BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #868282 przez paninka87

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #868288 przez monia89
Hej. Alex ewela vika Wasze Niunie Prześliczne. ;-) do zacałowania. Ja dałam Tosikowi wczoraj Nurofen i przespał pięknie noc. To chyba zębole nie dawały mu spać. A do mnie przyszła @ i wraz z nią migrena więc padam.... dzisiaj wracamy do domu caly weekend szkoła a po ndz zakupowe szaleństwo ns urodzinki. Mam nadzieje ze mi przejdzie.

11 lata 2 miesiąc temu #868293 przez pauluska
www.mosquito-sklep.pl/pl/kids/917-sukien...irl.html#/rozmiar-92 my taką kreację na roczek kupujemy jestem zakochana w tej sukience :)

Moje dziecko dzisiaj dało czadu w nocy nie spała w sumie ze 2 godz szalała z tatusiem a mama spała w drugim pokoju :lol: a teraz odsypia śpi już 2,5 godz szok jak wstanie lecimy dalej na lumpeksy powiem Wam to uzależniające :D

11 lata 2 miesiąc temu #868329 przez ewela86
paninka fajniusia. my mamy tą łososiową kurteczkę w białe kropki.

11 lata 2 miesiąc temu #868334 przez Daarikaa
Tosia wyglada bosko, jak nic moze w tym wystapic w swoje swieto :)

Do mnie tez przyszla @ nawet nie wiedzialam kiedy a mnie zalalo, po porodzie amm kompletnie bezbolesne przyjscia ...

11 lata 2 miesiąc temu #868344 przez agat
Ale śliczne te Wasze dziewczynki w sukieneczkach :)
Ja na roczek mam dla Adasia koszulę (mam kilka ślicznych, w idealnym stanie z lumpka, którąś wybiorę), kupię jeszcze czerwone spodnie w H&M, tylko musze poczekać na dostawę rozmiaru.

Dla siebie dziś kupiłam sukienkę taką zwykłą i niedrogą, na roczek będzie :) W Kwietniówkach wkleiłam. I Adasiowi buty do dreptania.

Zaproszenia kupiłam w Empiku, paczkę 10szt. Miałam nie kupować wcale, ale ten nasz roczek będzie jak nie roczek, bo w Święta, więc niech chociaż zaproszenia będą :P

11 lata 2 miesiąc temu #868346 przez ewela86
no i tosią oczywiście rewelacyjnie wygląda :kiss: :kiss:

pauluska sukienusia fajna :) wygodna i elegancka :)

11 lata 2 miesiąc temu #868370 przez paninka87
www.mosquito-sklep.pl/pl/kids/983-pikowa...-wiazaniem-girl.html

Ta jest sliczna... szkoda że nie ma większych rozmiarów miałaby Blancia i Amela ;)

11 lata 2 miesiąc temu #868403 przez Olka!
Piękne strojnisie :-) Ja jeszcze nie wiem w co tą moją chudzinkę ubrać :-) A imprezę też nie wiem gdzie robimy był plan żeby zrobić tam gdzie nasze wesele i chrzciny ale teraz z racji domu i ogrodu może się wszystko zmienić :-)

Byłam wczoraj z Weronią u lekarza bo ma takie liszaje na nóżkach i Pani doktor od samego wejścia mnie wkurzyła, najpierw kazała mi przyjść tam gdzie przyjmuje dzieci chore a potem szybko wyłączając wirtualną Polskę i wiadomości przepisała nam maść ze sterydem i tyle co powiedziała. No i przy okazji zważyłam Weronię i się przeraziłam 7 kg !!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a w czym Wasze szkraby chodzą po domu tzn chodzi mi o to co mają na nóżkach?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #868422 przez Olga60
My po obiadku, ogórkowa, pulpety drobiowe w sosie pomidorowym, warzywa i ziemniaki-przecież to też warzywo :P

Plan na roczek to ogród, grill itp. W zaproszenia się nie bawię, bez przesady, na Kacpra komunię to tak. Balony, girlandy... tort pyszny zrobi teściowa, sukienki jeszcze nie ma.

Dziewczynki CUDNE, już wyszykowane gwiazdeczki :kiss:

Edit: Olka Natasza chodzi boso lub w skarpetkach

11 lata 2 miesiąc temu #868444 przez Alex_87
Moja chodzi w skarpetkach ze skórzaną podeszwą, albo w skarpetkach z abs, kapci nie zamierzam jej w ogóle póki co kupować.

Zaproszeń miałam nie kupować, bo to raptem z 5 szt. by było, ale może się pobawię i sama zrobię ;) tort przywiezie nam teściowa bo pracuje w cukierni. co do jedzenia to też nie tworzę jakiegoś wyszukanego menu, sałatki, karkówa z grilla, pewnie szaszłyki :lol: no u nas będzie taka zwykła rodzinna posiadówa ;) może jeszcze balony powieszę, żeby dzieciaki miały frajdę :) sobie sukienki nie kupuję :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #868473 przez vika
No to ja mowię jedno robie drugie :ohmy:
właśnie kupiłam Tosi kreacje :) ale to dlatego,że przypomniło mi się,że 3 maja mamy 18 na sali ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tutaj moje kochane corcie :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #868479 przez Anabelle
ale piekne galerie :) :) :)

a ja skromnie wcinam makaroniki oscypkowe - antek oczywiscie co jakis czas przychodzi po kawałek :P

mam nadzieje, że za max godzine bedziemy po kąpieli ;)

11 lata 2 miesiąc temu #868490 przez anek
witam!

nie no dziewczynki słitasne! :laugh: piekne te kieniusie , no i laleczki w nich. :kiss:

My naraize nie myslimy o roczku.Lena z konca maja wiec jeszcze mamy czas.Zaproszen nie bede kupowala.Napewno bedzie grill i cala impreza odbedzie sie w ogrodzie.Reszte pomyslimy pozniej.

Co do mleka to my na Nan 2 jeszcze.Mam zapas wiec jeszcze z miesiac pociagniemy na 2.
U nas mleko 3 razy dziennie(w tym raz w nocy).

i juz nie pamietam co miałam jeszcze napisac...... :unsure: :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #868525 przez demoniqe
Kuba już śpi, M jeszcze w pracy a ja się relaksuję :) usmażyłam dziś Kubie wieczorem naleśniki i dałam z jabłkami :) wcinał, że hoho! popił jeszcze 100 ml mleka przed snem i odleciał :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka