BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870124 przez malutkamilka
Cześć z rana,

Spróbuje zacząć od początku choć wiem że to się nie uda bo z moją pamięcią z rana bywa kiepsko.

Chyba będzie lepiej jak zacznę od końca jednak ;)

Gochens ciekawie to nie wygląda ale źle raczej nie jest. Wydaję mi się że jeśli jest tylko na nóżkach to skaza raczej nie. My miałyśmy po jednym czerwonym placku na przedramieniu i po zewnętrznej stronie ud i były te miejsca szorstkie a za chwile jakby suche i białawy kożuszek się robił- może prędzej jakby skóra miała schodzić. Powiedzieli nam że to uczulenie.
Zobacz jak ubierasz rajstopki z czego są, cos o co może się obcierać. Na sierść raczej nie bo by mial wszędzie tam gdzie dotykał tej sierści najbardziej.

Lenka jaka Ty już duża dziewczynka, a co ona tych min tak dużo strzela?

Cordis, a co mówiłam? Szacunek szacunkiem ale pokaż że Ty tez masz niewyparzoną buzię a zobaczysz że będzie lepiej. Może się obrazi ale zaraz przejdzie. Nie możesz chować glowy w piasek i pozwolić by miała satysfakcję z tego. Raz drugi akcja ciętej riposty a T. się uspokoi. Moja przy mnie nic już nie skomentuje, a za plecami jak się dowiem to tak wymanewruję rozmowę by sama mi o tym powiedziała lub ni z gruszki ni z pietruszki walę ripostę na to co tam komuś powiedziała kiedyś tam a ona niech się zastanawia kto mi powiedział.

Srenka po tobie nie widać że Ty w ciąży. A Pawełek S
śliczny chłopczyk. Nie boisz się tak go dźwigać przecież on do piórek nie należy :blink:

Temat zaręczyn. U mnie nic specjalnego. W sumie podobnie jak u Hanii. Jakoś kilka dni przed byli jego rodzice u mnie i akurat moi robili grila to ich zaprosili bo my byliśmy umówieni i mój mówi traktujcie to jak zmówiny i dobrze wwykorzysajcie, a my żeśmy się ulotnili. Później byliśmy w sklepie i mój oglądał lancuszki a ja poszłam na pierścionki. Jak podszedł to się zapytał czy jakiś mi się podoba. Jak pokazałam który to się zdziwil że taki tani no ale mi się podobał. Zawołał panią kazał mi przymierzyć ii zapakować. W domu nic a dzień przed wyjazdem do pracy zapytał się czy zostanę jego żoną i tyle. Tez pamietam tę datę zresztą jak wszystkie :woohoo: 22 sierpnia 2008.

Wczoraj Wiki miała dzień marudera- mam nadzieję że dziś będzie lepiej bo wczoraj wychodziłam z siebie. W nocy byłam u niej tylko dwa razy, po 23 i przed 5, teraz jest 7:10 a ona jeszcze śpi.

A no wiedziałam że jak wstawie posta to mi się przypomni co jeszcze mialam napisać.

Otoz tak, mi bez różnicy czy nowy czy stary, ma mieć po prostu duszę.

Ika na Ciebie też przyjdzie czas i pomyśl że my już dawno mamy to za sobą a Ty to będziesz przeżywać. Niby tyle przygotowań ( bbo sami zdobiliśmy i wszystko robiliśmy) a tak szybko ten dzień zleciał... Chciało by się jeszcze raz to przeżyć ale następny raz to będzie chyba po 50 latach wspólnego życia ale wtedy to czlowiek nie myśli o tym tylko w co ubiorą go do trumny :lol:

taki mały żarcik sytuacyjny :lol: :silly:

Karolka co do zdjęć to prędzej robiłam jak Hania ale teraz jak zmienili portal zmniejszacz.pl to wybieram zdjecia do zmniejszenia, zmniejsza mi i podaje linki, które ładnie kopiuję, wklejam i jak są wszystkie ładnie wklejone do posta to go dodaję.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870126 przez malutkamilka
Jestem w szoku, dochodzi 7:30 a moje dziecię jeszcze śpi! Idę zobaczyć czy w ogóle jest w łóżeczku :silly:

P.S. Jest i śpi w poprzek łóżeczka z nogami wystawionymi za szczebelki :woohoo: to ja tym czasem ogarnę papierki na szybkiego.

U mnie szaro, buro i ponuro na dodatek mokro- kto chcę zabrać taką pogodę? Dopłacę?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870138 przez KaRoLkA
Jestem i ja , dzień dobry :)

Zosia modelko dużo zdrówka :kiss:

Mogę powiedzieć że jestem wyspana , jak położyłam sie o 22 tak tylko jedna pobudkabo 2.30 dalam 120 ml mlekavi do 7 ładnie spała :lol: niechce sie podniecac bo pewnie to jednorazowy wybryk był ale przynajmniej sie wyspalysmy :)
chyba że ją będę tylko raz kładła w dzien to bedzie dłużej spała ;)

Malutka super ze Wiki tak ladnie śpi Ci teraz :) idziesz do pracy dzisiaj ??

Gochens może AZS ?? U Nas jest tak ze mamy plamki szorstkie na nodze ponizej kolana i na klatce piersiowej i rączkach wyzej łokci i tak są przez miesiac po czym znikaja i za jakis czas znowu sie pojawiaja a je cały czas te same składniki i stosuje te same kremy wiec niewiem od czego to a najdziwniejsze jest to że i ja i mój też mamy takie suche plamki na rękach :cheer: eiec u Nas to jest chyba woda choc wtedy to byly by na całym ciele s nie tylko na rękach :/ ja jak smaruje sie codziennie balsamem to znikaja ale jak raz zapomne to znowu sie pojawiaja .

Srenka śliczny tort :)

miałam pyrac czy masa ze śmietany i mascarpone i mus z truskawek może być do tortu dla Gabi ??? Tak żeby mogła spróbować ???

pogoda u Nas super sie zapowiada takze aż się czlowiek lepiej czuję jak wyspany , sloneczko za oknem :)

Ika jak tam tescior ???

My mieliśmy taki tort :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Miłego dnia ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870143 przez aleksiaa88
Witam się
Ja dorzucę jeszcze mgłę kto bierze?

Zośka :kiss:

Ale świetnie się czyta takie wspomnienia

Karolka zaręczyny w moje urodziny heh oprócz moich urodzin coś jeszcze się na świecie działo

Srenka tort piękny a te róże takie intensywne czerwone normalnie jak walentynki tylko, że ślub :silly:
a kościół to masz nowoczesny chyba ale piękny

Ja z Wami tracę głowę czytam sobie a tam mi się baniak przypalił cholera wietrzę chałupę

Co do oświadczyn to ja już z pół roku naciskałam tekstami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

On jest taki wspaniały, że później mówi przecież wiem że przeszukałaś torbę, a ja w aucie schowałem bo cię znam.
Sory że tak dużo napisałam ale krócej się nie dało :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #870160 przez Ikunia1910
Kiepsko widac jutro bedzie powtorka ale na moje krzywe oko sa dwie :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A wy co myslicie?

Ja lece z zoska do netto bo promocja pampkow;)
A i dzieki za przypomnienie ze dzis moje skarby 10 mcy maja

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #870161 przez Marta1985
Ikunia buziaki dla Zosi :)

a tescior jak nic ciazowy :) A wy jak się na to zapatrujecie ? :) No to mamy na świeta bobaska :)

11 lata 1 miesiąc temu #870166 przez Marta1985
Też chce ... :P

Już namawiam męża :P Ale to tak na styczeń starania :P ;)

11 lata 1 miesiąc temu #870171 przez KaRoLkA
Ikunia na moje oko są dwie :blush: kolejny bobasek Nam sie szykuje :woohoo:

Marta ja już męża zaczęłam namawiac choc chce w przyszlym roku, tyle że z namowa troche mi zejdzie :silly: choc z drugiej strony to sama z 2 bo jego albo niema albo śpi :unsure: :huh:

11 lata 1 miesiąc temu #870173 przez aleksiaa88
Powtórzyć jutro teraz to tylko domysły jestem a może nie jestem może z blada

11 lata 1 miesiąc temu #870179 przez Ikunia1910
Ja mam w 98 % pewnosc ze jestem taki szósty zmysł mi sie pojawil jak wtedy przy zośce. A testy to tak dla mojego niedowiarka bo ciagle mowil ze marudze jak na okres to go uświadomiłam ze ciaza to taki 9 miesieczny okres :p
B chcial drugie dziecie ja troche mniej tzn tak dopiero jestesmy razem niedawno chcialabym moc sie nacieszyc nim i zoska jeszcze ale jak sie trafi no to jak sie nie cieszyc? Dzieki zosce jestesmy razem a ten dzidzius to juz taki owoc milosci by byl ;)

Kurde tylko ten porod zima mnie przeraza:(

11 lata 1 miesiąc temu #870180 przez Marta1985
Ikunia spoko ... na sali porodowej jest ciepło :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #870193 przez aleksiaa88
Marta1985 napisał:

Ikunia spoko ... na sali porodowej jest ciepło :P

:silly: :lol:

Ja sama ze stycznia najwyżej dziecię będzie ciepłolubne mi to ciągle jest zimno

A okres kiedy miał przyjść?
Ja bym tam z tydzień odczekała nim przyjdzie lub nie przyjdzie

11 lata 1 miesiąc temu #870199 przez Ikunia1910
Ja po porodzie mam bardzo regularne @. Powinien byc w sobote. A w srode mam wizyte u gin na ciesielskiej bo potrzebuje jeszcze te podpisy od nich do becikowego to przy okazji powiem ze mam podejrzenie ciazy.

11 lata 1 miesiąc temu #870203 przez aleksiaa88
To czekamy do środy

11 lata 1 miesiąc temu #870204 przez Marta1985
:) SUPER IKUNIA :) no to czekamy już na 3 bąbla :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka