BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #756326 przez bidol
Kamyczka - aaaaaaaaaaaaaaaaaaale niusy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Dominik w żłobku?? nic nie mówiłaś?? a Ty do pracy wracasz??? a gdzie?? cieszysz się??? no i Dominik sam tapta - o kurcze - ale się porobiło - GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a aaa wiem kogo mi jesze brakuje :angry:

ME - gdzie się podziewasz??? wszystko ok ??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #756334 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #756344 przez Daria23
Bidol-chyba masz rację z tym śpiworkiem kupie używke i zobaczymy.Tymi tak od 20 do 22-23 śpi przykryty a potem ide znowu go przykrywam o 1-2 wyleci mu smoczek to znowu ide go przykryje i 0 4-5 tak się rozbudzi że zasypia już tylko u nas w łóżku:/

Kamyczka-witaj:)o ja Dominiś w żłobku?i jak sobie radzi?no i jak ty to znosisz?A gdzie wracasz do pracy?bo szukałaś chyba prawda>?

11 lata 8 miesiąc temu #756347 przez Daria23
Jej Kamyczka ale chciałaś iść do pracy to chyba dobrze prawda?Dominiś się zakoleguje z innymi dziećmi i zobaczysz jak będzie chętnie chodził:)

11 lata 8 miesiąc temu #756351 przez agnesssa
Bdiolku No cóż, nie da się ukryć, że to czysty tatuś :woohoo: Ale końcu wzięłam sobie przystojniaka więc nie narzekam :silly:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Daria Też myślałam, że Maks nie będzie chciał spać w śpiworku ale jest dobrze, a przynajmniej nie marznie :woohoo:

Kamyczka To łącze się w bólu z przyzwyczajaniem małego do żłobka :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 8 miesiąc temu #756357 przez Olga
Hej,ale wiadomości od samego rana.

Dominiś jest w żłobku-dzielny chłopczyk,wszystko będzie dobrze,zobaczysz :blink:

Ignaś w nocy miał dość wysoką temperaturę-nocka nie przespana,rano już mleka nie wypił biedny.Zobaczę jak będzie się zachowywał,czy dzisiaj jeszcze na kontrole nie pójdę,bo może już coś na gardło potrzebne i ogroszka mu się wurzuciła,pierwszy raz się spotkałam żeby taki malec miał ogroszkę :( czy na to coś dają :unsure:

daria ja też mam śpiworek używany,kombinezon na zimę zresztą też i jedno częściowy,ale jeszcze jeden będę szukać.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #756379 przez Daria23
Olga-biedny Ignaś widzisz Tymi też ma temperaturke:( A co to ogroszka???nie słyszałąm takiego słowa jeszcze

11 lata 8 miesiąc temu #756427 przez maksiumama
Bidol to w kurtuni od cb wyglada bosko:-) a zapomnialam wam powiedziec kupilam malemu kozaczki z zygzakiem maqinem wilawie w komisie za 30 zl ale nic nie z iszczone i cieplutkie neszcze w kartonie byly :-).
Agnessa to tak jak moj blazej tez mamy dwie dolne jedynki i lewa gorna jedynke i dwojke gorna lewa:-) kurde fajnie sie z wami tak pisze jak jest tyle wpisow, a
Mam pytanko orientujecie sie moze ile moga kosztowac chlopiece kominy ?

11 lata 8 miesiąc temu #756479 przez bidol
Kamyczka - na dobry początek dobre i to :lol:

Maksiu - nie ma za co - cieszę się ze jest ok i pasuje Wam :) co do komina to nie pomogę za Kamce z Next kupiłam :blink:

Olga - ja tak jak Daria pojęcia nie mam o czym piszesz :( aż sobie wyguglowałam :silly: ale tam nic na ten temat nie było :dry:
to co się stało Ignasiowi???

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #756518 przez agnesssa
Nie wiecie co to ogroszka :unsure: :ohmy: Ale jaja :lol: Inna nazwa to ogrocha, opryszczka lub zimno :)

Olga Ale to dość bolesne, więc mam nadzieję, że Ignasiowi szybko minie :huh: Może jakieś domowe sposoby :unsure: Ja nigdy nie miałam więc nie wiem jak pomóc :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #756558 przez Olga
Dziewczyny to taka opryszczka na wardze,niektórym w nosie się robią,ludzie mówią na to ogroszka,albo zimno :(

I znów nachodzi małemu temperatura- :angry: :angry: oj jak ja nie lubię jak dzieci są chore

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #756600 przez Daria23
A opryszczka teraz już rozumiem my mówimy na to opryszczka lub zimnisko..
Biedny Ignaś rzeczywiście dziwne że u takiego maluszka się pojawiła.Ale wsumie wiatry są ciągle dzieci usteczka oblizują,ślinia się i opryszczka gotowa.
Ja smaruje juz Tymka jak wychodzimy tym kremikiem na każdą pogode i zawsze mu usta też smaruje.

Mamusie od chłopców :)jakie buciki zimowe kupiłyście?pochwalcie się bo ja wciąż przed zakupem

11 lata 8 miesiąc temu #756614 przez km
hej dziewczyny , ja już po pracy, ale dzisiaj zmarzłam , Kacper śpi więc mam chwile dla siebie :) .

Olga- ja tez o takiej nazwie nie słyszałąm, sama ostatnio miałam opryszczkę i to z dwa tygodnie bo jak mi znikała jedna to pojawiała się druga,jest to wirus więc lubi się przenosić. dla dorosłych jest multum preparatów na opryszczke ale nie wiem czy są one dla takich małych dzieci, musiałabyś się w aptece spytać. trzeba je zastosować odrazu na początku, bo później już nie działają.

kamyczka- zobaczysz że się Dominik szybko się przyzwyczai i na pewno pomoże mu to w jedzeniu, zawsze w grupie jest raźniej.

Daria- ja juz chyba pokazywałam jakie buty kupiłam, sama juz nie pamiętam, o takie :
direct.asda.com/george/boys/shoes-boots/...1826,default,pd.html

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #756633 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #756651 przez Olga
Daria ja kupiłam takie same jak te,tylko granatowe
allegro.pl/superfit-rozm-22-zdrowa-stopa...tex-i3569680700.html
i mam jeszcze z Adidasa takie ocieplane,więc nam starczy z powodzeniem :blink:

A kombinezon mam taki
allegro.pl/kombinezon-komplet-hm-86-92-c...zki-i3559894311.html

kamyczka z każdym dniem będzie lepiej i zobaczysz,jak niedługo mały będzie wszystko wcinał :blink:

km ja właśnie mam taką maść i lekko mu posmarowałam,bo dzisiaj mu wyszła,jak będę u lekarza to zapytam :(

Wiecie,ja się strasznie wystraszyłam tej opryszczki,bo mojego mężulka kuzynka-pisałam wam kiedyś,że nagle tak mocno zachorowała i jej stan jest bardzo ciężki,jak doszli od czego to dziecko nagle tak strasznie cierpi,to wykryli,że to właśnie wirus opryszczki ją zaatakował od wewnątrz.Mózg ma tak zaatakowany,że nic nie mogą zrobić.I to zwykła opryszczka :( :( :( Dziewczynka ma dopiero 15 lat :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka