BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 tydzień temu #635991 przez sisina
Moniaak mam identyczną koszulke ale bez spodni szkoda bo fajnie ten komplecik wygląda;)))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #635992 przez KarinaM
A to ja z brzuchem:

Igorek

Irina

Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #635997 przez Daarikaa
Pokój w pszczólki śliczny sama bym pohasała po takiej łączce :)

Tysiiak nie płacz! (przytul) Ktg wyszło lepsze wiec z maleństwem wszystko dobrze. Lekarz na obchodzie wszystko obluka i napewno Cię to uspokoi. Dzieciątko juz praktycznie w termi nie więc nic nie grozi :) 3 maj się cieplutko!

Ane dobrze wiedzieć o tej maseczce z biovaxu Też mam takie siano z włosów że masakra więc może pomoże. Ile kosztowała?

Ale śliczne te ubranka, i kto by to powiedział że to z lumpeksów :blink: sama chyba jutro się wybiorę, muszę korzystać z tego że moge w końcu chodzić :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #635998 przez Daarikaa
Karina wooow jaki gładki brzuszek - żadnego rozstępu

12 lata 1 tydzień temu #636003 przez KarinaM
Daarikaa na brzuchu nie miałam i w pierwszej ciąży ale za to na udach tragedia. Teraz jeszcze na udach nowych się nie dorobiłam.

Igorek

Irina

12 lata 1 tydzień temu #636012 przez Ane88
Darika kosztowała 15 zł za 250ml.
tylko chyba w drogeriach jej nie ma... ja zakupiłam w aptece.
Są różne... do włosów farbowanych, do cieńkich , do kręconych, do brązowych.. i jeszcze dużo innych. ja kupiłam tą z keratyną żeby mi troszke odbudowało i wygładziło włoski:)
aż nie moge przestać ich dotyać:)

Karina śliczny brzuszek :)
też nie mam żadnego rozstępa...ciekawe czy zostanie tak do końca:)

Tysiak teraz dzidziuś jest juz gotowy do przyjścia na świat... i jesteście pod dobrą opieką...
nie płakusiaj <glaszcze> w razie gdyby coś to pomogą mu już wyjść i będziecie razem:)
głowa do góry... nie smuć się, bo i dzidziuś się smuci:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636016 przez Sevilla
Karina mówi się ze słodkim ciężarem :P Ja sobie tak wmówiłam i czuje się nawet szczuplejsza haha :)

Daarikka zorientuj się, czy jest u Ciebie w mieście hurtownia dla fryzjerów. Ja właśnie z takiej hurtowni mam maskę do włosów z proteinami mleka. Za 1000ml zapłaciłam jakieś 23zł, a mam już ją od ponad pół roku i dopiero teraz się kończy. Włosy super nawilżone :)

Tysiaak ja bym na Twoim miejscu była również przerażona, ale napewno ogromnie bym się cieszyła, że już niedługo będę tulić moje maleństwo do siebie ..

12 lata 1 tydzień temu #636018 przez moniaaak
munnecabrava to właśnie nie jest kwestia znieczulenia, bo chodzi o wysiłek właśnie. Jeżeli jest zbyt duże ciśnienie na gałkę oczną, to siatkówka może się odkleić. Zresztą u mnie nie ma znieczulenia... :/

Ikasiula ja mam teraz -5 na każde oko, ale to nie jest wskazaniem tylko siatkówka. A to jaka ona jest, to okulista może stwierdzić tylko po badaniu dna oka- te wspaniałe kropelki ;). Swoją drogą to myślałam, że do domu nie dojdę po nich :)
Więc może Ty się skonsultuj z jakimś innym okulistą.
Zresztą od początku ciąży wada mi się powiększyła o 0,75 co na kilka miesięcy jest bardzo dużo. A noszę głównie okulary, bo mam bardzo suche oczy i soczewki to kilka godzin i muszę ściągać.
Ale na razie nie zmieniam soczewek, bo obawiam się, że do końca ciąży się na -5 nie skończy.

joasia to niezła akcja z tą Twoją koleżanką. Też o takich sytuacjach słyszałam... masakra

Ane88
chyba też skorzystam z tej odżywki, ścięłam niedawno włosy, a teraz znów mam takie siano na głowie, że szok.

12 lata 1 tydzień temu #636036 przez Sevilla
Ja mam takie siano na głowie, że jak przyszła mnie ściąć fryzjerka, to mówi, że przeprasza, że będzie trochę mnie szarpać, ale mam takie sianko na głowie, że szok. Dziś idzie w ruch maseczka :)

12 lata 1 tydzień temu #636050 przez Ane88
ogólnie poczytałam teraz na necie o tych odżywkach z VAXa i są dosyć popularne... i mają dobrą opinie:P

Przyszedł czas na nową miłość...;*

12 lata 1 tydzień temu #636065 przez demoniqe
ja mam dzis zachcianki :))

na obiad musi byc zupa ogorkowa i koniecznie placki z jablkami i bananami :)

a potem francuskie z serem :)

tysiiak nie bój się! będzie dobrze!

ja nospe bralam wtedy jak mialam skurcze bolące, jak tylko twardniał to nie.

munnecabrava sliczny pokoik

12 lata 1 tydzień temu #636074 przez Domiś91
Laski, kłuje mnie brzuch z lewej strony, coś jak kolka. Bez przerwy od jakies godziny. Tymek normalnie co ajkiś czas delikatnie da znać o sobie. Jak myslicie co to znaczy?? :( :( :( :(

12 lata 1 tydzień temu #636077 przez Sevilla
Domiś91 napisał:

Laski, kłuje mnie brzuch z lewej strony, coś jak kolka. Bez przerwy od jakies godziny. Tymek normalnie co ajkiś czas delikatnie da znać o sobie. Jak myslicie co to znaczy?? :( :( :( :(

Może naciska na jakiś nerw ...

12 lata 1 tydzień temu #636079 przez Alex_87
Ane88 napisał:

ogólnie poczytałam teraz na necie o tych odżywkach z VAXa i są dosyć popularne... i mają dobrą opinie:P

Też kiedyś miałam odżywkę Biovaxa, ale taką w sprayu z proteinami mleka, ślicznie pachniała :) ale wolę, jednak tą o której mówi Sevilla, mam już trzecie opakowanie, jest bardzo wydajna i tania :) tyko nie używam jej teraz za często bo jakoś bardziej mi włosy obciąża.

echh odrzucili moją reklamację z CCC :dry: jutro jadę po buty, ciekawe jakie będzie uzasadnienie, pewnie złe użytkowanie obuwia, bo w zimowych butach z ccc się chodzi tylko w suche i słoneczne dni, broń boże po śniegu :P dziady jedne

12 lata 1 tydzień temu #636082 przez Domiś91
Mąż też mi mówił że pewnie Tymek gdzieś nacisnął i dlatego boli. Ale wolałam was zapytac, jakoś bardziej uwierze w tym temacie wam ciężarnym tak jak ja niż mojemu Arkowi który sie nie zna :P Położe się na prawym boku i go poszturcham zeby zmienił pozycje :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka