- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Poszliśmy na spacer w super miejsce ale tak wialo ze polowe czasu przesiedzialam pod wiata ;-(
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Już torta prawie mam tylko wierzch zrobić i walnąć ozdobę ale to dopiero jak mały pójdzie spać
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena tak marudziła że musiałam ją jeszcze na godzinę o 17 położyć ...teraz już lepiej aczkolwiek tata ja nosi na rękach

Gochens na pewno do serducha mu dojdzie

To jednak w PL nie jest tak źle jak mieszkania schodzą

Violcia fajnie że w maju jedziecie tez do PL

Marta! Gratki dla Bartka ! Lenka jeszcze nie chodzi...ale powiedziała mi ostatnio że czeka aż Bartuś zacznie i będzie nosił ją na rękach

Cordis to dużo cierpliwości z T. teraz

Marta a mój zawsze mówi tak : idziecie do kina czy na film?

miłego wieczoru

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie było mnie, bo mam kalekę w domu... Wczoraj mężu dzwoni do mnie z pracy żebym po niego przyjechała, bo sam nie dojedzie do domu, nic nie widzi, ma coś w oku... Ja w strachu jadę po niego... Cały dzień na pogotowiu... Na szczęście oko dało się uratować...
Dziś to mam utrapienie z chłopami... Jeden marudzi że oko boli, nic nie widzi, bo dostał taki antybiotyk że jeszcze jutro będzie słabo widział... A drugiemu ciągle źle...
W nocy spałam ze 4 godz... Myślałam że w dzień nadrobię... 20 min tylko się udało...
Teraz czekam aż młody zmęczy się i będzie chciał spać a starego to już wcale nie słucham... Tak się nad sobą użala, jakby oba oka stracił i pół mózgu...
No i teraz mężu ma 2 tyg chorobowego i pewnie w naszym domku też nic nie porobi, bo chory... I znowu się przeciągnie... Jeszcze ze sklepu dzwonili, że tych płytek co mi się do kuchni podobały już nie ma w hurtowniach... Szlag...
Sorki kochane, ale jakoś pobieżnie przeczytałam i nic nie pamiętam... Może ze zmęczenia i nerwów...
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Cordis ale teściówka, ode mnie uzyskała by ciętą ripostę- ja długo dłużna nie zostaje. Też cicho siedziałam bo głupio się tak czasami bezczelnie odezwać, ale skoro ona do mnie bezczelnie i bezpośrednio to ja tez i jest spokój. Może tam mi za plecami do kogoś gada ale ja mam swój rozum i potrafie go wykorzystać w pełni. I potrafię zająć się swoim dzieckiem, może czasami nei wychodzi jakbym chciała ale to jest moje pierwsze i uczę się przy niej ile mogę tak jak ona na swoim pierwszym dziecku się uczyła- tudzież akurat na moim mężu

A z tego co mi wiadomo to przy calej trojce pomagala jej mama bo z nią mieszkali do momentu az ostatnie dziecko skonczylo 2 latka a rodzili sie co dwa lata.
Więc dziewczyno jak Twój nie potrafi sie odezwac do swojej mamy to Ty to zrób a moze w koncu i on sie przekona do tego.
Karolka butki oczywiście ze przejzalam i nawet jedne mialam juz predzej zaznaczone do obserwowanych ale niestety nie ma potrzebnego rozmiaru... wiec nadal jestem w czarnej d...e i bede musiala jeszcze kupic takie z miekka podeszwa albo delikatnie rozowe dodatki to i butki moglyby byc lekki roz- ostateczność.
Co do wypiekow to chcialabym miec czas tak piec jak Ty no i oczywiście żeby piec trzeba też mieć "zbyt" na ten wypiek a u mnie nie ma wiec nie testuje i g...o tez wychodzi jak juz sie zabiore za to....

Co do tortów to ja tu w poblizu mam kobietke ktora robi nie dość ze piekne to i smaczne torty. Sama juz u niej zamawialam dwa i na chrzest tez zamawiam. tu jest link do jej galerii:
www.facebook.com/beata.kawa.754/photos
a te co mi robila to takie:
Co ja mialam napisac jeszcze, chyba na raty bede pisac jak mi sie przypomni bo teraz pustka w glowie

Mała coś mi się dzś z katarkiem obudzila. Zaczeliśmy inhalacje, odciaganie glutkow, aplikacje soli morskiej, smaowanie kamforą i mascia majerankowa... i na razie spi
A no własnie Haniu, przypomniało mi się

Nie mam zdjecia tej minki bo jak widziala aparat to uciekala wtedy ale za to moj chrzesniak jak mial 10 meisiecy robil to samo notorycznie jak zobaczyl aparat wiec ma sporo zdjec z tym "borsuczkiem"
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

haha no tak borsuczek mały

Malutka to zdrówka dla Wiki

srenka tak to jest z facetami...ale ból oka też potrafi dokuczać

Lena od 20.30 śpi...nie wypiła mi dzis całego mleka...ale to pewnie dlatego że o 18.30 jeszcze troszkę chlebka zjadła.
Malutka Lenka ma takie buciki...pewnie o takie ci chodzi? ...ale nie moge sobie przypomniec czy to nr 19 czy 20
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

Moje zwykłe zakupy- jestem chora jak czegos nie kupie procz spozywki

piżamka, choć równie dobrze dresik
nakladka na sedesik, chyba takie same byly ostatnio w biedronce
buty dla mnie- w koncu
i body dla Wikuli
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/balerinki-gufo-motylki-wiosna-i4099513421.html
allegro.pl/emel-r-19-chrzest-wiosna-skor...ena-i4113474751.html
allegro.pl/et-balerinki-polbuty-princess...ale-i4065834461.html
allegro.pl/cizemka-pl-urocze-balerinki-p...-19-i4060557043.html
allegro.pl/cizemka-pl-urocze-balerinki-p...-19-i4063087008.html
allegro.pl/et-przewiewne-w-skora-profil-...buz-i4112209123.html
Zakupy widze udane

Tak ten z klocków lego widziałam , bomba

Malutka a Twój mąż ma na imię Jakub? bo widziałam tam tort weselny Mileny i Jakuba

A Wiki śliczna i ma ciekawe pozycje spania

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

hania urlop jeszcze nie potwierdzony,ale gdzies pod koniec maja szkoda tylko ze tak krotko

gochens to chyba w podobnych sytuacjach bylysmy
no ale zyje sie dalej

Bartolini to wielkie gratulacje

ja sie jednak przeziebilam,kicham ,smarkam,glowa mnie boli,zjem jakies prochy i lece sie grzac do lozka

A Oskarek o 21 dopiero zasnal,ciezko go bylo uspac i juz kilka razy sie budzil,noc pewnie znow ciezka bedzie

dobranoc

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ogrod-amat.strefa.pl/laurowisnia_wschodnia.php
Azalia czy różanecznik wyglądają inaczej z tego co wiem.
Violcia to dużo zdrówka kochana

dobranoc

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Te butki tez juz widzialam

Dzięki Haniu za podpowiedz, mam nadzieje ze sie przyjmie.
Kasiasia a czemu w ciemnej? Twoj zgasilci swiatlo?
Boziu moja przed chwilka podniosla alarm, biegne z aspiratorem a ta tak zaplatana w kolderke ze sama jej nie moglam wykaraskac z niej...
Dobra uciekam jeszcze na allegro i spadam spac bo chyba nocka chodzona bedzie...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

haha nie mogłam z tego co napisałaś " Kasiu a czemu w ciemnej? Twój zgasił ci światło?"

U moich też dziś bezprądowo było

dobra uciekam
miłych snów laseczki
dobranoc
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9