BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #757136 przez BasiaOlek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #757148 przez bidol
BO - wiem wiem - hahah - :woohoo:
Link nie działa :( ja juz ulewam - że tak powiem różowym - w lato jeszcze jak cie moge - ale jesienią jakoś nie pasuje do otoczenia - a jak znowu ubiorę Kamkę w jakiś mniej babski kolor to zaraz wszyscy mówią że to chłopak :dry: :dry: :dry:
co do ciuszków - to też na Zarę z nowej kolekcji mnie nie stać :silly: a Zary u Nas jeszcze nie ma - więc wyprzedaże nie wchodzą w gre :dry: jedynie Allegro no i SH :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #757194 przez agnesssa
Dzień dobry się z Wami :)

Ja też nie jestem w stanie każdemu odpisać :( W większości siedzę na moim wrześniowym wątku, który sama założyłam, staram się do Was zaglądać, bo o Was pamiętam, mam nadzieję, ze również nikogo tym nie uraziłam :dry:

Śliczne buciki wszytskie, również zachorowałam na Zarę i szukam na allegro, na jesień udało mi się dwie pary bucików upolować, ale na zimę nadal nie mam i nie wiem jakie kupić, nawet z rozmiarem mam problem... teraz Maks nosi 19 ale nie wiem czy do wiosny będzie miał taki rozmiar, a kupować o 2 rozmiary za duże to chyba też lipa

Bidol To prawda, ze wszędzie sam róż, ewentualnie fiotet, ale Tobie fantastycznie udaje się to wyminąć :) No i jak ktoś mógłby pomyślec że Kamka to chłopiec :huh: ślepota chyba ;)

Kamyczka Nam również mąka ziemniaczana pomagała na takie brzydkie odparzenia, ale zdarza mi się użyć clotrimazolin czy jakoś tak, bo mi kiedyś pediatra poleciła :)

Olga Jak tam Ignaś z tą ogrochą :unsure: Coś lepiej :unsure:

BasiaOlek To z tym żłobkiem tak jak u nas :dry: :) Na wejściu jest płacz, ale potem się ładnie bawi, pierwszy dzień jak go odbierałam to płakał bo mnie zobaczył przez okno a potem zniknęłam z pola widzenia, a wczoraj już było ok.
Tylko Maks odreagowuje w domu przez pierwsze pół godziny jest marudny i nie pozwala mi się nawet wysikać :blush:

MamaEmilki
Zdrówka :kiss: :kiss: Maks też mleko mógłby pić ile razy bym mu nie podała ;) Wyobrażam sobie Emilkę jak tańcuje :D Super musi wyglądać :woohoo:

No i wracam do pracy bo na mnie krzywo patrzą :huh: :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #757196 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #757208 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #757210 przez bidol
MamaEmilki napisał:

hahahahahahahaha - no to widze że nie jestem sama :) hahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kombinezon faktycznie boooski - i gdyby był jedno częściowy - był by mój - ale ja się w 2 częściowe nie bawię już :blink:

a butki superaśne - ojjj jak ja lubie takie karmelowe - mniam- :lol: :lol: :lol: też takie chcemy - kto nam zasponsoruje??

Kamyczka - a no widzisz - jednak można :dry: :dry: :dry: Super że z pupką już lepiej :lol: a kiedy do pracy idziesz??

11 lata 8 miesiąc temu #757215 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #757223 przez słoneczko
Czesc dziewczyny przepraszam ze sie tak dłuuuuuuugo nie odzywałam ale musialam dojsc do siebie ale jest juz ok :) jestem dobrej mysli :) podczytywalam was troche ale nie jestem w stanie odp :( wybaczcie postaram sie wchodzic teraz czesciej chodz jest ciezko bo ostatnio niejestem wogole zorganizowana jakos brakuje mi dnia zeby wszystko zrobic co mialam zrobic :(

Bidol mam nadzieje ze niemialas mnie na mysli :( staram sie jak moge ale w ostatnim czasie niewyrabialam sie z czasem ale myslami bylam z wami :kiss:

zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

odezwe sie pod wieczór bo musze leciec glodomorka nakarmic chodz ostatnio sie buntuje przy jedzeniu przez te zeby :angry:

a i maz zrobil niespodzianke i kupil mieszkanie i teraz na głowie jest pelno zalatwiania po urzedach itd az glowa mnie boli :(

napiszcie w skrocie co u was slychac mamusie :) obiecuje poprawe :)

11 lata 8 miesiąc temu #757229 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #757231 przez bidol
Kamyczka - aaa to fajnie. Cieszysz się ??

Słoneczko - aaaaaaa - jesteś jesteś - super :) nieee nie chodziło mi o Ciebie - ty jesteś przesympatyczna dziewczyna - :kiss: :kiss: :kiss: cieszę się że dobrze się miewasz. :kiss: :kiss: :kiss: zaglądaj do Nas jak tylko możesz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No to dajmy już spokój. Powiem tak niech tą dziewczyną czuje się ta dziewczyna której nigdy nic nie odpisuje :blink:
jak ma któraś wątpliwości i niesłusznie się poczuwa - to proszę pytać :P :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #757234 przez słoneczko
Kamyczka własnie przeczytalam Dominis poszedl do zlobka fajnie pewnie stresujesz sie ? i gratuluje powrotu do pracy :) tez bym wrocila do pracy ale jeszcze troche zostane z malym :) niespodzianka super ale 30 lat splacania :( ale jak my teraz wynajmujemy i placimy za sam czynsz 640 zl a raty mamy 710zl kredytu to lepiej juz placic za swoje :) a co u Dominisia ? chodzi ? a Pawelek to dokladnie niewiem ile ma zabkow bo niechce otworzyc buzki ale teraz mu 4 wychodza i jest w nocy masakra placze, buzi sie co chwile :(

11 lata 8 miesiąc temu #757237 przez słoneczko
Bidol jak tam Kamka i Sebus? napisz cos co u Was slychac?

11 lata 8 miesiąc temu #757251 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #757257 przez bidol
Słoneczko - ze 2 str temu jest foto Kamki
przede wszystkim dzieciaki ZDROWE !!! a to juz wielkie święto - Kamka jest i okropna i wspaniała za razem - bardzo samodzielna ale i daje w kość :silly:
Seba chodzi do nowego przedszkola - dużo przygotowań już do szkoły :lol:

,,,,,

a co tam - zaszalałam

:lol:

Kamyczka - niee - nie ty :blink: :lol: :lol: :lol:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #757265 przez słoneczko
wow ale Sebuś juz jest duzy a jaki przystojniak :) a Kamka prawdziwa księżniczka :) cudna jest :) bardzo sie ciesze ze wszyscy zdrowi :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka