BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 5 miesiąc temu #794516 przez Olka!
Ja przed gotowaniem mięso rozmrażam ale sama nie wiem czy tak się powinno robić hmmm

Czekamy właśnie na kuzynkę mam nadzieję, ze pójdzie przed 19 żebym mogła spokojnie mojego pimpka małego umyć i spać położyć wrr nie lubię tak późnych wizyt teraz jak mam małą!!A do tego nie lubię spóźnialskich mieli być przed 17 !!! Czy tylko ja jestem taka walnięta!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #794524 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #794525 przez vika
dokładnie coś za coś moja śpi od 18-stej do 7-8 rano budzi się tylko raz około północy i to dlatego,że my idziemy spać i hałasujemy :laugh: ale z tym nie ma problemu zje mleczko lub nie to zależy od humorku,przebieramy pieluszkę chwilkę z nami poleży do łóżeczka gasimy światło i mała zasypia :laugh:
no a w ciągu dnia zasypia na pół godz około 10 i tak do godzinki po 12-stej....NO CHYBA PRAWDA TOŚKA NIE MA CZASU SPAĆ :cheer: :cheer: :cheer: ale i tak wolę te męczarnie w dzień niż w nocy....moja starsza córa od 10 msc spała tylko pół godz w ciągu dnia.... :ohmy: :angry: :dry:
darika 6 kil. w miesiąc WOW no gratuluje....naprawdę jest czego :laugh:
olka no to ja też zaliczam się do tych dziwnych...ja nawet nie lubię w gości jeżdzić odkąd jest mała bo w domu i bez póżnych gości jest nam najlepiej :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #794528 przez Sevilla
Daarikaa super!!! Z punktu dietetycznego najlepiej jest chudnąć 0,5-1kg na tydzień, to daję najtrwalsze efekty :) Nie masz co narzekać 6kg to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wynik :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #794538 przez anek
co do kurzajek, ja miałam 2 na palcu. zamroziłam u dermatologa i jak narazie mam spokój.

Darika niezły wynik!ja po porodzie duzo wiecej cwiczyłam niz teraz.za miesiąc do pracy a brzuchol mi wisi bleee, od 1 grudnia zaczynam wertera.

Lena jeszcze 3 razy spi.teraz np.spała 15min:P ale w dzien 2 godz i pozniej 1 godz.

zazdroszcze Wam tych nocy.u nas do 24-1 jest spoko, pozniej mleko i niby zasypia ale juz wierci sie i nawet(jak napisała Joasia)szelest kołdry ją wybudza.jakby nie mogła sobie głeboko zasnąc.co chwilke sie przekręca, czasami śpiewa,gada.oczka zamknieta ale jakos tki płyciutki sen.

11 lata 5 miesiąc temu #794547 przez vika
Tośka już się kąpie zaraz spanko i troszkę odpoczynku :laugh:
naprawdę...dziś już mnie wypompowała :lol: :lol: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #794566 przez KarinaM
U mnie Irina coraz częściej odkręca się z brzucha na plecy. A dzisiaj miała tylko drzemkę w samochodzie 15 minutową i spała w domu 2 godzinki. Teraz też już marudzi ale przetrzymam Ją jeszcze.

Igorek

Irina

11 lata 5 miesiąc temu #794594 przez MINIA
Czesc dziewczyny.
Gabi dzis z okazji pol roku spala od 20-9.
Poszlismy na spacerek a od taty dostala zabawke flaminga do przyklejenia na.krzeselko do karmienia ;))
[hide]u nas kiepsko... Maz by chcial na okraglo a ja nie bardzo.
[/hide]
Czy moze mi ktos powiedziec jak wstawic zdjecie bo zawsze mi error wyskakuje? :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #794598 przez MINIA
Alex ale Zuzka slodziachna i jakie ma wloski!! Tez tyle chcemy..
I najlepszego dla pozostalych polroczniakow ;*** buziaki

11 lata 5 miesiąc temu #794599 przez MINIA

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #794606 przez vika
minia musisz zmniejszyć nie może przekraczać 800*800 -150 kb na dole masz ikonkę dołącz obraz i tam wybierasz i wrzucasz :laugh:

Tośka już dziś nie wiedziała co ma ze sobą robić :)

11 lata 5 miesiąc temu #794613 przez pauluska
vika to te krzesełko uczydełko ? Ale Tosiunia super siedzi moja Iga to by spadła z tego krzesełka jeszcze dzielnie uczy się pełzać ale na razie to tylko dupka w gorze i często ląduje na buźce ale jak ma cel to dotrze do niego i kilka metrów teraz na topie grające zabawki więc ją "ganiam" a jaka dumna jak dotrze do zdobyczy swojej a teraz już śpi musimy przełożyć kąpiel na 18 bo już jeden wielki płacz ze zmęczenia przy wieczornym ogarnianiu mi to tam nie przeszkadza że w dzień mało śpi za to wieczór od 18.30-19 codziennie wolny :)

11 lata 5 miesiąc temu #794616 przez ewela86
Dziekuje w imieniu Dianki za zyczenia!!! I zarazem zyczymy wszyskiego najlepszego dla Zuzi, Kubusia i Gabi. Rosnijcie zdrowo na pocieche rodzicow!!!
Alex zuzia to ma rozbrajajacy usmieszek:) a wloski do pozazdroszczenia bo u nas dopiero kielkuja... Leginsy fajowe - mamy takie same:) (Pepco?

My zaraz kapiemy corcie i potem dodam tez jakas aktualna focie:)

11 lata 5 miesiąc temu #794631 przez vika
pauluska Tosia też nie siedzi jeszcze ....tylko na tym krzesełku jakoś tak się zapiera i długo się utrzymuje :)tym łokietkem tak fajnie się zapiera .....
tak to jest krzesełko uczydełko....

11 lata 5 miesiąc temu #794646 przez MINIA

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka