BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824676 przez Dave
Zapomniałam napisać, że Igunia słodka nasza księżniczka :kiss: :kiss:

Adamus śmieszek kochany :kiss: :kiss:

Póki co tylko wpadam z fotami Mateona w fotelu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #824702 przez agat
Mateuszku long time no see! Ależ on się zmienił :) I jak mu włoski urosły :) No super chłopiszcze z niego :)

Fajowo wizualnie wygląda ten fotelik, musze o nim poczytać :)

11 lata 3 miesiąc temu #824703 przez monia89
Ja już nie mam czasu na zastanawianie się bo wyjazd tuż tuż :) I zamówiłam Roomera ANtoś siedział w nim i jest ok. Fajne ma zapięcia jest bezpieczny. Pewnie jakbym miała czas to pomarudziłabym jeszcze :P
Mati Jaki duży chłopak :P I jaki Irokezik ma :P

11 lata 3 miesiąc temu #824716 przez Azja
Agat Adaśko wymiata super fotki :)

Mati tez sie super prezentuje, fryzurka pierwsza klasa :)musze poczytac o tym foteliku, kurde za duzo tego wszystkiego i ciezko sie zdecydowac ;)

mam nadzieje ze nie zapesze ale Jasiek jakby troche ostatnio "grzeczniejszy" mozna go zabawkami zajac, w kojcu tez chwile posiedzi, dzis udało mi sie nawet choinke przy nim rozebrac, to normalnie cud :P

lece ogarnac kuchnie bo jakies dzis tornado tam przeszło :P

11 lata 3 miesiąc temu #824725 przez kaikai
My tez musimy juz fotelik kupic bo w tym malym to jakas masakra, Dawid tak sie drze ze oszalec mozna az sie nie chce z nim nigdzie jezdzic i ostatnio jak jade z P to biore malego na kolana, ale to tylko jak do sklepu gdzies blisko. Ciekama jestem czy w nowym bedzie grzeczny. a jak wasze dzieci, tez tak piszcza i placza w fotelikach? co robicie zeby byl spokoj? bo mojemu juz nawet zabawki nie pomagaja

11 lata 3 miesiąc temu #824726 przez Dave
Mati uwielbia jeździć autem. Ogląda sobie wszystko.

Dzięki za komplemanta, właśnie jakoś zapomniałam go uczesać do zdjęć :cheer:

Ha,ha dziś go Maja popcornem karmiła :cheer: :cheer: :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824853 przez Suzi
Jeszcze mua na koniec ;)

Dave, Mati cuuudny, jakie śmieszne minki robi a jakie ma LOOOOOKI :lol: ,zupelnie jak Majosek :woohoo:
Kto z Was taki lokowany? Mauż czy Ty? :blink:

U nas mimo ze małzon BYŁ loczkowy, to zadne z dzieci tego genu nie dostalo :silly: , no ale biorąc pod uwagę, ze jego włosy to w większosci juz pieśń przeszłości :silly: to moze i lepiej..... :side: zwlaszcza dla chłopakow to lepiej :S
No ale trzeba przyznać, ze bobas w loczkach to sam miod :woohoo:

Qrier napisał, ze fotello zajezdza jutro i mamy przygotować "srodki platnicze" :woohoo: , no oni to piszą..... :lol:
Więc jak dobrze pojdzie to ....Agat, szykuj mailboxa ;)

Ja sie dzis napocilam na TBC, a zajecia pózno bo 21.10 a konczę o 22, wracam z myślą ze rzuce sie na fotel odpoczywać a tu........zabawa w najlepsze :cheer: , syn odmowił uśnięcia w gościnnych ramionach taty :P i czekal na mnie wytrwale, aż tak wytrwale ze usnąl dopiero o 23.15 :huh:

kaikai, Miki za często nie jezdzi autem, al jeśli juz to raczej krotkie dystansy, ale raczej wielbicielem fotelika nie jest :P ale moze to przez ten stary fotelik, mam nadzieję ze w nowym bedzie lepiej. Stary-mlody jak był w wieku około 1.5 roku to po raz pierwszy pojechalośmy z nim nad morze......Dżizas! NIGDY nie zapomnę tej podrozy - na 500 km spał moze poł godziny bo go Magda obudzila a resztę drogi się darł. DARŁ!!! Więc jak juz dojeżdzaliśmy z kwadratowymi glowami od tego wrzasku, to on juz prawie charczał bo zachrypł od tego ciaglego darcia. To był KOSZSZSZMAR :cheer: wątpię, zebym Cie pocieszyla, ale niektore dzieci tak mają i koniec. Jak byl starszy juz bylo lepiej.
Zobaczymy co nam Mikuś wymyśli.....a dystans nad morze nie zmniejszył sie niestety......

Dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu #824892 przez kaikai
Hej

Mateo sama slodycz z tymi loczkami ;)

Suzi moje starsze pociechy tez cyrki wyprawialy w fotelikach, ale to sie juz zapomnialo.
My Dawida tez czesto nie bierzemy na przejazdzki, ale jak juz do rodzicow jedziemy, trwa to dluzej niz 5 minut i zawsze w korku stoimy to kur....cy mozna dostac. Juz nie mowiac o tym ze musiymy jechac parami czyli ja z tylu z malym bo inaczej sie nie da, nie wspominajac o tym ze dla innych jadacych obok w korku wygladam jakbym miala chorobe psychiczna, takie musze szopki odstawiac zeby ksieciuniu byl zadowolony, a i tak cala jazda konczy sie zatrzymaniem na poboczu bo jechac nie da rady slyszac ten pisk, biore go w koncu na prce i modle sie o bezpieczne dotarcie do celu. Po wyjsciu z tego piekla zawsze klocimy sie ze t ostatni raz.
Do rodzicow nie mamy daleko do jednych 15 min, a do mojej mamy 30 min przez ten korek, a wydaje sie to wiecznoscia. Dlatego mam nadzieje ze nowy fotelik spodoba sie Dawidowi.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #824900 przez agat
Buziaczki dla Tomusia :* :* :*

Adaś nie marudzi w foteliku o ile nie jest to długa podróż. Do moich rodziców mamy 5 min samochodem, do teściów 3 :P więc protestów raczej nie ma :P

Dziś pierwszy Dzień Babci Adasia :) Prezent jest, dziś jedzie do jednej babci a jutro do drugiej. Suzi, jakby Twoje dzieci starsze się uparły to mogłabyś jednocześnie obchodzić Dzień Babci jako babcia i jako mama wnuczka :P :P :P :P

11 lata 3 miesiąc temu #824924 przez Azja
dzien dobry

buziaczki dla Tomeczka :)

Jasiek zaZWYCZAJ siedzi grzecznie w foteliku, najgorzej go zapiac, bo robi wypinki, ale jak juz siedzi i nie jest zmeczony to moze posiedziec, z tym ze nasz fotelik juz jest za ciasny na niego siedzi jak "sardynka w puszce", wiec ostatnio unikamy jezdzenia samochodem, ale powiem Wam ze wczoraj znowu wertowałam foteliki i jeszcze bardziej nic nie wiem ;) jutro M ma miec wolne to pojedziemy do sklepu i poogladamy moze cos sie rozjasni ;)

11 lata 3 miesiąc temu #825060 przez monia89
Witam.
Buziaki dla Tomusia :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #825064 przez ilonah
Witajcie :)
Dave ale Mati już duży a jakie ma włoski! Śliczny jest :) :kiss:
Adaś jak zwykle superowy :side:

U nas nocka niby normalna ale ja dziś obudziłam się z poczuciem jakbym wogóle nie spała :S
Dzwoniłam przed chwilą zapytać co z naszym fotelikiem i dowiedziałam się, że czekają na dostawę :( :angry: Dziwne to. Dobrze, że wzięliśmy opcję za pobraniem to w miarę spokojnie czekamy. Emilka marudzi tylko podczas ubierania i wsadzania do fotelika. Podczas jazdy samochodem jest spokój i często zaraz jak tylko ruszy samochód to Emi zasypia więc nie narzekam, problem jest tylko taki, że już ledwo się w nim mieści taka upakowana w nim siedzi ;)

Tomeczku buziaki do Ciebie lecą :woohoo: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #825068 przez Suzi
hej ;)

Ja narazie na szybciora - fotel dojechał :lol: , narazie tylko wyjęty z pudla, jak tata wroci z pracy będziemy rozkmniniać, wygląda bardzo solidnie :lol:

TOMASZKU, dziewięciomiesięczniaku, łapaj całuski :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #825088 przez kaikai
Buziaczki dla Tomeczka :) :kiss:

Ktos mi wierceniem dziecko obudzil :angry: ciekawa jestem jak teraz maly wytrzyma do 15 na wizyte, caly plan dnia w gruzach :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #825101 przez agat
Ja mam jutro pediatrę o 11.30 a Adaś śpi od 11 do 12. Nie wiem właśnie co tu z nim zrobić. Jakby nie było opóźnienia to powinien mi trochę dłużej przetrzymać, bo na drzemkę o 10 raczej pewnie nie będzie chciał się zgodzic (chyba, że wcześniej wstanie).

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka