BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 miesiąc temu #824321 przez Azja
o tak tak dajcie linka do sanek, bo chyba jednak i my sie w tym roku zdecydujemy :)

Suzi niezłe "mikstury" kaszkowe serwujesz Mikiemu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #824322 przez creatura
Buziaczki dla Adasia 9- miesiecznego :kiss: :kiss:

U nas w nocy tez wiercenie się było, a rano koopsko, wiec pewnie dlatego.
Pauluska, zazdroszczę śniegu, bo nasze sanki się kurzą, a za oknem deszcz nie odpuszcza. Sanki mamy bez szelek, ale z oparciem, i po zamontowaniu śpiwora, a nim Leosia, jest tak pozapinany, ze nie ma szans na wypadniecie ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824327 przez creatura
Dziewczyny pochodzcie po marketach czy Decathlonie, bo teraz są fajne ceny sanek, nie opłaca się chyba z netu sprowadzać.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824344 przez Suzi
hej :)

ADAMSONIE łap swoją nalezną 9 tkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Boszszsz,,kiedy to minęlo ja sie pytam :cheer: :cheer: :cheer: ????

Ja fotelika jeszcze nie mam - idzie... :blink: ,,jak dojdzie to bedziemy się przymierzać :woohoo:

U nas mróz :P , brrr,,chodniki sliskie jak nieszczęscie, bo stosowne sluzby zdaje sie polożyły krzyzyk na zimie, a teraz zima kladzie pieszych.....na chodnikach, nieodsniezonych i nieodlodzonych. Jak ja niecierpie tej pory roku, brrrr

W nocy mieliśmy godzinna przerwę, okazało się ze pusty brzuszek Misia zbudził, początkowo nie brałam takiej ewentualnosci pod uwagę bo bylo DOPIERO 2 :cheer: niczym za noworodkowych czasów :silly: , dopiero gdy nie zasypial i nie zasypiał to go "wzięlam" mlekiem :blink: przypomnialam sobie ze Dave pisala ze Mati potrafi 3 razy w nocy jesć, wiec moze i Mikiemu sie zdarzyć :side: , no i zasnął i spaliśmy do 7.30 znowu zjadl i jeszze go utulilam w lozku do 9.30 :lol:

kaikai, u nas obsypany brzuszek i rączka :( a bananow ani NIC nowego Mikus nie dostawal, ehhhhh, nie wiem, moze jego koszulka dostala sie do "doroslego" prania....
Poza tym wszystkie sprowadzane owoce sa konserwowane, niestety, nie da sie inaczej i trzeba sie z ta chemią liczyć :P

11 lata 3 miesiąc temu #824350 przez Dave
Adamson buziolki dla Ciebie[/b]:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: to od ciotki, a od Pudziana piącha :silly:

Suzi
- ano Mateo lubi się obudzić na jedzonko. Dziś miałam identycznie jak TY. Zignorowałam jego stęki, bo nie dawno jadł no i się wybudził na dobre. Oczywiście flachę opędzlował, pogadał, postękał i usnął. Ale chyba 1,5 h nie moja.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #824397 przez agat
Dziękujemy na buziaczki :) Nie mogę uwierzyć, że Adas jest już tyle miechów poza brzuchem co w brzuchu :) Potem dodam jakąś fotencję (czego i wam życzę :P :P )

O fotelikowe newsy również się dopraszam ;) Widziałam wczoraj w smyku, że fotelik Romer jest w sporej promocji.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824487 przez Suzi
Agat, ale KTORY Romer?

Czas niewyobrażalnie szybko zap......itala :silly: :huh:
Lutowki juz szykują odświetne ubranka i ukladają jubileuszowe menu na 1-year parties :ohmy: :cheer: :side:

Nie mrugniemy dobrze jak i my bedziemy na tym etapie :cheer:

Mikunio ma juz wyrażne 2 zęby na gorze bo do tej pory byl to prześwit i dziura w dziąsełku, dziś to WYRAŹNE 2zębolce :woohoo: , moze mu apetyt wroci, DAJ BOŻE, bo ostatnio karmienie łyzeczką (to ulubione... :huh: ) to horhor (pisownia oryginalna- wersja mojej ex sąsiadki :silly: ) jakiś,
co najmniej 5 udanych strzałow w łyżeczkę,,choc TAK juz pilnuję, ale syn jest spryyyyyyytny :angry: i celny nad wyraz, po takim "karmieniu" on do mycia, ja do mycia, fotelik do mycia,,podłoga do mycia i ostatnio ściana do mycia była też :angry: bo strzał, niczym nabój do paint ball, padł i rozklapciał sie na ścianie..... Że o podlodze nie wspomnę.......
Dobrze ze to byla kaszka a nie zupka, bo zupkę z marchewką trudniej by bylo namowić do nierobienia trwałej plamy na ścianie :ohmy:
Więc cwiczymy refleks i szybkość, przy karmieniu jestesmy "szybcy i wściekli "zapewne domyślacie się who is who :silly: :P :laugh: ?

Aaa, no i z okazji święta Adamsona zważylam Mikulsona - 9590 :lol: , mierzy 76cm

No i po drzemce....
Cdn, I hope

11 lata 3 miesiąc temu #824493 przez Azja
u nas 2 drzemka, cos wczesnie sie dzis zaczeła, nie wiem jak Misio wytryzma do 18 :S

Jasiek od wczoraj nie chce jesc obiadków, nie wiem czy jest to spowodowane zebami, czy moze tym ze obiadek przygotowała mamusia, musze zakupic jakis słoiczek i wyprobowac, mleczko zjadł ze smakiem, wiec głodny był napewno, moze szanowne dwojki na dole które zrobiy juz dziurki, pokaża sie w koncu bardziej i Jaskowi apetyt wroci ;)

11 lata 3 miesiąc temu #824495 przez agat
Romer King Plus (bo te zebry to w tym modelu, tak?). Z 999 na 699 (ale nie wiem jak to ma się do cen na rynku, bo Smyk do najtańszych nie należy.

U nas z apetytem też średnio, zębole idą idą i wyjść nie chcą :/ Przy jedzeniu zupki ostatnio muszę Adasiowi czytać książeczkę :P

11 lata 3 miesiąc temu #824499 przez kaikai
Moj maly ladnie wszystko zjada z lyzeczki, za to butla mu nie pasuje wypycha jezykiem, pluje za nic nie chce, najczesciej to sie konczy ze mleko jest wszedzie,w jego uchu, oku. No i poddaje sie niestety :(

Jutro mamy wizyte u lekarza to zobaczymy ile moj klusek wazy, chociaz mi sie wydaje ze schudl :( wizyte mamy w nowej prywatnej przychodni, bo nie moglam sie dogadac z poprzednia doktorowa ;) ciekawa jestem jak tu bedzie.

Moj P sobie na narty jedzie, a ja smutna z tej okazji :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824537 przez agat
Ojjjj jak ja bym pojechała na narty... :)

My wizytę u pediatry mamy w środę, zobaczymy ile niuniek waży i mierzy. U nas z butlą nie ma i nie było nigdy żadnych problemów, na mleko rzuca się tak, jakby tydzień nie jadł :P

A oto mój dziewięciomiesięczniak :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #824562 przez Suzi
Agat, futrzana coreczka tez juz fajnie na dwoch stoi :lol: ;)

Adamson- hollywoodzki usmiech :lol: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #824623 przez monia89
Adasiu Łap od nas Buziaki! A uśmiech z ząbkami na wierzchu powalający!
Agat 699 to normalna cena u mnie w sklepach. Tylko sprawdź kolorystykę bo u nas zostały beżowe fioletowe szare w różowe gwiazdki i zebra... Ja zamówiłam na necie za 600 i jest pełna kolorystyka.

11 lata 3 miesiąc temu #824624 przez monia89
A Igula super dziewczyna i jaka duża. :)

11 lata 3 miesiąc temu #824631 przez agat
Ja się jeszcze nie zdecydowałam na fotelik, najpierw będziemy przymierzać :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka