BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #869729 przez malutkamilka
Aleksia ładny tort- az zachcialo mi sie sloodkiego i powedrowalam do kuchni po czekoladke ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #869747 przez violcia00
witam jako pierwsza zasmarkana i zakichana :angry:

Moj łobuz juz rozrabia,o 4 sie obudzil z placzem,przeplakal godzine,ja w tym czasie probowalam go ululac ale nie dalo sie,zjadl mleko o 5 240 ml i ja myslac ze bedzie spal,,szczesliwa ze i ja pospie,ale gdzie tam jemu figle w glowie,o 1 tez sie obudzil z placzem,wtedy zjadl mm i dalej w kimono i kilka pobudek w miedzy czasie na smoka,chyba moje dziecko najgorzej sypia ze wszystkich a jego mama jest najmniej wyspana :dry:

Dziewczyny Malutka,Aleksia torty sliczne mialyscie na weselu :blush:

Aleksia a czemu ślub inny? :unsure:

Hania a Lenka ma juz kreacje na chrzest i mamusia równiez :unsure: :lol:

Milej,slonecznej niedzieli zycze :kiss: :kiss:

11 lata 4 tygodni temu #869755 przez malutkamilka
Violu kochana wiem co czujesz i przeżywasz sama jakiś czas to miałam. Może to pocieszy może nie ale to przechodzi.
A Twój w tym czasie co robił? Spał?

My się już kotłujemy w łóżku i jesteśmy po odglutowywaniu. W nocy nie trzeba było tego robić.

11 lata 4 tygodni temu #869758 przez KaRoLkA
Witam i ja ,

Violcia jednoczę się z Tobą i dołączam do grona mam nie wysypiajacych się :angry: milion pobudek z placzem najdłużej to spala 2 godziny ciągiem po MM o 5 :huh: a tak to ry i MAMM bo tak woła :dry:

Malutka nie mogę wyjsc z podziwu jak ta Wiki może spać tak wykrecona :unsure: moja to spi jak ja położę jedynie co tona boki sie obraca ale żeby w poprzek łóżeczka to nie , fotka na Tronie the best :D łupy śliczne :)

Bartoszek przystojniaczek no i Gratulacje robaczku Ty Nasz zdolny :kiss:

Aleksia i Malutka torty piękne :)

Haniu wlasnie jak tam kreacje na chrzest ???

Violcia super że uda się w maj do PL pojechac , i kuruj sie kochana :)

Tutaj są boskie sukieneczki do chrztu ale drogie okropnie :/ mi udalo sie kupic z tej seri tyle że od babki z allegro przez pół ceny :)
www.abrakadabra.sklep.pl/

Dziecko moje już wojuje, sznurowki z butow wyciaga , najlepsza jej zabawa :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak o ktorejs zapomnialam to przepraszam :*

A i tort musze zrobic inny niz z Minnie :/

milego dnia

11 lata 4 tygodni temu #869774 przez malutkamilka
Karolka a czego inny niż minnie? Ładnie wygląda.

11 lata 4 tygodni temu #869780 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Noc w sumie ok jak wróciłam koło 2 to chłopaki spali w naszej sypialni Alan zaczął Marudzić jakoś w nocy i mój go zaniósł do łóżka. wstałam o 8;30... No cóż nie można powiedzieć żebym się wyspala :dry:

Srenka opiekuj się swoimi chłopakami, oby to nic poważnego i oko szybko wróciło do widzenia!
Violcia mleko z czosnkiem ivdo łóżka!
Karolka Współczuję nocy... a mężu to chyba jest tatą wiec niech Ci pomaga a nie!
Haniu nie jestem z nim od 4 lat ale byliśmy ze sobą bardzo długo i zapowiadało się ze będziemy razem już do końca życia :)
Torty bardzo ładne ;)
Gratki dla Bartka!
Kasia?!
Wiki jakie pozycję :lol:
Haniu czekam na kreacje ;)
Jedziemy dziś do mamy na obiad ale mojemu coś się nie chce :dry: ja mu dam cholera!! Wczoraj było bardzo fajnie, same Dziewczyny ale dużo śmiechu także się człowiek rozerwac trochę mógł :silly:

11 lata 4 tygodni temu #869792 przez KaRoLkA
Malutka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dlatego mysle zrobić co innego :)

Gochens fajnie ze imprezka udana :)

Srenka dużo sił Ci życzę bo z dwoma chłopami marudzacymi napewno nie jest łatwo, i zdrowka dla Męża :)

11 lata 4 tygodni temu #869816 przez Ikunia1910
Mam nadzieję ze nas nie zapomnialyscie cioteczki. Nie mam kiedy wejsc bo biore przyklad z Agusi i spedzamy wiecej czasu rodzinie.
Dzis lecimy na obiadek do mamusi bo przyjechal moj chrzestny;)
Pewnie zrobie kilka zdjec to pozniej wstawie bo musimy sie ladnie wyszykować.
Torty sliczne choc ja chyba jedtem tradycjonalistka i wolę domowe i mniej kolorowe. Wogole nie lubię masy marcepanowej ani tych lukrowych plastycznych, czekolada krem lekki z bitej śmietany jakis owoc i wsio wec torta na roczek bede robic napewno sama i koszt okolo 30 zl więc pyszna ekonomia hihi ;)

Lenka wiki i bartoszek cudni

Udanego dnia

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 4 tygodni temu #869831 przez cordis
Dzień dobry

Bartoszek braaawo :)

Malutka ale uchwyciłaś Wiki jak spała, zawsze mnie to zastanawia że dzieciaki takie powykręcane a śpią twardo :) a fotka tronowa świetna krzyżówki coś do pisania i skupia się ;-)

Kasia ?!?!!?

violcia a Ty nie masz na coś alergii? może coś u Was pyli?? Ja całe życie nie byłam alergikiem a od około 3 lat coś mi się porobiło i jak niektóre drzewa i trawy pylą to zasmarkana chodzę.
ale ładnie Twoje dziecię je 240 jak ja bym chciała żeby Bartek tyle jadł, straszny niejadek się zrobił :dry:

Srenka powodzenia bo pewnie marudne jest bardziej to Twoje "starsze" dziecko ;-)

Karolka ostatnio gdzieś czytałam art. o miejscu łóżeczka w pokoju, że dziecko nie spało, wybudzało się i rodzice testowali i przestawiali łóżeczko aż w jednym miejscu gdzie postawili dziecko całą noc przespało- ale ile w tym prawdy to nie wiem ;-)

aa

11 lata 4 tygodni temu #869837 przez Gochens
Cordis

Ika dawaj foty!!

Karolka

11 lata 4 tygodni temu #869839 przez Kasiasia
Witam B)

wczoraj zrobilam sobie spa.
uwierzycie ze te moje dziecie niebardzo intersuje się kąpielą. Jak uslyszy ze sie kapac to uchachany jak nie wiem a potem w wannie totylko wstawac, wylazic i nie robi na nim wrażenia jak go z niej po minucie wyciągamy. Probowalismy roznych sztuczek, zabawek i nic. Wczoraj mi sie przypomnialo ze mialam taki komplet swiatelek do wody. Zrobilaem przeszukanie i są. Trzy sztuki ale ostatecznie 2 bo jedna maz zepsuł :P Oczywiscie tomeczka nie zainteresowaly zbytnio, ale mnie tak. Wiec jak zasnał zrobilam sobie kapiel w ciemnej łazience..... tylko podsietlona woda (rozne kolory tak spokojnie sie zmieniały) i ja ze swoimi myslami.....
W nocy tomek znow sie walal i jeczal (ale malo) w swoi lozeczku. Mimo to jakos wyspana czy zrelaksowana sie nie czuje. Dzis przyszla mama to nadrabiam studiowe zaleglosci. Teraz wyszli na spacer wiec chyba przelece podlogi.

torty super!
aleksia cz3mu inny slub? Ja o swoim tez tak mowie :laugh:
Ja tort mialam 3 pietrowy bialy a ja nim zywe biale roze. Jeszcze miala byc taka porcelanowa para ale n7e bylo bo kelnerce przed podaniem spadla :P

11 lata 4 tygodni temu #869849 przez Kasiasia
Kurka wyslalo sie a ja jeszcze nie skonczylam!

Bartek piatka za chodzenie! :ohmy:

Wiola u nas przeszly meki nocne to u ciebie tez.

Karolka ja tez bym Mini zrobila, ale taką zeby tej kuzynce oczy z orbit wyszly. Zrob tez dekoracje domu i stolu w tym stylu bo na to nie wpadn7e pewnie. Znam takie typy wiec wiem co czujesz.

Cordis jak ja bym te twoja tesciową chwyciła......
ja bym jej prosto z mostu powiedziala ze szczegolnie jak jest w waszym domu to nie h sie pohamuje z tymi uwagami i docinkami, bo to twoje dziecko! A nawet w stanie byłabym nie isc na swieta do nich, a synus niech przekaze mamie czemu. I moze zrozumie ze ponizanie takie innego czlowieka boli.

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #869877 przez Marta1985
Wypad udany :-)

Noc jednak masakryczna - chyba najgorsza ze wszystkich :-( od rana ńie chciał spac - nawet na spacerze - zasnal podczas jedzenia obiadku :-(

Ja już do domu chce :-( postaram šie odezwać w domu.

Tu asz slubny tort :-)

I BartuÅ› :-)

Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #869890 przez Hania84
Jestem :)

Lena spała superrr aż do 8 :lol:

Ja zapracowana dziś...pomyłam żyrandole i na szafach wszedzie...poprałam pościele wszystkie :) zostało mi tylko w szafkach w kuchni i mam super :)

Na obiados mam dziś pałki z kuraka i do tego pęczek szparagów :blush: kocham :kiss: a mój ma to samo ale prócz szparagów kapuche kiszoną i pyrki :silly:

Co do kreacji na razie się nie doczekacie :silly: bo będe miała szytą dopiero w PL :lol: a Lenicie kupie tutaj w sklepie taka białą ekstra sukienkę :) ale pod koniec kwietnia/na początku maja :side:

Cordis porażka z T. :huh: ja bym odparowywała non stop coś...a jacy oni wykształceni jak wino dziecku podają? :huh: tacy mądrzy a chcą upić dziecko? i jakie słowa piękne do dziecka :angry: nosz kurde beszczelność :angry: Weź nie jedź do nich...i miej tak samo niewyparzony język jak oni...albo ooo mów i komentuj głośno też wszystko z nimi związane jak oni z Tobą...a jak się będą rzucać to powiedz że idziesz za ich przykładem :silly:

Ikunia my też spędzamy ze swoimi rodzinami czas :silly: zawsze tę chwilke by odpisac się znajdzie...a szczególnie jak faceci w pracy :blink:

Marta i jak film? na jakim byliście? A Bartuś w tej bujawce ekstra...tu w przedszkolach są też takie i 2 leży a 2 stoi na tym i buja :ohmy: że nauczyciele się nie boją że spadną :ohmy:

Torty ekstra :)

Karolka ta laska porażka też :huh: ja pikolę co za dzieciak. Nie przejmuj się nią. Rób wszystko po swojemu i jak Ty uważasz a tę pinde olej. Widać że
jeszcze do niczego nie dorosła.

hmmm...coś jeszcze miałam skrobnąć??? :S

chyba to wszystko...

miłego dnia :)

11 lata 4 tygodni temu #869898 przez Marta1985
Hania to zazdroszcze porzadku :-(

Film bardzo fajny :-) Kapitan Aneryka -zimowy żołnierz :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka