- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

dziennie studiujesz?
- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- YummyMummy
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Zuzia zasuwa na brzuchu po calym domu,a ja za nia cale dnie;) jak sie juz zdrzemnie,to szybko robie jakies porzadki w domu i ze soba;)
Wazylam sie z nia dzis na wadze i wyszlo mi,ze wazy 8100

Kurcze jak patrze ile Wasze malenstwa sloiczkow wcinaja,to sie zastanawiam czy nie glodze mojej

Jeeeej Wy pracy bronicie,a ja juz nie pamietam kiedy studiowalam, czuje sie,jakby to bylo ze 20 lat temu! Ewelka wspolczuje tych wspanialych pomyslow uczelni :/ moze chcieli w ten sposob zmotywowac zeby szybciej sie bronic?
W ogole od poniedzialku siedzimy w domu,bo ciagle tylko pada pada i pada... Mogloby sie uspokoic w koncu!
- Baasiuniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
u mnie choroba..Kacperek w pon dostał goraczke 39.3 wiec maskara lejący się z dreszczami i nic poza tym nocka koszmarna we wtorek pediatra przyjechala- ostre bezobjaowe zapalenie gardła! w zyciu bym nie pomyslala ze cos zgardlem bo zero kazlu grypy nic a nic. no wiec antybiotyk od razu i oczywiście co chwile czopki z paracetamolem na zbicie goraczki a ja niego się panicznie boje bo jak miał 1.5 roku to dostal atak drgawkowy przy 37.5...wiec teraz była jazda typowo. no i dziisja rano wyszly my plamki czerwone na buzi...wiec znowu tel do pediatry co to, wiec jak jutro będą na brzyuszku i szyji to chyba 3 dniowka, oby nie szkarlatyna..
w każdym razie syf,.. bo pogoda piekna aon bidulek w domu chce być i calymi dniami marudzi i spi a nad ranem wstaje bo ilez spac można dziisja od 4.30 na nogach...
do tego klarcia marudzi troszkę z tymi dwiema dolnymi jedyneczkami które się pokazuja już coraz bardziej mam andz ze jej kapisiek nie zaraził... bo ponoc to się 7 dni wykluwa....
noo i tak to u mnie teraz...
- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Yummy te nasze dzieciaki są chyba podobne

U nas pogoda fajna. Pewnie na południu pada
Zuzu kurczę uważasz,że Maciek je mało? Kacper je dużo mniej. Tzn cyca to nie wiem, ale mam porównanie z tym jak wyjeżdżam na uczelnię. To on połowę je tego co Maciuś

Dziewczyny ile dajecie picia dzieciom? tak się zastanawiam ile Kacper potrzebuje...
Ewelka dziennie powiadasz... to jak Ty ogarniasz te studia?

Yummy na ile Zuzia nosi ubranka?
- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kaska spokojnie wszystko ogarniam

Oj i ten czas leci strasznie szybko

Polcia teraz to by stala cały czas heh Co ją wezme na rece jak siedze ta nozkami staje na mnie i sie cieszy

Wogole wczoraj na spacerze spotkalam sie z kolezanka ktora ma synka 2 tygodnie starszego od Polci. I byla razem z kolezanka ktora ma taka ok miesieczna corke. I ona sie mnie pyta "ile juz ma Twoja corcia? gdzies prawie roczek?"

- YummyMummy
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kaska, ja juz Ci dawno mowilam,ze sa identyczni

no i u nas tez juz 8 miesiac sie zaczal

ewelka, Zuzia tez jak ma tylko okazje to sprezynuje na nozkach

Ja tez wiecznie sluchalam,ze bardzo duza dziewczynka jak na swoj wiek

Czy u Was tez taki problem z przebraniem pampersa? ja tocze doslownie walke, bo moj wiercioch aboslutnie nie chce na plecach lezec tylko w tej sekundzie na brzuch,bo jak nie to rozpacz

- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

dogadaliby sie

Kacper z tych mniejszych. obecnie 68 nosi i pewnie troche jeszcze ponosi

- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A z przebieraniem pampersa nie mam zbytnich problemów, bo jak już pisałam Pola za bardzo nie chce się przekrecac na brzuszek. Jedynie nozki podkurcza i na boczki się obraca i tyle
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kochanie moje 15.11.12 :)
U nas już ciuszki są 74-80. Z ta rozmiarówka różnie bywa. Często w 74 jak Maciek nogi wyprostuje to ma napięte na maksa pajaca albo śpiochy. Wiec na noc zawsze wskakuje w 80. Wiadomo, pidzamka musi być wygodna.
Ja dalej bez rutera... :/
widzialyście co wczoraj sie w Warszawie dzialo? akurat w tym czasie skoczylam z kolezankami ze szkoly na piwko. Wracalam do domu 3h. Tak sparaliżowalo miasto. 3 główne trasy plywaly. A dziś w nocy. Taki piorun mi w chalupe walnal ,ze od samego swiatla ja i Maciek sie obudzilismy, korki wywalilo a jak grzmot juz byl to czulam jak sie fundamenty zatrzesly. :/
Basia zdrowia!
co do stania, Maciek te z uwielbia na kolanach prostować nogi
ale dupcia lata w każdą strone świata. A jak go postawie na trawie no to tam jakby mogl to by polecial przed siebie

- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zuzu masz racje co do tych rozmiarowek, bo Pole ubieram tez w co niektóre większe rozmiary i są dobre. Nawet ma leginsy na 12 miesięcy i są dobre

- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Warszawe widzialam jak zalalo. poezja! teraz wszyscy beda chcieli sprzedac te samochody. A jak tam teraz sytuacja wyglada?
to Macius tez dlugi:) tylko moj takie malenstwo hehe