BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 tygodni temu #870334 przez szósteczka
oczywiscie plaska czescia toporka czyli bokiem pozatym to takie ozdobne do mundurow galowych niby ostre jak to u strazakow ale male i lekko distalam bo to byli koledzy mlodsi ze szkoly K i si e go bali ale fajne to bylo i fajne wspomnienia. A piescionkiem to fajnie mi tez to sie zawsze podobalo i niesamowite ze bez mierzenia i odrazu pasowal.
Teksty w ogole super wiecznie tu leca.
Chyba sie polorze bo padam wrocilismybwczoraj kolo 23 ..00 i jeszcze trzeba bylo dzieciaki ogarnac wiec soac poszlam juz dzis i jeszcze maly w nocy sie obudzil i przed 7.00 pobutka zeby dzieciaki wyszykowac a niedlogo beda wracac to juz nie odpoczne.
papa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870376 przez Hania84
jestem i ja :)

Dziś u nas 24 stopnie i pełne słońce :lol: normalnie tropiki :) hehe ale jak znam życie to w maju sie w PL wychłodzimy :P oby nie :) dziewczyny rezerwujcie na maj piękną pogode w całej Polsce :blink:

Oświadczyny wszystkie super :) hehe tylko mój tak mało romantyczny...ale co sie dziwić jak facet po przejściach to i bardziej ostrożny ;) i tak fajnie że po 1,5 roku znajomości postanowił zrobić taki krok :) ...teraz czekam na ślub :P ale jak na razie się nie zapowiada :D haha

Ikunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toż to dwie maliny jak malowane :lol: ciąża na stówkę !!!! GRATULACJE :) zimoródka kolejna nam przybyła :) teraz tylko mieszkanko na większe :silly:

szósteczka hehe fajnie tym toporkiem...i fajny pomysł na wspólne podjęcie decyzji i pójście z tym od razu do Kościoła :) a weselicho że hoho :) 150 osób :cheer: musiało być wesoło :)

moja maruda się wygina jak glizda teraz :D zjadła pół obiadku ( teraz je mi na raty :S ) i zaraz idziemy spać :)

dzwoniłam dziś zarejestrować Lenkę na bilans roczniaka ( mamy go zrobić między 10 a 12 miesiacem) dzwoniłam z 3 tyg. wyprzedzeniem że chciałabym na 29 kwietnia i co? i nie ma miejsc...najbliższy wolny termin na 9 maja :cheer: więc praktycznie przed samym wyjazdem idziemy :P

Mój ma zaległy urlop 3 dni ...to w pracy powiedzieli ze mu ciągiem nie dadzą B) :angry: tylko po jednym dniu jak będzie potrzebować i uwaga !!! jak będzie padać B) ...przeciez tutaj tylko jak pada to w niedziele :angry: niemcuchy maja pakt z devilem podpisany :angry: Powiedziałam mojemu że ma wziąć we czwartek bo trzeba koła zmienić, suszarkę wbić w ziemię, ja familienkartę wyrobię i może neta kupimy bo ten mamy do 11 maja, a za nowym trzeba czekać ze 2-3 tyg aż przyjdzie pocztą...więc akurat przed wyjazdem by był. Zobaczymy czy posłucha i weźmie :)

miłego dnia

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870387 przez Sophie25
Jestem ja dopiero bo musiałam nadrobic czas zmezem jak Go tyle w domu nie ma masakra wczoraj mielismy spedzic romantyczny wieczor jak Zosia usnęła to sie nam kolega wprosił z dziewczyna i mielismy wieczorem nie powiem wesoło było no ale inaczej go sobie wyobrazałam obejrzelimy razem horrora obrzydliwy był i pojechałi o 11 wiec my spac a meza nie ma ale powiedział ze dzis przyjedzie o 15 bo ja na 16 ide do gina i dzisiaj wszytko bedzie jasne! :)
Nerwy we mnie chodza strasznie ... :dry:

Jakie tu temety były i mnie omineły moj mi sie nie owwiadczył tylko powiedział ktoregos ranka "chce wziasc slub" no i potem poleciało bo my długo razem mieszkalismu wiec to było takie przypieczetowanie :lol:

Zdjecia cudne jak nasze dzieciaki pieknie rosna i jakie stroje maja srenka super taki wypadzik,Zosia piekna modelka, Lenka jej minki the best :laugh:
KaROlka sliczny tort miałas wogole wszystkie były BOSKIE! :lol:
iKUNIA GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: mam nadzieje ze ja tez zafasolkowana oby ale obawy mam okropne .... :(

Kosciołki sliczne pokazywalyscie,tort Aleksi to był z checia zjADAŁA JAK REAKCJA meza? :silly: :laugh:

KaROlka nie przejmuj ie tamta pinda tylko rob myszke tort sliuczny był! :)
Ty i tak lepiej od niej zrobisz! Placek ładniutki ja robiłam, tez ucieranego w sb przepyszny był :) :silly:

A to moj tort weselny :
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu #870407 przez Hania84
Lena coś mi nie chce zasnąć :angry: leży i gada :P

Sophie to czekamy na wieści :) wow to z Tobą były by 4 ciąże u nas :lol: wysyp normalnie :)

aha kupiłam kartki świąteczne...muszę wypisac i w tym tyg. wysłać...i kupiłam palmy na niedzielę :blink:

11 lata 4 tygodni temu #870427 przez malutkamilka
Ojeju ale się dzieję tu dziś. Ikunia wielkie gratulację :lol:

Kurcze tak czytam o waszych ciążach i te dwie kreseczki, ten czas oczekiwania ze az mi sie chce znowu babla ;)

Haniu ja tez miałam takie przyziemne. moj to z tych niby odwaznych ale sromnych.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziewczyny znalazlam takie moze cos doradzicie?
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870430 przez Marta1985
Malutka ta pierwsza :)

JA SZUKAM CZEGOŚ NA ROCZEK BO TO CO UPATRZYŁAM SOBIE W COCODRILLO TO KOSZTUJE W SUMIE PONAD 300 ZŁ :(

11 lata 4 tygodni temu #870437 przez malutkamilka
Marta aż 300zł? To na roczek tez sie coś specjalnego kupuje? Ja chyba nie bede bo roczek bedziey robic na dzialce bo juz na bank cieplo i ladnie bedzie.

Haniu Twoja zasnąc nie moze a moja w trakcie ubierania butow po 12 spala ;) teraz sie juz obudzila i zajadamy ogorkowa i idziemy na godzinke na dwor bo kataru wtedy nie ma. W pluckach nic nie slysze z nosa nic nie wylatuje jak odciagam a czasami jak zaciagnie to tak jakby mega poteznego glutka miala wyciagam i nic nie ma...

11 lata 4 tygodni temu #870441 przez Marta1985
No u nas roczek będzie w kosciele ... w sumie normalna msza tyle ze za roczne dzieci i z błogosławieństwem. nIC SPECJALNEGO ISĘ NIE KUPUJE ALE chcialam koszule i jkies spodnie i do tego jakas marynarka ale bardziej sportowo tyle ze w cocodriilo jest drozżej niż w smyku :P A to by się nam przydało bo mamy pare imprez :)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870444 przez Hania84
Malutka jak dla mnie to sukienka ta NA DOLE PO LEWEJ :)
No tak to jest z facetami...jak mają się wysilić i pokazać swoją inwencję to często bulwers :P
Może Wiktorii gdzieś to głębiej siedzi? moja jak miała katar to też jak odciągałam to było słychac gulgotanie jakby zaraz miał wyskoczyć mega glut ale nic...dopiero jak zakropiłam podwójnie woda morską i po chwili ciągnęłam to wtedy wyskoczyło :)

Lenita zasnęła o 14.15 :)

Dobra kartki wypisane i czekają do wysłania :)
Juz dziś jedną dostałam na święta ...od kuzynki :)

Będe też od razu wysyłać zaproszenia na chrzest do części rodziny
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 tygodni temu #870467 przez Ikunia1910
Martusia jak sie okaze ze jednak na porodowce zimno to cie scigne haha :p

Zoska sie pospala niedawno my po obiadku i teraz troche odpoczywam z wami;)

Malutka a zakrapiasz wikusi nosek przed wyciaganiem? Bo nam jak ciezko ida glutki to rozrzedzam troche woda morska i po minutce ladnie wychodza wszystkie babolki.
A mi sukienusia tez podoba sie ta pierwsza.

Haniu jasne wyslij powinna przyjsc tak jak mowisz do dziecka nie do ciebie. Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie. Chyba ze zaproszenie tez odesle to wtedy bym ja skreslila z listy zwanej rodzina:/

Sophie trzymam kciukasy zebys miala male serduszko w sobie bedzie mi razniej jak bedziemy razem rodzic tj srenka z gochensikiem ;)

Ja na roczek juz mam piekna różowa suknie dla zoski. A za chcinowym ubrankiem jeszcze sie nie rozgladam bo B. chce zrobic takie z pompa to trzeba wiecej pieniachow uzbierac. Ale i tak nie chce zeby byla w czystobialej sukience jakos mi sie takie nie podobuja. Moze ecru albo cos w zloto, zobaczymy jeszcze.

Tak wlasnie sie zastanawiam nad łóżeczkiem pietrowym haha :p
Bo narazie u nas to ni ma mozliwosci zeby zmiescic dwa łóżeczka ciekawe czy sa takie male pietrowe

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 4 tygodni temu #870482 przez Ikunia1910

Takie cus by u mnie zdalo egzamin tylko zeby to gorne bylo troche wyzej a diolne mialo z bokow drabinki zeby mi zoska sie tam nie udusila. B. najwyzej bedzie mial robote i rzerobimy to zoskowe łóżeczko na podwojne :p

Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #870488 przez Gochens
Malutka jak dla mnie to chyba jednak ta na dole ;)
Haniu a co to jest ten bilans roczniaka?? Niech A bierze wolne wtedy kiedy potrzeba a nie kiedy łaskawie mu dadzą! I masz rację powinny do dziecka przyjść a nie do Ciebie :huh:
Sophie Czekam na znak
Ika fajne to łóżko piętrowe jak B umie takie Rzeczy robić to pewnie. na twoim miejscu złożyłam wniosek o przyznanie lokalu socjalnego w sumie jako samotnej (bez ślubu) matce z dzieckiem a teraz w ciąży przysługuje Ci prawo do lokalu od Miasta

11 lata 4 tygodni temu #870491 przez Ikunia1910
Gochensik ale u nas to nierealne wynajmowanie czy socjal jakis a skad na czynsze i oplaty, teraz prawie nic nie placimy bo to wlasnoscioweto wsumie wszystkich opłat moze z 500 mamy, male bo male ale narazie dajemy rade a B. to chce sie budowac za jakis czas moze za rok moze za dwa wiec troche sie przemeczymy to pozniej bedzie juz bajka. Jestem dobrej mysli.

11 lata 4 tygodni temu #870506 przez Marta1985
Ikunia :) to ja Ci pośle koc jakiś gruby jak mroźną zimę będziemy mieć :) :P

11 lata 4 tygodni temu #870519 przez Hania84
Byłyśmy jeszcze na spacerku :) tyle co wróciłyśmy...Lenka popiła jeszcze herbatki bo czkawkę miała :) a za sekunde idziemy się kąpać :) dziś same bo tata do 20 w pracy a o tej godzinie to już Lenita smacznie śpi :)

Gochens bilans roczniaka to ogólne badanie jak się rozwija i ile waży i mierzy :blink: z tego co wiem to w PL też to jest ;)

Sophie i jak tam? już po wizycie...daj nam znac co i jak bo się martwimy :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka