BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #757274 przez maksiumama
Witam sie i ja u nas dzis nocka do kitu, mąly usnal o 19.30 ale sie obudzil i niespal do 23 potem jak zasnal to obudzil sie cos kolo 1 i do 4 niespal plakal jak o 4 zasnal to spal do 7 ja tez nietomna normalnie jestem,
Ja musze kurtke kuoic ale czekam na decyzje w sprawie komisji o orzeczenie niepelnosprawnosci, mam nadzueje ze teraz te 620 juz dostane bo w koncu niedosluch to cos waznego, do tego maly nie mowi i nie chodzi:-(
Wczoraj mu znalazlam program w nece ktotomowi, fajny jest przeznaczony dka xzieci niedoslyśzacych tylko abonament musze wykupic nawet z kobietka rozmawialam z kobitka ktora rprowDzi ta strone fajna babka,ez ma syna niedoslyszacego i jak tak z nia rozmawialam,bo ja sie boje o to e blZej nie mowi a o a ze mam sie. Nie mam sie martwic bo jej syn w wieku 2.5 lat zaczal mowic sylaby

Bidol mam nadzieje ze i omnie nie mowisz, ja juz sie napraiam i staam odp
Dzieciaki slodkie sa kama jak na dame przystalo sliczna jak niewoem,
Sloneczko fajnie ze jestex

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #757290 przez Olga
Jestem w końcu-za diabła nie mogłam wejść,już nerwicy dostawałam :angry: :angry: :angry:
Pewnie dużo nie napiszę,bo mały już 3 godz śpi,ale jak coś,to wieczorkiem się odezwę.
Ignaś nockę przespała,zjadł wieczorkiem już kaszkę i rano też,troszkę mniej niż normalnie,ale jest ok.Nie widać żadnych objawów choroby tylko temperatura i marudzenie,nie wiem,co mu jest :unsure:

słoneczko jak miło,że jesteś.Martwiłam się o Ciebie,ale bardzo się cieszę,że się odezwałaś :blink: Ignaś rośnie,apetyt ma niezły,ma 12 ząbków,wszystkie 4 wyszły mu jednocześnie,bez żadnych objawów,w porównaniu z poprzednimi.Ogólnie jest grzeczny,dużo mówi,szybko łapie słówka,będzie z niego gaduła za mamą ha ha :blink: Wstaw nam jakąś fotkę Pawełka :)

bidol ja niby szatynka-ale chyba na blondynę się zrobię,bo też nie wiem,o kim piszesz-mam tylko nadzieję,że to nie ja,tylko te filmiki mnie zmyliły,bo ja może ze dwa dawno temu dodałam :ohmy: ale Seba to przystojniak,oj będziesz odganiała dziewczyny od niego-o Kamce to już wcale nie wspominam,bo brak słów :blink: :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #757315 przez Daria23
Hej Kobity witam się wkońcu i ja.Ale od wczoraj szał 3 strony miałam do przeczyania:):):)super:)

Kochane dziś miałam tak koszmarną noc,że aż się poryczałam ze złości zmęczenia itp. O 19 pojechałam się odprężyć do koleżanki przyjeżdżam o 21 oczywiście Tymi się obudził do 22 go usypiałam śpi super.O 24 jak się obudził zrobił z 6 kup typu niemowlęcego-dwa piernięcia soczyste no ale co przebrać trzeba było tak się rozbudził po tych rozbieraniach itp że co zgasiłam światło był ryk krzyk nie chciał spać aż o 3 w nocy zasnął a o 6:30 się obudził:(Ja już mam dość już chyba z miesiąc nie przesypiamy nocy całych:(:(:( Dobra wyżaliłam się troche.

Macie może jakieś metody na rozwolnienie?Do lekarza nie ide bo wiem co dostane smecte i probiotyk.

KM-boskie te butki naprawde:)Jej musze też się wkońcu rozejrzeć.

Kamyczka-no widzisz jaki Dominiś dzielny:)Z dnia na dzień będzie coraz lepiej aż mu wejdzie to w krew:)
Co do maści to tak jak Bidol pisała nam też tylko Tormentiol pomaga.Tymek teraz przez te kupy też ma taką dupke obszczypaną:(Ja jeszcze zawsze mam w zapasie emolium w żelu i zawsze mu porządnie tą dupkę tym zelem wymyje to działa naprawde super.

Olga-oj przykra sprawa z tą dziewczynką ale nie wpadaj w panike lepiej być pozytywnie nastawionym żeby licha nie wykrakać. Kombinezon poprostu boski ale mi się bardzo spodobał:)Butki także super ale cholernie drogie:(

BasiaOlek-ale boska kurteczka normalnie sama bym taką chciała dla Tymka.H&M strasznie ma fajne ciuszki dla dzieci szkoda tylko że cenowo nie są takie fajne ;/

Słoneczko-miło cię widzieć:):)ciesze się że dajesz rade i u ciebie oki:*

Bidol -och ta twoja Kama piękna a ta mini ech zakochana jestem:)

Lece bo mały już buczy:(

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #757328 przez km
hej dziewczyny, chyba dołącze do mam niesypiających w nocy przez nasze dzieci, Dzisiaj spałam 3 godziny, Kacper obudził się o 1 i poszedł spać o 5 :angry: , jego top wystarczy tylko dotknąć w nocy i już staje na baczność, a obudził się bo mąż go chciał przykryć, a że on zawsze kładzie się na kądre, to musiał go podnieść, no i było po spaniu. Tak się wkurzyłam że jak tlyko teraz wstanie to idziemy do sklepu po śpiworek, nie obchodiz mnie czy mu będzie wygodnie czy nie , koniec wstawania w nocy i przykrywania go po 5 razy :angry: .

Widze że tu dochodzenie o kim mówi bidolek, no ja też blondyna więc nie wiem. :silly: Mam nadzieje że nie o mnie, bo stałym bywalcem forum też nie jestem, przyznaje się bez bicia :lol:

bidol- moja mama chodiz głównie na diamentową, taki duży ciuch koło nie pamiętam biedronki chyba, tylko trzeba tam być w sobotę o 9 rano. A tak to poza tym na osiedlu ma takie 2 fajne. U was też chyba jest taki ogromny ciuch, nie pamiętam nazwy.

BasiaOlek- kacprowi bardzo dobrze się w nich chodzi. jestem naprawde zadowolona, myslałam że będzie mu właśnie noga w nich latać i się zktzywiać, ale wręcz przeciwnie, tak przylegają do stópki. Najpierw kupiłam takie górskie trekkingowe, ale kacper wręcz płakał jak je mu zakładałam, były za wąskie na palcach, i taką podeszwe podwyższaną miały, nie u miał w nich kompletnie chodzić. Ale ci łądnie mały wypija mleczko, co ja bym dałą żeby mój choć raz wziął butelke do ust, ostatni raz miał ją w buzi jak miał 9 miesięcy. :( tak nienawidzi mleka, ale nie narzekam reszte zjada bardzo łądnie, a juz w szczególności drugie dania uwielbia. :)

Olga-to super że Ignasiowi już lepiej.

Lece gotować obiad, jak wieczorem nie padnę przy usypianiu kacpra( w co wątpie) to jeszcze zajrzę .

11 lata 6 miesiąc temu #757330 przez km
Pomyślałam, pogłówkowałam, i już wiem o kim bidol mówi :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #757337 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #757353 przez maksiumama
Bidolku kochana a moze jakas nagroda heee
Duzo tu blondynek ciezko kpw Wiec bedzie. Ciezko

Na fb wstawilam fotki blazeja i maksa

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #757359 przez Olga
Ja tam nadal jestem zielona,detektyw ze mnie żaden.

agnessa Ty chyba pytałaś o Ignasiową opryszczkę.Nadal ma,posmarować pastą nie da,to znaczy da i zaraz ją zlizuje ha ha.Nic w tej sprawie nie mogę zrobić,tylko czekać,aż się wygoi :blink:

Daria jak ja Ci współczuję tych nocek-nie wiem,czy bym dała radę :( a tych kombinezonów co małemu kupiłam na allegro i na tablicy jest dużo :blink: można tanio kupić :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #757364 przez daners
no i mamy zagadke.... ;p
jak córke to to nie ja ;-P hehe

Witam :)
grr i mi sie skasowalo eech te grube niezgrabne place;/

Bidol Ty to masz mooooc :) przywrócilaś dawne forum :) kazda sie tłumaczy zagląda hehehe oczywiscie ja tez :):):)

A ja mam relaks hehe bardzo dziwnie sie czuje z tym :) bo zawsze po job obiad i spacer a dzis jakos inaczej Fifi niemial drzemki porannej dopiero teraz.. wiec kawka i pewnie pozniej zabawa do 21 :)

km/Daria łacze sie w bólu z Wami z powodu nocek. Ja pamietam że wy jak szkrabki byly male spaliscie a mi moj urzadzal zabawy nocne i wstwanie o świcie a teraz mojemy sie odmienilo i padlo na innego :blink: :silly: oby szybko minelo.

na odparzenia ja mam Linomag nam pomaga ale rzadko uzywamy.

Olga a zoviraks niemozna podac takiemu malemu hmm moj stary :silly: uzywa i znika zaraz po tej masci.

Kamykowa uuuu to wypoczywaj len sie jeszcsze bo jak wrócisz do pracy to lekkko nie bedzie:)...a moze bedzie :) a Dominis dzielny boj napewno mu sie podoba tyle cioc wokól niego :)_:)

Basia Olek no kurteczka wymiata :)

Bidol Olga pisze że Twoj syn nie odpedzi sie od dziewczyn hmmmm no tak bo pewnie mama bedzie przeganiac ;-p hyhy no i rosnie ci juz male ciacho :):):)

P.S FAJNIE sie czyta tyle wpisów :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #757373 przez Olga
Ja to też jestem w szoku,jak co chwilę odświeżam,a tam nowe wpisy.Normalnie jak za czasów ciąży ha ha.Oby to trwało wiecznie-gęba mi się śmieje :lol: :lol: :lol:

Kurdę zapomniałam wam się pochwalić,że z wyjazdu do Kołobrzegu właśnie mi przyszły dwa mandaty z fotoradaru ze straży miejskiej.Mam takie nerwy,że szok.Ciekawe,co by się stało,gdybym ich nie zapłaciła? na jednym przekroczyliśmy prędkość o 13 km :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #757382 przez daners
Olga czyli standard wyjazdu nad morze :) Witam w klubie my tez dost dwa.
Nie radze nie placic bo znajomym mial spr w sadzie ;]
a ja z mezem natomiast napisalam pismo że on sprawca wykroczenia hehehe poczuwa sie do winy ale ze...tak w skrocie biedne zycie prowadzi itd i nam obnizyli kworty hehe no kazdy ratuje sie jak moze :):):):) z 250 zaplacilismy polowe :):)

11 lata 6 miesiąc temu #757387 przez Olga
Ja też bym mogła jego wskazać,ale większe kwoty wtedy są,ale znów bez punktów.Też napiszę takie pismo,na papierze jestem samotną matką i żyję tylko z zasiłków na dzieci,tylko nie wiem,czy brać to na siebie,bo kurde te punkty :angry: :angry: :angry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #757395 przez agnesssa
Olga Tak jak Daners pisze, trzeba uprosić o zmniejszenie, albo mój kolega z pracy w ogóle napisał, że o 13 to żadne przekroczenie bo ponoć z założenia 10km jest dopuszczalne z powodu różnic ustawień fotoradaru, tylko jakoś w słowa trzeba ładnie ubrać, jemu umorzyli :) A Ignasiowi oby przeszło jak najszybciej :)

Maks śmiesznie zaczął gadać odkąd do tego żłobka chodzi jakieś "toko loko" i powtarza to szybko normalnie padam ze śmiechu :laugh:

Daners Zazdroszczę relaksu :) Ale może mi się uda zrobić szybką kawę póki jeszcze się sam bawi ;)

Bidolku Sebuś jaki już chłopak duży :) Jest przystojniak jak się patrzy :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #757396 przez daners
Olga a foto nie przysłali kto za kierownica;]
No jak uważasz ale co tam z punktami przeciez po roku sie kasuja... chyba ze Ty jako świeżynka masz inaczej .

Agnes korzytaaaj :) ja zaraz ide sie krecic wokól mojego bo mi nudno bez niego hihih

normalnie etaz widze jak rosnie rozumuje juz normalnie super miec dziecko lol :):))

11 lata 6 miesiąc temu #757406 przez BasiaOlek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka