BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #636346 przez KaRoLiNaaaaa
:) ja już wyszłam ze szpitala będę starała się was nadrobić ale będzie ciężko:)
któraś jeszcze urodził?
obiecane zdjęcie
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #636359 przez KarinaM
KaRoLiNaaaaa synek słodki.

Igorek

Irina

13 lata 3 miesiąc temu #636365 przez Sevilla
KaRoLiNaaaaa, ale fajny, taki pyzaty bobasek :)

Lalka, Jagusie urodziła i Pauluska Igunie :)

13 lata 3 miesiąc temu #636382 przez Daarikaa
Jaki slodziak!!! Do schrupania! :kiss: :kiss: ucałuj szkraba!

A ja korzystam z wolnosci, podreptałam troszke po dworzu, poleniuchowałam na tarasie i juz mam zakwasy OMG a lezałam praktycznie tylko miesiac a czuje sie jak babcia, tu boli tam strzyka ehhh ale i tak wole to od lezenia :silly:

karinam no widzisz faceci nie chca brac na sibie odpowiedzialnosci...

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #636423 przez KarinaM
Ja nie kazałam Mu brać odpowiedzialności. Chciałam żeby doradził,porozmawiał ze mną. Ale nie. Lepiej iść na podwórko i posadzić truskawki a ty babo martw się sama. Dzisiaj poprosił żebym wyszła na ulicę i popilnowała Igora. Jak zobaczył że ledwo idę bo tak mnie bolało to mówi żebym jednak zadzwoniła do lekarza. Niestety mój gin przyjmuje w poniedzialek i środę. Teraz to mogę się udać co najwyżej do szpitala. A tam to mnie położyć będą chcieli a ja nie chcę być w szpitalu.

Igorek

Irina

13 lata 3 miesiąc temu #636432 przez ewela86
joasia10015 wspominałaś coś o leżaczku dla mikołajka.. możesz napisać jaki wybrałaś? bo ja też się rozglądam tylko ciężko mi się zdecydować jakoś :P

KaRoLiNa gratulację!!! słodziutki:)

chyba też spróbuję tej maski którą tak polecacie:)

13 lata 3 miesiąc temu #636498 przez Domiś91
Karolina GRATULACJE!!!!! Piękny i słodziutki bobasek!!! <3

My kupiliśmy dzisiaj w castoramie pare naklejek na ściane :) I kawałek pianki cienkiej niebieskiej na chmurki - już wycięte :) Niektóre chce pomalować na biało :) Jutro popołudniu to przykleimy, więc dam od razu fotke :)

Teraz już pora do spania, katar dalej męczy, a Tymek szaleje w brzuszku :)
Dobranoc moje drogie :*

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #636545 przez Kiniaczek
U mnie jest na odwrót... To mąż z każdą moja bolączką chce jechać do szpitala :-)

Tak źle i tak niedobrze...

Co do pokoju małego to ja zdjęcia wstawie ale w czerwcu jak się przeprowadzimy w końcu do naszego wymarzonego mieszkania <3<3<3

Kurczaki ale mnie skurcz złapał :ohmy: i to krzyżowy ałaaaaaaaaa

13 lata 3 miesiąc temu #636548 przez Ane88
Domiś ja na zatkany nos zastosowałam ze 3 razy Xynometazolin i jak ręką odjął:)

a co do leżaczka... mój młodszy brat kupił Kubusiowi taki

allegro.pl/lezaczek-bujaczek-babymoov-3-...402-i3117046237.html

Przyszedł czas na nową miłość...;*

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #636560 przez Kiniaczek
Ane88 słodki ten leżaczek też go oglądałam ale kupiłam z Fisher prica bo jest dla dzieci do 18 kg a ten tylko do 9 kg a liczę ze wykorzystam go dłużej niż 5 miesięcy :-D:-D:-D

13 lata 3 miesiąc temu #636570 przez Ane88
Kiniaczek napisał:

Ane88 słodki ten leżaczek też go oglądałam ale kupiłam z Fisher prica bo jest dla dzieci do 18 kg a ten tylko do 9 kg a liczę ze wykorzystam go dłużej niż 5 miesięcy :-D:-D:-D

szwagierka ma ten z fisher prica, ale jej córeczka wcale teraz z niego nie korzysta a ma 2 lata...
chciała mi go pożyczyć, no ale skoro mój brat chcial kupić to nie miałam żadnych sprzeciwów. tylko powiedziałam mu żeby kupił jakiś w lekkich kolorach. Nie lubie pstrokatych:)

mogłam mu zaproponować coś innego, ale w sumie po zastanowieniu to wszystko inne już mam...

13 lata 3 miesiąc temu #636574 przez Ane88
Ale powiem Wam, że chłopina się przejął troche i mówi do mnie tak... "Ania, kupiłem taki bo jak będziesz do nas przyjeżdzała i będziemy siedzieć na podwórku to leżaczek ma daszek żebu małemu nie wiało..."
Brat ma 20 lat :P:P:P

13 lata 3 miesiąc temu #636625 przez joasia10015
KaRoLiNaaaa ale boskie cudo ;-) DO schrupania ;)
ewela powiem ci że temat leżaczka mnie przerósł -też chciałam jakiś z daszkiem,może z wibracjami,melaodyjkami i wogóle z tysiacem możliwości ....aleeeeee...zaczęłam sie zastanawiac jaka ma pełnic rolę u nas no i postawiłam na to że spac w nim nie będzie (bo od tego ma miec łóżko)wagowo też nie przesadzałam (w sensie żeby było do 18 kg.boooo mój 4 letni synek ma jakies 12 kg.i daaaawno temu odwidziało mu sie siedzenie w jakichkolwiek ,,dzieciecych ,,siedzonkach -więc przypuszczam że MIkusiowi posłuży ten leżaczek max.do roku -póki nie zacznie chodzic)No i postawiłam na to że owy bujaczek ma go,,zabawic,,na czas kiedy ja muszę ,,ogarnąc ,,domek czy cokolwiek zrobic -no i postawiłam na ten -http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-fisher-price-rainforest-i3187648533.html -oczywiście każda może uważac inaczej jak ja -myśle że że najważniejsze żeby własnie sobie odpowiedziec na pytanie do czego ma nam służyc ten bujaczek bo jest tyle różnych możliwości ,wynalazków kolorów,dodatków że głowa mała :S
Ufffff ale sie rozpisałam na temat bujaczka-a nie wiadomo czy wogole zda u mnie egzamin-bo to nigdy nie wiadomo . Jak MIłoszek był mały to kupiłam krzesełko do karmienia które było użyte może z 10 razy :( No nie chcaiał skubany tam siedziec-wolał ,,dorosłe,,krzesło i tyle po krzesełku :ohmy: Mam ogromną nadzieje że Mikuś je wykorzysta ;)
Achhh laseczki miałam dzis taki dzien że szok-padnieta ,jak wypluta sie czułam :S Ale w koncu jakos zebrałam sie w sobie i troche porobiłam :blush: Dopiero nie dawno skonczyłam :blink: A teraz czeka mnie zaległe ,,zadanie domowe,,do szkoły-BAJKA TERAPEUTYCZNA do napisania :S
Jutro szkoła :( A może nie pojadę :unsure: :cheer:
Dzis Mikuś jakis spokojny i brzusio jakis twardy -dziwne uczucie :huh:
DObra spadam bo i tak tu chyba nikogo nie ma :unsure: ;) Zabieram sie za BAJKĘ (w sam raz na DOBRANOC :blink: )

13 lata 3 miesiąc temu #636635 przez sisina
Hejka Laseczki :laugh:

Karolina GRATULACJE śliczne maleństwo :kiss: :laugh:

Ja już spać nie moge mały mnie obudził standart.... :blink:

Mnie mały wczoraj uciskał na żołądek o matko jedyna ani wstać nie mogłam ani oddychać porzadnie wiec sie położyłam na prawy bok i sie przesunął ale ze 3 godziny sie meczyłam :S

Dzisiaj jedziemy z mezem do znajomych na grilla bo mnie też naszła ochota na szaszłyczka albo pierś ugrilowana a do tego sałatka grecka mniaaam :S :side:

MIŁEGO DZIONKA KOCHANE :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #636642 przez tweety
Hej dziewczyny,

Ja dzisiaj mialam straszna noc. nie wiem czy w ogole zasnelam. dluzylo sie jak nie wiem co. a brzuch byl spiety caaaaaaaaly czas. poniewaz w ciagu dnia brzuszek mieciutki a skurcze bezpolesne byly pojedyncze, to nie wzielam caly dzien nospy. wiecie, poczytalam i przerazilam sie. mowie do siebie, skoro lezenie pomaga to bede teraz lezec i niech te skurcze ustapia. ale noc mnie zabila. dzisiaj na noc wezme nospe. bo boje sie ze jak macica jest tak napieta to synek ma mnie powietrza. nie chce mu tez krzywdy zrobic. w nocy byl niemrawy, a jak teraz czuje ze brzuch luzny to szaleje. wiec leki nie leki, jak trzeba bede brac.

ide dzisiaj na ostatnie badania, krew mocz i takie tam. w przyszlym tygodniu wyniki posiewu i te i jestem gotowa do szpitala. przerazenie mnie lapie. AAAAAA!

Kiniaczek - to ciebie skurcz zlapal? Jak to jest, bolesny? jak czesto je masz?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka