- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Ja musze kurtke kuoic ale czekam na decyzje w sprawie komisji o orzeczenie niepelnosprawnosci, mam nadzueje ze teraz te 620 juz dostane bo w koncu niedosluch to cos waznego, do tego maly nie mowi i nie chodzi:-(
Wczoraj mu znalazlam program w nece ktotomowi, fajny jest przeznaczony dka xzieci niedoslyśzacych tylko abonament musze wykupic nawet z kobietka rozmawialam z kobitka ktora rprowDzi ta strone fajna babka,ez ma syna niedoslyszacego i jak tak z nia rozmawialam,bo ja sie boje o to e blZej nie mowi a o a ze mam sie. Nie mam sie martwic bo jej syn w wieku 2.5 lat zaczal mowic sylaby
Bidol mam nadzieje ze i omnie nie mowisz, ja juz sie napraiam i staam odp
Dzieciaki slodkie sa kama jak na dame przystalo sliczna jak niewoem,
Sloneczko fajnie ze jestex
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Pewnie dużo nie napiszę,bo mały już 3 godz śpi,ale jak coś,to wieczorkiem się odezwę.
Ignaś nockę przespała,zjadł wieczorkiem już kaszkę i rano też,troszkę mniej niż normalnie,ale jest ok.Nie widać żadnych objawów choroby tylko temperatura i marudzenie,nie wiem,co mu jest

słoneczko jak miło,że jesteś.Martwiłam się o Ciebie,ale bardzo się cieszę,że się odezwałaś

bidol ja niby szatynka-ale chyba na blondynę się zrobię,bo też nie wiem,o kim piszesz-mam tylko nadzieję,że to nie ja,tylko te filmiki mnie zmyliły,bo ja może ze dwa dawno temu dodałam

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

Kochane dziś miałam tak koszmarną noc,że aż się poryczałam ze złości zmęczenia itp. O 19 pojechałam się odprężyć do koleżanki przyjeżdżam o 21 oczywiście Tymi się obudził do 22 go usypiałam śpi super.O 24 jak się obudził zrobił z 6 kup typu niemowlęcego-dwa piernięcia soczyste no ale co przebrać trzeba było tak się rozbudził po tych rozbieraniach itp że co zgasiłam światło był ryk krzyk nie chciał spać aż o 3 w nocy zasnął a o 6:30 się obudził:(Ja już mam dość już chyba z miesiąc nie przesypiamy nocy całych:(

Macie może jakieś metody na rozwolnienie?Do lekarza nie ide bo wiem co dostane smecte i probiotyk.
KM-boskie te butki naprawde:)Jej musze też się wkońcu rozejrzeć.
Kamyczka-no widzisz jaki Dominiś dzielny:)Z dnia na dzień będzie coraz lepiej aż mu wejdzie to w krew:)
Co do maści to tak jak Bidol pisała nam też tylko Tormentiol pomaga.Tymek teraz przez te kupy też ma taką dupke obszczypaną:(Ja jeszcze zawsze mam w zapasie emolium w żelu i zawsze mu porządnie tą dupkę tym zelem wymyje to działa naprawde super.
Olga-oj przykra sprawa z tą dziewczynką ale nie wpadaj w panike lepiej być pozytywnie nastawionym żeby licha nie wykrakać. Kombinezon poprostu boski ale mi się bardzo spodobał:)Butki także super ale cholernie drogie:(
BasiaOlek-ale boska kurteczka normalnie sama bym taką chciała dla Tymka.H&M strasznie ma fajne ciuszki dla dzieci szkoda tylko że cenowo nie są takie fajne ;/
Słoneczko-miło cię widzieć

Bidol -och ta twoja Kama piękna a ta mini ech zakochana jestem:)
Lece bo mały już buczy:(
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Widze że tu dochodzenie o kim mówi bidolek, no ja też blondyna więc nie wiem.

bidol- moja mama chodiz głównie na diamentową, taki duży ciuch koło nie pamiętam biedronki chyba, tylko trzeba tam być w sobotę o 9 rano. A tak to poza tym na osiedlu ma takie 2 fajne. U was też chyba jest taki ogromny ciuch, nie pamiętam nazwy.
BasiaOlek- kacprowi bardzo dobrze się w nich chodzi. jestem naprawde zadowolona, myslałam że będzie mu właśnie noga w nich latać i się zktzywiać, ale wręcz przeciwnie, tak przylegają do stópki. Najpierw kupiłam takie górskie trekkingowe, ale kacper wręcz płakał jak je mu zakładałam, były za wąskie na palcach, i taką podeszwe podwyższaną miały, nie u miał w nich kompletnie chodzić. Ale ci łądnie mały wypija mleczko, co ja bym dałą żeby mój choć raz wziął butelke do ust, ostatni raz miał ją w buzi jak miał 9 miesięcy.

Olga-to super że Ignasiowi już lepiej.
Lece gotować obiad, jak wieczorem nie padnę przy usypianiu kacpra( w co wątpie) to jeszcze zajrzę .
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Duzo tu blondynek ciezko kpw Wiec bedzie. Ciezko
Na fb wstawilam fotki blazeja i maksa
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agnessa Ty chyba pytałaś o Ignasiową opryszczkę.Nadal ma,posmarować pastą nie da,to znaczy da i zaraz ją zlizuje ha ha.Nic w tej sprawie nie mogę zrobić,tylko czekać,aż się wygoi

Daria jak ja Ci współczuję tych nocek-nie wiem,czy bym dała radę

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jak córke to to nie ja ;-P hehe
Witam

grr i mi sie skasowalo eech te grube niezgrabne place;/
Bidol Ty to masz mooooc

A ja mam relaks hehe bardzo dziwnie sie czuje z tym

km/Daria łacze sie w bólu z Wami z powodu nocek. Ja pamietam że wy jak szkrabki byly male spaliscie a mi moj urzadzal zabawy nocne i wstwanie o świcie a teraz mojemy sie odmienilo i padlo na innego

na odparzenia ja mam Linomag nam pomaga ale rzadko uzywamy.
Olga a zoviraks niemozna podac takiemu malemu hmm moj stary

Kamykowa uuuu to wypoczywaj len sie jeszcsze bo jak wrócisz do pracy to lekkko nie bedzie:)...a moze bedzie

Basia Olek no kurteczka wymiata

Bidol Olga pisze że Twoj syn nie odpedzi sie od dziewczyn hmmmm no tak bo pewnie mama bedzie przeganiac ;-p hyhy no i rosnie ci juz male ciacho

P.S FAJNIE sie czyta tyle wpisów

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurdę zapomniałam wam się pochwalić,że z wyjazdu do Kołobrzegu właśnie mi przyszły dwa mandaty z fotoradaru ze straży miejskiej.Mam takie nerwy,że szok.Ciekawe,co by się stało,gdybym ich nie zapłaciła? na jednym przekroczyliśmy prędkość o 13 km

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie radze nie placic bo znajomym mial spr w sadzie ;]
a ja z mezem natomiast napisalam pismo że on sprawca wykroczenia hehehe poczuwa sie do winy ale ze...tak w skrocie biedne zycie prowadzi itd i nam obnizyli kworty hehe no kazdy ratuje sie jak moze

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Maks śmiesznie zaczął gadać odkąd do tego żłobka chodzi jakieś "toko loko" i powtarza to szybko normalnie padam ze śmiechu

Daners Zazdroszczę relaksu

Bidolku Sebuś jaki już chłopak duży

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No jak uważasz ale co tam z punktami przeciez po roku sie kasuja... chyba ze Ty jako świeżynka masz inaczej .
Agnes korzytaaaj

normalnie etaz widze jak rosnie rozumuje juz normalnie super miec dziecko lol

- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-