwania.

Ilona, Leonek tez jest przytulaskiem, z rąk by nie schodził.

Paulainka, Leo tez tak główka przewraca przez sen, szczególnie jak mu nie wygodnie :blink:

Na dzis dobranoc :side:

11 lata 3 miesiąc temu #822666 przez Suzi
Dobranoc.....a moze raczej dzień dobry :lol: bo juz jest "jutro" :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #822720 przez creatura
Dzieńdoberek :)

Agat, kot przyjmował ciosy ze stoickim spokojem, choć chodzący ogon zdradzał lekkie zdenerwowanie, a wyciągnięta łapka zdawała się mówić: "Talk to my hand" :laugh: :laugh: :laugh: Dzieci się fajnie ze zwierzętami wychowują.

Kaikai, WOW, Dawidek stoi tak SAM? Długo tak ustoi?

motywacyjne fluidy ślę do Azji :side: :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #822724 przez Azja
witam

u nas nocka super, a do tego Jasiek zaszalał i spał prawie do 7 jestem mega wyspana, a M prawie zaspal do pracy :silly: teraz Jasiek sobie urzadzil 1 drzemke :)

Agat Jasiek tez probuje robic podchody do kota, ale nasz kot z tych malo miziastych, moge go głaskac tylko ja i czasem M a jak ktos przyjdzie to niestety glaskac sie nie daje, choc ostatnio sama zaczepia Jaska, podchodzi blisko do niego, on probuje ja złapac a ona mu ucieka, ale cały czas pilnuje, bo to tylko zwierze nic nie wiadomo, choc jak ja złapie to oddaje mu łapa ale ze schowanymi pazurami, jeszcze troche i czuje ze sie beda ganiac po całym mieszkaniu :P

zauwazyłam od paru dni ze Mlody sie zainteresował bardziej zabawkami, przysiadzie na troche i sie bawi, a jak siade kolo niego to jeszcze dłuzej moze posiedziec, no i kojec juz go w dupcie nie parzy, posiedzi troche wiec moge cos zawsze ogarnac, albo na spokojnie zjesc sniadanie :silly:

a to Jasiek szykuje sie do srogiej zimy, czpka gotowa :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #822737 przez kaikai
Hej

Jasiu jaki slodziak :)

Suzi, Dawid ma szarozielone oczy, a moj aparat jest juz stary, wiec tak to wychodzi. P ma nowy aparat ale ja go jakos nie lubie taki nieporeczny, a moj lamusek jest zawsze pod reka :)

Creo Dawid staje wspinajac sie po mnie i poki bije mu brawo to stoi tak nawet pol minuty, ale musze asekurowac oczywiscie , duzo cwiczy kuca, wstaje i tak przez caly dzien, nie nudzi mu sie to, a ja jestem juz cala poszarpana ;)

11 lata 3 miesiąc temu #822744 przez monia89
Jaś jaki Słodziak i jaką fajną czape ma :)
Agat już widzę. i jak się super "bawią" u nas psy odchodzą jak mają dość a jak Tosik przegina to i łapą oberwie. A Jak ich widzi to szaleństwo Roxi to Ka Gutek Gaga. krzyczy za nimi dzieli się zabawkami jedzeniem. Ale największym przyjacielem jest pies on ma stoicką cierpliwość zaraz pokaże Wam jak się tulą :)
Kaikai Antoś też ciągną je za włosy ale teraz są wygolone i maja spokój :P
A ja na fotelik skuszę się chyba ten co Kaikai dodała :) mam znajomego co sprzedaje art. dziecięce i chwalił go szkoda że to w tarnowie aż..........
My spaliśmy od 19.40 do 8 :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka