- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Daria- straszna tragedia

Jejciu aż 14 zębów ma Tymi, to mój to szczerbulec przy nim tylko 4

AiF- fajjne są kombinezony na tej stronce, ale ceny też mają bombowe. Całę szczęście nam wystarczy tylko kurtka, aż takich mrozów tutaj nie ma. A u Was jaka jest pogoda w zimie, bardzo odległa od angielskiej?
Ja już czekam na paczke od mamy

Idę się upodobnić do ludzi i coś zjeść.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Kupilam sobie butki, bo dostalam od sis za wozek, i udalo mi sie kupic maksowi tansze a fajne spodnie bo troche cieplejsze sa, za 9n zl w komisie patrzalam na bazeja ale nic nie by;lo ale za to odlozylam mu buty z zygzakiem maqinnem juz takie ocieplane za 30 zl, niby uzywane ale nic nie widac, musze tylko do m zadzwonic io sie zapytac czy moge wziasc,
Bidol kochana juz ci dziekowalam ale podziekuej jeszcze raz naprawde jestes zlota kobieta, maks juz lata w sweterku wszystkie mu pasuija jak n ie wiem
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My od rana byliśmy z Ignasiem na spacerze za lasem,szukać dużych wiatraków,bo Ignaś je uwielbia,a obiecałam mu,że kiedyś pójdziemy.Zmarzłam oczywiście strasznie,bo wiało tam nieźle,ale widząc radość mojego synka warto było.Po takim spacerze zjadł cały duży talerz pomidorówki-ja bym tyle nie zjadła i teraz smacznie śpi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

mm- ja tam kombinezonu nie kupuje, no chyba że moja mam jakiś znajdzie. Snieg będzie albo i nie, a jak będzie to pewnie tylko z 2 dni tak jak w tamtym roku. Mrozów też raczej się nie spodziewam więc pozostaje przy kórtce.
majówka- to strasznie macie z tym jedzeniem, mój też śliniakó nie znosi, więc już dawno je pochowałąm. Ale beż kaszkietówki nie wyjdzie z domu, całe lato w niej przechodził i teraz też jak mówie że idziemy na dwór to odrazu biegnie po kaszkietówke, może dlatego że tata też się bez swojej nie rusza

Lece rozwiesić pranie w ogródku.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Mężuś ostatnio codziennie od 7 do 18:30 pracuję mam nadzieje że chociaż sobote będzie miał wolną!!
M_M-Tymi ma dwie trójki górne tzn kiełki są przebite ale narazie dopiero małe kawałki ma do całych kłów mu dużo brakuje-a ile przy tym było nocy nie przespanych i krzyku i płaczu-ech już współczuje jeśli Oliemu wychodzą one:(
Bidol-nie nie Tofik ma sie dobrze:)To taki stary pies pewnie starość go dopadła ale smutno bo jednak widziało się go codziennie na podwórku i Tymi strasznie do niego lgnął mimo,że był dwa razy większy jak nie trzy od niego:)
Olga-Ignaś jaki słodki:)Ja też zamówiłam sobie kominek i tej pani:)tylko zielony kolorek.A jak tam Ignaś i nocne odkrywanie?u nas jest z tym masakra co przykryje Tymka to zaraz się budzi jest płacz szamotanina normalnie ręce opadają:(a rano już zimne łapki itp a co będzie zimą

Moi rodzice mają niedługo 30-rocznice slubu:)Szykujemy im wielki obraz ze zdjęciami całej rodzinki:)
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

Nie pisałam bo nie miałam za bardzo dostępu do internetu bo laptop mi się zepsuł i dziś z serwisu mi go przywieźli , więc będę miała teraz lepszy dostęp

u Nas może być Mały już mi zdrowieje na szczęście ... teraz mu czwórka wychodzi i puki co mamy 9 ząbków

a tak to Mały robi się wielkim łobuziakiem

Ja od wczoraj niestety umieram znaczy dziś już jest lepiej bo prawdopodobnie złapałam rotawirusa jak byłam z Nikim w przychodni u ortopedy ... to chyba najgorsza choroba kilkudniowa jaka może być jak się coś takiego złapie wymęczy człowieka jak nie wiem co

Prawdopodobnie już w następny weekend będziemy mieszkali we 3 tylko w moim mieszkaniu gdzie mieszkałam z babcią ... ale same kłopoty z tym mieszkaniem jeżeli chodzi o wykup ehh szkoda słów ile się człowiek nachodzi ...
A dziś jeszcze dzwonili od babci z domu opieki że jej wyniki są bardzo złe ...

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

lusia będzie dobrze,zawsze są takie myśli,że wszystko co najgorsze spada na nas,ja też czasem mam wszystkiego dosyć,ale później zawsze jest lepiej

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Nie mam w ogóle czasu na forum wchodzić bo Hania nam się coś rozchorowała. Ciągle ma wysoką gorączkę która nie schodzi poniżej 37,5. Podajemy na zmianę ibufen i pedicetamol. Masakra...do tego ma biegunkę. Przez to wszystko nie śpię najlepiej bo w nocy temperatura jej skacze powyżej 39. Jutro 3 dzień i mam nadzieje że ostatni.
Mam nadzieję że u was lepsza pogoda niż u nas...najchętniej wycięłabym jesień i zimę z kalendarza

Miłej niedzieli