BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870633 przez aleksiaa88
My też zaliczyliśmy ale dywan na szczęście,

Nasz dzisiejszy dzień
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870634 przez Sophie25
DZIEKUJE dziewczyny za słowa otuchy kochane jestescie :) :*

W taki razie Kasia i Marta 3mam za słowo :D :D

Moja mała juz chodzi i poprotu wszystko co ma w zasiegu reki musi byc jej wiecie jak ona sobie rzadzi w domu jak jej czegos nie dam jest ryk i potem płacze mowi mama i jak jest tata to do niego z zaleniem ale mało osttnio Go widzi i tylko ze mna chce byc ... Dzisiaj podeszła do stolika i lezała gruszka to wyryła w niej dziurke to pokroiłam jej i dałam takie kawałeczki a ta nie dalej w nastepnej bedzie dziure ryc ! :P :D

Ale rodzinka mi sie powiekszyła bo kotka :
Teraz to juz wygladają tak :
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #870635 przez srenka_918
Witam Was dziś ;)
Ikunia gratuluję ;)

Sophie główka do góry, wyleczysz się i pójdzie rachu ciachu ;) Doczekasz się nie bój nic ;)

Malutka na zdjęciu może i nie widać ciąży, ale znajomi już pytają o termin więc widać ;) A Pawełka noszę prawię wyczynowo ;) Dopóki noszę go na biodrze, to nawet nie czuję że go mam ;) Natura obdarzyła mnie solidnymi kośćmi a tym samym potężnymi nogami ;) Udźwigną śmiało do samego końca naszą trójkę ;)

Ja z porodu to boję się powikłań, bo że tym razem obyło się bez, nic nie znaczy...

U nas pogoda deszczowa dziś była a ja byłam pierwszy raz sama na przeglądzie auta ;) mężu twierdzi że za słabo widzi jeszcze by jeździć, ja tam nie wiem, oko już wygląda dobrze, ale co tam ;) Mam dwa auta do swojej dyspozycji ;) żyć nie umierać ;)

A teraz uwaga ;) Pochwalę się lenistwem mojego ;) Położyliśmy się razem na drzemkę o 17 w czwórkę ;) ciasno mamy już na łóżku ale się mieścimy ;) Ja wstałam po godzinie, Pawełek pół godz po mnie ;) a mężu właśnie poleciał siku, bo już wytrzymać nie mógł i zapowiedział że będzie spał dalej ;) Coś widzę że w nocy będę mogła się wyspać bo jemu już się nie będzie chciało spać to będzie wstawał ;)

Ja też bardzo się cieszę że Was mam ;) Choć ostatnio mogę rzadko wchodzić, ale jak rodzinka w komplecie cały czas to korzystam ;)

Dobranoc ;)

Aha, Malutka mi się najbardziej ta pierwsza spodobała ;)

11 lata 1 miesiąc temu #870636 przez Sophie25
Aleksia sliczny piesek!!! :)

A Albercik cudnyyy w tych butkach jak mały piłkarz! :D

11 lata 1 miesiąc temu #870638 przez srenka_918
Aleksia ale masz fajnych chłopaków ;) No i piesa ;)

Sophie ile czarnych nieszczęść w jednym miejscu ;) Uwielbiam czarne koty ;) Za to że je mało kto lubi ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870646 przez KaRoLkA
Sophie Zosia zgadała by się z Gabi bo robi cwaniara tak samo :) jak czegos jej niedam lub zabiore to ryk i krzyk i "mama" i zali się tatusiowi a on na to" co znowu Ci mama zabrała" ale fajne czerne kocurki:) a wlasnie jak z alimentami fla sasiadki za kota ???

Srenka fajnie że pospaliscie we 4 :) co do noszenia to uważaj kochana żeby nic Wam sie nie stało :)

Aleksia czadowego masz tego Malego piłkarza :)

My mielismy dzis ubaw z Gabi bo stala koło kanapy i tak sobie pod nosem cos mówiła typu "ić" ""bdam" "tak" i jak sie wkurzala to coraz głośniej hihi
wasze maluchy też tak sie spindraja bo Gabi doraczkuje do mnie i ciagnie za nogawki , wstaje i dalej ciagnie za bluzke aż ja wezme i jak na podlodze siedzimy we dwie tobtak samo wspina sie na kolana do mnie

11 lata 1 miesiąc temu #870648 przez aleksiaa88
Pies nie nasz tylko służbowy z nudów pojechałam męża odwiedzić w pracy a raczej syn chciał do taty ;)

Kotki slicznusie ja mam biało- czarnego bancura

Ale ja nie chce mieć drugiego w domu sportowca jeden wystarcza już 7 lat narzekam na tą piłkę

11 lata 1 miesiąc temu #870652 przez Sophie25
Karolka moja tak samo robi jak sziedze tobwdpina sie i mama mama a jakbym polozyla sie na podlodze to mamli i gryzie mi policzek :-D
Aaa wez masakra z ta sasiadka ale odpuscila chyba Gociowi ze jej maje przelecial hah :-D

Ja mam 3 koty Ale Gucia i fione :-D mialam jeszcze Hele i zginela w tamtym roku ja ogolnie uwielbiam futrzaki :p
Zosia dzisiaj chciala wsadzic Ali palec do oka a ta anu sie nie ruszyla :p

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870658 przez malutkamilka
Sophie tak jak dziewczyny mowia, glowka do gory i tzreba sie wziasc w garsc by szybko wyleczyc sie i zabrac do roboty. nic na sile bo to w niczym nie pomoze a moze zaszkodzic.

Ojej i wszystkie CZORNE kotecki :woohoo:

Skad ja to znam te jojcenie i wolanie mama jak cos zabiore albo wezme ja z miejsca gdzie jest powiedzmy malo bezpiecznie dla niej....
Moja uwielbia mnie grysc w brode co staje sie coraz bardziej mocniejsze i bolesne... nawet nos sie nie uchowa calo ;)

Patrzcie co udalo mi sie wylicytowac za uwaga cale 37,5 razem z przesylka:

Kurcze jakiegos za przeproszeniem pierdolca dostalam na punkcie minnie, chyba Karolka zarazilas mnie ;)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #870666 przez Agusia83
Witam się i ja:)

Na początku: Ikunia, gratuluję...piękne krechy, ciąża na miliard procent...trzymam kciuki by z Wami było wszystko w porządku. A jak B.mysli o budowie domu, to już Wam powoli zazdroszczę, choć wiem, że teraz będzie musiał nieźle zapitalać...

Sophie, Kochana jeszcze będziecie się cieszyć z 2 kresek, zobaczysz...lepiej wszystko teraz unormować, wyleczyć, by ciąża nie była zagrożona...główka w górę...sama widzisz, Kasia i Marta też chcą do Ciebie dołączyć :laugh:

Aleksiaa, masz cudnych chłopkaów :laugh: Fajnie, że Albercik chciał do taty :laugh:

Lenka, śmieszka :laugh: piękne masz te minki i w ogóle śliczna z Ciebie królewna...Emi dziś nauczyła się Twojego imienia :laugh: A jak zobaczyła Lenkę "wkurzoną", to ze smutkiem powiedziała, że dziewczynka płacze.... :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dziewczyny zobaczycie, że drugie porody są szybsze...ja się z Emi męczyłam od przyjazdu do szpitala ponad 9,5h...a teraz 1,5h :silly:

Ale piękne kotki... :lol: :lol:

Odnośnie sukienki, malutka, ja się przełamie...mnie sie druga podoba :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #870672 przez malutkamilka
Cześć Agusia, co tam u Was słychować bo nie napisałaś?

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi z ta sukienka juz zakupiona- nr 1 ;)

Co do glutkow to jasne ze zakrapiam najpierw a potem ciągnę ;)

Jak byscie mogly pomoc mi w doborze butkow to bym byla wdzieczna :silly:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #870675 przez Sophie25
Malutka te buciki 1 sa sliczne :-) zakochalam sie w nicj cudne i te pod 1 zdj tez piekne :)

Ale lupy super wyczailas :D No wlasnie agusia opowiadaj jak moj zieciunio piekny :)

11 lata 1 miesiąc temu #870676 przez KaRoLkA
Malutka butki pierwsze lub drugie w gornym rzedzie :) to Wiki bedzie jak siostra z Gabi bo dzinsowke tez mamy podobna hihi i te czerwone bluzy :D

Wlasnie Agus co tam u Was jak dzieciaki ??? Emi sie uspokoiła ???

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870679 przez Agusia83
Malutka, mnie się buciki nr 3 podobają :laugh:

Dziewczyny ja już nie daję rady przy Emi..
uż sama nie wiem, co robić, Emi na spacerze pomiata młodszymi dziećmi, jak się zaznajomi to umie się z nimi bawić, ale na początku jest zabieranie zabawek i ostatnimi czasy popychanie, tak, że w niedzielę chłopczyk uderzył się w głowę...serce miałam ju z w gardle...i tłumaczę, proszę i to nie działa...też się zastanawiam nad jakimś prychologiem..D. mnie czasem nie rozumie...ale ja już naprawdę wymiękam...chyba jakiś odpoczynek by mi się przydał.
A Artuś do rany przyłóż, chyba, że zaczyna płakać z Emi, bo ona płacze :wink:

My dziś byliśmy z Emi u okulisty...bardzo miła Pani, ale Emi coś nie chciała wspólpracować...mówiła co widzi jak miała wolne oba oczka, a jak jedno miała zakryte, to mówiła tylko "nie nie"...muszą na w aptece zrobić jakiś specyfiki przez 6 dni mamy kropić Emi oczka( to spowoduje, że będzie trochę gorzej widziała) a 7 dnia przyjechać na kolejne badanie już aparatem...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...ale ja widzę, że coś jest nie tak.... :( :(

A tu macie kilka minek Artusia...i prosiłabym Sophie, do ustosunkowania się i pokazania mi mojej synowej :lol:

a poza tym, Artkowi buzia się nie zamyka...non stop papla po swojemu, bądź mama, bądź tata :lol: ..jeszcze nie chodzimy, stara się podciągać do stania, ale chyba za ciężką dupkę ma....dziewczyny ważymy 11kg w końcu... :silly:

właśnie Malutka, jutro go zmierzę...to podam do tabelki :lol: myślę, że z 80będzie miał, ciuchy to 86 musimy mieć...a te krótkie ogrodniczki są na 1,5roku i na styk :silly:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #870685 przez KaRoLkA
Agusia to Emi gorzej widzi ze myślisz że coś jest nie tak ??? A mina Artusia w tej pomaranczowej czapie bezcenna :D

Lece do wyrka , dobranoc :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka