- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Nie no jak nic jest ciąża

Zosieńka sto latek , będziesz miała rodzeństwo

Dzwoniłam do dermatologa na jutro na 8;30 mamy wizytę, macie racje nie ma co czekać

Aleksia czyli jednym słowem go zmusiłaś

Lenka , Pawełek super wyszliście na łonie natury
Hania no to miałaś "niespodzianke"

Violcia Mont Blanc suuuper

Karolka to T się przygotowała na TAK

Sophie????? Jak u Ciebie kochana??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Niestety forma już mniej romantyczna była

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

dzięki za słowa otuchy,miło z Waszej strony

Zosieńko rośnij duża i niech Ci mamunia kolejne misiowe płaszczyki szykuje

Ikunia to gratulacje, po wizycie u ginka już będziesz mieć pewność

Marta1985 napisał:
Ikunia spoko ... na sali porodowej jest ciepło

Gochenes, rozumiem, że prywatnie idziesz z małym bo tak szybko wizyta u mnie pewnie trzeba by ze 20 lat czekać

tyle miałam napisać a w głowie przeciąg się zrobił i nie pamiętam.
w ogóle nie mogę zobaczyć Lenki i Pawełka nie wiem czemu nie otwierają się fotki

dzisiaj idziemy do pracy muszę złożyć ten pozew

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale miałaś cudowne oświadczyny takie romantyczne ja bym się chyba wzruszyła i pochlipała
Fajnie tu z Wami kobitami.
Aż bym Was wycałowała
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Cordis tak prywatnie pójdę z jakimiś "pierdołami" to chodze do swojej lekarki ale jak coś "brzydszego" to już nie będę oszczędzać bo kurka blaszka nie ma co.
Dziś mój nicpoń zrobił siku na nocnik, siedziałam z nim 30 minut w oczekiwaniu na kupsko a zrobił je 5 minut po tym jak mu ubrałam pieluchę

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
to Cię Alan w kuku zrobił

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia gratulacje w zimie rodzic nie jest zle bo akurat w te chlody odchowacie sie w domku tylko na jakies krociutkie spacerki a jak bedzie cieplo to juz na dlugie spacery bedziecie chodzic. Zosia piekna w tym plaszczyku istna modeleczka i sto lat dla niej.
Cordiss to ze ktos wyksztalcony nie znaczy ze madry i inteligentny bo jak ktos sie burakiem urodzil to burakiem zostanie sory ze tak ale jak ta twoja tesciowa tak moze kto jej prawo do tego dal mimo ze raczej grzeczna jestem i znosze rozne komentarze to bym przy takiej nie wytrzymala i jej slownie przywalila bo widac trzeba ja ustawic ja swoja juz pare razy ustawialam i bylo ostro ale teraz raczej uwaza co mowi a jak cos walnie nie tak to odrazu ja lub moj ja ustawiamy. Wlasnie a co twoj na to boi sie jej czy co ze nie staje w twojej obronie.
Gohenes oby lkarz cos poradzil i sie poprawilo.
Haniu super ze masz porobione ja musze sie wreszcie wziasc za okna.
U mnie sobota pracowita jak glupia caly ogrod rzegrabilam, posialam reszte wazyw , podlalam, rozstawilam meble ogrodowe przygotowalam kwietniki do posadzenia kwiatow i wieczorem ledwo sie ruszalam , rece i kregoslup tak mnie bolaly ze myslalam ze zdechne . dziewczyny mi sporo pomagaly i tez sie narobily.
Wczoraj bylismy na urodzinach chrzesniaka krzyska czyli u tej mojej wariatki fochy jak zwykle stroila drugiego synka nie bylo bobyl chory i siedzial z jej ojcem . Urodziny byly w ich nowym wpelni wykonczonym 3 pkoojowym miszkaniu ktore maja ponad 1,5 roku ale ona nie chce sie przeprowadzic bo woli mieszkac z mamusia ktora ja opierze ugotuje posprzata i wszystko za nia zrobi i jeszcze jej czasem przywali . No zesz koszmar znowu sie nakrecam sory. Tylko jeszcze napisze ze jubilat na swoje 5 urodziny ubrany byl w stary wyciagniety dres to nawt pawel mial spodnki dzinsowe i koszule a nie ma jeszcze roku poprostu bleeee a jeszcze przed urodzinami przysylala mi smsy czy kupilosmy jakis prezent i co. :-0
Odnosnie oswiadczyn to bylismy na spacerz gadalismy i zaczlismy razem rozmawiac ze moze bysmy wzieli slub postanoiwilismy i poszlismy do kosciola bo akoratbylismy w poblirzu a tam miala sie zaczac mszq na ktorej byl tylko ministrant zadnj intencji wiec poprosilismy ksiedza zeby byla w naszej bo wlasnie podjelismy taka decyzje i tak bylo to nas utwierdzilo ze tak ma byc. Potym K przyszedl do moich rodzicow prosic o zgode potem oficjalne zareczyny z jego rodzina uklakl przedemna i wsadzik mi na palec puerscionek ktory byl po babci przejazaby mu nigdy go nie widzualam nie przymierzalam i odrazu pasowal a mam dosc grube palce nawet wtedy. Rok pozniej slub w naszej parafi byl pelen kosciol szpaler strazakow w mundurach wzdluz kosciola , spiewali i gralu nam ludzue z oazy czytania czutalu nasu bracia odprawil zaprzyjazniny ksiadz oazowy w konceleberze z proboszczen a na koniec dziewczyna zaspiewala Ave Maria , gdy wychodzilismy to pod szpalerem z toporkow a na koncu ostatni klepnal mnie na szczescie strazaj toporkiem w tylek. Wesele bylo na 150 ospo rodzina i przyjaciele z oazy w przedszkolu na przeciwjo bloku rodzicow sami stroilusmy sale z przyjaciolmi katerning byl zamowiony przez ajentke z przedszkola i byla orkistra bardzo fajna przez nas wychaczona bawilismy sie do rana super wspiminam . Zdjec nie wstawie bo sa na papierze jeszcze nie bylo cyfrowych tak popularnych i tanich ale naprawde bylo super musze kiedys je zeskanowac i zgrac na pkyte.
sory ze sie tak rozpisalam .
Reszta zdjec tez super , pozycje spania extra, i naspacerkach tez fajowe.
Milego dnia pozdrawiam
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
heheh szósteczka a to klepnięcie w tyłek najlepsze
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-